Jump to content

Huawei P8 Lite

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως συμφωνα με αυτο η 136 ειναι single sim

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=62276723

Εγώ έχω την Β136 και είναι κανονικά dual sim. Ίσως κάνανε κάποιο λάθος γιατί οι ζυγοί αριθμοί είναι για τα dual sim.

εγω δεν το βλεπω αληθινο πιθανον να φορτιζει μεσα στην ημερα το κινητο του! Αν οχι τι να πω..εχει κινητο απο αλλο πλανητη !!!!;;;;;

Ποιος ο λογος να πω ψέματα.

[ATTACH]64319[/ATTACH]

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Εχεις 3ωρες ενεργή οθόνη και σου απομένει 55% μπαταρία;

Πως το έχεις κάνει αυτό;

άνετα μπορείς με τέρμα κατευασμενω το φως και με wifi μόνο... με υψηλό φωτισμό και 4g ούτε 2 ώρες δεν βγάζει (τα περισσότερα κινητά το έχουν αυτό το θέμα

Ποιος ο λογος να πω ψέματα.

[ATTACH]64319[/ATTACH]

Ισως αν τα εχεις ολα κλειστα γινεται οκ

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

άνετα μπορείς με τέρμα κατευασμενω το φως και με wifi μόνο... με υψηλό φωτισμό και 4g ούτε 2 ώρες δεν βγάζει (τα περισσότερα κινητά το έχουν αυτό το θέμα

Με 4G και φωτεινοτητα στο φουλ μου βγαζει 2 ωρες οθονη και μαλιστα με 2 καρτες μεσα. Τοσο βγαζουν ολα βασικα.

My Name Is George V.

καλησπερα σε ολους.εχω το p8 lite dual μιας εβδομαδας και εχω το εξης προβλημα και δεν ξερω αν το εχει αλλος στο τηλεφωνο του.οταν επιλεγω για να αλαξω ταπετσαριες και με βγαζει να διαλεξω αν θελω για την οθονη κλειδωματος η για την αρχικη οθονη παταω στην αρχικη οθονη και οι ταπετσαριες που μου βγαζει τρεμοπαιζουν και οταν παω να συρω προς τα κατω για να διαλεξω ταπετσαρια με γυριζει παλι στην κορυφη και αναβοσβηνουν οι εικονες.κουφο αλλα μου συμβαινει.επισης ανακαλυψα οτι οταν κλεινω το wi fi δουλευουν κανονικα ολα.εσβησα οτι εφαρμογη ειχα κατεβασει το εκανα επανακινηση αλλα τα ιδια παλι.σκεφτομε να το δοσω πισω για αλλαγη.το εχει αλλος αυτο το προβλημα η μονο σε εμενα εχει συμβει.
salonika city :thanks:

καλησπερα σε ολους.εχω το p8 lite dual μιας εβδομαδας και εχω το εξης προβλημα και δεν ξερω αν το εχει αλλος στο τηλεφωνο του.οταν επιλεγω για να αλαξω ταπετσαριες και με βγαζει να διαλεξω αν θελω για την οθονη κλειδωματος η για την αρχικη οθονη παταω στην αρχικη οθονη και οι ταπετσαριες που μου βγαζει τρεμοπαιζουν και οταν παω να συρω προς τα κατω για να διαλεξω ταπετσαρια με γυριζει παλι στην κορυφη και αναβοσβηνουν οι εικονες.κουφο αλλα μου συμβαινει.επισης ανακαλυψα οτι οταν κλεινω το wi fi δουλευουν κανονικα ολα.εσβησα οτι εφαρμογη ειχα κατεβασει το εκανα επανακινηση αλλα τα ιδια παλι.σκεφτομε να το δοσω πισω για αλλαγη.το εχει αλλος αυτο το προβλημα η μονο σε εμενα εχει συμβει.

Δοκιμασε να κανεις επαναφορα εργοστ. ρυθμισεων.

Ισως αν τα εχεις ολα κλειστα γινεται οκ

----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με 4G και φωτεινοτητα στο φουλ μου βγαζει 2 ωρες οθονη και μαλιστα με 2 καρτες μεσα. Τοσο βγαζουν ολα βασικα.

4G πραγματι δεν χρησιμοποιώ, παντα το εχω στο 3g/2g. Φωτεινοτητα περιπου στο 50% και αυτοματο, Wifi και data παντα ανοιχτά, 3 λογαριασμοι email με push notification και δορυφοροι με δεδομένα. Facebook & twitter παντα και μονο μεσω chrome.

Τέλος πάντων ο λογος που ποσταρα τα stats ηταν μονο για να ρωτησω γιατι εχω τοσο μεγαλο ποσοστο στη κυψελη.

Δεν ειχα ουτε εχω σκοπο να ξεγελασω κανεναν. Γιατι να το κανω άλλωστε φιλε modeling.

Το κινητο το εχω 3 ημέρες.

Edited by tsagod123

4G πραγματι δεν χρησιμοποιώ, παντα το εχω στο 3g/2g. Φωτεινοτητα περιπου στο 50% και αυτοματο, Wifi και data παντα ανοιχτά, 3 λογαριασμοι email με push notification και δορυφοροι με δεδομένα. Facebook & twitter παντα και μονο μεσω chrome.

Τέλος πάντων ο λογος που ποσταρα τα stats ηταν μονο για να ρωτησω γιατι εχω τοσο μεγαλο ποσοστο στη κυψελη.

Δεν ειχα ουτε εχω σκοπο να ξεγελασω κανεναν. Γιατι να το κανω άλλωστε φιλε modeling.

Το κινητο το εχω 3 ημέρες.

Ενταξει σορρυ κιολας...απλα μου φανηκε περιεργο φιλε! Κυψελη εχει και το δικο μου μεγαλη απο την αρχη...δεν βρηκα λυση !!

My Name Is George V.

το εκανα επαναφορα αλλα παλι το κανει μετα απο λιγο.δεν ξερω τι να πω και τι το επειρεαζει και το κανει μονο με το wi fi ανοιχτο
salonika city :thanks:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ LED STO VIBER ME LITE FLOW!

ti ειναι το lite flow?!?πως δουλεψε?

In the down down of the writing we became robes...

Το θέμα με την κυψέλει έχω παρατηρήσει πως προκεί πτει με τη χρήση δεδομένων κινητής. Στο σπίτι ή κάπου αλλου με wifi δεν ανεβάζει πολύ η κυψέλη.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Αγορασμένο από vodafone 30 Ιουλίου με Β130. Το πρώτο μου smartphone.

Το "λεπτομέρειες ιστορικού", όπως στο #2118 του tsagog123, πως το εμφανίζω;

Το Σα-Κυ-Δε το έβαλα 3G και στην επιλογή Ultra. Τα αποτελέσματα:

[ATTACH]64372[/ATTACH]

[ATTACH]64373[/ATTACH]

Στο ultra δουλεύει το Fit, το bluetooth, το WiFi κ.λ.π.;

^^ στο μενού της μπαταρίας πατας πανω στην ωρα λειτουργίας του κινητου...

Βλεπω και σενα η ετοιμοτητα κυψελης ειναι πρωτη.

Αγορασμένο από Vodafone με Β130, μου έβγαλε update B140 319MB. Ξέρει κανείς τι φέρνει;

Όντως μεγάλη αναβάθμιση. Την κάνω τώρα για να δούμε...

Εγώ που το έχω μετατρέψει από μονόκαρτο σε δίκαρτο (Β136 έχω) δεν μου βγάζει αναβάθμιση.

(Αγορασμένο από voda)

Edited by dimitris99

Αγορασμένο από Vodafone με Β130, μου έβγαλε update B140 319MB. Ξέρει κανείς τι φέρνει;

Μήπως μας το κάνει τρικάταρτο;;!!!

Βρε παιδιά , οριο στα δεδομενα κινητης μπορουμε να βαλουμε; δεν βλεπω καμια επιλογη...

καλησπέρα σε όλους,

Ειλικρινά, κανείς δεν έχει θέμα με το ακουστικό(και το ράδιο)? να πέφτει τυχαία η γραμμή, να μην ακούς τον άλλο, να ακούς περίεργα κλικ από το ακουστικό όταν χάνεται/επανέρχεται το σήμα κτλ? Να το θεωρήσω απλά ελαττωματικό και να το πάω πίσω?

Edited by NecroDemonNZXT