billmes1981 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 παιδιά λέμε να πάρουμε στην μάνα μου αυτό το κινητό γιατί έχουμε από πλαίσιο 160 ευρώ πίστωση και τώρα το έχει 149!! χρήση πολύ απλή.φαντάζομαι είναι plug and play έτσι από πλαίσιο; Δεν έχει θέματα κλπ Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι εννοεις plug & play?:blink: Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Τι εννοεις plug & play?:blink: Είναι όπως λέμε copy paste. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Τι εννοεις plug & play?:blink: να δουλευει όπως το ανοιξεις από το κατάστημα χωρις αλλαγες ρομ κλπ για να διορθώνεις λαθη στο software Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 να δουλευει όπως το ανοιξεις από το κατάστημα χωρις αλλαγες ρομ κλπ για να διορθώνεις λαθη στο software Sent from mTalk Ναι φιλε μου μια χαρα θα δουλεψει χωρις κανενα προβλημα , απλα θα πρεπει να του βαλεις την καρτα sim (cosmote - wind ). Αν εχει παλιο τηλεφωνο μπορει να πρεπει να την αλλαξεις μονο αυτο. Και φυσικα να το δουλεψει λιγο η γυναικα να το μαθει. Εμενα καθε λιγο μου κανει τηλεφωνο η μανα μου και μου λεει μου εβγαλε αυτο το μηνυμα τι να κανω. χαχαχα :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Ναι φιλε μου μια χαρα θα δουλεψει χωρις κανενα προβλημα , απλα θα πρεπει να του βαλεις την καρτα sim (cosmote - wind ). Αν εχει παλιο τηλεφωνο μπορει να πρεπει να την αλλαξεις μονο αυτο. Και φυσικα να το δουλεψει λιγο η γυναικα να το μαθει. Εμενα καθε λιγο μου κανει τηλεφωνο η μανα μου και μου λεει μου εβγαλε αυτο το μηνυμα τι να κανω. χαχαχα :lol::lol::lol: ok σ'ευχαριστώ! Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 ποια η διαφορα αυτου απο το,με το ιδιο ονομα, ιδιο του 2017 που εχει ανοιχτει και νεο τοπικ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Έγινε update ίδωμεν αν λύνει κάποια προβληματάκια .... Huawei P8 Lite Android 6.0 Marshmallow (firmware B594/B589) http://huafirmware.com/huawei-p8-lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 (edited) ποια η διαφορα αυτου απο το,με το ιδιο ονομα, ιδιο του 2017 που εχει ανοιχτει και νεο τοπικ? Μεγαλυτερη μπαταρια, παραπανω ραμ, μεγαλυτερη οθονη, δακτυλικο αποτυπωμα. Λογικα και απο θεμα αναβαθμισεων εφοσον ειναι νεα συσκευη θα εχει μελυτερη αντοχη σε βαθος χρονου. Edited March 3, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Μεγαλυρτεη μπαταρια, παραπανω ραμ, μεγαλυτερη οθονη, δακτυλικο αποτυπωμα. Λογικα και απο θεμα αναβαθμισεων εφοσον ειναι νεα συσκευη θα εχει μελυτερη αντοχη σε βαθος χρονου. ωραια ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Έγινε update ίδωμεν αν λύνει κάποια προβληματάκια .... Huawei P8 Lite Android 6.0 Marshmallow (firmware B594/B589) http://huafirmware.com/huawei-p8-lite Ειναι official να φανταστω η εκδοση ε?Η 594 ειναι για το Dual Sim? Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Ειναι official να φανταστω η εκδοση ε?Η 594 ειναι για το Dual Sim? Η 594 ειναι για το Dual Sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Ολα καλα με την 594..μπηκε στο Dual Sim μου.Δουλευει αριστα(εγω την κατεβασα απο XDA) Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geochris21 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 Ολα καλα με την 594..μπηκε στο Dual Sim μου.Δουλευει αριστα(εγω την κατεβασα απο XDA) Αν θες φιλε μου πες μου πως ακριβως την περασες ,εμενα κολλαει στο 7%,εχω την 584,κατεβασα την 594 και την εκανα unzip στην επιφανεια εργασιας και εχει ενα αρχειο "UPDATE" και εναν φακελο "MΕΤΑ-INF",τι κανω μετα?γιατι τα περασα οπως ειναι στην sd και σταματαει στο 7%,αν μπορεις βοηθα λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Ναι ευχαριστως να σου πω..θα κανεις εναν φακελο με ονομα dload(ντιλοαντ κοινως).Μεσα στον φακελο αυτο θα βαλεις αυτα που ξεζιπαρες δηλαδη META-INF & UPDATE.APP και θα παρεις μετα τον φακελο και θα τον ριξεις μεσα στην MicroSD σου.Μετα πατας *#*# 2846579#*#* και μπαινεις στο μενου και μετα πηγαινεις στην επιλογη Software Upgrade και σε παει μονο του μετα.Καλη επιτυχια!! Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaberos Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Αν θες φιλε μου πες μου πως ακριβως την περασες ,εμενα κολλαει στο 7%,εχω την 584,κατεβασα την 594 και την εκανα unzip στην επιφανεια εργασιας και εχει ενα αρχειο "UPDATE" και εναν φακελο "MΕΤΑ-INF",τι κανω μετα?γιατι τα περασα οπως ειναι στην sd και σταματαει στο 7%,αν μπορεις βοηθα λιγο. Κάνε αυτά που γράφει ο φίλος billmes1981 αλλά να έχεις υπ'οψιν οτι πολλές φορές φταίει η sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tangps Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Έβαλα την 594 ΑΛΛΆ το πρόβλημα με το Bluetooth παρέμεινε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Με ΟΤΑ ήρθε σε κανέναν ή ακομα? Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geochris21 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Ευχαριστω πολυ και τους 2,αν θες πες μου αν μπορω να κανω κατι στην sd η πρεπει να παρω αλλη κι αν ναι τι τυπου sd, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2017 Τιποτα φιλε μου..Εγω απο SD εχω την samsung Evo MICRO SDHC CLASS 10 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με ΟΤΑ ήρθε σε κανέναν ή ακομα? Κατεβασε την απο XDA και περασε την μονος σου χειροκινητα με τον τροπο που λεω σε προιγουμενα ποστ Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Καλησπέρα. Η κοπέλα μου έχει το κινητό και τις τελευταίες μέρες δεν συνδέεται στο Wifi. Της βγάζει μήνυμα άρνηση σύνδεσης στο δίκτυο. Αυτό γίνεται σε παραπάνω από ένα δίκτυα. Δεν φταίνε τα ρουτερ δηλαδή. Έκανε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων αλλά πάλι το πρόβλημα παραμένει. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Εφοσον εκανε εργοστασιακες και δεν εφτιαξε απο κει και περα με τις λιγοστες γνωσεις που εχω περι κινητων παιζει να ειναι και η πλακετα του WIFI Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Υπαρχει γενικα θεμα με τον δεκτη wi-fi. Εμενα μου αντικατέστησαν την συσκευη εντος εγγυησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospaga Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Υπαρχει γενικα θεμα με τον δεκτη wi-fi. Εμενα μου αντικατέστησαν την συσκευη εντος εγγυησης Πρέπει να την πάω στην arvato?η κάπου αλλού? Εμένα τώρα έκλεισε 1 χρόνο αγοράς. Να τους πω για αντικατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Πρέπει να την πάω στην arvato?η κάπου αλλού? Εμένα τώρα έκλεισε 1 χρόνο αγοράς. Να τους πω για αντικατάσταση? Το πας Αρβατο το βλεπουν και σου λενε. Το ότι εκλεισες χρονο δεν λεει τιποτα γιατι εχεις δυο χρονια εγγηυση. Το δικο μου τοτε ηταν 2-3 μηνων. Ισως σου κανουν αλλαγη πλακετας μονο και διρθωθει το πρόβλημα. Αλλιως πιεζεις εσυ για αντικατασταση και ότι βγει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifnos1 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Παιδιά καλησπέρα φίλος έχει θέμα δεν μπορεί να δει τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει με το τηλέφωνο... Του βγάζει σφάλμα... Τι μπορεί να κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts