AnwnymoMeLene Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Το κινητο εχει 2 μερες που εχει εμφανισει μια κιτρινιλα δεξια στη οθονη, περιπου στο μέσο, στο τελειωμα και λιγο πανω απο εκει που τελειωνει το δευτερο σλοτ για σιμ/sd Το κιτρινο στιγμα ειναι εντονο οταν το κινητο κανει καποια εργασια για αρκετη ωρα, το εντοπισα μετα απο μιση ώρα -40 λεπτα μουσικης και μετα απο περιπου ιδια ωρα με ανοιχτους χαρτες/gps/4g οταν το κινητο δεν ζοριζεται η κιτρινιλα ελλατωνεται παρα πολυ ωστε γινεται δυσκολα αντιληπτή Σκεφτομαι να το στειλω στην ARVATO , αλλα ειχα περασει την ισπανικη αναβαθμιση σε 6 andoid, και μετα ηρθε και η 564 με ota λετε να μου πουν ακυρη η εγγυηση; Όχι φίλε , αυτοί σου προσφαίρουνε εγγύηση στο υλικό ,όχι στο λογισμικό που τρέχεις ,πόσο μάλλον όταν τρέχεις official λογισμικό!Το ότι δεν το έκανες μέσω OTA δεν σημαίνει κάτι ,γι αυτό τα έχει η Huawei στον ιστοτοπό της ,για να τα κατεβάζουμε!!! Στείλε το για service ,μην αναφέρεις καν αυτό με την αναβάθμιση ,δεν χρειάζεται.... Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fide_lakos Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Το κινητο εχει 2 μερες που εχει εμφανισει μια κιτρινιλα δεξια στη οθονη, περιπου στο μέσο, στο τελειωμα και λιγο πανω απο εκει που τελειωνει το δευτερο σλοτ για σιμ/sd Το κιτρινο στιγμα ειναι εντονο οταν το κινητο κανει καποια εργασια για αρκετη ωρα, το εντοπισα μετα απο μιση ώρα -40 λεπτα μουσικης και μετα απο περιπου ιδια ωρα με ανοιχτους χαρτες/gps/4g οταν το κινητο δεν ζοριζεται η κιτρινιλα ελλατωνεται παρα πολυ ωστε γινεται δυσκολα αντιληπτή Σκεφτομαι να το στειλω στην ARVATO , αλλα ειχα περασει την ισπανικη αναβαθμιση σε 6 andoid, και μετα ηρθε και η 564 με ota λετε να μου πουν ακυρη η εγγυηση; Στο σημείο που αναφέρεις νομίζω πως βρίσκεται ο επεξεργαστής γι αυτό και αναπτύσσονται μεγάλες θερμοκρασίες. Η αυξημένη θερμοκρασία πρέπει να προκάλεσε αυτό το πρόβλημα στην οθόνη σου. Ως προς την εγγύηση τώρα εφόσον δεν έχεις ξεκλειδώσει bootloader και έχεις βάλει απλά μία official rom δεν πιστεύω πως θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egeorge11 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Κατά τη γνώμη μου, αν δεν κάνει ρισετ μετά την αναβάθμιση κάποιος, θα δει αρκετά προβλήματα. πως να κανω reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Η μπαταρια φαινεται καλυτερη αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα ποσες ωρες οθονη βγαζει. Μεσω Hicare την εκανα την αναβαθμιση. παρατηρησε κανεις οτι φορτιζει πιο γρηγορα το κινητο ;;;;; Edited June 13, 2016 by Modeling Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Μέσω hi care , πως κάνατε αναβάθμιση; Στο hi care που παταω αναβάθμιση μου λέει πως τρέχω το τελευταίο λογισμικό. Με την 170 είμαι ακόμα.... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Εγώ πάντως που έκανα αναβάθμιση χειροκίνητα στην 560 και μετά στην 564 σε καμία από τις δύο δεν έκανα reset.ολα δουλεύουν ρολόι και καλύτερα από πριν χωρίς προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Που έχει να φαίνονται ΜΟΝΟ οι επαφές με τηλ; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η μπαταρια φαινεται καλυτερη αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα ποσες ωρες οθονη βγαζει. Μεσω Hicare την εκανα την αναβαθμιση. παρατηρησε κανεις οτι φορτιζει πιο γρηγορα το κινητο ;;;;; Πας σύνθετες ρυθμ>διαχ μπαταρίας>επίπεδο κατανάλωσης>υλικό>οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Μέσω hi care , πως κάνατε αναβάθμιση; Στο hi care που παταω αναβάθμιση μου λέει πως τρέχω το τελευταίο λογισμικό. Με την 170 είμαι ακόμα.... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Μέσω hi care , πως κάνατε αναβάθμιση; Στο hi care που παταω αναβάθμιση μου λέει πως τρέχω το τελευταίο λογισμικό. Με την 170 είμαι ακόμα.... Υπηρεσία>εφαρμογή αναβάθμισης rom Παιδιά ποστ #4546 πρώτη ερώτηση.Ξέρει κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Υπηρεσία>εφαρμογή αναβάθμισης rom Παιδιά ποστ #4546 πρώτη ερώτηση.Ξέρει κανένας; Που ακριβώς είναι αυτό φίλε μου; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anthony2198 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Γεια σας παιδια, εχω το Huawei P8 Lite εδω και 1 μηνα...τις τελευταιες μερες εχει αρχησει να κανει κολληματακια οταν ανοιγω μερικες εφαρμογες η το ιντερνετ...τι μπορω να κανω για να το βελτιωσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Που ακριβώς είναι αυτό φίλε μου; Hicare>υπηρεσία κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Hicare>υπηρεσία κτλ Που είναι αυτό το hicare; Το βρήκα ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ή 564 που κατεβαίνει από το hi care είναι android 6 ή κάποια ενδιάμεση ROM ; Είναι αυτή που θα στείλουν OTA ή όχι; Edited June 13, 2016 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Τι διαφορά έχει να κάνω αντίγραφο ασφαλείας με την εφαρμογή της HUAWEI από το να ενεργοποιήσω μέσα από τις ρυθμίσεις να κρατάει αντίγραφο ασφαλείας στους servers της Google; Edited June 13, 2016 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Που έχει να φαίνονται ΜΟΝΟ οι επαφές με τηλ; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πας σύνθετες ρυθμ>διαχ μπαταρίας>επίπεδο κατανάλωσης>υλικό>οθόνη σε ευχαριστω... Εχω θεμα με τις ΕΠΑΦΕΣ!!! Μου εμφανιζει και τα email μαζι και φαινεται οτι εχω 900 επαφες κλπ Στην προηγουμενη εκδοση (5.0) δεν ειχα τετοια προβληματα -υπηρχε επιλογη. Εδω που βρισκεται ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manousos4 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Αυτό με τις επαφές το χει λύσει κανείς? Πέρασα από γουγκλ σε σιμ και δεν δίνει αριθμους ούτε από τηλέφωνο ή μόνη λύση για επαφές με αριθμούς χωρίς μέιλ βγαζει απο viber, τελικά χρειάζεται hard reset λόγω 6 ή όχι?χάνει τπτ πχ επαφές ή εικόνες? Μου φένεται ελάχιστα πιο αργό τώρα αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία μιας και το δουλεψα 5μερες με την 5. Κάτι άλλο έχει διαφορά σε αποτέλεσμα το καθάρισμα από την βελτιστοποίηση απο τα winget ή από το τετράγωνο που τα κλείνει ή από την διαχείριση συσκευής? Άσχετο παρατήρησα στο σάιτ της huawei (ελληνικό) ότι έχει να κατεβάσεις ώστε να γυρίσει από 6 σε 5. Και για τέλος κάτι άσχετο και σορρυ για το μεγάλο ποστ σε κάποιες σελίδες που πχ από το pc μπαίνει κανονικά όχι πορνό προφανώς μου βγάζει κάτι για ιό και δεν μπορώ να κάνω κάτι πέρα από το να την κλείσω (κατέβασα για λίγο ένα antivirus να δω αν βγάλει τπτ αλλά δείχνει καθαρό) τι παίζει? Ευχαριστω Edited June 13, 2016 by manousos4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Εχω θεμα με τις ΕΠΑΦΕΣ!!! Μου εμφανιζει και τα email μαζι και φαινεται οτι εχω 900 επαφες κλπ Στις επαφες -> Μενού -> Εμφάνιση Προτιμήσεων -> Επιλέγεις τι θες να φαίνεται... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billisdim Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Καλημέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να το πάρω για την γυναίκα μου απο σκρουτζομαγαζο, χωρις όμως να ασχολούμαι με αναβαθμίσεις ρομ και τα συναφή. Αν το πάρω μαμα όπως έρθει, θα δουλέψει σωστα; Αυτό μόνο, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 γιατι να μη δουλεψει σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billisdim Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Επειδή διάβασα διαφορά για αναβαθμίσεις κ προβλήματα, λεω μήπως θέλει πειραγμα με αλλες rom ωστε να δουλέψει normal. Αρα ολα οκ με ελληνικά κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 https://drive.google.com/open?id=0BxgTR0lUhQToNWN4YXZrU1ZOWWM https://drive.google.com/open?id=0BxgTR0lUhQToaDhIWUt6NlZJUzg https://drive.google.com/open?id=0BxgTR0lUhQToeXNzSFk0NTNCTkE https://drive.google.com/open?id=0BxgTR0lUhQTob3hqZVpzU3JhZTg Μερικές εικόνες για κατανάλωση.... Καλά, χάλια η μπαταρία!! Μου έφαγε το 76% για 190 ώρες μόνο!! Και η οθόνη ήταν ενεργοποιημένη μόνο 1,5 ώρα και μίλησα 1 ώρα και 15 λεπτά. Και το είχα και στο "έξυπνη". Χάλια, πολύ χάλια... (Β564) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 https://drive.google.com/open?id=0BxgTR0lUhQToNWN4YXZrU1ZOWWM https://drive.google.com/open?id=0BxgTR0lUhQToaDhIWUt6NlZJUzg https://drive.google.com/open?id=0BxgTR0lUhQToeXNzSFk0NTNCTkE https://drive.google.com/open?id=0BxgTR0lUhQTob3hqZVpzU3JhZTg Μερικές εικόνες για κατανάλωση.... Καλά, χάλια η μπαταρία!! Μου έφαγε το 76% για 190 ώρες μόνο!! Και η οθόνη ήταν ενεργοποιημένη μόνο 1,5 ώρα και μίλησα 1 ώρα και 15 λεπτά. Και το είχα και στο "έξυπνη". Χάλια, πολύ χάλια... (Β564) Πλάκα μας κάνεις. Εμένα με B564 και 5 ώρες έχει φάει 12% Ας σταματήσει η παραπληροφόρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του με την μπαταρία...όλο το ζουμί είναι οι ώρες οθόνης που βγάζει κ τσεκαρισμένο δεν έχει ουσιαστική διαφορά με την προηγούμενη έκδοση.Εμενα προσωπικά στο 5% μπαταρία βγάζει γύρω στις 4.5 ώρες οθόνης. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Πλάκα μας κάνεις. Εμένα με B564 και 5 ώρες έχει φάει 12% Οι φωτο είναι πραγματικές, χωρίς photoshop. Αλλά... Στο 2G, χωρίς wifi, χωρίς bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Οι φωτο είναι πραγματικές, χωρίς photoshop. Αλλά... Στο 2G, χωρίς wifi, χωρίς bluetooth. σιγα μην έκανες κ Photoshop για αυτό τι πράγμα.το θέμα ειναι ότι έχεις μία ώρα οθόνη μόνο οπότε δεν είσαι αντιπροσωπευτικό δείγμα Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts