gkalas Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Και εγώ το έχω το θεμα με το viber.Το έκανα ξανά εγκατάσταση και μου συγχρονισε τα ονόματα αλλά τώρα που ξανακοιταξα έχουν εξαφανιστεί πάλι.Δε καταλαβαίνω τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Για το Viber πηγαίνετε από τις Εφαρμογές να δείτε στις άδειες αν είναι τσεκαρισμένες οι Επαφές. Επίσης στη Διαχείριση Μπαταρίας τόχετε τουλάχιστον τσεκ στην Έξυπνη; Εμένα το Viber μου δημιουργούσε άλλο πρόβλημα, έτρωγε σα φαγάνα το "σύστημα Android" με κατανάλωση μεγαλύτερη και από την οθόνη(!) οπότε το έβγαλα από τις προστατευμένες εφαρμογές, επανεκκίνηση τηλεφώνου κι έστρωσε. Δεν φταίει η συσκευή σας, είναι γενικά προβληματική εφαρμογή και κάθεται όπως θέλει στον καθένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μιας και γίνεται κουβέντα για το Viber το μόνο που έχω να πω ότι μαζί με την εφαρμογή WhatsApp και go4more είναι οι μόνες εφαρμογές με υψηλή κατανάλωση μπαταρίας. Αντίθετα το hangout δεν εμφανίζεται πουθενά στην κατανάλωση μπαταρίας και πάντα παρών σε οποιοδήποτε και οποτεδήποτε μήνυμα. Αν το hangout δούλευε με το κινητό θα είχε πάρει πόδι το Viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Μιας και γίνεται κουβέντα για το Viber το μόνο που έχω να πω ότι μαζί με την εφαρμογή WhatsApp και go4more είναι οι μόνες εφαρμογές με υψηλή κατανάλωση μπαταρίας. Αντίθετα το hangout δεν εμφανίζεται πουθενά στην κατανάλωση μπαταρίας και πάντα παρών σε οποιοδήποτε και οποτεδήποτε μήνυμα. Αν το hangout δούλευε με το κινητό θα είχε πάρει πόδι το Viber Τι εννοείς αν δούλευε με το κινητό; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 παιδιά μόνο σε όσους έχουν περάσει μόνοι τους την 6 τους ήρθε αναβάθμιση γτ εμένα που ειμαι στη B170 δεν ήρθε κατι ούτε στο hicare Μια απαντηση σε αυτο; Και εγω δεν εβαζα τοσο καιρο την 170 γιατι ειχε θεματα και έμενα στην 136. Διαβασα τωρα που λετε οτι βγηκε η 6 ΟΤΑ αλλα ενω περασα την 170, δεν μου δινει 6 ουτε απο hicare. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_x Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Παιδιά μια ερώτηση.Εχω το κινητό κοντά ένα χρόνο όλα καλά σε γενικές γραμμές το μόνο θέμα με το Bluetooth τρελές αποσυνδεσεις και κακή ποιότητα ήχου.Εχει βρεθεί κάποια άκρη μ'αυτο, υπάρχει καποια λύση, κάποιο Bluetooth που να είναι συμβατό;Έχω την b181.Ειναι ο μόνος λόγος που θα πουλήσω το κινητό γιατί λόγω δουλειάς μιλάω αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Μια απαντηση σε αυτο; Και εγω δεν εβαζα τοσο καιρο την 170 γιατι ειχε θεματα και έμενα στην 136. Διαβασα τωρα που λετε οτι βγηκε η 6 ΟΤΑ αλλα ενω περασα την 170, δεν μου δινει 6 ουτε απο hicare. η οτα βγήκε σε όσους πέρασαν την πολωνική αναβάθμιση σε android 6 και μετά τους ήρθε και άλλη μέσω ΟΤΑ Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Παιδιά μια ερώτηση.Εχω το κινητό κοντά ένα χρόνο όλα καλά σε γενικές γραμμές το μόνο θέμα με το Bluetooth τρελές αποσυνδεσεις και κακή ποιότητα ήχου.Εχει βρεθεί κάποια άκρη μ'αυτο, υπάρχει καποια λύση, κάποιο Bluetooth που να είναι συμβατό;Έχω την b181.Ειναι ο μόνος λόγος που θα πουλήσω το κινητό γιατί λόγω δουλειάς μιλάω αρκετά. Καλημέρα φίλε,με την 560 δεν έχει πλέον αυτό το θέμα αλλά μάλλον πρέπει τό δικό σου νά είναι branded και πρέπει να το κάνεις δικαρτο πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ameintanis Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 τι εννουμε οταν λετε branded? εγω εχω παρει το κινητο απο skroutzoμαγαζο και ακομα ειμαι σε Β311 και δεν υπαρχει νεα ενημερωση να κανω μεσω ota.. :( λετε να περιμενω ή να κανω χειροκινητα την αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 τι εννουμε οταν λετε branded? εγω εχω παρει το κινητο απο skroutzoμαγαζο και ακομα ειμαι σε Β311 και δεν υπαρχει νεα ενημερωση να κανω μεσω ota.. :( λετε να περιμενω ή να κανω χειροκινητα την αναβαθμιση? Κ το δικο σου branded ειναι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ameintanis Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 ρε παιδια plz μια βοηθεια..εχω dual sim με την Β311. διαβασα το pdf της πολωνικης αναβαθμισης (σε android 6) και δεν εχει την δικια μου εκδοση που μπορει να δεχτει την αναβαθμιση. εγω πως μπορω να κανω τελικα την αναβαθμιση? και απο το κινητο δεν μου εμφανιζει νεα ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hollygun Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Παίδες τι είναι το ''Λογισμικό για P8 Lite CEE Nordic Regional Version'' όπως εμφανίζεται στη σελίδα της Huawei και είναι διαθέσιμο για κατέβασμα? http://consumer.huawei.com/gr/mobile-phones/support/downloads/ale_l21.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Από το μέγεθος και μόνο πρεπει να είναι update για την 6, αλλά για κινητά που βγήκαν στη Σκανδιναβία Δεν έχω την πρώτη παραμικρή ιδέα αν είναι οκ να την περάσεις σε ελληνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Παίδες τι είναι το ''Λογισμικό για P8 Lite CEE Nordic Regional Version'' όπως εμφανίζεται στη σελίδα της Huawei και είναι διαθέσιμο για κατέβασμα? http://consumer.huawei.com/gr/mobile-phones/support/downloads/ale_l21.htm Από το μέγεθος και μόνο πρεπει να είναι update για την 6, αλλά για κινητά που βγήκαν στη Σκανδιναβία Δεν έχω την πρώτη παραμικρή ιδέα αν είναι οκ να την περάσεις σε ελληνικό. Παιδιά, προσέχετε τι λέτε. Δεν είναι η 6 αλλιώς θα το έγραφε. Κοιτάξτε και την ημερομηνία, αναγράφει 2015-5-27. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Από το μέγεθος και μόνο πρεπει να είναι update για την 6, αλλά για κινητά που βγήκαν στη Σκανδιναβία Δεν έχω την πρώτη παραμικρή ιδέα αν είναι οκ να την περάσεις σε ελληνικό. Σκανδιναβια;;;;;απο τo nordic ε;;;;;........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 η οτα βγήκε σε όσους πέρασαν την πολωνική αναβάθμιση σε android 6 και μετά τους ήρθε και άλλη μέσω ΟΤΑ To hicare όταν ξεκινα ενημερωνει ότι στελνει τα παντα όλα (SN, IMEI κλπ οποτε ξερει ακριβως από που το αγορασες, που λειτουργει κλπ) και ζηταει και δηλωση χωρας (Ελλαδα). Απειραχτο δεν θα δωσει ΟΤΑ για 6, ενώ αν περασεις Πολωνικη εκδοση στην δινει; Τι χωρα βαζεις στο hicare αν περασεις την Πολωνικη, Ελλαδα ή Πολωνια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefrop Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 To hicare όταν ξεκινα ενημερωνει ότι στελνει τα παντα όλα (SN, IMEI κλπ οποτε ξερει ακριβως από που το αγορασες, που λειτουργει κλπ) και ζηταει και δηλωση χωρας (Ελλαδα). Απειραχτο δεν θα δωσει ΟΤΑ για 6, ενώ αν περασεις Πολωνικη εκδοση στην δινει; Τι χωρα βαζεις στο hicare αν περασεις την Πολωνικη, Ελλαδα ή Πολωνια; Οταν εβαλα Ελλαδα δεν μου εδειξε κατι.Οταν εβαλα Πολωνια μου εβγαλε την 564 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macnianios Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Ναι σορυ παιδιά δεν πρόσεξα το 15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kraton76 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Εγω πηγα απο β550 (πολωνικη) σε β564 με αναβαθμιση λογισμικού απο ρυθμισεις. Δεν πείραξε τιποτα και απο παρατηρησεις: 1 καλυτερη αποδοση μπαταριας και 2 οσο κουφο και αν φαινεται πιο δυνατο wifi. Για το viber που λενε τα παιδια πιο πανω λεντ γιοκ και επαφες μετα απο 2-3 εγκαταστασεις και διαγραφη των επαφων της σιμ προς το παρον μου τις εμφανίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Υπάρχει τρόπος να συγχρονίσω τους σελιδοδείκτες μου από τον chrome με τον μαμισιο browser; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Εγω πηγα απο β550 (πολωνικη) σε β564 με αναβαθμιση λογισμικού απο ρυθμισεις. Δεν πείραξε τιποτα και απο παρατηρησεις: 1 καλυτερη αποδοση μπαταριας και 2 οσο κουφο και αν φαινεται πιο δυνατο wifi. Για το viber που λενε τα παιδια πιο πανω λεντ γιοκ και επαφες μετα απο 2-3 εγκαταστασεις και διαγραφη των επαφων της σιμ προς το παρον μου τις εμφανίζει. Με την 564 (σχεδόν) διορθώθηκε το bug του viber. Το αναφέρουν και οι ίδιοι αλλά στην 560 δεν ήθελε να παίξει σωστά, ότι κι αν δοκίμασα. Πλέον μπορεί -υπό προυποθέσεις- να χάσει την contact list, αλλά μόλις κάνεις refresh τη φέρνει κανονικά. Κι εμένα πάντως έστρωσε όταν έσβησα από παντού όλες τις επαφές και τις ξανασυγχρόνισα από την αρχή. Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ameintanis Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 καλησπερα, εκανα την διαδικασια αναβαθμισης για android 6 (πολωνικη) μου εβγαλε failed στο 100% παρολαυτα εγινε η αναβαθμιση. ακομα ειμαι βεβαια σε Β311 και δεν παιρνει αναβαθμιση ουτε απο hicare.. θα κοιταξω να δω αν εχει επιλυθει το προβλημα με το bluetooth που ειχα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) καλησπερα, εκανα την διαδικασια αναβαθμισης για android 6 (πολωνικη) μου εβγαλε failed στο 100% παρολαυτα εγινε η αναβαθμιση. ακομα ειμαι βεβαια σε Β311 και δεν παιρνει αναβαθμιση ουτε απο hicare.. θα κοιταξω να δω αν εχει επιλυθει το προβλημα με το bluetooth που ειχα.. Θα έπρεπε να λέει Β560. Μήπως πρέπει να βάλεις την Β046 που θα αναβαθμιστεί σε Β170 και μετά να βάλεις την Β560 που θα γίνει 564; Εγώ βέβαια είχα Β181 μονόκαρτο και έκανα αυτή τη διαδικασία. (Δες #4016 σελ. 268) Edited June 5, 2016 by kostaszoum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Ακούστε και κατι κουφό. Μετά την τελευταία επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις έχω notification led για το viber σε πράσινο χρώμα. Τωρα πως έγινε αυτό δεν έχω ιδέα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. June 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2016 Καλησπέρα ,μήπως έχει δοκιμάσει κανείς αυτο; http://forum.xda-developers.com/p8lite/development/custom-rom-emui-4-0-android-6-0-ale-t3391174 Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts