Vangelis_D9 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 (edited) Καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση :) Ειχα κανει μια αναζητηση google και δεν ειχα βρει κατι. Δεν μου κοψε να κανω αναζητηση και εντος του site :O:X Απο οτι ειδα εχει βγει η official ισπανικη; Οποτε ειτε βαζω αυτην ειτε κανω υπομονη να βγει στο OTA ? Να ξεκαθαρίσουμε, η official ισπανική είναι official της Huawei. Αν σας πούνε ότι χάνετε την εγγύηση σας λένε ψέματα για τον απλούστατο λόγο πως η συσκευή που έχεις εσύ όπως κι εγώ όπως κι όλοι εδώ μέσα είναι ξεκάθαρα η ευρωπαϊκή έκδοση ALE-L21 που καλύπτεται απόλυτα από οποιαδήποτε εγγύηση εντός ΕΕ. Κι εδώ είναι η λεπτομέρεια, αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα στη συσκευή θα είναι σχεδόν σίγουρα στο hardware που ακριβώς την καλύπτει η εγγύηση ό,τι και να την κάνεις σε software. Κι αυτό είναι δυστυχώς το θολό σημείο που πατάνε οι ελληνικές αντιπροσωπείες για να κοροϊδέψουν, το είχα ρωτήσει αυτό έμμεσα στην αντιπροσωπεία τις προάλλες και δεν ήταν καθόλου αντιπροσωπευτική η απάντησή τους επειδή το σέρβις πάει στην γνωστή σε πολλούς Αρβάτο που έχει κακή φήμη. Να μην σε ανησυχήσω, όσο καιρό έχω τη συσκευή και όπως όσοι έχουν Huawei, φαίνεται στην κατηγορία των συσκευών της που έχει το myphone, σαφώς παρατηρούνται τα λιγότερα παράπονα. Ήταν ένας λόγος που επέλεξα αυτό το μοντέλο ανάμεσα σε άλλα κινέζικα που ήθελα να μπω στον κόσμο τους μετά από τα γνωστά ακατανόμαστα κορεάτικα και γιαπωνέζικα, η εναλλακτική ήταν να πάρω ένα Meizu αλλά προτίμησα το Lite που με κάλυπτε καλύτερα για δικούς μου λόγους. Οπότε τώρα έχουμε το εξής ερώτημα. Πόσο καιρό το έχεις το Lite; Είσαι καλυμμένος με τη χρήση του; Το έμαθες καλά; Κατάλαβες τα κουσούρια του; Αν σε όλα τα παραπάνω είναι ναι και θες να προχωρήσεις τότε κάνε την ισπανική αναβάθμιση που την κάναμε και πολλοί άλλοι. Εκεί που θα βελτιωθεί σίγουρα είναι ο τομέας της μπαταρίας και η απόδοση της οθόνης στους εξωτερικούς χώρους. Edited May 4, 2016 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 (edited) Από Voda με Β181 και 5.1.1 Πήγα σελίδα 20 μήνυμα #298 σε αυτό το λίνκ https://yadi.sk/d/UlbWPmwEhQ2DF Έβαλα στην sdcard στο root directory το dload από το step1 και ακολουθώντας τις οδηγίες που έχει το αρχείο .doc έκανα το πρώτο βήμα. Οι εικόνες ήταν διαφορετικές και μου έβγαλε σφάλμα ότι δεν έγινε το upgrade. Προχώρησα στο step2, που είναι πολύ μικρότερο. Έκανε και 16 αναβαθμίσεις. Έγινε Β046 δίκαρτο!!! ..... Όμως δεν λειτουργούσε η κάρτα Voda. Άνοιξε-κλείσε συσκευή βάλε-βγάλε κάρτες, τίποτα. Ετοιμαζόμουνα να το ξανακάνω από την αρχή, αλλά έκανα ένα hard reset και έφτιαξε. Αμέσως ήρθε αναβάθμιση Β170, την έκανα. Έκανε και 133 ενημερώσεις. Αύριο η συνέχεια για Β550 και 6 ...... Από σελίδα 255 μήνυμα #3812 σε αυτό το λίνκ http://goo.gl/pfbdA2 - B550 Όπως και πριν το dload στο root της sdcard και ακολουθώντας τις οδηγίες του .pdf μπήκε η 6. Edited May 5, 2016 by kostaszoum Συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 (edited) Από Voda με Β181 και 5.1.1 Πήγα σελίδα 20 μήνυμα #298 σε αυτό το λίνκ https://yadi.sk/d/UlbWPmwEhQ2DF Έβαλα στην sdcard στο root directory το dload από το step1 και ακολουθώντας τις οδηγίες που έχει το αρχείο .doc έκανα το πρώτο βήμα. Οι εικόνες ήταν διαφορετικές και μου έβγαλε σφάλμα ότι δεν έγινε το upgrade. Προχώρησα στο step2, που είναι πολύ μικρότερο. Έκανε και 16 αναβαθμίσεις. Έγινε Β046 δίκαρτο!!! ..... Όμως δεν λειτουργούσε η κάρτα Voda. Άνοιξε-κλείσε συσκευή βάλε-βγάλε κάρτες, τίποτα. Ετοιμαζόμουνα να το ξανακάνω από την αρχή, αλλά έκανα ένα hard reset και έφτιαξε. Αμέσως ήρθε αναβάθμιση Β170, την έκανα. Έκανε και 133 ενημερώσεις. Αύριο η συνέχεια για Β550 και 6 ...... Χαχαχα πολύ ωραία παραστατικότητα η περιγραφή σου! Για πες μας αύριο τη συνέχεια αν το κατάφερες να πας Β550 να πούμε καλωσήλθες στο κλαμπ. Edited May 4, 2016 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 (edited) Vangelis_D9 ωραιος. Συμφωνω απολυτα οτι η εγγυηση δεν θα πρεπε να επηρρεαζεται απο κατι τετοιο. Οσον αφορα το viber, για να μαι 100% σιγουρος οτι λεμε το ιδιο πραγμα, τα μηνυματα ερχονται κανονικοτατα, ακουγεται ο ηχος ειδοποιησης και η οθονη φωτιζει με το νεο μηνυμα. Απλα μετα δεν αναβοσβηνει το led. Αυτο εννοουσες ή οτι δεν ερχονται καθολου σε σβηστη οθονη; Γιατι ειχα διαβασει οτι στην 5.1.1 (οχι την 5.0.1 που ειμαι αυτη τη στιγμη) δεν δουλευει το push notification στο viber/what's up αλλα εμενα δεν ειναι αυτη η περιπτωση. Edited May 5, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Χαχαχα πολύ ωραία παραστατικότητα η περιγραφή σου! Για πες μας αύριο τη συνέχεια αν το κατάφερες να πας Β550 να πούμε καλωσήλθες στο κλαμπ. Έβαλα το dload στην SD και πάω βουρ για Β550.... (θα συνεχίσω την περιγραφή στο προηγούμενο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 (edited) Καλησπερα και απο εμενα :innocent: , μολις εβαλα την Β550 απο Β170 Αρχικα ειχα κανει backup χειροκίνητα φωτογραφιες και βιντεο σε pc,και με το app της huawei backup καποιες σημειώσεις απο σημειωματαριο,μηνυματα ετσι ωστε να κανω hard reset αφου μπει η B550.Ετσι και εκανα.. Τα θεματα που εχω ειναι: 1)οτι τωρα ενω εχω αποθηκευσει στο pc ενα αρχειο με name 2016-05-05_05-16-18 απο το backup του huawei app (εφαρμογη Αντιγραφο ασφαλειας) οταν το περναω στον αντιστοιχο φακελο απο οπου το πηρα πριν τον hard reset δεν μου το εμφανιζει ωστε να κανω επαναφορα :/ 2)Μηπως καποις/α βρηκε πως μπορουμε να εμφανισουμε την ταχυτητα δικτυου; 3)3 φορες προσπαθησα να κανω εγκατασταση την εφαρμογη "Ηλεκτρονική Γραμματεία" απο το Playstore και τις 3 το κινητο παγωσε και εκανε ρεσταρτ,χωρις να εχει εγκατασταθει,ας το τσεκαρει και καποιος αλλος να επιβεβαιωθει οτι ειναι θεμα της εφαρμογης και οχι της συσκευης. (δεν μου το εχει κανει ποτε με B170) :help: Edit:Το 1o) καταφερα και το ελυσα,που ηταν και το πιο σημαντικο για μενα μετα απο πολλες προσπαθειες :) Edited May 5, 2016 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά ,ηρθα και γω στη παρέα σας με ένα λευκό p8 lite.άριστη συσκευή μέχρι στιγμής ,το μόνο μελανό σημείο η αυτονομία ,είμαι βέβαια στη πρώτη φόρτιση, αλλά από το πρωί μέχρι τώρα 9 το βράδυ έχει μείνει το 30%της μπαταρίας .η χρήση που του κάνω είναι εντελώς ελαφριά Χθες πέρασα το ανδροιδ 6. Edited May 5, 2016 by ikariwths Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 2)Μηπως καποις/α βρηκε πως μπορουμε να εμφανισουμε την ταχυτητα δικτυου; Μου είπανε και στο θρεντ του μεγάλου Ρ8 που βάλανε την ΜΜ πως τελικά έχει αφαιρεθεί αυτή η επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Οσον αφορα το viber, για να μαι 100% σιγουρος οτι λεμε το ιδιο πραγμα, τα μηνυματα ερχονται κανονικοτατα, ακουγεται ο ηχος ειδοποιησης και η οθονη φωτιζει με το νεο μηνυμα. Απλα μετα δεν αναβοσβηνει το led. Αυτο εννοουσες ή οτι δεν ερχονται καθολου σε σβηστη οθονη; Γιατι ειχα διαβασει οτι στην 5.1.1 (οχι την 5.0.1 που ειμαι αυτη τη στιγμη) δεν δουλευει το push notification στο viber/what's up αλλα εμενα δεν ειναι αυτη η περιπτωση. Μπορει καποιος απλα να το επιβεβαιωσει ωστε αν τελικα ειναι ελαττωματικο το κομματι να το παω πισω; Σορρυ που το σπαμαρω απλα μετα θα εχουν περασει οι 14 μερες που μπορω να το παω για αντικατασταση. Φοβαμαι μην τυχον ειναι ελλατωματικο το led και δεν αναβει το μωβ χρωμα που ειναι το viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Μπορει καποιος απλα να το επιβεβαιωσει ωστε αν τελικα ειναι ελαττωματικο το κομματι να το παω πισω; Σορρυ που το σπαμαρω απλα μετα θα εχουν περασει οι 14 μερες που μπορω να το παω για αντικατασταση. Φοβαμαι μην τυχον ειναι ελλατωματικο το led και δεν αναβει το μωβ χρωμα που ειναι το viber. Στο viber ούτε σε εμενα δεν αναβει το led. Μονο σε αυτο όμως, με ολα τα αλλα κανενα προβλημα. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Στο viber ούτε σε εμενα δεν αναβει το led. Μονο σε αυτο όμως, με ολα τα αλλα κανενα προβλημα. Οποτε δεν ειναι ελαττωματικο. :) Εισαι ακομα στην 5.0.1 ; Αν ναι, μαλλον ειναι αυτο που ειπε ο Βαγγελης απλα φοβομουν μηπως εννοουσε το αλλο προβλημα που δεν ερχονται καθολου τα μηνυματα. Σας ευχαριστω και τους δυο. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Οποτε δεν ειναι ελαττωματικο. :) Εισαι ακομα στην 5.0.1 ; Αν ναι, μαλλον ειναι αυτο που ειπε ο Βαγγελης απλα φοβομουν μηπως εννοουσε το αλλο προβλημα που δεν ερχονται καθολου τα μηνυματα. Σας ευχαριστω και τους δυο. :cool: Ακόμα σε αυτή είμαι.:wacko: Να δούμε με την 6... Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fide_lakos Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Νέος κάτοχος του κινητού και καθώς προέρχομαι από συσκευή χωρίς 4G θα ήθελα να ρωτήσω αν όταν έχετε ενεργοποιημένα τα δεδομένα και το 4g εμφανίζεται το σήμα του 4G. Εμένα εμφανίζει το H+ μόνο. Είμαι στην B170 και έχω καρτοκινητό what s up. Έκανα ένα speedtest και μου έδειξε 17Μbps up 0,7 down. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Ακόμα σε αυτή είμαι.:wacko: Να δούμε με την 6... Ενταξει δεν ειναι τοσο τραγικο. Το να μην δουλευει το push notification ειναι το πραγματικο προβλημα. ;) Για ρωτα και κανεναν με windows phone που του ρχονται τα μηνυματα 5 εως 30 λεπτα αργοτερα. Been there, done that... never come back. :blink: ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νέος κάτοχος του κινητού και καθώς προέρχομαι από συσκευή χωρίς 4G θα ήθελα να ρωτήσω αν όταν έχετε ενεργοποιημένα τα δεδομένα και το 4g εμφανίζεται το σήμα του 4G. Εμένα εμφανίζει το H+ μόνο. Είμαι στην B170 και έχω καρτοκινητό what s up. Έκανα ένα speedtest και μου έδειξε 17Μbps up 0,7 down. Ειναι ενεργοποιημενο το 4G στην εταιρεια που εισαι; (πχ εστειλες καποιο sms στη cosmote για 4G) Edited May 6, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIRUSD Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Αν εχεις ενεργοποιημένα τα δεδομενα και το 4g φαινεται το λογότυπο του 4g διπλα στο δικτυο..αν το 4g ειναι απενεργοποιημένο τοτε στο δικτυο φαινεται 3g,H+ κτλ..κοιτα αν εχεις ενεργοποιήσει το 4g απο την εταιρια σου Edited May 6, 2016 by VIRUSD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Νέος κάτοχος του κινητού και καθώς προέρχομαι από συσκευή χωρίς 4G θα ήθελα να ρωτήσω αν όταν έχετε ενεργοποιημένα τα δεδομένα και το 4g εμφανίζεται το σήμα του 4G. Εμένα εμφανίζει το H+ μόνο. Είμαι στην B170 και έχω καρτοκινητό what s up. Έκανα ένα speedtest και μου έδειξε 17Μbps up 0,7 down. Πρέπει να ζητήσεις από την cosmote να στο ενεργοποιήσουν. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fide_lakos Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις είχα την εντύπωση ότι γίνεται αυτόματα. Τους ειδοποίησα και θα το ενεργοποιήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Στο δικαρτο αν βάλεις την 6.0 από την HUAWEI espania (ALE-L21C432B550 )κατά την αναβάθμιση χάνεις τα πάντα από το τηλέφωνο και πρέπει να τα ξαναπεράσεις ? Το backup της HUAWEI δουλεύει μετα με την 6.0 έτσι ώστε να μη τα ξαναπερνάς ολα απο την αρχη? Edited May 6, 2016 by dankannn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Στο δικαρτο αν βάλεις την 6.0 από την HUAWEI espania (ALE-L21C432B550 )κατά την αναβάθμιση χάνεις τα πάντα από το τηλέφωνο και πρέπει να τα ξαναπεράσεις ? Το backup της HUAWEI δουλεύει μετα με την 6.0 έτσι ώστε να μη τα ξαναπερνάς ολα απο την αρχη? Ουτως ή αλλος μετα απο καθε μεγαλο update σε android καλο ειναι ενα hard reset στη συσκευη. Οποτε κανε ενα back up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Στο δικαρτο αν βάλεις την 6.0 από την HUAWEI espania (ALE-L21C432B550 )κατά την αναβάθμιση χάνεις τα πάντα από το τηλέφωνο και πρέπει να τα ξαναπεράσεις ? Το backup της HUAWEI δουλεύει μετα με την 6.0 έτσι ώστε να μη τα ξαναπερνάς ολα απο την αρχη? Ουτως ή αλλος μετα απο καθε μεγαλο update σε android καλο ειναι ενα hard reset στη συσκευη. Οποτε κανε ενα back up. Με την αναβάθμιση δεν έχασα τα δεδομένα μου παρόλο που έκανα από πριν μπακάπ, που πρέπει πάντα να γίνεται και σε τακτά διαστήματα. Προσώρας δεν αντιμετωπίζω κανένα σοβαρό πρόβλημα που δεν επιδιορθώνεται γιατί είμαι της αρχής αν κάτι δουλεύει σωστά μην το διορθώνεις. Αν παρουσιαστεί κάποια υποψία που δεν διορθώνεται θα πάω σε hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 (edited) Με την αναβάθμιση δεν έχασα τα δεδομένα μου παρόλο που έκανα από πριν μπακάπ, που πρέπει πάντα να γίνεται και σε τακτά διαστήματα. Προσώρας δεν αντιμετωπίζω κανένα σοβαρό πρόβλημα που δεν επιδιορθώνεται γιατί είμαι της αρχής αν κάτι δουλεύει σωστά μην το διορθώνεις. Αν παρουσιαστεί κάποια υποψία που δεν διορθώνεται θα πάω σε hard reset. Παντα χρειαζεται να ξε-κασαρεις μετα απο update. Αν δεν θες να κανεις wipe, τουλαχιστον κατεβασε κανενα προγραμμα για ξεκασαρισμα. Θεωρω πως αν εχεις κανει back up δεν αξιζει να μην κανεις wipe cache. Ποση ωρα θα σου παρει να τα ξαναφορτωσεις τα αρχεια σου; Edited May 6, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispas Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ασχετο...σε ποιες χωρες της ευρωπης βγηκε η 6 ξερουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ποση ωρα θα σου παρει να τα ξαναφορτωσεις τα αρχεια σου; Με το LG L90 που είχα πριν, τα μετέφερα όλα πανεύκολα στο Huawei μέσω NFC και πήρε η διαδικασία το πολύ ένα εικοσάλεπτο και μόλις 5% με 7% κατανάλωση μπαταρίας να εγκατασταθούν όλα από την αρχή καμιά σαρανταριά apps και τα αρχεία μου, κάπου κάνα πεντάρι GB που είχα μόνο στο προηγούμενο τηλέφωνο. Φαντάσου τώρα τη διαδικασία που λες, οι τελευταίες εκδόσεις Android πετάνε. Ασχετο...σε ποιες χωρες της ευρωπης βγηκε η 6 ξερουμε; Μέχρι στιγμής σαν official που τις ξέρουμε, Ισπανία και Ολλανδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cilos Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Νεος κατοχος και γω απο σημερα. Ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει αν μπορω να το ρυθμισω να μετραει τον ογκο των δεδομενων χωρις να εγκαταστησω καποια εξτρα εφαρμογη. Εκει στη διαχειρηση συστηματος δεν εβγαλα και πολυ ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 OK την εβαλα την 6.0 , το τηλεφωνο παει μια χαρα και δεν εχει lag. Μου την εσπασαν μονο 3 πραγματα. 1ο. Οταν πατας για την συνδεση του wifi που δεν βγαζει πια την ταχυτητα διπλα απο το εικονιδιο οπως παλια. 2ο.Δεν υπαρχει κουμπι συγχρονισμου πανω δεξια στις συντομευσεις(μεγαλη εντυπωση μου εκανε αυτο). 3ο. Στις συντομευσεις που δεν μπορω να εχω ολο το μενου ανοιχτο με ολα τα κουμπια. Αν ξερεις κανεις αν μπορω να τα εμφανισω μου λεει,αν και το εψαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts