Cris4524 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Παντως συμφωνα με αυτο η 136 ειναι single sim http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=62276723 Εγώ έχω την Β136 και είναι κανονικά dual sim. Ίσως κάνανε κάποιο λάθος γιατί οι ζυγοί αριθμοί είναι για τα dual sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 εγω δεν το βλεπω αληθινο πιθανον να φορτιζει μεσα στην ημερα το κινητο του! Αν οχι τι να πω..εχει κινητο απο αλλο πλανητη !!!!;;;;; Ποιος ο λογος να πω ψέματα. [ATTACH]64319[/ATTACH] Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martelis Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Έχουμε καμιά πληροφορία αν το κινητό μας πάρει την αναβάθμιση για Android 6.0 Marshmallow; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Εχεις 3ωρες ενεργή οθόνη και σου απομένει 55% μπαταρία; Πως το έχεις κάνει αυτό; άνετα μπορείς με τέρμα κατευασμενω το φως και με wifi μόνο... με υψηλό φωτισμό και 4g ούτε 2 ώρες δεν βγάζει (τα περισσότερα κινητά το έχουν αυτό το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Ποιος ο λογος να πω ψέματα. [ATTACH]64319[/ATTACH] Ισως αν τα εχεις ολα κλειστα γινεται οκ ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- άνετα μπορείς με τέρμα κατευασμενω το φως και με wifi μόνο... με υψηλό φωτισμό και 4g ούτε 2 ώρες δεν βγάζει (τα περισσότερα κινητά το έχουν αυτό το θέμα Με 4G και φωτεινοτητα στο φουλ μου βγαζει 2 ωρες οθονη και μαλιστα με 2 καρτες μεσα. Τοσο βγαζουν ολα βασικα. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 καλησπερα σε ολους.εχω το p8 lite dual μιας εβδομαδας και εχω το εξης προβλημα και δεν ξερω αν το εχει αλλος στο τηλεφωνο του.οταν επιλεγω για να αλαξω ταπετσαριες και με βγαζει να διαλεξω αν θελω για την οθονη κλειδωματος η για την αρχικη οθονη παταω στην αρχικη οθονη και οι ταπετσαριες που μου βγαζει τρεμοπαιζουν και οταν παω να συρω προς τα κατω για να διαλεξω ταπετσαρια με γυριζει παλι στην κορυφη και αναβοσβηνουν οι εικονες.κουφο αλλα μου συμβαινει.επισης ανακαλυψα οτι οταν κλεινω το wi fi δουλευουν κανονικα ολα.εσβησα οτι εφαρμογη ειχα κατεβασει το εκανα επανακινηση αλλα τα ιδια παλι.σκεφτομε να το δοσω πισω για αλλαγη.το εχει αλλος αυτο το προβλημα η μονο σε εμενα εχει συμβει. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ammon_ Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 καλησπερα σε ολους.εχω το p8 lite dual μιας εβδομαδας και εχω το εξης προβλημα και δεν ξερω αν το εχει αλλος στο τηλεφωνο του.οταν επιλεγω για να αλαξω ταπετσαριες και με βγαζει να διαλεξω αν θελω για την οθονη κλειδωματος η για την αρχικη οθονη παταω στην αρχικη οθονη και οι ταπετσαριες που μου βγαζει τρεμοπαιζουν και οταν παω να συρω προς τα κατω για να διαλεξω ταπετσαρια με γυριζει παλι στην κορυφη και αναβοσβηνουν οι εικονες.κουφο αλλα μου συμβαινει.επισης ανακαλυψα οτι οταν κλεινω το wi fi δουλευουν κανονικα ολα.εσβησα οτι εφαρμογη ειχα κατεβασει το εκανα επανακινηση αλλα τα ιδια παλι.σκεφτομε να το δοσω πισω για αλλαγη.το εχει αλλος αυτο το προβλημα η μονο σε εμενα εχει συμβει. Δοκιμασε να κανεις επαναφορα εργοστ. ρυθμισεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ LED STO VIBER ME LITE FLOW! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 (edited) Ισως αν τα εχεις ολα κλειστα γινεται οκ ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με 4G και φωτεινοτητα στο φουλ μου βγαζει 2 ωρες οθονη και μαλιστα με 2 καρτες μεσα. Τοσο βγαζουν ολα βασικα. 4G πραγματι δεν χρησιμοποιώ, παντα το εχω στο 3g/2g. Φωτεινοτητα περιπου στο 50% και αυτοματο, Wifi και data παντα ανοιχτά, 3 λογαριασμοι email με push notification και δορυφοροι με δεδομένα. Facebook & twitter παντα και μονο μεσω chrome. Τέλος πάντων ο λογος που ποσταρα τα stats ηταν μονο για να ρωτησω γιατι εχω τοσο μεγαλο ποσοστο στη κυψελη. Δεν ειχα ουτε εχω σκοπο να ξεγελασω κανεναν. Γιατι να το κανω άλλωστε φιλε modeling. Το κινητο το εχω 3 ημέρες. Edited October 11, 2015 by tsagod123 Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 4G πραγματι δεν χρησιμοποιώ, παντα το εχω στο 3g/2g. Φωτεινοτητα περιπου στο 50% και αυτοματο, Wifi και data παντα ανοιχτά, 3 λογαριασμοι email με push notification και δορυφοροι με δεδομένα. Facebook & twitter παντα και μονο μεσω chrome. Τέλος πάντων ο λογος που ποσταρα τα stats ηταν μονο για να ρωτησω γιατι εχω τοσο μεγαλο ποσοστο στη κυψελη. Δεν ειχα ουτε εχω σκοπο να ξεγελασω κανεναν. Γιατι να το κανω άλλωστε φιλε modeling. Το κινητο το εχω 3 ημέρες. Ενταξει σορρυ κιολας...απλα μου φανηκε περιεργο φιλε! Κυψελη εχει και το δικο μου μεγαλη απο την αρχη...δεν βρηκα λυση !! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 το θέμα με την Κυψέλη είναι καθαρά του Android 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 το εκανα επαναφορα αλλα παλι το κανει μετα απο λιγο.δεν ξερω τι να πω και τι το επειρεαζει και το κανει μονο με το wi fi ανοιχτο Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ LED STO VIBER ME LITE FLOW! ti ειναι το lite flow?!?πως δουλεψε? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Το θέμα με την κυψέλει έχω παρατηρήσει πως προκεί πτει με τη χρήση δεδομένων κινητής. Στο σπίτι ή κάπου αλλου με wifi δεν ανεβάζει πολύ η κυψέλη. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chistianopap Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 ti ειναι το lite flow?!?πως δουλεψε? Δωσε και σ' εμας τα φωτα σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Αγορασμένο από vodafone 30 Ιουλίου με Β130. Το πρώτο μου smartphone. Το "λεπτομέρειες ιστορικού", όπως στο #2118 του tsagog123, πως το εμφανίζω; Το Σα-Κυ-Δε το έβαλα 3G και στην επιλογή Ultra. Τα αποτελέσματα: [ATTACH]64372[/ATTACH] [ATTACH]64373[/ATTACH] Στο ultra δουλεύει το Fit, το bluetooth, το WiFi κ.λ.π.; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 ^^ στο μενού της μπαταρίας πατας πανω στην ωρα λειτουργίας του κινητου... Βλεπω και σενα η ετοιμοτητα κυψελης ειναι πρωτη. Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Σ' ευχαριστώ. Να και το αντίστοιχο: [ATTACH]64377[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Municipalwaste Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Αγορασμένο από Vodafone με Β130, μου έβγαλε update B140 319MB. Ξέρει κανείς τι φέρνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Αγορασμένο από Vodafone με Β130, μου έβγαλε update B140 319MB. Ξέρει κανείς τι φέρνει; Όντως μεγάλη αναβάθμιση. Την κάνω τώρα για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) Εγώ που το έχω μετατρέψει από μονόκαρτο σε δίκαρτο (Β136 έχω) δεν μου βγάζει αναβάθμιση. (Αγορασμένο από voda) Edited October 13, 2015 by dimitris99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Αγορασμένο από Vodafone με Β130, μου έβγαλε update B140 319MB. Ξέρει κανείς τι φέρνει; Μήπως μας το κάνει τρικάταρτο;;!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotcarver1 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Με 136 ,δεν μου βγαζει αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Βρε παιδιά , οριο στα δεδομενα κινητης μπορουμε να βαλουμε; δεν βλεπω καμια επιλογη... Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecroDemonNZXT Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) καλησπέρα σε όλους, Ειλικρινά, κανείς δεν έχει θέμα με το ακουστικό(και το ράδιο)? να πέφτει τυχαία η γραμμή, να μην ακούς τον άλλο, να ακούς περίεργα κλικ από το ακουστικό όταν χάνεται/επανέρχεται το σήμα κτλ? Να το θεωρήσω απλά ελαττωματικό και να το πάω πίσω? Edited October 13, 2015 by NecroDemonNZXT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts