mastorantza Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Ναι χανεις την εγγυηση και οχι δεν υπαρχει τροπος να μην φαει γιατι πρωτον δηλωνεις το imei σου στην huawei για να ανοιξει τον bootloader και δευτερον ακομα και να μην δηλωνες εχεις ανοιχτο bootloader οποτε πρεπει να τον κλεισεις παλι κατι που δεν γινεται προς το παρων.... Εχω κανει και γω ροοτ την συσκευη αλλα ειναι ρισκο θα ρισκαρω να το κανω ρουτ,ποιος οδηγος ειναι καλυτερος να ακολουθησω?(link αν ειναι ευκολο?) τροπος χωρις να δηλωσω το ιμει μηπως βγει κατι αργοτερα υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 θα ρισκαρω να το κανω ρουτ,ποιος οδηγος ειναι καλυτερος να ακολουθησω?(link αν ειναι ευκολο?) τροπος χωρις να δηλωσω το ιμει μηπως βγει κατι αργοτερα υπαρχει? θα σου δωσω δυο βιντεο ετσι το εκανα εγω... Ανοιγμα bootloader και εδω root Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 παιδες αν κανω ροοτ το κινητο χανω την εγγυηση? αν ναι,δεν υπαρχει τροπος σε περιπτωση σερβις να μην φανει το ροοτ? Εμένα μια χαρά δούλεψε η εγγύηση μου έδωσαν πριν λίγες μέρες καινούργιο. Με ροοτ δεν χάνεται εγγύηση. Έχω δικαίωμα να έχω πρόσβαση διαχειριστή στην συσκευή μου. Αν βάλω άλλη ρομ η την τροποποίησω ή πειράξω το hardware τότε ναι χάνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Αρκετές ερωτήσεις, όποιος μπορεί ας απαντήσει παιδιά :) 1) Ίδια απορία ως νεοφερμένος στο χώρο του P8 Lite. Η έκδοση UL00 δίνεται από Vickmall. Πρόκειται για Ασιατική έκδοση σε hardware του κινητού ή κουστουμιά του Vickmall ίσως; 2) Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να το πάρει κανείς και να το φλασάρει να παίζει σε official firmware; 3) Αν κατάλαβα καλά το επίσημο firmware είναι πανευρωπαϊκό, με εγγενή υποστήριξη ελληνικών; 4) Τέλος, τι θα προτείνατε μεταξύ αυτού του κινητού και είτε του Xiaomi Redmi Note 2, είτε του νεοφερμένου Mi4c (αν υπάρχει κάποια άποψη); Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και συγνώμη για τον αριθμό των ερωτήσεων. Θα έλεγα το Xiaomi Mi4c λόγου επεξεργαστεί, κάμερας φορά προεγκατεστημένη 5..1.1, και η rom Miui V7 είναι φοβερή σε κατανάλωση μπαταρίας- ram ταχύτητα. Φυσικά αν βάλεις την developer rom κάθε εβδομάδα θα έχεις update. Φυσικά υπάρχουν δυο rom η μία είναι από το xiaomi.eu είναι η multi και η άλλη η Ελληνική GTV με βοήθειες όπου κολλάς από την κοινότητα (άμεσες απαντήσεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Βλεπω βγηκε η 150 εκδοση στην ρωσσικη σελιδα της huawei δεν εχω δοκιμασει να την περασω οποτε δεν μπορω να εκφρασω γνωμη.. ελπιζω να μην ειναι η ballong εκδοση που την πατησαν καποιοι http://consumer.huawei.com/ru/support/downloads/detail/index.htm?id=53344 οποιος την εχει περασει ας ενημερωσει Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 4g καρτα σιμ πρεπει να χεις αμα η καρτα σου δεν ειναι δεν μπορει να συνδεθει όταν πήρα το κινητό άλλαξα και κάρτα γιατί είχα την παλιά πολύ μεγάλη, και μου βάλανε την μίνι κάρτα.. οπότε πρέπει να είναι και 4g..δεν είναι;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 όταν πήρα το κινητό άλλαξα και κάρτα γιατί είχα την παλιά πολύ μεγάλη, και μου βάλανε την μίνι κάρτα.. οπότε πρέπει να είναι και 4g..δεν είναι;:wacko: Λογικα ναι αλλα δεν ξερω και την περιοχη που εισαι ειναι αναλογος μην νομιζεις οτι ποιανει παντου 3g, εγω εχω σπιτι μου full 3g αλλα για 4g ουτε λογος αλλα μολις παω αθηνα κεντρο πιανω κατευθειαν φουλ 5 γραμμες Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Κάνω ένα poll με την εξής φιλοσοφική ερώτηση αλλά θα μου απαντήσετε ειλικρινά: Έχω σήμερα ένα iPhone 6 και το P8 lite. Το iphone το έχω για πρώτο και το P8 για δεύτερο. Εσείς θα τα αντιστρέφατε; (Φυσικά δε θα ρωτήσω στο thread του iphone) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Κάνω ένα poll με την εξής φιλοσοφική ερώτηση αλλά θα μου απαντήσετε ειλικρινά: Έχω σήμερα ένα iPhone 6 και το P8 lite. Το iphone το έχω για πρώτο και το P8 για δεύτερο. Εσείς θα τα αντιστρέφατε; (Φυσικά δε θα ρωτήσω στο thread του iphone) :p Όχι........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Το εχει η γυναικα μου περιπου ενα μηνα. Εκτος το αδυναμο σημα σε καποιους κλειστους χωρους , σημερα παρουσιασε το εξης. Ενω βγαζει κανονικες φωτο χωρις φλας, οταν ενεργοποιησει το φλας τις βγαζει ξεθωριασμενες, Ιδου και ενα παραδειγμα για του λογου το αληθες. http://imageshack.com/a/img540/1929/4GI612.jpg http://imageshack.com/a/img537/941/Q6mQM5.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 το led είναι για πολύ κοντά (πολύ κοντά όμως 1-2 μετρα). Μάλλον με το led κάτι πάει στραβά με το wb που πετυχαίνει. Απέφευγε το led εκτός αν είναι μεγάλη ανάγκη (σκοτάδι) και ασφαλώς μόνο αν το θέμα είναι πολύ κοντά (1-2 μέτρα). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james9 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 το led είναι για πολύ κοντά (πολύ κοντά όμως 1-2 μετρα). Μάλλον με το led κάτι πάει στραβά με το wb που πετυχαίνει. Απέφευγε το led εκτός αν είναι μεγάλη ανάγκη (σκοτάδι) και ασφαλώς μόνο αν το θέμα είναι πολύ κοντά (1-2 μέτρα). Καταλαβα τι εννοεις αλλα στις αρχες δεν το εκανε. Μολις βρηκα τι φταιει . Οσο και κουφο να ακουγεται εφταιγε η θηκη. Μια μεταλλικη απο το ebay κινεχικη. Μολις την εβγαλα δυναμωσε το σημα και δεν ξαναεκανε το προβλημα με την καμερα. WTF? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Είναι γνωστό ότι οι μεταλλικές θήκες δημιουργούν πρόβλημα στο σήμα του κινητού. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnwnymoMeLene Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλησπέρα παιδιά,μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να ενημερώσω το ale21 μου & να φυγω απο την @@@ BalongB311 ,σκέφτομαι να πάω στην λύση του ξεκλειδώματος bootloader...Δεν έχω βρεί όμως κάπου να περιγράφουν πως να περάσω ενημέρωση με fastboot-αν γνωρίζει κανείς ας μου πει.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Samsung Galaxy Gio -> Sony Xperia M -> Huawei P8 lite CyanogenMod7.1 CyanogenMod12.1+overclock to 1.7ghz Lug is-everywhere(Root,UBL) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά,μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να ενημερώσω το ale21 μου & να φυγω απο την @@@ BalongB311 ,σκέφτομαι να πάω στην λύση του ξεκλειδώματος bootloader...Δεν έχω βρεί όμως κάπου να περιγράφουν πως να περάσω ενημέρωση με fastboot-αν γνωρίζει κανείς ας μου πει.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μια σελιδα πισω η απαντηση :) edit τωρα το ειδα οτι μιλας για φλασαρισμα οποτε να ξερεις μια δυο εντολες ειναι και νομιζω οτι με μια απλη αναζητηση θα στο βγαλει Edited September 27, 2015 by arte1234566 Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Καλησπέρα παιδιά,μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να ενημερώσω το ale21 μου & να φυγω απο την @@@ BalongB311 ,σκέφτομαι να πάω στην λύση του ξεκλειδώματος bootloader...Δεν έχω βρεί όμως κάπου να περιγράφουν πως να περάσω ενημέρωση με fastboot-αν γνωρίζει κανείς ας μου πει.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Χρησιμοποίησε το "Huawei update extractor" για να αποσυμπιέσεις το update.app του firmware που θέλεις να εγκαταστήσεις. Οι εντολές στο fastboot είναι οι εξής: fastboot flash boot boot.img fastboot flash recovery recovery.img fastboot flash system system.img fastboot flash cust cust.img Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis7 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 καλησπέρα! επειδη ειμαι λίγο άπειρος, μπορεί κάποιος να μου πει τη διαδικασία για να παραγγείλω το κινητο απο εξωτερικό (Κίνα)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npil Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) καλησπέρα , το έχω 4 μήνες , αρκετά ικανοποιημένος με το τηλ. Μια παρατήρηση που έχω ,... Το έχω δικαρτο κ έχω παρατηρήσει όταν στη μια κάρτα έχω ενεργοποιημένο το δίκτυο σε 4g/3g το σήμα πέφτει τραγικά , ενώ στο άλλο είναι σταθερό και γεμάτο το σήμα (2g) .Και δεν παίζει ρόλο ή εταιρεία γιατί κ οι σιμ είναι wind κ καινούργιες . Το έχει παρατήρησει κάποιος αυτό. [i Edited September 28, 2015 by npil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 (edited) 1) Ίδια απορία ως νεοφερμένος στο χώρο του P8 Lite. Η έκδοση UL00 δίνεται από Vickmall. Πρόκειται για Ασιατική έκδοση σε hardware του κινητού ή κουστουμιά του Vickmall ίσως; 2) Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να το πάρει κανείς και να το φλασάρει να παίζει σε official firmware; 3) Αν κατάλαβα καλά το επίσημο firmware είναι πανευρωπαϊκό, με εγγενή υποστήριξη ελληνικών; 4) Τέλος, τι θα προτείνατε μεταξύ αυτού του κινητού και είτε του Xiaomi Redmi Note 2, είτε του νεοφερμένου Mi4c (αν υπάρχει κάποια άποψη); Θα έλεγα το Xiaomi Mi4c λόγου επεξεργαστεί, κάμερας φορά προεγκατεστημένη 5..1.1, και η rom Miui V7 είναι φοβερή σε κατανάλωση μπαταρίας- ram ταχύτητα. Φυσικά αν βάλεις την developer rom κάθε εβδομάδα θα έχεις update. Φυσικά υπάρχουν δυο rom η μία είναι από το xiaomi.eu είναι η multi και η άλλη η Ελληνική GTV με βοήθειες όπου κολλάς από την κοινότητα (άμεσες απαντήσεις) Γνωρίζω και για το Mi4c και για το MIUI και για τις εκδόσεις. Το πως συγκρίνεται με το P8 Lite δε γνωρίζω... Και δεν απάντησε κανείς στο πρώτο ερώτημα. Δηλαδή κινητό από Κίνα με έκδοση ULXX μπορεί να γυρίσει σε ευρωπαϊκού τύπου; Ή είναι τελείως άλλο hardware (άλλες συχνότητες κτλ) και δεν αξίζει; Edited September 28, 2015 by carmik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Από ότι είχα διαβάσει δεν παίρνει την ευρωπαϊκή ρομ και λογικά θα του λείπουν κάποιες μπάντες. Ρώτα στο κατάστημα ποιες υποστηρίζει, ίσως σε καλύπτει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inf3rn0_MaSt3R Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Παιδες λοιπον το ειχα παρει απο voda το εκανα δικαρτο και ειχα την ALE-L21C432B136... σημερα μου ηρθε η PLK-L01C432B121 την εχει κανεις; λετε να την κανω την αναβαθμιση; την εψαξα google και μου λεει honor 7 :P Παράθεση Nokia 6310 (2001), Nokia 7250(2003), Sony Ericsson W900(2006), Sony Ericsson Xperia neo V(2011), Huawei P8lite(2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 καλησπέρα , το έχω 4 μήνες , αρκετά ικανοποιημένος με το τηλ. Μια παρατήρηση που έχω ,... Το έχω δικαρτο κ έχω παρατηρήσει όταν στη μια κάρτα έχω ενεργοποιημένο το δίκτυο σε 4g/3g το σήμα πέφτει τραγικά , ενώ στο άλλο είναι σταθερό και γεμάτο το σήμα (2g) .Και δεν παίζει ρόλο ή εταιρεία γιατί κ οι σιμ είναι wind κ καινούργιες . Το έχει παρατήρησει κάποιος αυτό. [i Τα ιδια και σε εμενα...τραγικο σημα το 4G !! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Παιδες λοιπον το ειχα παρει απο voda το εκανα δικαρτο και ειχα την ALE-L21C432B136... σημερα μου ηρθε η PLK-L01C432B121 την εχει κανεις; λετε να την κανω την αναβαθμιση; την εψαξα google και μου λεει honor 7 :P Έχω τη B136 (μετατροπή από Voda), αλλά δε μου εμφανίζει κάποια ενημέρωση. Καλύτερα να μην προχωρήσεις στην αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chameleon01 Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 με λιγα λογια το καλυπτει η εγγυηση αν το κανουμε δικαρτο απο μονοκαρτο?? Ναι φυσικά και το καλύπτει ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πηρα απο Γερμανό και περίμενα 5 εργάσιμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotis_x Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Έχω δοκιμάσει 2 Bluetooth plantronics m55 και υπάρχει μεγάλο θέμα πολύ κακή ποιότητα κλήσης σχεδόν δεν ακούγεται καθόλου,ενώ με άλλο κινητό δουλεύουν τέλεια έχει βγάλει κάνεις άκρη με αυτό το θέμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts