Jump to content

Δωρεάν τηλεφωνήματα σε Ευρώπη-ΗΠΑ!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι δεν τρεχει τιποτα στο background και ολα γινονται ως πρεπει....Τωρα γιατι δε μου ακουγεται καλα ονλι γκαντ νοουζ!!! :X

Έλεγξε μικρόφωνο και ακουστικά τότε. Το ξαναλέω μην χρησιμοποιείς ηχεία. Η απέναντι γραμμή ακούει αντίλαλο.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ξερω αν το έχει δοκιμάσει κανείς αλλά υπάρχει και το Gizmo.Είναι σε beta ακόμη και μοιάζει πολύ με το skype.

http://www.gizmoproject.com/

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Έλεγξε μικρόφωνο και ακουστικά τότε. Το ξαναλέω μην χρησιμοποιείς ηχεία. Η απέναντι γραμμή ακούει αντίλαλο.

Αν κοιταξεις προσεκτικα ειπα οτι χρησιμοποιω BlueTooth Ασυρματο ακουστικο το οποιο παλαιοτερα εχει δουλεψει τελεια ως μικροφωνο κ ηχειο :)

:tease:

Παιδιά το voibuster για να παίξει θέλει τίποτα ρυθμίσεις στο firewall;;;

Απόσο θυμάμαι όχι καμία. Μόνο να το επιτρέψεις να συνδέεται στο ίντερνετ (εννοείται αυτό). Πόρτα δεν απαιτεί.

Εμένα το bt bluetrek g2 δεν συνδέεται... :(

Bluetooth είναι αυτό αν καταλαβαίνω καλά; :confused: Με αυτά δεν ξέρω τι παίζει. Εγώ έχω ένα μικροφωνάκι και ακουστικό μαζί (2 σε 1) και μιλάω άψογα, το λέω και το ξαναλέω. Προλάβετε όσο είναι ακόμα τζάμπα. Η ποιότητα είναι άριστη και έχετε ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνήματα σε όλες τις δημοφιλείς χώρες (για σταθερά πάντα μιλάμε). :)

παιδια δοκομασα σημερα να καλεσω με το voip buster αλλα δεν κανει κληση ενω παλιοτερα δουλευε μια χαρα ξερει κανεις τι γινεται η αν ειναι δικο μου το προβλημα?εκανα re-install αλλα παλι τα ιδια

παιδια δοκομασα σημερα να καλεσω με το voip buster αλλα δεν κανει κληση ενω παλιοτερα δουλευε μια χαρα ξερει κανεις τι γινεται η αν ειναι δικο μου το προβλημα?εκανα re-install αλλα παλι τα ιδια

Mια χαρά παίρνει φίλε Στέργιο. Απλά να ξέρετε ότι Σαββατοκύριακα γίνεται πανικός, όλοι τότε παίρνουν και μερικές φορές αδυνατεί να κάνει κλήση. Με αρκετές προσπάθειες όμως τα καταφέρνεις. Εγώ απότι βλέπω πήρα πριν λίγο. Δεν χρειάζεται να κάνεις απεγκαταστάσεις. Έχει μερικά προβληματάκια, δεν ευθύνονται σε εσένα. Τζάμπα πράμα είναι παιδιά, και πάλι ευχαριστώ να λέμε. :)

Αυτο ειναι αληθεια. Απο τοτε που δημοσιευτηκε εδω, ολο προβληματα εμφανιζει. Σημερα για παραδειγμα, δε πραγματοποιει καθολου κλησεις. Και οταν πραγματοποιει, πρεπει να καλεσεις 3-4 φορες ωσπου να καταφερει να σε ακουσει ο αλλος. Αληθεια, τωρα δινουν νουμερα για να σε καλουν και εσενα στο VoipBuster η τα εκοψαν; Θυμαμαι που ελεγε οτι ειναι για περιορισμενο χρονικο διαστημα. Και κατι αλλο. Τον κωδικο προσβασης, πως στην ευχη μπορεις να τον αλλαξεις;

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Αυτο ειναι αληθεια. Απο τοτε που δημοσιευτηκε εδω, ολο προβληματα εμφανιζει. Σημερα για παραδειγμα, δε πραγματοποιει καθολου κλησεις. Και οταν πραγματοποιει, πρεπει να καλεσεις 3-4 φορες ωσπου να καταφερει να σε ακουσει ο αλλος. Αληθεια, τωρα δινουν νουμερα για να σε καλουν και εσενα στο VoipBuster η τα εκοψαν; Θυμαμαι που ελεγε οτι ειναι για περιορισμενο χρονικο διαστημα. Και κατι αλλο. Τον κωδικο προσβασης, πως στην ευχη μπορεις να τον αλλαξεις;

Δε νομίζω να αλλάζει ο κωδικός. Πρόσεχε γιατί αν το χρησιμοποιεί και κανένας άλλος για σένα μπορεί να φαει κανά ban η ΙΡ σου. :!:

Ε σιγά μη φταίει η δημοσίευση στο myphone. Εδώ το ξέρουν σε Βραζιλία, Χονγκ Κονγκ, Κίνα κλπ. το myphone τη χάλασε τη δουλειά; :lol:

Τώρα πλέον δεν δίνουν νούμερα. Παλιά είχε σε μένα έναν αριθμό, κόπηκε όμως αργότερα. Αυτό το βλέπεις αν κάνεις sign in/buy credits στο site. Εκεί που λέει το nick σου και το υπόλοιπό σου παλιά έγραφε και τον αριθμό που σου έδιναν (για να μπορούν να σε καλούν).

Εγω το εχω ακομη το νουμερο που μου εδωσαν. Λιγο περιεργο μου φαινεται να το πηραν πισω, γιατι το εδιναν επιλεκτικα και με σειρα προτεραιοτητας.

Ειναι δυνατον να μην αλλαζει ο κωδικος; Καποιος τροπος θα υπαρχει.

Εμενα παντως ρε παιδια το δικο μου συνεχιζει να μην κανει κλησεις!Τωρα που πρεπει να παρω και τηλεφωνα να παρει...Αχ,καταραμενη Παρος :rolleyes:

Εμενα παντως ρε παιδια το δικο μου συνεχιζει να μην κανει κλησεις!Τωρα που πρεπει να παρω και τηλεφωνα να παρει...Αχ,καταραμενη Παρος :rolleyes:

Tι εννοείς δεν κάνει κλήσεις; Σου βγάζει σφάλμα ή δεν καλεί καν; Εμένα πάντως καλεί κανονικότατα. Πείραξες τίποτα σε κάνα firewall; Το έχεις στα επιτρεπτά προγράμματα για να συνδέεται στο ίντερνετ; Για έλεγξέ το.

Και εννοείται να μην ξοδεύεις το bandwidth σου αλλού έτσι; Όταν καλείς να κλείνεις τόρεντς, DC++, Kazaa, ό,τι έχεις (εκτός από το ΜΣΝ, Yahoo, αυτά δεν ενοχλούν για 256 DSL και πάνω). :)

Όσο για τον φίλο με το password θυμάμαι είχα διαβάσει στο φόρουμ τους είχαν την ίδια απορία και άλλοι και η απάντηση ήταν ότι δεν γίνεται για τον λόγο να αποφεύγονται διπλοεγγραφές κλπ. :wacko:

Το φόρουμ ήταν στο http://www.voipbuster.com/forum αλλά εδώ και μερικές μέρες δεν μπαίνει μέσα.

Το voipbuster με ποια codec είναι συμβατό;;; Με το G729 είναι;;; Πριν από μερικές μέρες είχα καταφέρει να καλέσω.. αλλά εδώ και δύο μέρες όποτε πάω να καλέσω δε πιάνει γραμμή και κάνει τουτ τουτ τουτ...

Το voipbuster με ποια codec είναι συμβατό;;; Με το G729 είναι;;; Πριν από μερικές μέρες είχα καταφέρει να καλέσω.. αλλά εδώ και δύο μέρες όποτε πάω να καλέσω δε πιάνει γραμμή και κάνει τουτ τουτ τουτ...

Δεν απαιτεί κανέναν codec. Το γράφει στην ιστοσελίδα του. Εκτός αν πείραξες τίποτα στην registry με κανέναν cleaner. Κάνε απεγκατάσταση του προγράμματος και προσπάθησε να διαγράψεις κάθε κλειδί που βρίσκεται στην registry με την λέξη voipbuster. Φαντάζομαι γνωρίζεις πώς γίνεται αυτό.

Από Έναρξη, Εκτέλεση, regedit. Αναζήτηση με voipbuster, θα διαγράφεις συνέχεια μέχρι να σου πει δεν βρίσκει άλλο. Μετά θα κάνεις ξανά εγκατάσταση του προγράμματος από την αρχή.

Εκτός αν κάνεις καμιά επαναφορά συστήματος αν νομίζεις ότι κάτι πείραξες.

Δεν απαιτεί κανέναν codec. Το γράφει στην ιστοσελίδα του. Εκτός αν πείραξες τίποτα στην registry με κανέναν cleaner. Κάνε απεγκατάσταση του προγράμματος και προσπάθησε να διαγράψεις κάθε κλειδί που βρίσκεται στην registry με την λέξη voipbuster. Φαντάζομαι γνωρίζεις πώς γίνεται αυτό.

Από Έναρξη, Εκτέλεση, regedit. Αναζήτηση με voipbuster, θα διαγράφεις συνέχεια μέχρι να σου πει δεν βρίσκει άλλο. Μετά θα κάνεις ξανά εγκατάσταση του προγράμματος από την αρχή.

Εκτός αν κάνεις καμιά επαναφορά συστήματος αν νομίζεις ότι κάτι πείραξες.

THnx για την απάντηση... αλλά δεν χρησιμοποιώ το πρόγραμμα του voipbuster αλλά το handytone 486 που είναι SIP adaptor..

Παρέλειψα να το αναφέρω στο αρχικό μήνυμα..sorry!

Παιδιά είναι ήδη έτοιμη η έκδοση 2.06 build 164 που είναι πολύ καλύτερη και από εμφάνιση αλλά και από ποιότητα. Η προηγούμενη έκδοση είχε ατέλειες για να ξεκινήσει μια κλήση. Με τη νέα έκδοση δεν είδα κάποια προβλήματα.

Πατάτε το πράσινο τικ και κατεβάζει το update από το πρόγραμμα. Είναι 4,34ΜΒ. :) voipbuster rulezzzzz. :D

Ειναι δυνατον να μην αλλαζει ο κωδικος; Καποιος τροπος θα υπαρχει.

Mε το νέο Update υπάρχει επιλογή στο File --> Change Password φίλε swiffer. Οπότε από κει πηγαίνεις και αλλάζεις τον κωδικό σου αφού πρώτα κάνεις Update. :)

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει αν γνωρίζει...

Ή ένταση του μικροφώνου πέφτει μόνη τις απότομα...

Κοιτάο στα properties του μικροφώνου στα windows και εκεί διαπιστώνω το πρόβλημα που σας λέω...

Υπάρχει κάποια επιλογή που δεν την έχω βρεί???

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Εγω δεν εχω την παραμικρη ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει αυτο.

Αυτο που εχω να πω, ειναι οτι η καινουρια εκδοση του VoipBuster ειναι εκπληκτικη.

Εγω δεν εχω την παραμικρη ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει αυτο.

Αυτο που εχω να πω, ειναι οτι η καινουρια εκδοση του VoipBuster ειναι εκπληκτικη.

Θα συμφωνήσω!:D Και πΟΤΕ δεν μου κλίνει ή απορρίπτει τις κλήσεις!

ΤΕΛΟΣ Ο πΟΤΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ!

(Μόνο κινητά παίρνω από το κινητό...;))

Φανταζομαι οτι θα κοπει συντομα το free, οπως εγινε και στο babble. Εγω ειχα αγορασει χρονο ομιλιας 10 ευρω, και μπορω να πω οτι ειμαι καταευχαριστημενος. Μακαρι να μεινει ετσι!