minovg Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Οχι δεν τρεχει τιποτα στο background και ολα γινονται ως πρεπει....Τωρα γιατι δε μου ακουγεται καλα ονλι γκαντ νοουζ!!! :X Έλεγξε μικρόφωνο και ακουστικά τότε. Το ξαναλέω μην χρησιμοποιείς ηχεία. Η απέναντι γραμμή ακούει αντίλαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Δεν ξερω αν το έχει δοκιμάσει κανείς αλλά υπάρχει και το Gizmo.Είναι σε beta ακόμη και μοιάζει πολύ με το skype. http://www.gizmoproject.com/ Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Έλεγξε μικρόφωνο και ακουστικά τότε. Το ξαναλέω μην χρησιμοποιείς ηχεία. Η απέναντι γραμμή ακούει αντίλαλο. Αν κοιταξεις προσεκτικα ειπα οτι χρησιμοποιω BlueTooth Ασυρματο ακουστικο το οποιο παλαιοτερα εχει δουλεψει τελεια ως μικροφωνο κ ηχειο :) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Τι μαρκα ακουστικα bluetooth εχεις? και με ποιο interface τα συνδεεις στον υπολογιστη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Παιδιά το voibuster για να παίξει θέλει τίποτα ρυθμίσεις στο firewall;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Παιδιά το voibuster για να παίξει θέλει τίποτα ρυθμίσεις στο firewall;;; Απόσο θυμάμαι όχι καμία. Μόνο να το επιτρέψεις να συνδέεται στο ίντερνετ (εννοείται αυτό). Πόρτα δεν απαιτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysvr Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Εμένα το bt bluetrek g2 δεν συνδέεται... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Εμένα το bt bluetrek g2 δεν συνδέεται... :( Bluetooth είναι αυτό αν καταλαβαίνω καλά; :confused: Με αυτά δεν ξέρω τι παίζει. Εγώ έχω ένα μικροφωνάκι και ακουστικό μαζί (2 σε 1) και μιλάω άψογα, το λέω και το ξαναλέω. Προλάβετε όσο είναι ακόμα τζάμπα. Η ποιότητα είναι άριστη και έχετε ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνήματα σε όλες τις δημοφιλείς χώρες (για σταθερά πάντα μιλάμε). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios17 Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 παιδια δοκομασα σημερα να καλεσω με το voip buster αλλα δεν κανει κληση ενω παλιοτερα δουλευε μια χαρα ξερει κανεις τι γινεται η αν ειναι δικο μου το προβλημα?εκανα re-install αλλα παλι τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 παιδια δοκομασα σημερα να καλεσω με το voip buster αλλα δεν κανει κληση ενω παλιοτερα δουλευε μια χαρα ξερει κανεις τι γινεται η αν ειναι δικο μου το προβλημα?εκανα re-install αλλα παλι τα ιδια Mια χαρά παίρνει φίλε Στέργιο. Απλά να ξέρετε ότι Σαββατοκύριακα γίνεται πανικός, όλοι τότε παίρνουν και μερικές φορές αδυνατεί να κάνει κλήση. Με αρκετές προσπάθειες όμως τα καταφέρνεις. Εγώ απότι βλέπω πήρα πριν λίγο. Δεν χρειάζεται να κάνεις απεγκαταστάσεις. Έχει μερικά προβληματάκια, δεν ευθύνονται σε εσένα. Τζάμπα πράμα είναι παιδιά, και πάλι ευχαριστώ να λέμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Αυτο ειναι αληθεια. Απο τοτε που δημοσιευτηκε εδω, ολο προβληματα εμφανιζει. Σημερα για παραδειγμα, δε πραγματοποιει καθολου κλησεις. Και οταν πραγματοποιει, πρεπει να καλεσεις 3-4 φορες ωσπου να καταφερει να σε ακουσει ο αλλος. Αληθεια, τωρα δινουν νουμερα για να σε καλουν και εσενα στο VoipBuster η τα εκοψαν; Θυμαμαι που ελεγε οτι ειναι για περιορισμενο χρονικο διαστημα. Και κατι αλλο. Τον κωδικο προσβασης, πως στην ευχη μπορεις να τον αλλαξεις; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Αυτο ειναι αληθεια. Απο τοτε που δημοσιευτηκε εδω, ολο προβληματα εμφανιζει. Σημερα για παραδειγμα, δε πραγματοποιει καθολου κλησεις. Και οταν πραγματοποιει, πρεπει να καλεσεις 3-4 φορες ωσπου να καταφερει να σε ακουσει ο αλλος. Αληθεια, τωρα δινουν νουμερα για να σε καλουν και εσενα στο VoipBuster η τα εκοψαν; Θυμαμαι που ελεγε οτι ειναι για περιορισμενο χρονικο διαστημα. Και κατι αλλο. Τον κωδικο προσβασης, πως στην ευχη μπορεις να τον αλλαξεις; Δε νομίζω να αλλάζει ο κωδικός. Πρόσεχε γιατί αν το χρησιμοποιεί και κανένας άλλος για σένα μπορεί να φαει κανά ban η ΙΡ σου. :!: Ε σιγά μη φταίει η δημοσίευση στο myphone. Εδώ το ξέρουν σε Βραζιλία, Χονγκ Κονγκ, Κίνα κλπ. το myphone τη χάλασε τη δουλειά; :lol: Τώρα πλέον δεν δίνουν νούμερα. Παλιά είχε σε μένα έναν αριθμό, κόπηκε όμως αργότερα. Αυτό το βλέπεις αν κάνεις sign in/buy credits στο site. Εκεί που λέει το nick σου και το υπόλοιπό σου παλιά έγραφε και τον αριθμό που σου έδιναν (για να μπορούν να σε καλούν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Εγω το εχω ακομη το νουμερο που μου εδωσαν. Λιγο περιεργο μου φαινεται να το πηραν πισω, γιατι το εδιναν επιλεκτικα και με σειρα προτεραιοτητας. Ειναι δυνατον να μην αλλαζει ο κωδικος; Καποιος τροπος θα υπαρχει. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergios17 Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Εμενα παντως ρε παιδια το δικο μου συνεχιζει να μην κανει κλησεις!Τωρα που πρεπει να παρω και τηλεφωνα να παρει...Αχ,καταραμενη Παρος :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Εμενα παντως ρε παιδια το δικο μου συνεχιζει να μην κανει κλησεις!Τωρα που πρεπει να παρω και τηλεφωνα να παρει...Αχ,καταραμενη Παρος :rolleyes: Tι εννοείς δεν κάνει κλήσεις; Σου βγάζει σφάλμα ή δεν καλεί καν; Εμένα πάντως καλεί κανονικότατα. Πείραξες τίποτα σε κάνα firewall; Το έχεις στα επιτρεπτά προγράμματα για να συνδέεται στο ίντερνετ; Για έλεγξέ το. Και εννοείται να μην ξοδεύεις το bandwidth σου αλλού έτσι; Όταν καλείς να κλείνεις τόρεντς, DC++, Kazaa, ό,τι έχεις (εκτός από το ΜΣΝ, Yahoo, αυτά δεν ενοχλούν για 256 DSL και πάνω). :) Όσο για τον φίλο με το password θυμάμαι είχα διαβάσει στο φόρουμ τους είχαν την ίδια απορία και άλλοι και η απάντηση ήταν ότι δεν γίνεται για τον λόγο να αποφεύγονται διπλοεγγραφές κλπ. :wacko: Το φόρουμ ήταν στο http://www.voipbuster.com/forum αλλά εδώ και μερικές μέρες δεν μπαίνει μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Το voipbuster με ποια codec είναι συμβατό;;; Με το G729 είναι;;; Πριν από μερικές μέρες είχα καταφέρει να καλέσω.. αλλά εδώ και δύο μέρες όποτε πάω να καλέσω δε πιάνει γραμμή και κάνει τουτ τουτ τουτ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Το voipbuster με ποια codec είναι συμβατό;;; Με το G729 είναι;;; Πριν από μερικές μέρες είχα καταφέρει να καλέσω.. αλλά εδώ και δύο μέρες όποτε πάω να καλέσω δε πιάνει γραμμή και κάνει τουτ τουτ τουτ... Δεν απαιτεί κανέναν codec. Το γράφει στην ιστοσελίδα του. Εκτός αν πείραξες τίποτα στην registry με κανέναν cleaner. Κάνε απεγκατάσταση του προγράμματος και προσπάθησε να διαγράψεις κάθε κλειδί που βρίσκεται στην registry με την λέξη voipbuster. Φαντάζομαι γνωρίζεις πώς γίνεται αυτό. Από Έναρξη, Εκτέλεση, regedit. Αναζήτηση με voipbuster, θα διαγράφεις συνέχεια μέχρι να σου πει δεν βρίσκει άλλο. Μετά θα κάνεις ξανά εγκατάσταση του προγράμματος από την αρχή. Εκτός αν κάνεις καμιά επαναφορά συστήματος αν νομίζεις ότι κάτι πείραξες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryal Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Δεν απαιτεί κανέναν codec. Το γράφει στην ιστοσελίδα του. Εκτός αν πείραξες τίποτα στην registry με κανέναν cleaner. Κάνε απεγκατάσταση του προγράμματος και προσπάθησε να διαγράψεις κάθε κλειδί που βρίσκεται στην registry με την λέξη voipbuster. Φαντάζομαι γνωρίζεις πώς γίνεται αυτό. Από Έναρξη, Εκτέλεση, regedit. Αναζήτηση με voipbuster, θα διαγράφεις συνέχεια μέχρι να σου πει δεν βρίσκει άλλο. Μετά θα κάνεις ξανά εγκατάσταση του προγράμματος από την αρχή. Εκτός αν κάνεις καμιά επαναφορά συστήματος αν νομίζεις ότι κάτι πείραξες. THnx για την απάντηση... αλλά δεν χρησιμοποιώ το πρόγραμμα του voipbuster αλλά το handytone 486 που είναι SIP adaptor.. Παρέλειψα να το αναφέρω στο αρχικό μήνυμα..sorry! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Παιδιά είναι ήδη έτοιμη η έκδοση 2.06 build 164 που είναι πολύ καλύτερη και από εμφάνιση αλλά και από ποιότητα. Η προηγούμενη έκδοση είχε ατέλειες για να ξεκινήσει μια κλήση. Με τη νέα έκδοση δεν είδα κάποια προβλήματα. Πατάτε το πράσινο τικ και κατεβάζει το update από το πρόγραμμα. Είναι 4,34ΜΒ. :) voipbuster rulezzzzz. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Ειναι δυνατον να μην αλλαζει ο κωδικος; Καποιος τροπος θα υπαρχει. Mε το νέο Update υπάρχει επιλογή στο File --> Change Password φίλε swiffer. Οπότε από κει πηγαίνεις και αλλάζεις τον κωδικό σου αφού πρώτα κάνεις Update. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Ευχαριστω πολυ! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει αν γνωρίζει... Ή ένταση του μικροφώνου πέφτει μόνη τις απότομα... Κοιτάο στα properties του μικροφώνου στα windows και εκεί διαπιστώνω το πρόβλημα που σας λέω... Υπάρχει κάποια επιλογή που δεν την έχω βρεί??? Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Εγω δεν εχω την παραμικρη ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει αυτο. Αυτο που εχω να πω, ειναι οτι η καινουρια εκδοση του VoipBuster ειναι εκπληκτικη. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Εγω δεν εχω την παραμικρη ιδεα γιατι μπορει να συμβαινει αυτο. Αυτο που εχω να πω, ειναι οτι η καινουρια εκδοση του VoipBuster ειναι εκπληκτικη. Θα συμφωνήσω!:D Και πΟΤΕ δεν μου κλίνει ή απορρίπτει τις κλήσεις! ΤΕΛΟΣ Ο πΟΤΕ! ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ! (Μόνο κινητά παίρνω από το κινητό...;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Φανταζομαι οτι θα κοπει συντομα το free, οπως εγινε και στο babble. Εγω ειχα αγορασει χρονο ομιλιας 10 ευρω, και μπορω να πω οτι ειμαι καταευχαριστημενος. Μακαρι να μεινει ετσι! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts