Jump to content

Δωρεάν τηλεφωνήματα σε Ευρώπη-ΗΠΑ!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταρχην αν θελει καποιος moderator ας κανει τον τιτλο "voip τηλεφωνια" η κατι παρομοιο.

Εδω και λιγο καιρο υπαρχει το Voipbuster, αντιστοιχο και καλυτερο του babble. Το site ειναι http://www.voipbuster.com

Κατεβαζετε το προγραμμα, κανετε καταθεση 1 ευρω και εχετε απεριοριστες δωρεαν κλησεις προς 21 χωρες, η Ελλαδα δυστηχως δεν συμπεριλαμβανεται. Οι κλησεις προς Ελλαδα στοιχιζουν 1.1eurocent/λεπτο, η καλυτερη τιμη αυτη τη στιγμη δηλαδη.

Αν δεν θελετε να καταθεσετε χρηματα, μπορειτε παλι να εχετε δωρεαν κλησεις προς αυτες τις χωρες αλλα καθε 1 λεπτο θα πεφτει η γραμμη.

Δοκιμαστε το, η ποιοτητα ειναι πραγματικα καταπληκτικη, καμια σχεση με το χαλι του babble οταν ηταν δωρεαν.

Τελος, θα ηθελα να τονισω, οτι επειδη ειναι beta προγραμμα, συνηθιζουν ακομα και καθημερινως να αλλαζουν τις χρεωσεις. Ειναι σιγουρα αρκετα σπαστικο, αλλα 1.1cent/λεπτο ειναι αρκετα φθηνο, ή δωρεαν για 21 χωρες.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To έχω δοκιμάσει, είναι πολύ καλό, ποιότητα πολύ καλή και πολύ φτηνό. Αξίζει να το δοκιμάσετε. Το μόνο κακό ότι αλλάζουν πολύ συχνά τα δεδομένα όπως είπε και ο φίλος Nrg και μπορεί από την μια μέρα στην άλλη να αυξηθούν ή και να μειωθούν οι τιμές.

nrg les na vgei vre8ei kapoia yphresia me xrewsh mikroterh tou 1p? (i.e. telesavers) :P

(pou na mhn einai VoIP omws - mhn mpainw sto pc klp klp)

Ε ενταξει νομιζω 1p ειναι ηδη τζαμπα :D Η telesavers για καμια 15 μερες μου εκανε νερα και ελεγε οτι due to capacity problems κλπ. Πλεον δουλευει?

ela re ypervolike. oxi kai 15 meres. kana 4hmero to ekane.

alla oxi, tzami einai twra.

To θέμα μας είναι ότι ο Nrg μας βρήκε τρόπο να καλούμε τζάμπα-δωρεάν-free se 21 εμπορικές χώρες (εκτός της Ελλάδας :mad: , εκεί χρεωνόμαστε όμως και πάλι μόνο 1,1cent/λεπτό) και βλέπω ότι δεν έχει μεγάλη απήχηση. :confused:

PS. An den epefte ki o Arhs 8a htan kalytera :cry:

Προχωράει καλά το θέμα της αναδιοργάνωσης των πρωταθλημάτων Α', Β', Γ' Εθνικής και ελπίζουμε βάσιμα σε αγώνες μπαράζ. Ως τότε όμως... :cry:

Kατέβασα και εγώ απο το voipbaster. Για να καταλάβω βρε παιδιά, πως παίρνουμε τηλέφωνο; Μιλάμε απο μικρόφωνο του υπολογιστή, η μπορούμε και απο το ασύρματο τηλέφωνό μας; Εχω adsl σύνδεση, δεν ξέρω αν έχει σημασία.

Kατέβασα και εγώ απο το voipbaster. Για να καταλάβω βρε παιδιά, πως παίρνουμε τηλέφωνο; Μιλάμε απο μικρόφωνο του υπολογιστή, η μπορούμε και απο το ασύρματο τηλέφωνό μας; Εχω adsl σύνδεση, δεν ξέρω αν έχει σημασία.

Mιλάς με μικρόφωνο-ακουστικά μέσω υπολογιστή πάντα. ;)

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

gia sas paidia epeidi tora eida auto to thema

tipaizei me ta Δωρεάν τηλεφωνήματα σε Europe-USA giati exo kati sigeneis ekei prepei na pliroso giauto?an nai poso? einai kai gia edo i mono gia exso?

gia sas paidia epeidi tora eida auto to thema

tipaizei me ta Δωρεάν τηλεφωνήματα σε Europe-USA giati exo kati sigeneis ekei prepei na pliroso giauto?an nai poso? einai kai gia edo i mono gia exso?

Μπαίνεις στο Voipbuster, κατεβάζεις το πρόγραμμα, κάνεις register (δωρεάν), κάνεις μια κατάθεση του 1 ευρώ για αρχή και είσαι έτοιμος να παίρνεις δωρεάν τηλεφωνήματα σε 21 χώρες στον κόσμο μεταξύ των οποίων και η ΗΠΑ και η Κεντρική Ευρώπη. Η Ελλάδα για σταθερά τηλέφωνα χρεώνεται 1,1 cent/λεπτό. Και πάλι δεν είναι ακριβά, αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν και η Ελλάδα στις free χώρες. Αυτά για αρχή.

Χρειάζεσαι ένα μικρόφωνο και ακουστικά. Η ποιότητα είναι άριστη. Απαιτεί 8K/sec down και άλλα τόσα upload. Αυτό σημαίνει ότι θέλεις τουλάχιστον μια 256άρα σύνδεση για να έχεις πολύ καλή (εώς άριστη) ποιότητα. :)

Η Ελλάδα για σταθερά τηλέφωνα χρεώνεται 1,1 cent/λεπτό. Και πάλι δεν είναι ακριβά, αλλά μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν και η Ελλάδα στις free χώρες.

Τί κακό κι αυτό...

Η ίδια ιστορία πάλι, όπως με το bubble... :wacko:

είσαι έτοιμος να παίρνεις δωρεάν τηλεφωνήματα σε 21 χώρες στον κόσμο μεταξύ των οποίων και η ΗΠΑ

Canada mporo na paro?

Canada mporo na paro?

Free calls to any regular phone in:

Australia, Austria, Belgium, Canada, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, United States.

Από την κεντρική σελίδα του voipbuster

Nαι όπως βλέπεις μπορείς να πάρεις Καναδά. Αρκεί να κάνεις μια κατάθεση 1 ευρώ για να έχεις αυτό το δικαίωμα όμως. :)

Canada mporo na paro?

Παιδιά μπορείτε να κάνετε κλήσεις εσείς αυτή τη στιγμή; Από το απόγευμα που προσπαθώ δεν μπορώ να κάνω log in και δεν μπαίνει καν στο site http://www.voipbuster.com .

Φίλε με τον Καναδά μήπως έχεις μπλοκάρει το σύστημα από τις πολλές free κλήσεις; :p

Υ.Γ. Απότι μου λένε μόνο με Forthnet δεν μπορεί να μπει κάποιος στο σάιτ. Με άλλα φιλαράκια που μίλησα μπαίνουν κανονικά... Τι παίζει άραγε; :confused: :worry:

Υ.Γ. Απότι μου λένε μόνο με Forthnet δεν μπορεί να μπει κάποιος στο σάιτ. Με άλλα φιλαράκια που μίλησα μπαίνουν κανονικά... Τι παίζει άραγε; :confused: :worry:

Μόλις δοκίμασα με Forthnet και μπαίνει κανονικά στο site.

καλώ έναν φίλο μου στην Γαλλία μέσω voip buster και ενώ εγώ τον ακουώ τέλεια..αυτός δεν με ακούει σχεδον καθόλου..λέτε να φταίει το μικρόφωνο (το οποίο είναι της πλάκας) ???

καλώ έναν φίλο μου στην Γαλλία μέσω voip buster και ενώ εγώ τον ακουώ τέλεια..αυτός δεν με ακούει σχεδον καθόλου..λέτε να φταίει το μικρόφωνο (το οποίο είναι της πλάκας) ???

Ή το μικρόφωνο ή οι ρυθμίσεις σου. Αν έχεις κάρτα ήχου, πήγαινε στις ρυθμίσεις του μικροφώνου σου και αύξησε την ένταση. Ή ακόμα και από τον Πίνακα Ελέγχου, Συσκευές ήχου και αύξησε από κει.

Πάντως το Voipbuster δεν έχει κανένα πρόβλημα, είναι κορυφή, μακάρι να το αφήσουν για αρκετό διάστημα ακόμα free. Και μην τσιγκουνεύεστε να βάλετε 1 ευρώ για να έχετε απεριόριστο free χρόνο χωρίς διακοπές στο λεπτό. ;)

• 2 weeks later...
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω (έτσι δεν λένε οι επίσημοι; :p ) ότι πλέον από σήμερα (χθες) από το Voipbuster τα δωρεάν τηλεφωνήματα σε σταθερά επεκτάθηκαν και για την Ελλάδα μας!!! :) :) :) :up: :up: :up:

Πως τα πάει από ποιότητα; Είναι καθαρό ή....;

Καλύτερη κι από σταθερό φίλε. :up: Το έχω πει και μερικές σελίδες πριν ότι απαιτεί 8Κ για down και άλλα τόσα για up. Οπότε minimum με μια 256 σύνδεση είστε καλυμμένοι 100%. Προλάβετε γιατί σε κανά μήνα θα κοπεί το τζάμπα. :rolleyes: (είναι beta έκδοση)

• 3 weeks later...
Εγω παλι δεν το βλεπω να εχει καλη ποιοτητα!!!Οταν με ακουνε οι αλλοι στο τηλεφωνο πρεπει να εχουν και κανενα μεταφραστη διπλα γιατι ακουγεται σαν διακεκομενα κ οχι καθαρα!!Εγω ακουω καλα απο τον υπολογιστη/bt handsfree....
:tease:

Εγω παλι δεν το βλεπω να εχει καλη ποιοτητα!!!Οταν με ακουνε οι αλλοι στο τηλεφωνο πρεπει να εχουν και κανενα μεταφραστη διπλα γιατι ακουγεται σαν διακεκομενα κ οχι καθαρα!!Εγω ακουω καλα απο τον υπολογιστη/bt handsfree....

Κοίτα είπαμε δεν πρέπει να χρησιμοποιείς κανένα άλλο πρόγραμμα όμως που να ξοδεύει bandwidth. Τι σύνδεση έχεις; Διακεκομένα ακούγεται όταν έχω και κανά DC ανοιχτό παρόλο που το έχω περιορισμένο με το Net Limiter. Έχει άριστη ποιότητα παιδιά.

Εγώ με 256 και μιλάω Γερμανία καθημερινά με τις ώρες εντελώς τζάμπα και σε άριστη ποιότητα. Αφού δεν καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για κλήση μέσω ίντερνετ. Και το λέω εγώ που ήμουν κάθετα αντίθετος σε τέτοιου είδους τηλεφωνήματα. Είμαι τελειομανής και μου τη δίνουν οι χάλια ποιότητες. Κι όμως εδώ οφείλω να παραδεχτώ ότι πρόκειται για άριστη ποιότητα, το λέω και το τονίζω.

Και μια άλλη παρατήρηση. Να μην ακούτε την γραμμή από ηχεία γιατί ακούγεται έκο στον άλλον και ρίχνει την ποιότητα. Θέλει ακουστικά και μικρόφωνο. Εγώ έχω από αυτό που έχουν οι τηλεφωνητές. (2 σε 1).

Οχι δεν τρεχει τιποτα στο background και ολα γινονται ως πρεπει....Τωρα γιατι δε μου ακουγεται καλα ονλι γκαντ νοουζ!!! :X
:tease: