Dejan457 Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Σημαίνει οτι αυτό που έκανα ήταν να ζητήσω απο τον ΟΤΕ αναβάθμιση της γραμμής μου απο 384 σε 512 (η οποία πλέον κοστίζει όσο η 384 παλιά). Απο τον isp δεν ζήτησα τίποτα, παρέμεινα στα 384. Τι δεν καταλαβαίνεις; kalos eyxaristw nomiza oti px isp:512 , ote:1024 i' 512 einai to idio ousiastika giati ayto pou metraei einai o isp!, alla apo oti me afineis na katalabv exei mia mikri diafora Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Αργησα λιγο, αλλα ηρθα :D Τα καταφερα να δουλεψει τελικα το handytone 486 με το voipbuster. Εντυπωσεις? Παροτι με παιδεψε, το αποτελεσμα ειναι τελειο! Η ποιοτητα ΑΡΙΣΤΗ, βεβαια παιζει ρολο οτι ειμαι Αγγλια με 2Mbit γραμμη. Παρακατω δειτε τις ρυθμισεις που εχω κανει. Αυτες λογικα θα δουλεψουν για οσους ειναι πισω απο ρουτερ! http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/nrgpolini/34800/488158 http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/nrgpolini/34800/488159 http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/nrgpolini/34800/488160 enjoy :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Nrg να σε ρωτησω χρειαζεσαι και router για να δουλεψει το grandstream? Γιατι μεσα στο site τους λεει οτι ειναι all-in-one solution?Τι ισχυει?Χρειαζεται ο υπολογιστης να ειναι ανοικτος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Nrg να σε ρωτησω χρειαζεσαι και router για να δουλεψει το grandstream? Γιατι μεσα στο site τους λεει οτι ειναι all-in-one solution?Τι ισχυει?Χρειαζεται ο υπολογιστης να ειναι ανοικτος? Οχι δεν χρειαζεται ρουτερ, κανει μονο του το ρουτερ. Απο τη μια μπενει το καλωδιο για το ιντερνετ και απο την αλλη μπορεις να βαλεις καλωδιο για τον υπολογιστη. Οχι δεν χρειαζεται ο υπολογιστης να ειναι ανοιχτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Αργησα λιγο, αλλα ηρθα :D http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/nrgpolini/34800/488158 enjoy :) sthn parapano ru8miseis bazoume kai to password ktl sosta? epeidh ego exo isdn kai 8a sundeso to grandstream pano sto linksys modem WAG354...poia ports prepei na anoikso??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 sthn parapano ru8miseis bazoume kai to password ktl sosta? epeidh ego exo isdn kai 8a sundeso to grandstream pano sto linksys modem WAG354...poia ports prepei na anoikso??? Συμπληρωνεις το sip user id και το authenticate password. Με αυτες τις ρυθμισεις ισως να μη χρειαστει να ανοιξεις τις πορτες, αν χρειαστει ομως: UDP 5060 UDP 11112 UDP 10300 - 10311 UDP 6901 - 6920 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Νrg sorry για το σπασιμο αλλα θελω να αγορασω το grandstream 486 και θελω να μαθω. Εφοσον το grandstream ειναι και router εχει τη δυνατοτητα προφανως να το προγραμματισεις με τους κωδικους να μπαινει στο internet? Απο που το αγορασες φτηνα? Eαν σε παρει τηλ. κανενας στο τηλεφωνο μπορεις να το σηκωσεις και να μιλησεις κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Νrg sorry για το σπασιμο αλλα θελω να αγορασω το grandstream 486 και θελω να μαθω. Εφοσον το grandstream ειναι και router εχει τη δυνατοτητα προφανως να το προγραμματισεις με τους κωδικους να μπαινει στο internet? Απο που το αγορασες φτηνα? Eαν σε παρει τηλ. κανενας στο τηλεφωνο μπορεις να το σηκωσεις και να μιλησεις κανονικα? Οχι δεν εχει τετοια δυνατοτητα. Τις ρυθμισεις σου θα τις βαζεις στο μοντεμ σου. Απο το ebay Αν ειναι version 2 ναι, αλλιως οχι! Εμενα δυστυχως ηταν version 1, αλλα δεν με πειραζει τοσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Sorry με μπερδεψες... Περα απο το grandstream χρειαζεσαι και modem? Για πιο λογο?Αφου το grandstream ειναι router. Toτε χρειαζεσαι τον υπολογιστη αναμενο για να δουλεψει. Απο τη φωτογραφια που ειδα στο site της εταιριας καταλαβα οτι βαζεις την τηλεφωνικη γραμμη στο grandstream (LINE) και την τηλεφωνικη συσκευη στο PHONE, αυτο συνδεεται στο Internet, βαζεις και τους κωδικους για το voipbuster και αυτο ηταν. Τελικα τι ισχυει γιατι εχω μπερδευτει! Συγνωμη πολυ! Την εκδοση που την βλεπεις?Ειναι θεμα firmaware? Ευχαριστω πολυ Nrg! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Sorry με μπερδεψες... Περα απο το grandstream χρειαζεσαι και modem? Για πιο λογο?Αφου το grandstream ειναι router. Toτε χρειαζεσαι τον υπολογιστη αναμενο για να δουλεψει. Απο τη φωτογραφια που ειδα στο site της εταιριας καταλαβα οτι βαζεις την τηλεφωνικη γραμμη στο grandstream (LINE) και την τηλεφωνικη συσκευη στο PHONE, αυτο συνδεεται στο Internet, βαζεις και τους κωδικους για το voipbuster και αυτο ηταν. Τελικα τι ισχυει γιατι εχω μπερδευτει! Συγνωμη πολυ! Την εκδοση που την βλεπεις?Ειναι θεμα firmaware? Ευχαριστω πολυ Nrg! Ε χωρις μοντεμ πως θα εισαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ? :confused: Το καλωδιο απο το modem παει στη θυρα WAN του grandstream και απο τη θυρα LAN βαζεις καλωδιο το οποιο παει στον υπολογιστη. Την εκδοση την βλεπεις στη βαση του grandstream, δυστυχως ειναι θεμα hardware και οχι software οποτε αν ειναι η 1η εκδοση δεν θα μπορεις να δεχεσαι κλησεις στη τηλεφωνικη σου γραμμη παρα μονο οταν πεσει το ρευμα. Για μενα παντως δεν ειναι προβλημα αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redbaraon152 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Αρα δεν ειναι all-in-one solution. Αυτο ηθελα να μαθω. Κριμα.Ευχαριστω πολυ Nrg! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Αρα δεν ειναι all-in-one solution. Αυτο ηθελα να μαθω. Κριμα.Ευχαριστω πολυ Nrg! Οχι δυστυχως δεν μπορει να δουλεψει χωρις μοντεμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Ειλικρινά μπερδεύτηκα με την συνδεσμολογία! Βρε Nrg, δεν ανοίγεις το msPaint να μας κάνεις ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Οταν χρησιμοποιω το evoice και μιλησω πχ 1 λεπτο, θα με χρεωσει τουλαχιστον 5! Δηλαδη η γραμμη δεν κλεινει αμεσως αλλα πολυ μετα, αυτο δεν συμβαινει με κανενα αλλο sip, αντιμετωπιζει κανεις αυτο το προβλημα? Hostolis για δες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Σας λειτουργεί κανονικά το Voipbuster? Από το πρωί ακούω το συνομιλητή μου αλλά δεν με ακούει, σαν να έχει πρόβλημα το μικρόφωνό μου. Όμως στο skype, msn, yahoo με ακούνε κανονικά, άρα δεν φταίει κάτι στο setup μου... Έχω την v 2.07 build 212. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Σας λειτουργεί κανονικά το Voipbuster? Από το πρωί ακούω το συνομιλητή μου αλλά δεν με ακούει, σαν να έχει πρόβλημα το μικρόφωνό μου. Όμως στο skype, msn, yahoo με ακούνε κανονικά, άρα δεν φταίει κάτι στο setup μου... Έχω την v 2.07 build 212. Κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Συγγνώμη παιδιά. Μπορεί να μου πεί κάποιος πού μπορώ να βρώ να αγοράσω on line το grandstream 486 ή 488; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Συγγνώμη παιδιά. Μπορεί να μου πεί κάποιος πού μπορώ να βρώ να αγοράσω on line το grandstream 486 ή 488; Ευχαριστώ. http://search.ebay.com/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=grandstream+486&category0= http://search.ebay.de/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.de%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=grandstream+486&category0= http://search.ebay.co.uk/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.co.uk%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=grandstream+486&category0= Διαλέγεις και παίρνεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Και ενω δουλευε πολυ καλα με τις ρυθμισεις που προτεινε ο Nrg (Ευχαριστουμε), τωρα δεν σταματαει το λαμπακι να αναβοσβηνει στο grandstream (δηλαδη δεν κανει login). Συμβαινει κ σε εσας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Δυστυχως συμβαινει και σε μενα...το ψαχνω :( Edit: Μαλλον ειναι προβλημα του nat server που χρησιμοποιουμε, θα δοκιμασω και μερικους αλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Mετά από αρκετό καιρό παραγκωνισμού του Voipbuster είπα σήμερα να το δοκιμάσω... Καταρχάς έχει βγει νέα έκδοση. Η build 222. Μόλις λοιπόν πήγα να καλέσω στο σπίτι μου (στον εαυτό μου) άκουγα άλλη γραμμή!! Μια κυρία μιλούσε (ελληνικά). Κάποιος έσπασε το πόδι του αν κατάλαβα καλά. :p Η καθυστέρηση παραμένει η ίδια και χειρότερη, τα pings υπερβολικά μεγάλα. Υ.Γ. Για την ιστορία το παιδί που έσπασε το πόδι βγήκε από το νοσοκομείο από όσο μπόρεσα να ακούσω. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Μονο στο voipbuster εχω τοσο μεγαλη καθυστερηση. Σε αλλα voip προγραμματα οχι. Και δεν κανει κ logon σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Τα προβλήματα που αναφέρεται δεν οφείλοντα στην VoIPbuster. Από το καλοκαίρι έχω καταργήσει τον ΟΤΕ για εξερχόμενες, και χρησιμοποιώ μόνο την συγκεκριμένη εταιρεία (εκτός fax). Για VoIP είμαι αρκετά εχαριστημένος. Να διευκρινήσω ότι χρησιμοποιπώ ΑΤΑ κι όχι το δικό της πρόγραμμα, αν και δεν νομίζω να έχει σημασία αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 katafera na doulepsei to 488 me voipbuster...poiothta teleia.....apla to mono pou 8elo einai na katafero na peraso to update firm sto hd488 kserei kaneis?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BoGe Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 katafera na doulepsei to 488 me voipbuster...poiothta teleia.....apla to mono pou 8elo einai na katafero na peraso to update firm sto hd488 kserei kaneis?? Με πια εταιρεία συνδέεσαι στο internet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts