kostas_pav Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Ίσως φταίνε οι γραμμές σας (ISP ή DSLAM)! Εγώ μιλάω κανονικότητα, με απόλυτη ποιότητα και χωρίς καθυστερήσεις (ε ας πούμε καθυστέρηση κινήτου)!! Forthnet 384/128 σε DSLAM Τερψιθέας Alcatel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Ίσως φταίνε οι γραμμές σας (ISP ή DSLAM)! Εγώ μιλάω κανονικότητα, με απόλυτη ποιότητα και χωρίς καθυστερήσεις (ε ας πούμε καθυστέρηση κινήτου)!! Forthnet 384/128 σε DSLAM Τερψιθέας Alcatel Εγώ έχω να πάρω 2-3 μέρες από voipbuster. Και πριν 2-3 μέρες πάλι τέλεια ήταν η ποιότητα σε σένα; :w00t: Καλά πού παίρνεις; Για σταθερά Ελλάδας αναφέρομαι βασικά ότι η ποιότητα είναι πεσμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Εγώ έχω να πάρω 2-3 μέρες από voipbuster. Και πριν 2-3 μέρες πάλι τέλεια ήταν η ποιότητα σε σένα; :w00t: Καλά πού παίρνεις; Για σταθερά Ελλάδας αναφέρομαι βασικά ότι η ποιότητα είναι πεσμένη. Και εγώ για σταθερά Ελλάδας μιλάω... Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα... Μόνο μία ημέρα συνάντησα προβλήματα για κάνα 4ορο! Όλα ΟΚ φαίνονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Και εγω, με Τ1, δεν εχω κανενα προβλημα, η ποιοτητα ειναι αριστη. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Εμενα με ακουνε αλλα εγω ακουω τον αλλον κυριολεκτικα σε αργη κινηση λεει ο αλλος ναι και εγω ακουω ναιιιιιιι.Τι φται ρε παιδια ξερει κανεις? Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Εμενα με ακουνε αλλα εγω ακουω τον αλλον κυριολεκτικα σε αργη κινηση λεει ο αλλος ναι και εγω ακουω ναιιιιιιι.Τι φται ρε παιδια ξερει κανεις? Nαι μου έχει τύχει και σε μένα. Ακούς τον άλλον να μιλάει και λες ή πιωμένος είναι τώρα ή μαστουρωμένος. :lol: Αυτό συμβαίνει όταν δεν είναι καλή η ποιότητα της γραμμής. Να μην κινείτε το ποντίκι, ακόμα και αυτό επηρεάζει, το έχω παρατηρήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Nαι μου έχει τύχει και σε μένα. Ακούς τον άλλον να μιλάει και λες ή πιωμένος είναι τώρα ή μαστουρωμένος. :lol: Αυτό συμβαίνει όταν δεν είναι καλή η ποιότητα της γραμμής. Να μην κινείτε το ποντίκι, ακόμα και αυτό επηρεάζει, το έχω παρατηρήσει. Eγω μια χαρα μιλαγα μεχρι σημερα.Το πρωι το μοντεμ ειχε χασει το συγχρονισμο με το κεντρο και του εκανα reset και απο εκεινη την στιγμη παρουσιαστηκε το προβλημα.Ελπιζω να φτιαξει ξανα Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Παντως αυτη τη στιγμη δουλευει μια χαρα, μολις εκλεισα. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelaras_AF Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Kαι εγω με το voipbuster και με 512αρα DSL , δεν μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος . Τις περισσοτερες φορες οι φιλοι μου λενε οτι ακουγομαι σαν ρομποτ ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Kαι εγω με το voipbuster και με 512αρα DSL , δεν μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος . Τις περισσοτερες φορες οι φιλοι μου λενε οτι ακουγομαι σαν ρομποτ ! :D Αν μιλάς ενώ κατεβάζεις 2-3 τόρεντ ταυτόχρονα δεν πα νά'χεις και 4Mbit, πάλι ρομπότ θα ακούγεσαι. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Σημερα εχω αλλο προβλημα ενω ακουω καλα δεν με ακουει αυτος που καλω.Εννοειτε βεβαια οτι την στιγμη που μιλαω δεν κανει τιποτα αλλο ο υπολογιστης και η γρααμμη ειναι 384 Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Μολις δοκιμασα το δικο μου αλλα απ' οτι φαινεται, το δικο μου δουλευει παντα καλα. Update εχεις κανει; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Μολις δοκιμασα το δικο μου αλλα απ' οτι φαινεται, το δικο μου δουλευει παντα καλα. Update εχεις κανει; Ναι το τελευταιο εχω. Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Το χρησιμοποιει κανεις με handytone grandstream 486 ? Παιζει καλα? Γιατι εμενα καλει κ κοβει την γραμμη αμεσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 19:30 δοκίμασα και ήταν χάλια πάλι σε αστικό εντός Αθήνας... Έχει γίνει εκνευριστικό, πρέπει να το δουν λίγο. Κάνει διακοπές και το συνομιλητή μου τον ακούω να μιλάει πολύ αργάαα... Με grandstream θα ήθελα κι εγώ να ξέρω αν παίζει. Είναι ενδιαφέρον. Έχεις βρει κι έχεις βάλει τις sip ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Και εμενα ακριβως το ιδιο κανει ακους τον αλλον σαν να ειναι σε αργη κινηση Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Εγώ πάλι μια χαρά μιλάω!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Το πρόβλημα είναι στο DSLAM απ' ό,τι έχω καταλάβει. Όταν είναι πίτα, δεν μπορείς να μιλήσεις. Το ίδιο ισχύει και στο Skype σε κλήση απο PC σε PC, όχι μόνο με το voipbuster. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Το πρόβλημα είναι στο DSLAM απ' ό,τι έχω καταλάβει. Όταν είναι πίτα, δεν μπορείς να μιλήσεις. Το ίδιο ισχύει και στο Skype σε κλήση απο PC σε PC, όχι μόνο με το voipbuster. Το DSLAM μου είναι άδειο! Έχω σχεδόν πάντα ταχύτητες πολύ καλύτερες από το "μέσο όρο". Παρόλαυτα έχω πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Kαι εμενα μια χαρα πρεπει να ειναι αφου κατεβαζω με ταχυτητες γυρω στα 42κ Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Εγω παλι δε μπορω να αγορασω χρονο ομιλιας! Δε δεχεται καμια καρτα, λεει error 103! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Kαι εμενα μια χαρα πρεπει να ειναι αφου κατεβαζω με ταχυτητες γυρω στα 42κ Δεν έχει τόσο σημασία το bandwidth, αλλα τα pings τα οποία πιάνετε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 για sip ρυθμισεις εχω βαλει sip.voipbuster.com και απλα username και password αυτα αλλα μολις περνω και το σηκωνει ο αλλος κλεινει η γραμμη. 19:30 δοκίμασα και ήταν χάλια πάλι σε αστικό εντός Αθήνας... Έχει γίνει εκνευριστικό, πρέπει να το δουν λίγο. Κάνει διακοπές και το συνομιλητή μου τον ακούω να μιλάει πολύ αργάαα... Με grandstream θα ήθελα κι εγώ να ξέρω αν παίζει. Είναι ενδιαφέρον. Έχεις βρει κι έχεις βάλει τις sip ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 για sip ρυθμισεις εχω βαλει sip.voipbuster.com και απλα username και password αυτα αλλα μολις περνω και το σηκωνει ο αλλος κλεινει η γραμμη. Για κοίτα κι εδώ http://www.dslreports.com/r0/download/882097~fa022d8d96ec6607c072f983b0c923e4/VOIPBusterPAP.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Παιδιά είναι γεγονός ότι σέρνεται το Voipbuster τις τελευταίες μέρες... Ξαναδοκίμασα μόλις και δεν ακουγόμουν καθόλου σε υπεραστικό στην Ελλάδα. Εκτός αυτού πλέον δυσκολεύεται και να κάνει log on. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts