Jump to content

Δωρεάν τηλεφωνήματα σε Ευρώπη-ΗΠΑ!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ίσως φταίνε οι γραμμές σας (ISP ή DSLAM)! Εγώ μιλάω κανονικότητα, με απόλυτη ποιότητα και χωρίς καθυστερήσεις (ε ας πούμε καθυστέρηση κινήτου)!!

Forthnet 384/128 σε DSLAM Τερψιθέας Alcatel

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ίσως φταίνε οι γραμμές σας (ISP ή DSLAM)! Εγώ μιλάω κανονικότητα, με απόλυτη ποιότητα και χωρίς καθυστερήσεις (ε ας πούμε καθυστέρηση κινήτου)!!

Forthnet 384/128 σε DSLAM Τερψιθέας Alcatel

Εγώ έχω να πάρω 2-3 μέρες από voipbuster. Και πριν 2-3 μέρες πάλι τέλεια ήταν η ποιότητα σε σένα; :w00t: Καλά πού παίρνεις; Για σταθερά Ελλάδας αναφέρομαι βασικά ότι η ποιότητα είναι πεσμένη.

Εγώ έχω να πάρω 2-3 μέρες από voipbuster. Και πριν 2-3 μέρες πάλι τέλεια ήταν η ποιότητα σε σένα; :w00t: Καλά πού παίρνεις; Για σταθερά Ελλάδας αναφέρομαι βασικά ότι η ποιότητα είναι πεσμένη.

Και εγώ για σταθερά Ελλάδας μιλάω... Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα... Μόνο μία ημέρα συνάντησα προβλήματα για κάνα 4ορο! Όλα ΟΚ φαίνονται...

Και εγω, με Τ1, δεν εχω κανενα προβλημα, η ποιοτητα ειναι αριστη.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Εμενα με ακουνε αλλα εγω ακουω τον αλλον κυριολεκτικα σε αργη κινηση λεει ο αλλος ναι και εγω ακουω ναιιιιιιι.Τι φται ρε παιδια ξερει κανεις?
Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών

Εμενα με ακουνε αλλα εγω ακουω τον αλλον κυριολεκτικα σε αργη κινηση λεει ο αλλος ναι και εγω ακουω ναιιιιιιι.Τι φται ρε παιδια ξερει κανεις?

Nαι μου έχει τύχει και σε μένα. Ακούς τον άλλον να μιλάει και λες ή πιωμένος είναι τώρα ή μαστουρωμένος. :lol:

Αυτό συμβαίνει όταν δεν είναι καλή η ποιότητα της γραμμής. Να μην κινείτε το ποντίκι, ακόμα και αυτό επηρεάζει, το έχω παρατηρήσει.

Nαι μου έχει τύχει και σε μένα. Ακούς τον άλλον να μιλάει και λες ή πιωμένος είναι τώρα ή μαστουρωμένος. :lol:

Αυτό συμβαίνει όταν δεν είναι καλή η ποιότητα της γραμμής. Να μην κινείτε το ποντίκι, ακόμα και αυτό επηρεάζει, το έχω παρατηρήσει.

Eγω μια χαρα μιλαγα μεχρι σημερα.Το πρωι το μοντεμ ειχε χασει το συγχρονισμο με το κεντρο και του εκανα reset και απο εκεινη την στιγμη παρουσιαστηκε το προβλημα.Ελπιζω να φτιαξει ξανα

Παντως αυτη τη στιγμη δουλευει μια χαρα, μολις εκλεισα.

Kαι εγω με το voipbuster και με 512αρα DSL , δεν μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος . Τις περισσοτερες φορες οι φιλοι μου λενε οτι ακουγομαι σαν ρομποτ ! :D

Kαι εγω με το voipbuster και με 512αρα DSL , δεν μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος . Τις περισσοτερες φορες οι φιλοι μου λενε οτι ακουγομαι σαν ρομποτ ! :D

Αν μιλάς ενώ κατεβάζεις 2-3 τόρεντ ταυτόχρονα δεν πα νά'χεις και 4Mbit, πάλι ρομπότ θα ακούγεσαι. :D

Σημερα εχω αλλο προβλημα ενω ακουω καλα δεν με ακουει αυτος που καλω.Εννοειτε βεβαια οτι την στιγμη που μιλαω δεν κανει τιποτα αλλο ο υπολογιστης και η γρααμμη ειναι 384

Μολις δοκιμασα το δικο μου αλλα απ' οτι φαινεται, το δικο μου δουλευει παντα καλα.

Update εχεις κανει;

Μολις δοκιμασα το δικο μου αλλα απ' οτι φαινεται, το δικο μου δουλευει παντα καλα.

Update εχεις κανει;

Ναι το τελευταιο εχω.

19:30 δοκίμασα και ήταν χάλια πάλι σε αστικό εντός Αθήνας... Έχει γίνει εκνευριστικό, πρέπει να το δουν λίγο. Κάνει διακοπές και το συνομιλητή μου τον ακούω να μιλάει πολύ αργάαα...

Με grandstream θα ήθελα κι εγώ να ξέρω αν παίζει. Είναι ενδιαφέρον. Έχεις βρει κι έχεις βάλει τις sip ρυθμίσεις?

Και εμενα ακριβως το ιδιο κανει ακους τον αλλον σαν να ειναι σε αργη κινηση

Το πρόβλημα είναι στο DSLAM απ' ό,τι έχω καταλάβει. Όταν είναι πίτα, δεν μπορείς να μιλήσεις. Το ίδιο ισχύει και στο Skype σε κλήση απο PC σε PC, όχι μόνο με το voipbuster.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρόβλημα είναι στο DSLAM απ' ό,τι έχω καταλάβει. Όταν είναι πίτα, δεν μπορείς να μιλήσεις. Το ίδιο ισχύει και στο Skype σε κλήση απο PC σε PC, όχι μόνο με το voipbuster.

Το DSLAM μου είναι άδειο! Έχω σχεδόν πάντα ταχύτητες πολύ καλύτερες από το "μέσο όρο". Παρόλαυτα έχω πρόβλημα...

Kαι εμενα μια χαρα πρεπει να ειναι αφου κατεβαζω με ταχυτητες γυρω στα 42κ

Εγω παλι δε μπορω να αγορασω χρονο ομιλιας! Δε δεχεται καμια καρτα, λεει error 103!

Kαι εμενα μια χαρα πρεπει να ειναι αφου κατεβαζω με ταχυτητες γυρω στα 42κ

Δεν έχει τόσο σημασία το bandwidth, αλλα τα pings τα οποία πιάνετε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

για sip ρυθμισεις εχω βαλει sip.voipbuster.com

και απλα username και password

αυτα

αλλα μολις περνω και το σηκωνει ο αλλος κλεινει η γραμμη.

19:30 δοκίμασα και ήταν χάλια πάλι σε αστικό εντός Αθήνας... Έχει γίνει εκνευριστικό, πρέπει να το δουν λίγο. Κάνει διακοπές και το συνομιλητή μου τον ακούω να μιλάει πολύ αργάαα...

Με grandstream θα ήθελα κι εγώ να ξέρω αν παίζει. Είναι ενδιαφέρον. Έχεις βρει κι έχεις βάλει τις sip ρυθμίσεις?

για sip ρυθμισεις εχω βαλει sip.voipbuster.com

και απλα username και password

αυτα

αλλα μολις περνω και το σηκωνει ο αλλος κλεινει η γραμμη.

Για κοίτα κι εδώ

http://www.dslreports.com/r0/download/882097~fa022d8d96ec6607c072f983b0c923e4/VOIPBusterPAP.jpg

Παιδιά είναι γεγονός ότι σέρνεται το Voipbuster τις τελευταίες μέρες... Ξαναδοκίμασα μόλις και δεν ακουγόμουν καθόλου σε υπεραστικό στην Ελλάδα. Εκτός αυτού πλέον δυσκολεύεται και να κάνει log on. :wacko: