nikos92pik Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Πως γινεται να συνδεσουμε το κινητο με την τβ με mhl που δοκιμασα δεν δουλευει Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Μόνο ασύρματα μέσω wifi. Πρέπει η τηλεόρασή σου να έχει wifi και να υποστηρίζει dlna ή wi-di ή κάτι παρόμοιο. Αλλιώς πάλι ασύρματα μέσω android stick ή tv box. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92pik Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Μόνο ασύρματα μέσω wifi. Πρέπει η τηλεόρασή σου να έχει wifi και να υποστηρίζει dlna ή wi-di ή κάτι παρόμοιο. Αλλιώς πάλι ασύρματα μέσω android stick ή tv box. ενοω να μεταφερω την οθονη μου στην τβ οχι φωτο κτλπ Παράθεση https://www.facebook.com/Meizu-M2-Note-879136655532633/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Ρωταω καθαρά πληροφοριακά: υπάρχει τρόπος να κάνουμε το κινητό stock android; το τηλεφωνο εχει locked bootloader οποτε κατι τετοιο δεν γινεται θεωρητικα θα γινοταν αν υπηρχε τροπος ξεκλειδωματος του bootloader και φυσικα αν καποιοι developeer ασχολουνταν με την αναπτυξη μιας στοκ ρομ για το συγκεκριμενο κινητο αλλα κατα την γνωμη μου θα υπηρχαν πολλες δισλειτουργιες που ισως ηταν και ανεπανορθωτες και φυσικα θα εχανες μονιμα την εγγυηση παντως κατι τετοιο αυτη την στιγμη δεν παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 (edited) Όχι. Από όσο ξέρω δεν έχει εμφανιστεί άλλη rom, πόσο μάλλον pure android... Α, οκ. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα ήταν ωραίο όμως ή κάθε εταιρία να σου δινει την επιλογή αν θες το γυρίσεις σε stock android... Edited March 7, 2016 by atillas24 Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Μόλις ανακάλυψα το "κλείδωμα εφαρμογών"...! Εκπληκτικό!!:D:D:D:D Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gonn Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 ρε παιδια το δυνατο του σημειο για μενα ειναι η καμερα ....απιστευτος φωτισμος και φωτο ..και σουπερ βιντεο...ακομα και στο σκοταδι ..δεν το εχω ξαναδει σε κινητο ειναι σαν ..μερα...και απιστευτος συγχρινισμος φωνης και εικονας στο βιντεο ..αλλα κινητα στην ιδια τιμη εχουν καθυστερηση ..γαι μενα το αδυνατο σημειο του ειναι ο χαλια ηχος απο το ηχειο οταν ακουω τραγουδια ..πολλα πριμα και σαν χαλασμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Απο αναβαθμησεις τι προβλεπετε για την συσκευη?σκεφτομαι να το αγορασω και λεω μην μεινουμε μετην 5.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Απο αναβαθμησεις τι προβλεπετε για την συσκευη?σκεφτομαι να το αγορασω και λεω μην μεινουμε μετην 5.1... Δε θα μείνουμε, έχουν βγει ήδη 3 beta με την 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Δε θα μείνουμε, έχουν βγει ήδη 3 beta με την 6.0 To οτι η μπαταρια δεν ειναι αποσπομενη...θα εχουμε θεμα πιστευετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Για έναν περίεργο λόγο το εικονίδιο του συγχρονισμού φαίνεται μόνιμα αναμμένο δίπλα στο σήμα του wifi. Είχε κάποιος παρόμοιο πρόβλημα.; Επίσης οι επαφές αργούν να εμφανιστούν στον κατάλογο όπως επίσης και η αναγνώριση κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Μόλις ανακάλυψα το "κλείδωμα εφαρμογών"...! Εκπληκτικό!!:D:D:D:D Που είναι αυτό, και που σου έχει φανεί χρήσιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Ρυθμίσεις/εικονίδιο λουκέτου και τρίτο στην σειρά κλείδωμα εφαρμογών . Μπορείς να κλειδώσεις όσες εφαρμογές δεν θέλεις να ανοίξουν άλλοι από την συσκευή σου , π.χ. το πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών κλπ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Μόλις ανακάλυψα το "κλείδωμα εφαρμογών"...! Εκπληκτικό!!:D:D:D:D Ρυθμίσεις/εικονίδιο λουκέτου και τρίτο στην σειρά κλείδωμα εφαρμογών . Μπορείς να κλειδώσεις όσες εφαρμογές δεν θέλεις να ανοίξουν άλλοι από την συσκευή σου , π.χ. το πρόγραμμα προβολής φωτογραφιών κλπ . :worry: και γω τωρα που το ειπατε το ανακαλυψα!:lol: Καλοοοοοο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Ή λειτουργία "θησαυροφυλάκιο" τι είναι; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 (edited) Αν θυμάμαι καλά φάκελος που βάζεις μέσα ότι δεν θες να φαίνεται από τρίτους που πιάνουν το τηλέφωνο . Αυτό γίνεται με την εφαρμογή έγγραφο, παρατεταμένο κλικ στον φάκελο η αρχείο να επιλεγεί, κλικ κάτω στις 3 τελείες και μετακίνηση στο θησαυροφυλάκιο . Edited March 9, 2016 by kosmous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Αν θυμάμαι καλά φάκελος που βάζεις μέσα ότι δεν θες να φαίνεται από τρίτους που πιάνουν το τηλέφωνο . Αυτό γίνεται με την εφαρμογή έγγραφο, παρατεταμένο κλικ στον φάκελο η αρχείο να επιλεγεί, κλικ κάτω στις 3 τελείες και μετακίνηση στο θησαυροφυλάκιο . Μας κακομαθαινει ή Meizu...!:p:shifty::ninja: Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Δε θα μείνουμε, έχουν βγει ήδη 3 beta με την 6.0 Αν εννοείς τις beta FlyMe 5 θα δυσαρεστηθείς. Πάλι Android 5.1 είναι. Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argikoz Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Γεια σας, Καθε φορα που κλεινω το κινητο και το ανοιγω παλι, πεταει ολες τις εφαρμογες απο τους φακελους στην αρχικη οθονη και γινεται χαμος..εχω παρατηρησει οτι γινεται για τις εφαρμογες που εχουν μετακινηθει στην καρτα μνημης..καμια ιδεα για τα το αντιμετωπισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Αν εννοείς τις beta FlyMe 5 θα δυσαρεστηθείς. Πάλι Android 5.1 είναι. και γω αυτο βλεπω με την 5.6.2.1 Α....παραλιγω να με κανετε καρδιακο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Γεια σας, Καθε φορα που κλεινω το κινητο και το ανοιγω παλι, πεταει ολες τις εφαρμογες απο τους φακελους στην αρχικη οθονη και γινεται χαμος..εχω παρατηρησει οτι γινεται για τις εφαρμογες που εχουν μετακινηθει στην καρτα μνημης..καμια ιδεα για τα το αντιμετωπισω? Το παθαίνω κι εγώ αυτό σε όλες τις εφαρμογές, όμως. Μαλλον επειδή είμαι Root και το πείραξα λίγο με Superuser. Άλλαξα launcher και καθάρισα. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Παίζοντας παιχνίδια, πάντως, ή συσκευή ζεσταίνεται αρκετά!! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Παίζοντας παιχνίδια, πάντως, ή συσκευή ζεσταίνεται αρκετά!! Φυσικο ειναι αλλα ζεσταίνονται περισσοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Αν εννοείς τις beta FlyMe 5 θα δυσαρεστηθείς. Πάλι Android 5.1 είναι. Εγώ είχα καταλάβει ότι ήταν και για τη FlyMe 5 και για android 6.0 Λάθος μου. Πάντως είχε ερωτηθεί και από άλλους κα λέγαμε για μέσα άνοιξης. Πιστεύω πως θα δώσει πάντως, αλλωστε αντικαταστάτης του Note της δεν έχει βγει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Φυσικο ειναι αλλα ζεσταίνονται περισσοτερο Το ξέρω ότι είναι λογικό να ζεσταίνεται αλλά στη δικιά μου περίπτωση με το ίδιο game(subway surf) το moto g 1stgen δεν "ένιωθε" ενώ το m2 note ζεσταίνεται αρκετά έως πολύ!! Βέβαια δε με απασχολεί και ιδιαίτερα καθώς για παιχνίδια έχω tablet... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts