stklinis Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Διάβασε το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maestros85 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Την international. Το παίρνεις και το χαίρεσαι. Ούτε ρουτ ούτε μουτ :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Πήγα στα public,το είδα από κοντά και οφείλω να πω ότι ενθουσιάστηκα...πολύ ωραία οθόνη,σχετικά σβελτο,λεπτό...δεν το περίμενα τόσο καλό!Φοράει την 4.5.3 ,το τσεκαρα.Άρα: -ποια έκδοση είναι; -updates θα παιρνει κανονικά ή θα πρέπει να τις περναω χειροκίνητα; -υπάρχει σερβίς στη Ελλάδα και αν ναι είναι καλό; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Πήγα στα public,το είδα από κοντά και οφείλω να πω ότι ενθουσιάστηκα...πολύ ωραία οθόνη,σχετικά σβελτο,λεπτό...δεν το περίμενα τόσο καλό!Φοράει την 4.5.3 ,το τσεκαρα.Άρα: -ποια έκδοση είναι; -updates θα παιρνει κανονικά ή θα πρέπει να τις περναω χειροκίνητα; -υπάρχει σερβίς στη Ελλάδα και αν ναι είναι καλό; Ευχαριστω Φοράει την international. Παίρνει κανονικά ή χειροκίνητα μέσω μιας απλής διαδικασίας που εξηγείται στη σελίδα του Flyme OS. Υπάρχει. Αν είναι καλό δε το ξέρω. Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_pap_2 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 (edited) καλησπερα σε ολους να κανω μια ερωτηση γιατι θα τρελαθω εκανα ακριβος οτι λενεε οι οδηγιες για αναβαθμηση στο m2 note εκανα επανεκκινηση και μου βγαζει το μνμ να κανω αντιγραφη το αρχειο update στο root directory του κινητου και να πατησω start το κανω αυτο και μου λεει δεν υπαρχει firmware τι στο καλο εχει γινει ? οτι λενε οι οδηγιες στα ελληνικα τα εκανα και απο δω και περα τι κανω για να επανελθει τουλαχιστον στην παλια κατασταση ευχαριστω ενημερωτηκα το κινητο δεν εχει τιποτα ποια σβηστηκαν ολα απο μεσα Edited November 20, 2015 by jim_pap_2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 καλησπερα σε ολους να κανω μια ερωτηση γιατι θα τρελαθω εκανα ακριβος οτι λενεε οι οδηγιες για αναβαθμηση στο m2 note εκανα επανεκκινηση και μου βγαζει το μνμ να κανω αντιγραφη το αρχειο update στο root directory του κινητου και να πατησω start το κανω αυτο και μου λεει δεν υπαρχει firmware τι στο καλο εχει γινει ? οτι λενε οι οδηγιες στα ελληνικα τα εκανα και απο δω και περα τι κανω για να επανελθει τουλαχιστον στην παλια κατασταση ευχαριστω ενημερωτηκα το κινητο δεν εχει τιποτα ποια σβηστηκαν ολα απο μεσα κατεβασε την Flyme 4.5.4A απο εδω συνδεσε το κινητο με τον υπολογιστη σου και θα σε βγαλει εναν φακελο που λεει recovery βαλε οπως ειναι χωρις αποσυμπιεση το update.zip μεσα ξεσυνδεσε το κινητο απο τον υπολογιστη μολις τελειωσει το φορτωμα της ρομ και πατα upgrade και θα αρχισει να φορτωνει την κινεζορομ αν δεν πατησεις clear data δεν θα χαθει τιποτα απ οσες ρυθμισεις ειχες κανει ουτε δεδομενα και φωτο πατα μονο το upgrade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_pap_2 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 οκ σε ευχαριστω θα το κανω τωρα ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο οτι διαβαζω η Α εκδοση ειναι με το κινεζικο και με το Ι το international εγω το πηρα κανονικα απο ελλαδα και ειχε ελληνικα μεσα οποτε την 4.5.4Ι θα βαλω οχι την Α που μου εγραψες ελπιζω να μην ξανα κανω λαθος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 οκ σε ευχαριστω θα το κανω τωρα ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο οτι διαβαζω η Α εκδοση ειναι με το κινεζικο και με το Ι το international εγω το πηρα κανονικα απο ελλαδα και ειχε ελληνικα μεσα οποτε την 4.5.4Ι θα βαλω οχι την Α που μου εγραψες ελπιζω να μην ξανα κανω λαθος :p ε τοτε γιατι εκανες ολη αυτη την διαδικασια με τον οδηγο; αυτος ο οδηγος ειναι μονο για κινητα που ερχονται απο Κινα λογικα ναι την 4.5.4I πρεπει να βαλεις αφου ειναι απο Ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_pap_2 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 γιατι διαβασα μεσα στο φορουμ που γραφουν παιδια προβλημα με το gmail και τις επαφες και εχω και εγω το ιδιο προβλημα και ειπα μπας και στρωση το προβλημα, γιατι αυτη τη στιγμη δεν μπορω να συγχρονησω τις επαφες μου με το κινητο (gmail επαφες) και καθομε και τις περνω μια μια γιαυτο !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 γιατι διαβασα μεσα στο φορουμ που γραφουν παιδια προβλημα με το gmail και τις επαφες και εχω και εγω το ιδιο προβλημα και ειπα μπας και στρωση το προβλημα, γιατι αυτη τη στιγμη δεν μπορω να συγχρονησω τις επαφες μου με το κινητο (gmail επαφες) και καθομε και τις περνω μια μια γιαυτο !!!! Λύνεται με την εγκατάσταση της 4.5.4 και εκ νέου πέρασμα του λογαριασμού. Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_pap_2 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 αντε να δουμε γιατι επαθα κανα 2-3 εγκεφαλικα ως τωρα μολις το περασω θα σας πω σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_pap_2 Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 οκ σας ευχαριστω παιδια ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ohm Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Τρέχει κάνεις την 4.5.4.1Α να μου πει αν είναι πρόβλημα τις rom η κάποιο random bug!! Όταν άκου μουσική είτε από ppweramp είτε από Spotify μωλις κλείνει η οθόνη μετά από λίγο σταματάει κ αυτό! Δοκίμασα τα πάντα επειδή ι greenify το απεμεργοποιησα και αυτό αλλά Τπτ πάλι το ίδιο! Είδα τα wakelocks και κανονικά "ξυπνάει" την συσκευή αλλά για κάποιο λόγο σταματάει! Μόνο με την stock App για μουσική δν σταματάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Μπόρει κάποιoς να μου πεί αν δουλεύουν οι ήχοι ή η δόνηση του πληκτρολογίου όταν γράφει στο internet ή στέλνει μύνημα; Όταν γράφω δεν ακούγεται τίποτα παρά μόνο όταν επιλέγω φατσούλες (!) κάνει τικ τικ. Και στις ρυθμίσεις τού ήχου έχω ενεργοποιήση και "Τόνοι πληκτρολογίου" και το "Πληκτρολόγιο" Το κινητό το πήρα από Pulblic με International rom και Flyme OS 4.5.2l Help please ! :confused::happy::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balnik Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Ρυθμίσεις, γλώσσα και ώρα, touch pal, γενικές ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Ρυθμίσεις, γλώσσα και ώρα, touch pal, γενικές ρυθμίσεις. Ωραίος. σ ' ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lifeowner771 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Eπειδη γλιστραει πολυ το τηλεφωνο, μπορω να βρω πουθενα θηκη στην Ελλαδα; Με εξωτερικο και cc δεν βγαζω ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Eπειδη γλιστραει πολυ το τηλεφωνο, μπορω να βρω πουθενα θηκη στην Ελλαδα; Με εξωτερικο και cc δεν βγαζω ακρη. Δες κάνα public που πουλάει και τη συσκευή. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Καλησπέρα πάλι. Αποφάσισα να αναβαθμίσω, αλλά ενώ κάνω την αντιγραφή των αρχείων σύμφωνα με τον οδηγό, μου λέει ότι δεν βρίσκει το αρχείο όταν πάω να τρέξω την εντολή 1 και enter. Στο pc, αυτά. Καμία γνώμη ; Κατέβασα την 4.5.4.1 I. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Καλησπέρα μόλις το αγόρασα κι εγώ από Public. Από ότι κατάλαβα αν κατάλαβα δηλαδή η πιο νέα έκδοση είναι η 4.5.4.1 εμένα έχει την 4.5.2 ποιαωειναι η τελευταία τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Καλησπέρα μόλις το αγόρασα κι εγώ από Public. Από ότι κατάλαβα αν κατάλαβα δηλαδή η πιο νέα έκδοση είναι η 4.5.4.1 εμένα έχει την 4.5.2 ποιαωειναι η τελευταία τελικά; Δεν είναι προφανής η απάντηση; Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Δεν είναι προφανής η απάντηση; Φυσικά απλά με μπέρδεψε γιατί δεν μου βγάζει την 4.5.4.1 ; μα την περάσω μόνος μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisnikolop Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Για κάποιο λόγο είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο Lg g3( καταλαβαίνω ότι η διαφορά στα χρήματα είναι μεγάλη) .Με ενδιαφέρει πολύ το θέμα της κάμερας. Τι μου προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellenicsunOS Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Φυσικά απλά με μπέρδεψε γιατί δεν μου βγάζει την 4.5.4.1 ; μα την περάσω μόνος μου; Ναι, από εδώ: http://www.flyme.cn/en/firmwarelist-56-1.html Παράθεση Expert Insurance Solutions provider Meizu M2 Note 16 GB (+65 GB Micro SD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon40 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Νεος κατοχος του κινητου και εγω απο public.. Φοραει την 4.5.2i και κατεβασα την 4.5.4.1i και θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι η ιδια διαδικασια με αυτη που αναφερετε αν εχει αγοραστει απο κινα... Δηλαδη πρεπει να γινει root αρχικα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts