kosmous Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Εμένα με βόλεψε ο στοκ, πολύ ελαφρύς, έβαλα τις αχρείαστες εφαρμογές σε έναν φάκελο και δεν ξανασχολήθηκα. Εννοείται έχω ενεργοποιημένο το SmartTouch το οποίο επίσης με βόλεψε αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 καλησπερα.παιδια εσας ποση μπαταρια σας τρωει σε idle; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ohm Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 3-4% ενα 8ωρο καπως ετσι! Αμα εχεις κανει ροοτ κατεβασε wakelokc detector για να δεις ποια εφαρμογη δν σ αφηνει να "κοιμηθει" το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλησπέρα γενικά πόσες ώρες οθόνη βγάζει η μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ohm Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Αναλογος με την χρηση που του κανεις ετσι! Εμενα περιπου 4 ωρες και ειναι η μπαταρις στο 10-20% (δηλαδη αντεχει λιγο ακομα αλλα σπανια το αφηνω κατω απο 20) Το g2 που ειχα μου εβγαζε λιγο παραπανω δλδ 4.30 καπου εκει! Το g4 επιανε με το ζορι 3 ωρο ισως το ξεπερνουσε καμια φορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα M2 και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα. Έχω φτιάξει λογαριασμό, έχω κατεβάσει το Google Installer και έβαλα το Play store το θέμα μου είναι ότι δεν μπορώ να κατβάσω καμία εφαρμογή από το Play store. Επίσης, ακολούθησα τις οδηγίες για να root αλλά δεν λειτοτυργεί. Έχω κάνει κάτι λάθος; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corollaclub Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μου εβγαλε Pop up για 4.5.4.1i να μπω στον κοπο να κατεβασω να δω αν θα κανει μονο του το update ή δεν υπαρχει περιπτωση? Για να περασω την 4.5.4i ειχα χρησιμοποιησει τον οδηγο στο πρωτο ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) ακυρο! ελυσα το προβλημα Edited November 9, 2015 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μου εβγαλε Pop up για 4.5.4.1i να μπω στον κοπο να κατεβασω να δω αν θα κανει μονο του το update ή δεν υπαρχει περιπτωση? Για να περασω την 4.5.4i ειχα χρησιμοποιησει τον οδηγο στο πρωτο ποστ. Πάντα με την ίδια διαδικασία του οδηγού. Σήμερα την έβγαλαν την 4.5.4.1Ι. http://www.flyme.cn/en/firmwarelist-56-1.html Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Μου εβγαλε Pop up για 4.5.4.1i να μπω στον κοπο να κατεβασω να δω αν θα κανει μονο του το update ή δεν υπαρχει περιπτωση? Για να περασω την 4.5.4i ειχα χρησιμοποιησει τον οδηγο στο πρωτο ποστ. Ακριβώς τα ίδια, δεν προσπάθησε κάνεις με το ενσωματωμένο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Ακριβώς τα ίδια, δεν προσπάθησε κάνεις με το ενσωματωμένο update? Όποιος αισθάνεται γενναίος ας δοκιμάσει..... :p Οι υπόλοιποι με την γνωστή διαδικασία..... Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Γνωρίζει κανείς αν και πως μπορούμε να αλλάξουμε γραμματοσειρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskaloxrist Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 κι αλλο προβλημα απο χτες... :( τι γινετε ρε.. ουτε 5 μερες δεν το χω... παω να κατεβασω την μπαρα ειδοποιησεων και η θα αναβοσβεινει η οθονη τρελα ή θα δειχνει μαυρο.. με το κουμπι του μενου επανερχετε στην κεντρικη οθονη... στο μενου μπενει.. οτιδιποτε εχει να κανει με ειδοποιησεις κανει το ιδιο.. σαν να κολαει η καρτα γραφικων και αναβοσβεινει η οθονη.. με restart επανερχετε και ολα καλα για καμποσες ωρες.. το εχει κανει 4 φορες απο χτες.... τι να του κανω παλι?? εντομεταξυ παρατηρησα οτι το εκανε μετα απο το nova launcher που εβαλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Βγάλε τον για λίγες ημέρες και παρακολούθα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskaloxrist Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Βγάλε τον για λίγες ημέρες και παρακολούθα το. μα ειναι δυνατον να φταιει αυτο? τοσοι το χρησοιμοποιουν και ειναι ολα οκ... αμα αφησω τον εργοστασιακο launcher οταν κλεινω και ανοιγω το τηλ, μου κανει ολα τα εικονιδια σαν την μουρη του κινεζου απου το 'φτιαξε.. τα παει οπου θελει και κανει οτι θελει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 μα ειναι δυνατον να φταιει αυτο? τοσοι το χρησοιμοποιουν και ειναι ολα οκ... αμα αφησω τον εργοστασιακο launcher οταν κλεινω και ανοιγω το τηλ, μου κανει ολα τα εικονιδια σαν την μουρη του κινεζου απου το 'φτιαξε.. τα παει οπου θελει και κανει οτι θελει... ε βαλε αλλον launcher δοκιμασε τον go η τον apex να δουμε αν στο ξανακανει καταργησε ομως τον nova δοκιμη θα κανεις τι εχεις να χασεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskaloxrist Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 ε βαλε αλλον launcher δοκιμασε τον go η τον apex να δουμε αν στο ξανακανει καταργησε ομως τον nova δοκιμη θα κανεις τι εχεις να χασεις; Θα το κάνω και αυτό... Απλά με βόλεψε ο Nova.. Έχει και πολλές ρυθμίσεις και γενικά είναι ωραίος.. Έχει παρουσιαστεί αυτό το πρόβλημα σε κανέναν άλλον?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 δουλευουν σε εσας οι ειδοποιησεις απο viber; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Το viber δεν δουλευει σωστα εγω το ανοιγω οποτε θυμαμαι για να δω αν εχω τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Το viber δεν δουλευει σωστα εγω το ανοιγω οποτε θυμαμαι για να δω αν εχω τιποτα Πως γίνεται αυτό; Για πιο λόγο ευθύνεται η συσκευή; Δεν διορθώνεται με κάποιο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Πως γίνεται αυτό; Για πιο λόγο ευθύνεται η συσκευή; Δεν διορθώνεται με κάποιο τρόπο; Αν και δεν έχω τη συσκευή νομίζω ότι μπορείς να το κλειδώσεις δηλαδή να μη φςυωει από τα resents ώστε να σου έρχονται οι ειδοποιήσεις κανονικά Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Πως γίνεται αυτό; Για πιο λόγο ευθύνεται η συσκευή; Δεν διορθώνεται με κάποιο τρόπο; Αν βρεις λυση πες την και σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkalogiros Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Παιδια καλημερα/καλησπερα. Χρειαζομαι τη βοηθεια σας σε κατι. Πηρα για τον αδερφο μου το συγκεκριμενο μοντελο (M2 Note) απο pantawill και εχω ενα θεματακι.. Δε μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το Play Store. Το εψαξα λιγο αλλα δε βρηκα ακρη με τιποτα! Εντομεταξυ εγω εχω το MX4 και ξερω ακριβως τη διαδικασια: κινεζικο AppCenter/Google Installer/μπλα μπλα. Σε μενα ειναι ολα κομπλε! Στου αδερφου μου υπαρχει απο μονο του το Play Store αλλα δε μπορει να κατεβασει και δεν υπαρχει το αντιστοιχο AppCenter. Επισης δε μπορει να διαγραψει κατι προεγκατεστημενες εφαρμογες στυλ DU Speed Booster κλπ.. Τι μπορω να του κανω γιατι κοντευει να μου σπασει τα νευρα και γω να του σπασω το κινητο;; Εχει πανω την 4.5.3Α . Ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ohm Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Παιδια καλημερα/καλησπερα. Χρειαζομαι τη βοηθεια σας σε κατι. Πηρα για τον αδερφο μου το συγκεκριμενο μοντελο (M2 Note) απο pantawill και εχω ενα θεματακι.. Δε μπορω να κατεβασω εφαρμογες απο το Play Store. Το εψαξα λιγο αλλα δε βρηκα ακρη με τιποτα! Εντομεταξυ εγω εχω το MX4 και ξερω ακριβως τη διαδικασια: κινεζικο AppCenter/Google Installer/μπλα μπλα. Σε μενα ειναι ολα κομπλε! Στου αδερφου μου υπαρχει απο μονο του το Play Store αλλα δε μπορει να κατεβασει και δεν υπαρχει το αντιστοιχο AppCenter. Επισης δε μπορει να διαγραψει κατι προεγκατεστημενες εφαρμογες στυλ DU Speed Booster κλπ.. Τι μπορω να του κανω γιατι κοντευει να μου σπασει τα νευρα και γω να του σπασω το κινητο;; Εχει πανω την 4.5.3Α . Ευχαριστω εκ των προτερων.. Εχει θεμματα η κινεζικη ρομ με τα google play services ! Κατεβασε busybox ενα terminal emulater και SU apk απο το ιντερνετ περνα την ιντερνατιοναλ ρομ και θα εισαι κομπλε ολα θα δουλευουν ρολοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkalogiros Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Εχει θεμματα η κινεζικη ρομ με τα google play services ! Κατεβασε busybox ενα terminal emulater και SU apk απο το ιντερνετ περνα την ιντερνατιοναλ ρομ και θα εισαι κομπλε ολα θα δουλευουν ρολοι! Ολα αυτα κανονικα απο το Iντερνετ; Δλδ με λιγα λογια του κανω ρουτ εγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts