tfd1978 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Εκανα το update απο 4.5.1I (ειναι I και οχι L, απο το International), και τωρα τρεχει 4.5.3I. Τελος και το βουητο στις κλησεις, οπως ακριβως με ενημερωσανε! Η συσκευη πεταει στο συνολο, και για τα λεφτα της, ειναι τσαμπα!!! Δεν θα προτεινα να μπλεξει καποιος με ασιατικο μοντελο, γιατι επειδη βγαζουν το International, ριχνουν εκει το βαρος οσο αναφορα γλωσσες, κλπ. Μετα το update εχει αλλες 3-4 γλωσσες που δεν ειχε πριν (οχι οτι θα τις χρειαστω φυσικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) Εκανα το update απο 4.5.1I (ειναι I και οχι L, απο το International), και τωρα τρεχει 4.5.3I. Τελος και το βουητο στις κλησεις, οπως ακριβως με ενημερωσανε! Η συσκευη πεταει στο συνολο, και για τα λεφτα της, ειναι τσαμπα!!! Δεν θα προτεινα να μπλεξει καποιος με ασιατικο μοντελο, γιατι επειδη βγαζουν το International, ριχνουν εκει το βαρος οσο αναφορα γλωσσες, κλπ. Μετα το update εχει αλλες 3-4 γλωσσες που δεν ειχε πριν (οχι οτι θα τις χρειαστω φυσικα). πως το εκανες ???που την βρίσκουμε την rom και με τι τροπο την περασες???Αν σου ειναι ευκολο δωσε καποια link....γιαυτους που θα θέλουν αργότερα....καλο ειναι να μπει και σαν οδηγός στην πρωτη σελιδα.... Σε επιικοινωνία με την Meizu Μου ειπαν οτι υπαρχουν 3 εκδόσεις C.U,A την Ι ουτε που την ξερουν...Πολυ κουφο...μήπως την βγαλανε αλλοι developers και δεν ειναι επίσημη της Meizu???? Μπορεις να βαλεις ενα screenshot απο την εκδοση να φαινεται το I??? να το στειλω στην Meizu??? Edited August 29, 2015 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 πως το εκανες ???που την βρίσκουμε την rom και με τι τροπο την περασες???Αν σου ειναι ευκολο δωσε καποια link....γιαυτους που θα θέλουν αργότερα....καλο ειναι να μπει και σαν οδηγός στην πρωτη σελιδα.... Σε επιικοινωνία με την Meizu Μου ειπαν οτι υπαρχουν 3 εκδόσεις C.U,A την Ι ουτε που την ξερουν...Πολυ κουφο...μήπως την βγαλανε αλλοι developers και δεν ειναι επίσημη της Meizu???? Μπορεις να βαλεις ενα screenshot απο την εκδοση να φαινεται το I??? να το στειλω στην Meizu??? επίσημη ειναι. αν μπεις στο flyme site θα την δεις. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) επίσημη ειναι. αν μπεις στο flyme site θα την δεις. εχεις καποιο link γιατι δεν μπορω να καταλαβω τιποτα στα κινεζικα το βρήκα αλλα εχει 4 την Α,C,U ΚΑΙ Q Aν κανεις μεταφραση ειναι αυτο το τηλεφωνο??? Blue Charm 2 ή το αλλο που λεει note 2??? Edited August 29, 2015 by gtok34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Μια ερώτηση , λένε ότι η κάρτα γραφικών είναι αδύναμη , μπορεί κάποιος δοκιμαστικά να βάλει ένα βαρύ παιχνίδι , real racing η κάτι άλλο και να μας πει εντυπώσεις ... Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 ψαχνω ποση ωρα για την 4.5.3 Ι αλλα τιποτα...εχω βρει τις τεσσερις που προανεφερα 4.5.3 Α C U KAI Q ....ΚΑΠΟΙΟ LINK ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....για τους αοματους...χαχαχα..και με ποιον τροπο την περναμε αν ειναι ευκολο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Μια ερώτηση , λένε ότι η κάρτα γραφικών είναι αδύναμη , μπορεί κάποιος δοκιμαστικά να βάλει ένα βαρύ παιχνίδι , real racing η κάτι άλλο και να μας πει εντυπώσεις ... Αυτο με ενδιαφερει κ μενα, το k3 note που εχω τωρα το παει παντος νερακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Εντάξει παιδιά το κινητό γι αυτά α λεφτά είναι εκπληκτικό. [..] - Το πληκτρολόγιο δεν υποστηρίζει swift οπότε έβαλα το google keyboard Antutu Test: 31663 Αυτά μέχρι στιγμής. Θα επανέλθω αν μπορέσω με video review. Αν ξέρει κανένας αν γίνεται να αλλαχτεί η Flyme OS 4.5.3A σε 4.5.3I κατεβασμένη απο την meizu μέσω recovery χωρίς προβλήματα ας μου πει. Τι εννοεις δεν υποστηριζει swift? Το swiftkey δλδ δε λειτουργει; Γιατι; Κρασαρει;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 ψαχνω ποση ωρα για την 4.5.3 Ι αλλα τιποτα...εχω βρει τις τεσσερις που προανεφερα 4.5.3 Α C U KAI Q ....ΚΑΠΟΙΟ LINK ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....για τους αοματους...χαχαχα..και με ποιον τροπο την περναμε αν ειναι ευκολο.... Αυτή εδώ είναι. http://www.flyme.cn/en/firmwarelist-56-1.html Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Αυτή εδώ είναι. http://www.flyme.cn/en/firmwarelist-56-1.html Μάλιστα εγώ έψαχνα στη σελίδα της Κίνας.. Εδώ βλέπω είναι στα αγγλικά τα πάντα... Οk ευχαριστώ να δούμε πως θα την περάσουμε τώρα... Παίζει τίποτα από τον κλασικό τρόπο? Μέσω recovery η fastboot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Ένα πρόβλημα που το είδα τώρα είναι ότι ενώ έχουμε βάλει τον λογαριασμό του google δεν μπορεί να βρει τις επαφές του google.... Βρίσκει μόνο άλλων λογαριασμών πχ Viber.... Skype..facebook. Στις ρυθμίσεις δεν έχει επιλογή για να διαλέξεις τις επαφές του google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) Μάλιστα εγώ έψαχνα στη σελίδα της Κίνας.. Εδώ βλέπω είναι στα αγγλικά τα πάντα... Οk ευχαριστώ να δούμε πως θα την περάσουμε τώρα... Παίζει τίποτα από τον κλασικό τρόπο? Μέσω recovery η fastboot? Εδώ ο τρόπος να περάσεις την i (international) σε κινέζικο μοντέλο https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Εγώ είχα μείνει εκεί που οι κινέζικες εκδόσεις δεν έπαιρναν τις εκδόσεις i (international). Απ ότι φαίνεται υπάρχει τρόπος , πλάγιος μεν αλλά υπάρχει. Ζητήστε το απο ενα φίλο σχετικό με θέματα Pc. Edited August 30, 2015 by Billeridis Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Τι εννοεις δεν υποστηριζει swift? Το swiftkey δλδ δε λειτουργει; Γιατι; Κρασαρει;:confused: δεν εχει swift το μαμα keyboard Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 (edited) Το SwiftKey δουλεύει κανονικά... Ακυρο το ποστ... Χαχα Edited August 29, 2015 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Μάλιστα εγώ έψαχνα στη σελίδα της Κίνας.. Εδώ βλέπω είναι στα αγγλικά τα πάντα... Οk ευχαριστώ να δούμε πως θα την περάσουμε τώρα... Παίζει τίποτα από τον κλασικό τρόπο? Μέσω recovery η fastboot? Με πρόλαβε αλλος φιλος με το λινκ. Εγω απλα κατεβασα το αρχειο στο κινητο, το εβγαλα απο το φακελο downloads στο root, δεν πειραξα τιποτε αλλο, ανοιξα το documents εικονιδιο, απο εκει το ετρεξα, και τα αλλα τα εκανε μονο του. Ενημερωτικα, εκανε επαναφορα στα παντα, εκτος της εσωτερικης sd και της δικης μου sd. Οσο για περασμα πανω σε ασιατικη rom, δεν γνωριζω πώς γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Το SwiftKey δουλεύει κανονικά... Ακυρο το ποστ... Χαχα το keyboard που έχει απο μόνο του κάνει swift? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Δεν έχει βρει κανείς πρόβλημα στις επαφές google? Ενώ περνάω τον λογαριασμό google δεν τις εμφανίζει στις επαφες..... Ούτε στις ρυθμίσεις φαίνονται.... Κάποια λύση σε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 απο gearbest το εχει παρει κανεις?εχει ελληνικα και playstore? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 θα σου απαντήσω ελπίζω από εβδομάδα , δυστυχώς έκανε μια εβδομάδα έχει έρθει και από τις 26 κάθετε στο αεροδρόμιο, this is Greece :dash: Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Έστειλα email στην Meizu για τα ελληνικά και μου απαντάει αυτό: Dear customer, Thanks for supporting MEIZU. We are deeply sorry for the inconvenience caused. Sorry to inform you that after Flyme OS 4.5.3A, all firmware of M2 Note in the future won't support Greek language. This only restricts to the chinese version firmware, but available in the international version in order to protect the legal rights of the international customers and prevent the illegal selling. Attention: The A/U/C flyme firmware are chinese version, the I version is the international version, they are not match and compatible, thus you can't change the firmware from A/U/C version to I version. Τους απάντησα, ότι είναι πολύ χαζό αυτό που κάνει. Με το να εγκαθηστά μια γλώσσα ή να μην έχει την επιλογή τουλαχιστον ο χρήστης να την κατεβάσει δεν παύει να ισχύει η προστασία των δικαιωμάτων. Τα ελληνικά θα έπρεπε να είναι εγκτεστημένα σε οποιαδήποτε έκδοση είτε ευρωπαική είτε κινέζικη. Είμαι πολύ απογοϊτευμένος με αυτό που άκουσα κι ίσως στο μέλλον είναι ένας λόγος να μην αγοράσω ξανα κινητό τηλέφωνο απο εσας και να είστε σίγουρα ότι θα υπάρξει κόσμος που δεν θα αγοράσει κι αυτός επίσης, τα περισσότερα όνοματα δεν το κάνουν αυτό. Οι γλώσσες είναι ελεύθερες. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Πώς θα πουλήσει (ακριβότερα) την "ευρωπαϊκή" έκδοση?...θα τα βρούνε μπροστά τους αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Έστειλα email στην Meizu για τα ελληνικά και μου απαντάει αυτό: Τους απάντησα, ότι είναι πολύ χαζό αυτό που κάνει. Με το να εγκαθηστά μια γλώσσα ή να μην έχει την επιλογή τουλαχιστον ο χρήστης να την κατεβάσει δεν παύει να ισχύει η προστασία των δικαιωμάτων. Τα ελληνικά θα έπρεπε να είναι εγκτεστημένα σε οποιαδήποτε έκδοση είτε ευρωπαική είτε κινέζικη. Είμαι πολύ απογοϊτευμένος με αυτό που άκουσα κι ίσως στο μέλλον είναι ένας λόγος να μην αγοράσω ξανα κινητό τηλέφωνο απο εσας και να είστε σίγουρα ότι θα υπάρξει κόσμος που δεν θα αγοράσει κι αυτός επίσης, τα περισσότερα όνοματα δεν το κάνουν αυτό. Οι γλώσσες είναι ελεύθερες. Ειναι γελοίο αυτό που έκανε η meizu. Τι τους επιασε τώρα και αφαίρεσαν τα ελληνικά. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΧΙΑΟΜΙ REDMI ΝΟΤΕ 2 που έχει περίπου ιδια τιμη. bye bye meizu απο εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Ποσο πιο ξεκαθαρα να το πουν? Μακακα ελληνα (και οχι μονο) εσυ θα πληρωνεις ακριβα της συσκευες σου και με τα κερδη που βγαζουμε απο εσενα θα "πριμοδοτουμε" τις χαμηλες μας τιμες στις αλλες αγορες. Γενικα οι ευρωπαιοι (εκτος uk) θεωρουνται οι παχιες αγελαδες των εταιρειων ,επειδη το λιανεμποριο.ειναι λιγοτερο ανταγωνιστικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Αφού μπορεί να περαστεί η Ι (international) σειρά λογισμικού, ποιό πρόβλημα δημιουργείται; https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Τον έχει δοκιμάσει κανένας τον παραπάνω οδηγό? Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts