chalk Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Καλησπερα. Υπαρχει περιπτωση να εχει κανενας και τα δυο? Υπαρχει τοση διαφορα στην καμερα και στα αλλα οπως δειχνει το παρακατω video. Ενδιαφερομαι για αυτα τα δυο και δεν ξερω τι να παρω. thanks Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. August 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2015 Καλησπερα. Υπαρχει περιπτωση να εχει κανενας και τα δυο? Υπαρχει τοση διαφορα στην καμερα και στα αλλα οπως δειχνει το παρακατω video. Ενδιαφερομαι για αυτα τα δυο και δεν ξερω τι να παρω. thanks Ποιο video??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisoooo Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 (edited) Εχει παρατηρησει κανεις σε νυχτερινες ληψεις να μην λειτουργει σωστα το φλας; Εχθες το βραδυ σε καποιες φωτογραφιες δεν αναβε το dual flash. Απ οτι καταλαβα εκανε την εστιαση κανονικα με το φλας αναμενο και κατα τη ληψη αναβε μονο το ασπρο και οχι το κοκκινοπο που αναβει στο τελος. Φυσικα αυτες οι φωτογραφιες ηταν πιο σκοτεινες. Ειμαι με 4.5.1i. Επισης εχει βγει 4.5.3i stable στο http://www.flyme.cn/en/firmwarelist?modelId=56&type=1 την εχει περασει κανενας; Περιμενω να δω αν θα ερθει και οτα. Επανέρχομαι στο δικό μου ποστ... Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει... Τελικά απ ότι κατάλαβα αν η λήψη γίνεται από πόλυ κοντά περιπου 20 με 30 εκατοστα τότε δεν χρησιμοποιείται το κόκκινο φλας και οι φωτογραφίες είναι λίγο πιο σκοτεινές απ ότι αν η λήψη γίνει από λίγο πιο μακριά όπου αυτόματα χρησιμοποιει και το δεύτερο φλας... Το παρατήρησα κυρίως σε λήψεις προσώπων. Έβαλα και την 4.5.3i χειροκίνητα τελικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Το google games εγκαθισταται πλεον χωρις να βγαζει σφαλμα και συνδεεται κανονικα με το λογαριασμο. Edited August 23, 2015 by yiannisoooo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Καλημερα.Εχει κανεις την κινεζικη εκδοση ενοω την Α ?ειναι κομπλε με ελληνικα αλλα χρειαζεται να βαλεις το google installer για τα gapps λογικα ετσι? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Ποιο video??? Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbaros Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 παιδια στο Minideal γιατι το εχει σε διαφημιση 149,99 και μολις το ανοιγεις στο βγαζει 159,99? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Η συσκευή κυκλοφορεί κανονικά απο την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα; Θα το πάρω απο expansys και λογικά θα ισχύει η εγγύηση κι εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται ενεργοποίηση xposed http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=62474517 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλησπερα. Υπαρχει περιπτωση να εχει κανενας και τα δυο? Υπαρχει τοση διαφορα στην καμερα και στα αλλα οπως δειχνει το παρακατω video. Ενδιαφερομαι για αυτα τα δυο και δεν ξερω τι να παρω. thanks Εγω έχω το k3 note και παρέλαβα σήμερα και το meizu Μ1 (όχι το 2) .Αν θες κατι πες μου. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ρε παιδια, υπαρχει εστω ΕΝΑΣ που να εχει παρει την 32αρα εκδοση; Και απο που; Δε μπορω άλλο να περιμενω....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ρε παιδια, υπαρχει εστω ΕΝΑΣ που να εχει παρει την 32αρα εκδοση; Και απο που; Δε μπορω άλλο να περιμενω....:mad: αυτη θελω και εγω? που ειναι διαθεσιμη? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 (edited) μια χαζή ερώτηση (ίσως) αγοράζω απο κίνα... μπορώ απλά να του περάσω την international έκδοση? Όχι δεν μπορείς να περάσεις την international Rom, πάντα θα έχει μερικά κινέζικα στα μενού, όχι ενοχλητικά. Επίσης δεν θα έχει και Google Store , θα πρέπει να το περάσεις χειροκίνητα. Αν μπορούσες να την περάσεις , απλά δεν θα έβγαινε και international έκδοση η οποία παρεμπιπτόντως έχει άλλο BootLoader. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα.Εχει κανεις την κινεζικη εκδοση ενοω την Α ?ειναι κομπλε με ελληνικα αλλα χρειαζεται να βαλεις το google installer για τα gapps λογικα ετσι? Ναι και χρειάζεται να τo βάζεις σε κάθε Update του λειτουργικού. Και πάντα πρέπει να ψάχνεις και το αντίστοιχο πακέτο installer, ανάλογα την έκδοση του android. <<Εδώ και το forum που μπορείς να βρεις τις rom , ανά κινητό της Meizu>> https://meizufans.eu/forum/category/2/phone-discussions Edited August 25, 2015 by Billeridis Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisoooo Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 (edited) Υπαρχει τροπος να περασει καποιος international rom και στο xda αλλα και στο meizufans http://forum.xda-developers.com/android/development/meizu-install-rom-international-devices-t3174496 https://meizufans.eu/forum/topic/2599/guide-how-to-install-i-international-firmware-on-your-chinese-mainland-meizu/22?page=1 Δεν το εχω δοκιμασει μιας και το δικο μου ειναι αγορασμενο απο ευρωπη. Η ιδια διαδικασια πρεπει να επαναλαμβανεται σε καθε update. Edited August 25, 2015 by yiannisoooo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Ποια η διαφορα της ιντερνασιοναλ ρομ? Με αυτη τη ρομ ποιος πουλαει το κινητο? Εγω που αυριο αγοραζω απο vickmall τι ρομ θα εχει? Ελληνικα θα εχει? Μπερδευτικα λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Οδηγίες για πείραγμα τα... http://geekify.tk/meizu-m2-note-flyme-os-4-5-2a-root-remove-china-software-install-exposed-flyme-tool-boot-loop-fix/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 (edited) Παρέλαβα σήμερα το κινητό. Ακριβώς μια εβδομάδα μετα την παραγγελία με SG, so fast!! Edited August 26, 2015 by Xasta11 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Ποια η διαφορα της ιντερνασιοναλ ρομ? Με αυτη τη ρομ ποιος πουλαει το κινητο? Εγω που αυριο αγοραζω απο vickmall τι ρομ θα εχει? Ελληνικα θα εχει? Μπερδευτικα λιγο Κανενας να μας φωτησει? Ειμαι με το δαχτυλο στη "σκανδαλη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanobious Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 σκεφτομαι και εγω να πάρω το μ2 απο που ειναι το θέμα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbaros Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 σκεφτομαι και εγω να πάρω το μ2 απο που ειναι το θέμα;; εγω το παρηγγειλα χτες απο vickmall.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 σκεφτομαι και εγω να πάρω το μ2 απο που ειναι το θέμα;; η απο minideal ή απο vickmall Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foz Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Παιδια δεν υποστηριζει sd καρτα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Παιδια δεν υποστηριζει sd καρτα ε? Παίρνει αλλά παύει να είναι δικαρτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Παρέλαβα σήμερα το κινητό. Ακριβώς μια εβδομάδα μετα την παραγγελία με SG, so fast!! Περιμενουμε εντυπωσεις.. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbaros Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Παρέλαβα σήμερα το κινητό. Ακριβώς μια εβδομάδα μετα την παραγγελία με SG, so fast!! απο που το παρηγγειλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 (edited) Εχω συσκευη αγορασμενη απο expansys, και μου κανει παρασιτα κεραιας οταν μιλαω στο κινητο. Επικοινωνησα μαζι τους, και πριν προλαβω να τελειωσω την προταση μου, μου ειπε το παλληκαρι οτι ειναι γνωστο το θεμα στις ευρωπαικες συσκευες, τους εχουνε παρει κι αλλοι πελατες, και θα διορθωθει με το επερχομενο update, οπως τους ενημερωσανε οι υπευθυνοι της meizu στην ευρωπη. Αν θελω βαζω λεει προσωρινα την ασιατικη rom και σταματαει το προβλημα (περιμενω το email με το λινκ της rom και της διαδικασιας), μεχρι να βγει το ευρωπαικο update. Δοκιμασα καινουρια nano sim της voda, εβγαλα την sd εντελως, εβαλα και στις δυο θεσεις την sim, αλλα δεν αλλαζει. Δεν ειναι κατι μονιμο. 1 στα 2, 1 στα 3 τηλεφωνηματα γινεται. Δεν εχω και αλλη εταιρεια (cosmote/wind) να δοκιμασω... Εχει συμβει σε καποιον αλλον? Edit: μολις τωρα ειδα οτι τρεχω 4.5.1I αντι της τελευταιας 4.5.3I που βγηκε 21/08. Θα την κατεβασω χειροκινητα, και θα τσεκαρω αν θα αλλαξει κατι μετα το update. Edited August 27, 2015 by tfd1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts