stavregos Δημοσιεύτηκε June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 1, 2015 (edited) Ψάχνω ένα αξιόπιστο κινέζικο κινητό περίπου στα 150 με ταβάνι τα 200. Θέλω δίκαρτο με καλή κάμερα και 2GB ram και προαιρετικά 8πύρηνο επεξεργαστή. Με απλά λόγια ψάχνω κάτι αξιόπιστο που να είναι value for money. Θα ήθελα να δέχεται κάρτα μνήμης(sd card) και θα το προτιμούσα με αποσπώμενη μπαταρία(δεν είναι κάτι που με καίει απλά το θέλω μην τυχόν στο μέλλον θελήσω να πάρω και δευτερη) και ραδιόφωνο(θα ήταν καλό να έχει). Edited June 1, 2015 by stavregos Παράθεση SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) ειναι νεο και αδοκιμαστο αλλα ριξε του μια ματια: p7000 βιντεο flash sale: http://www.elephone.hk/MerchantSnapActivity.html καταστημα http://www.to2c.com/catalogsearch/result/?q=p7000 και αλλα επισης το meizu m1 note που εγραψε και ο alex κατω με προλαβε οσο εψαχνα τα λινκ :) Edited June 1, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Meizu M1 Note http://www.vickmall.com/meizu-m1-note-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-1-octa-core-1-7ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone.html#product_tabs_review_tabbed Jiayu S3 3GB http://www.vickmall.com/jiayu-s3-mtk6752-octa-core-android-4-4-smartphone-4g-fdd-lte-ram-3gb-rom-16gb-13mp-camera-3000ma-5-5-inch-fhd-gorilla-glass-screen.html έχει και Promotion με 2η μπαταρία και φορτιστή τοίχου με 10$ παραπάνω. Αυτό εδώ http://www.vickmall.com/promotion-jiayu-s3-ram-3gb-rom-16gb-mtk6752-octa-core-android-4-4-smartphone-with-second-battery-wall-charger-as-gift.html. Αν δεν σε ενδιαφέρει η υποδοχή για κάρτες microsd, ραδιόφωνο και αποσπωμενη μπαταρία τότε σε βλέπω για το Meizu. Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavregos Δημ. June 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Το προτιμώ η αλήθεια είναι με αποσπώμενη μπαταρία αλλά δεν με καίει κιόλας..αλλά sd card θα ήθελα να έχει τη δυνατότητα να πάρει. Και το ραδιόφωνο δεν είναι προτεραιότητα αλλά δεν θα με πείραζε να το είχε. Edited June 1, 2015 by stavregos Παράθεση SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Κοιτα και το Huawei honor 4x από το Amazon.it. Είναι η Ευρωπαϊκή έκδοση, δεν μπλέκεις με κινες, όπως το παίρνεις το χρησιμοποιείς out of the box και το έχεις σε λίγες ημέρες σπίτι σου. http://www.amazon.it/Honor-4X-Smartphone-Display-Fotocamera/dp/B00TX5REDY/ref=sr_1_12?s=electronics&ie=UTF8&qid=1431641541&sr=1-12&keywords=zenfone+2#productDetails Χανει ισως λιγο σε specifications σε σχεση με τα αλλα, αλλά ειναι huawei, η οποια μας εχει συνηθισει σε απροβληματιστα και αξιοπιστα κινητα μεχρι τωρα. Αναμένεται να πάρει και lollipop. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) Το προτιμώ η αλήθεια είναι με αποσπώμενη μπαταρία αλλά δεν με καίει κιόλας..αλλά sd card θα ήθελα να έχει τη δυνατότητα να πάρει. Και το ραδιόφωνο δεν είναι προτεραιότητα αλλά δεν θα με πείραζε να το είχε. Άρα ή Jiayu S3 ή Lenovo K3 Note που το έχουν και σε stock στην αποθήκη τους το vickmall που βρίσκεται Θεσσαλονίκη αλλά δίνεις 25$ παραπάνω απ' όσο έχει στην Κίνα.http://www.vickmall.com/europe-warehouse-original-lenovo-k3-note-k50-t5-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html Όσο για το απροβληματιστα δεν θα το έλεγα γιατί έχω ένα Huawei Ascend G300 2 χρόνια και κάτι και κολλάει, η μπαταρία έχει χαλάσει (οι φορτίσεις του ήταν κάτω από 20% και πάνω από 10%) και δεν κρατάει παραπάνω από μιάμιση ώρα με οθόνη ανοιχτή, όταν το πρωτοειχα πάρει είχα βάλει μοτίβο για κλείδωμα οθόνης και ενώ το έβαζα σωστά αυτό το έπαιρνε λάθος και κατάφερε να κλειδωθεί και να του κάνω επαναφορά (ήταν με την μαμισια Ρομ gingerbread). Επιπλέον ενας συγγενής μου είχε και αυτός 2 χρόνια το Huawei u8800 pro ideos x5 και μετά από δύο χρόνια χρήσης δεν άνοιγε και παρόλο που το άλλαξε μπαταρία πάλι τα ίδια, το πήγε στο Service και του έβγαλαν ότι είχε υγρασία (σαν την Arvato καλή ώρα) Edited June 1, 2015 by Alex_90 Παράθεση :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Honor 4X Ευρωπαϊκό μοντελο απο ΑΜΑΖΟΝ Ιταλίας Σουπερ κινητο Δες αναλυτικό review στο θέμα του κινητού 8πυρηνος kirin, 2gb ram, Απίστευτο WiFi kai GPS. Ποιότητα huawei-απροβληματιστο out of the box. Και πολλά καλουδια. Έχει 1-2/μειονεκτήματα μικρά. Το συνιστω ανεπιφυλακτα-197+8 μεταφορικά, στα χέρια σου σε 3 μέρες απο Ιταλια Δες αναλυτικό review στο θέμα του κινητού Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavregos Δημ. June 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Από θέμα αξιοπιστίας πιο είναι το καλύτερο κατά τη γνώμη σας? Το Lenovo K3 Note μου άρεσε η αλήθεια είναι! αλλά και τα 3gb ram του Jiayu S3 με δελέασαν επίσης(αλλά δεν ξέρω τι λέει από θέμα αξιοπιστίας) Με τα huwaei δεν έχω και τις καλύτερες δυνατές εμπειρίες και τα φοβάμαι η αλήθεια είναι εκτός και αν τελευταία έχουν βελτιωθεί ασχετά.(γιατί τα προβλήματα που έχω δει και ακούσει ήταν σε παλιότερα μοντέλα) Παράθεση SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) φιλε καλυτερα κανε edit το αρχικο ποστ και δωσε ολα τα στοιχεια-κριτηρια. δηλαδη προσθεσε: sd card slot, ραδιοφωνο, (αφαιρουμενη μπαταρια) κτλ επισης ριξε μια ματια στο ulefone be pro $140/€129 (θεμα φορουμ, καταστημα) διοτι αν σε καλυπτει δεν υπαρχει λογος να δωσεις παραπανω χρηματα. 2gb ram, 16gb rom, sd card slot, επεξεργαστης 1.5ghz 64bit (antutu 31000+), ραδιοφωνο, μπαταρια 2600mah αφαιρουμενη, δικαρτο, 4G, εγγυηση 2 ετη. Edited June 1, 2015 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavregos Δημ. June 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 φιλε καλυτερα κανε edit το αρχικο ποστ και δωσε ολα τα στοιχεια-κριτηρια. δηλαδη προσθεσε: sd card slot, ραδιοφωνο, (αφαιρουμενη μπαταρια) κτλ επισης ριξε μια ματια στο ulefone be pro $140/€129 (θεμα φορουμ, καταστημα) διοτι αν σε καλυπτει δεν υπαρχει λογος να δωσεις παραπανω χρηματα. 2gb ram, 16gb rom, sd card slot, επεξεργαστης 1.5ghz 64bit (antutu 31000+), ραδιοφωνο, μπαταρια 2600mah αφαιρουμενη, δικαρτο, 4G, εγγυηση 2 ετη. Έκανα edit το αρχικό πόστ.. Από θέμα αξιοπιστίας τι λέει αυτό που μου πρότεινες? Παράθεση SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavregos Δημ. June 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Ανάμεσα σε Lenovo K3 Note και Jiayu S3 ποιο είναι καλύτερο; (αξίζει να περιμένω για το Jiayu S4?) Παράθεση SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Δες και το ecoo e04 plus με τα 3gb ram Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavregos Δημ. June 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Το Jiayu S3 το έχει το vickmall 185€ οπότε είμαι λίγο κάτω από το όριο μου. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι το να πάρω ένα καλό αλλά ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ κινητό. Για τα lenovo και για τα Jiayu έχω ακούσει και έχω δει φίλων και δουλεύουν απροβλημάτιστα εξού και το δίλημμα. Τα υπόλοιπα τι λένε από θέμα αξιοπιστίας; Παράθεση SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavregos Δημ. June 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Ανάμεσα σε Lenovo K3 Note και Jiayu S3 και Meizu M1 Note ποιο είναι το καλύτερο;προτίστως από θέμα αξιοπιστίας. Μου ανέφερε κάποιος πρόσφατα πως τα κινέζικα υποφέρουν στο θέμα οθόνης(σπάει εύκολα) ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 (edited) Ανάμεσα σε Lenovo K3 Note και Jiayu S3 και Meizu M1 Note ποιο είναι το καλύτερο;προτίστως από θέμα αξιοπιστίας. Μου ανέφερε κάποιος πρόσφατα πως τα κινέζικα υποφέρουν στο θέμα οθόνης(σπάει εύκολα) ισχύει κάτι τέτοιο; Αυτο που λες για την οθονη δεν ξερω που το ειδες, αλλα δεν ισχυει. Τι εννοεις σπαει? Αν το πεταξεις στον τοιχο εννοειται θα σπασει. Και τα 3 ειναι καλα, απο τα πιο hot αυτη την περιοδο. Το lenovo ειναι γεματο κινεζιες, θα πρεπει να ψαχνεσαι για custom roms, το meizu αξιζει μονο με τα 32GB αλλιως δεν πας πουθενα χωρις sd card, το jiayu ειναι το λιγοτερο επωνυμο αλλα αξιοπρεπεστατο μεχρι στιγμης. Απο τα τρια θα σου προτεινα το meizu, αλλα με τα 32GB, αν και μερικες παρτιδες ειχαν ψιλοπροβληματα τωρα τελευταια. Η αποφαση ειναι δικη σου, διαβασε τα αντιστοιχα νηματα για περεταιρω πληροφοριες. Edited June 14, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavregos Δημ. June 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Αυτό για την οθόνη το άκουσα από γνωστό.ότι πχ αν πέσει κάτω σπάει πιο εύκολα από ένα ευρωπαϊκό. Από θέμα αξιοπιστίας από όλα αυτά υπερτερεί το Lenovo? To meizu με τα 32GB ανεβαίνει πολύ στην τιμή δυστυχώς και από τη στιγμή που δεν δέχεται sd card πάει προς απόρριψη. Το Jiayu πέρα του ότι έχει 3GB ram κατά τα άλλα είναι το ίδιο ή καλύτερο από το Lenovo? (Από θέμα εγγύησης παίζει τίποτα σε αυτά τα καταστήματα;) Παράθεση SE K800i --- Nokia N73 --- Nokia 6600--- Nokia 5140 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Αυτό για την οθόνη το άκουσα από γνωστό.ότι πχ αν πέσει κάτω σπάει πιο εύκολα από ένα ευρωπαϊκό. Ναι τα ευρωπαικά έχουν επίστρωση από διαμάντι. :happy::happy: Εγώ θα κοίταγα πάντως και τίποτα πιο ''εναλλακτικό'' όπως ECOO E04 Aurora PLUS 4G Απ'ότι το είδα λίγο από κοντά ,ήταν πολύ καλό. Υπάρχει και στην ευρωπαική αποθήκη του vickmall για πιο άμεση αγορά αλλά λίγο πιο ακριβό. EU Warehouse ECOO E04 Aurora PLUS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts