Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος silver82 ( 9 Ιαν. 2005 , 23:06)

ti egine file swtiraki pou xa8ikes ola kala??

Sorry gia to off-topic alla yparxei logos

Οτι λογος και να υπαρχει για τετοια πραγματα υπαρχουν τα pm. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 ( 9 Ιαν. 2005 , 23:00)

Ειναι φυσιολογικο να μην εχει πεσει σε κατασταση αναμονης με φουλ σημα μετα απο 10 ωρες.

Καμία αντίρρηση, όταν έχω όμως τη 3G κάρτα σε 10 ώρες τελειώνει η μπαταρία, όχι μία γραμμή :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sotirakiss ( 9 Ιαν. 2005 , 21:05)

oups sorry lathos :stupid: ama theleis steile mou ena pm,na sou dosw sites me ekatontades free efarmoges kai to me real player fisika mesa

Σου εχω στειλει ΡΜ ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AriesLewn ( 9 Ιαν. 2005 , 23:17)

Καμία αντίρρηση, όταν έχω όμως τη 3G κάρτα σε 10 ώρες τελειώνει η μπαταρία, όχι μία γραμμή :worry:

Σε 10 ωρες; :blink: :blink: :cry: Το σημα ειναι τερμα;

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 ( 9 Ιαν. 2005 , 16:08)

Λοιπον φιλε τωρα που το λες και εχω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα σε μικροτερο βαθμο...

Εαν υπηρχε ενα process manager (διαχειριση εργασιων) καθως επισης και ενα προγραμμα που να δειχνει το CPU usage τοτε θα βρισκαμε το προγραμμα που καταναλωνει "τσαμπα ενεργεια"...

Για process manager, δοκιμάστε το AppMan της SymbianWare (τρέχει στο 6630;).

Για CPU Usage δείτε εδώ το CPUMon.

All science is either physics or stamp collecting.

Ernest Rutherford, in J. B. Birks "Rutherford at Manchester" (1962).

British chemist & physicist (1871 - 1937).

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bergyr ( 9 Ιαν. 2005 , 21:54)

Δεν διαφωνώ.Όμως ενώ έχουν αναφερθεί προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία του καθαρά ως ΚΙΝΗΤΟΥ, όπως το χάσιμο κλήσεων λόγω εναλλαγής δικτύου, κολήματα κάρτας μνήμης και αντί να ασχοληθούμε με αυτά, εδώ και έξι σελίδες μιλάμε για μαύρες,κόκκινες και κίτρινες γωνίες.

γιατί όχι και η κάμερα!!!

δεν είναι κάποια απλή vga που λες ότι δεν αξίζει να ασχοληθείς.

εδώ έχω βάλει wallpaper στο pc μου φωτογραφία τραβηγμένη από το 6630 και μου λες να μην ψάχνω την λεπτομέρεια?

το άτιμο έχει πολύ καλά προσόντα στην κάμερα και δυστυχώς την όλη όμορφη εικόνα την χαλάει το πρόχειρο software που έχει...

έχουμε δώσει δείγματα και ξέρει ο κόσμος σε τι αναφέρομαι...

και θα σου πω και κάτι που θα σου φανεί παράξενο.

την canon την κουβαλάω σχεδόν πάντα μαζί μου!!!

έχω όμως τρελα με την φωτογραφια γι αυτό είμαι και ψείρας.

Paidia,

Otan exete automati lipsi, to kinito psaxnei gia 3G. An den vrei paei se 2G. Alla se 2G exakolouthei na psaxnei gia 3G sima. Opote mallon etsi teleiwnei h batareia pio grigora.

Gia peste mou omws (den diavasa ola ta minimata) posin wra krataei h batareia gia mikri xrisi kai varia xrisi?

Epeishs, exete dokimasei xwris automatic network selection, alla manual se 2G mono gia na mou peite poso krataei h batareia?

Eixa (kai lew eixa giati mou epese stin toualeta kai kaike) to motorola to E1000. Kai me auto h batareia tou kratouse mono 2-3 meres. Me varia xrisi teleiwnei se mia mera. Kai epeidei tha mou parei allo h etaireia, axoizei na parw to idio h skeftome to 6630. Me endiaferei poli h batareia na krataei omws, giati olo sto kinito eimai kai milaw.

Diavasa ligo ta sxolia kai katalava oti kai auto exei provlima batareias san to motorola.

Alla gia prospatheiste na vgalete to automatic network selection kai epilexte mono 2G na deite an paei kalitera.

Einai gnwsto to limitation ths batareias se 3G kinita. Douleua stin O2 stin Agglia prin merikous mines kai einai gnwsto provlima. Alla nomiza oti tha leithei an stamatisoume tin epilogi sto 3G.

Το 6630 δεν έχει επιλογή προς το παρόν για να επιλέγεις αν θες να λειτουργεί σε 2G ή 3G mode. Μάλλον με την αλλαγή firmware σε λίγο καιρό θα την προσθέσουν αυτήν την επιλογή.
Proud owner of HTC P4350! :happy:

Παντος εγω εστειλα αιτηση στη vodafone και απενεργποιησα το 3g.

To κακο ειναι ομως οτι εγω τους ειπα να επενεργοποιησουν το 3g και αυτοι απενεργοποιησαν και το mms!!!

Tελος παντον ξαναεκανα αιτηση να ενεργοποιησω παλι το mms.

Σημασια ομωε εχει οτι εχω μεγαλυτερη μπαταρια, και ειδικα εγω που ειμαι Πατρα, δεν εχει 3g σε πολλα σημεια, με αποτελεσμα οτι ουτε να το χρησιμοποιω, αλλα και το τηλεφωνο να προσπαθει να βρει 3g, να μην βρισκει , και να καιει λες και ειναι εξωλεμβια 200 hp.!!!!

Στέφανος Πάτρα

Sto vodafone 3g tis agglias to kinhto mou krataei toulaxiston 2meres. Edw mia mera me to zori. Logika to ellhniko duktio einai akoma gia ton p**! Epomenos isws k na mhn ftaiei to software gia to thema tis mpatarias.

Καλησπερα. Εχω ενα ΝΟΚΙΑ 6630. 1ον) Δεν μπορω να στειλω αρχεια μεσω bluetooth. Eιναι κλειδωμενα. Προσπαθησα και μεσω FEexplorer αλλα τα ιδια τιποτα. Προσπαθησα να αλλαξω την καταληξη του αρχεια αλλα και παλι δεν το στελνει. Τι μπορώ να κάνω ώστε να στείλω τα αρχεία μεσω bluetooth.

Yπαρχει προγραμμα.

Κοιταξε την υπογραφη του μελους μας john74.

Eχει link που θα σε βγαλει σε πολλα προγραμματα.

John74 , τουλαχιστον για εμενα εισαι ο σωτηρας μου!!!!

Τhanks.

Στέφανος Πάτρα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MORFEAS2508 (10 Ιαν. 2005 , 14:05)

Καλησπερα. Εχω ενα ΝΟΚΙΑ 6630. 1ον) Δεν μπορω να στειλω αρχεια μεσω bluetooth. Eιναι κλειδωμενα. Προσπαθησα και μεσω FEexplorer αλλα τα ιδια τιποτα. Προσπαθησα να αλλαξω την καταληξη του αρχεια αλλα και παλι δεν το στελνει. Τι μπορώ να κάνω ώστε να στείλω τα αρχεία μεσω bluetooth.

Να διαβασεις το αντιστοιχο θεμα φιλε μου και θα βρεις την λυση .:)

Κλείδωμα αποστολής αρχείων

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Φιλοι μου να ρωτησω κατι.

Εχω βρει πολλα παιχνιδια για το 6630, αλλα δεν ξερω πως να τα περασω.

Ενοω τα παιχνιδια τα οποια οταν τα ξεζιπαρεις εχουν πολλα αρχεια, και οχι μονο ενα αρχειο sis που ειναι απλα τα πραγματα.

Π.χ. κατεβασα το colin 4 και το kart , και ειναι τα ζιπακια τους, οταν τα ξεζιπαρεις full στα αρχεια.

Τι πρεπει να κανω?

Στέφανος Πάτρα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stefocus (10 Ιαν. 2005 , 14:13)

Ενοω τα παιχνιδια τα οποια οταν τα ξεζιπαρεις εχουν πολλα αρχεια, και οχι μονο ενα αρχειο sis που ειναι απλα τα πραγματα.

Π.χ. κατεβασα το colin 4 και το kart , και ειναι τα ζιπακια τους, οταν τα ξεζιπαρεις full στα αρχεια.

Τι πρεπει να κανω?

Αμα ειναι java αρχεια ,μετονομαζεις τα zip σε jar και τα κανεις εγκατασταση.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Guest RouKouNas
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 9 Ιαν. 2005 , 12:09)

φιλε ρούκουνα δεν με κατάλαβες μάλλον...

δεν έχω χαλασμένη κάμερα,έχω την ίδια με σένα απλά εγώ ξέρω και τις αδυναμίες της.

δοκίμασε να φωτογραφίσεις ένα αντικείμενο, να έχεις τον ουρανό σαν backround, και δείξε μας την φωτό.

Αυτό και Αυτό πως το εξηγείτε?? Θεωρείτε ότι είναι ανεξήγητο??

Θα σας πω τι έχω κάνει αμέσως!!!

Η φωτογραφία που ο ουρανός είναι ΜΠΛΕ (αυτό το οινοπνευματί που λέει και ο φίλος sequent_c) είναι τραβηγμένη χωρίς να περιμένω να σετάρει ο φακός, δηλαδή μόλις εστίασα το θέμα πάτησα το κουμπί λήψης ΑΜΕΣΩΣ!!

Η άλλη που ο ουρανός είναι γκρι (σαν την τύχη του κινητού :mad: ) είναι τραβηγμένη μετά από 3-4 δευτερόλεπτα εστίασης και ο φακός (προφανώς..) πήρε όλο το φως μέσα του και κατέληξε σε αυτό το απαίσιο αποτέλεσμα που βλέπετε..

Εγώ δεν έχω γνώσεις φωτογραφίας και δεν μπορώ να το εξηγήσω.. Οποίος μπορεί και ξέρει τι συμβαίνει ας πει την γνώμη του.. Είναι θέμα software?? Από τα λιγοστά που καταλαβαίνω πιστεύω πως ΝΑΙ μιας και ο φακός ΜΠΟΡΕΙ να τραβήξει καλές Φώτο..

Υ.Γ.

Φίλε sequent_c έχεις δίκιο.. Την ίδια βλακοκάμερα έχουμε... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stefocus (10 Ιαν. 2005 , 14:13)

Τι πρεπει να κανω?

Απο ποιο site βρηκες φιλε μου δωρεαν java ???

Ξερει κανεις αλλος ???

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 (10 Ιαν. 2005 , 15:00)

Απο ποιο site βρηκες φιλε μου δωρεαν java ???

Ξερει κανεις αλλος ???

efnet??? isos..?? :o

hmoun apo tous prwtous pou agorasa to 6630 apo thn italia...k ayto gt eimai kolimenos me ta nokia series60 kai me apogoiteuse gt ekane olo restart kai merikes fores to nokia p bgazei sthn arxh to ebgaze anapoda..mou ekane polla kolpa kai to poulhsa...perimenw na dw kai na parw to prwto nokia 3g series 60 ade na doume :)
Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stefocus (10 Ιαν. 2005 , 07:30)

Παντος εγω εστειλα αιτηση στη vodafone και απενεργποιησα το 3g.

To κακο ειναι ομως οτι εγω τους ειπα να επενεργοποιησουν το 3g και αυτοι απενεργοποιησαν και το mms!!!

Tελος παντον ξαναεκανα αιτηση να ενεργοποιησω παλι το mms.

Σημασια ομωε εχει οτι εχω μεγαλυτερη μπαταρια, και ειδικα εγω που ειμαι Πατρα, δεν εχει 3g σε πολλα σημεια, με αποτελεσμα οτι ουτε να το χρησιμοποιω, αλλα και το τηλεφωνο να προσπαθει να βρει 3g, να μην βρισκει , και να καιει λες και ειναι εξωλεμβια 200 hp.!!!!

Ρε παιδια τι διαφορα εχει το 3g απο το 2g;Μονο την βιντεοκληση;Γιατι αν ειναι μονο αυτο τοτε θα πρεπει να κανουμε οτι εκανε και ο φιλος stefocus ;)

Εγω με το ΤΙΜ for all που εχω που δεν υποστηριζει 3g εχω αρκετες μερες αυτονομιας.Ειχα παρει και μια α λα καρτ για βιντεοκλησεις και την εχω στο συρταρι μιας και ακομα δεν εχει κανενας γνωστος μου συμβατη συσκευη.Πιστευω ακομα ειναι νωρις για 3g στην ελλαδα.

@Just Me.Το μαγαζι που ποσταρες παραπανω στελνει ελλαδα και με τα μεταφορικα φτανει στα €370.85

http://www.telefonomania.it/default2.asp?inf_src=http://www.telefonomania.it/catalogo.asp?linea=Cellulare_Nokia

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος stefocus (10 Ιαν. 2005 , 14:11)

Yπαρχει προγραμμα.

Κοιταξε την υπογραφη του μελους μας john74.

Eχει link που θα σε βγαλει σε πολλα προγραμματα.

John74 , τουλαχιστον για εμενα εισαι ο σωτηρας μου!!!!

Τhanks.

se efharisto gia ta kala soy logia....eho polla akoma na valo apla vazo mono kati aparaitita poy theoro ego HRISIMA sto 6630 (den eho fortosei polla paihnadia ) opoios thelei kati as moy steilei pm na toys to steilo otan efkairiso me email
Greek Android & iOS users (FB group)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 ( 9 Ιαν. 2005 , 16:08)

Εαν υπηρχε ενα process manager (διαχειριση εργασιων) καθως επισης και ενα προγραμμα που να δειχνει το CPU usage τοτε θα βρισκαμε το προγραμμα που καταναλωνει "τσαμπα ενεργεια"...

Κατα την γνωμη μου το καλυτερο προγραμμα για να δεις ποση μνημη αλλα και ποσο CPU Usage καταναλωνει μια εφαρμογη ειναι το Low Memory Tester .Εχει αρκετες επιλογες και σου δειχνει μεχρι και γραφημα. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700