Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AriesLewn ( 8 Ιαν. 2005 , 19:39)

Την έλεγξαν την μπαταρία, μία χαρά, 136%

οπότε το πρόβλημα πρέπει να ναι στο 3G. Αν έχει αδύνατο 3G, τότε παρατήρησα ότι το κινητό είναι πολύ ζεστό, ενώ όταν είναι σε κανονικό δίκτυο δεν έχει πυρετό :D

επειδή εγώ στο σπίτι μου δεν έχω δυνατό σήμα 3g (μονο 1-2 γραμμές)

το έχω καθιερώσει εδώ και λίγο καιρό και το βραδυ το βγάζω εκτος δικτύου.

έτσι κι αλλιώς αν θέλει να με πάρει κάποιος και είναι επείγον υπάρχει και το σταθερό.

πλέον η μπαταρία μου κρατάει 48 ώρες κανονικής χρήσης από τις οποιες οι 15 είναι εκτος δικτύου.

είμαι πλέον σταθερά σε αυτές τις ώρες και ξέρω ποτε να το φορτίσω οποτε δεν με αφήνει ξεκρέμαστο .

επίσης έπαψα πλέον να έχω την οθόνη τέρμα φωτεινή .την έχω στην μέση και δουλεύει κανονικά ο αισθητήρας και στα πλήκτρα και στην οθόνη.

αν με την αναβάθμιση μας δώσουν και την επιλογή να είναι μονίμως σε gsm τότε πιστεύω θα εξοικονομήσουμε ακόμα μια μέρα αυτονομίας ...

άσχετο με αυτό αλλα τώρα που το θυμήθηκα ...

έχετε προσέξει ότι όταν οι κλήσεις γίνονται στο 3g δίκτυο υπάρχει ένας θόρυβος υψηλών συχνοτήτων όταν μιλάμε?

ακούγεται πολύ χαμηλά και μπορείς να το προσέξεις σε μέρη με ησυχία.

το λέω ότι έχω cosmote γιατί μπορεί σε άλλες εταιρίες να μην συμβαίνει...

περιμένω να μου πείτε τις δικες σας εντυπώσεις.

Kalimera paidia

Mesa sti vdomada tha dokimaso mia kainourgia BL-6C bataria tou Ngage kai tha sas po ti tha simvei. An to exei idi kani kapios as mas pei tis ebiries tou

Tha ithela nas rotiso kati pou to theoro sxetika ilithio alla den boro na vro to tropo na to kano kai exo spasei to kefali mou.

Otan benei to kinito se screensaver mou vgazei hmerominia - ora - se ti mode eimai (px silent) kai mou vgazei kai an exo xamenes klisis. Auto pou den mou vgazei einai an exo kapio minima kai anagkazomai na vgeno apo to scrrensaver gia na do an exo minima.

Sto menu den boro na vro tin epilogi na to katafero auto alla sto egxeiridio xrisis selida 86 eikona 12 dixnei kathara oti borei na emfanizei kai ta eiserxomena minimata.

Mipos simvenei kati me to diko mou kinito?

Euxaristo guys

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ringo7213 ( 9 Ιαν. 2005 , 12:30)

Kalimera paidia

Mesa sti vdomada tha dokimaso mia kainourgia BL-6C bataria tou Ngage kai tha sas po ti tha simvei. An to exei idi kani kapios as mas pei tis ebiries tou

Tha ithela nas rotiso kati pou to theoro sxetika ilithio alla den boro na vro to tropo na to kano kai exo spasei to kefali mou.

Otan benei to kinito se screensaver mou vgazei hmerominia - ora - se ti mode eimai (px silent) kai mou vgazei kai an exo xamenes klisis. Auto pou den mou vgazei einai an exo kapio minima kai anagkazomai na vgeno apo to scrrensaver gia na do an exo minima.

Sto menu den boro na vro tin epilogi na to katafero auto alla sto egxeiridio xrisis selida 86 eikona 12 dixnei kathara oti borei na emfanizei kai ta eiserxomena minimata.

Mipos simvenei kati me to diko mou kinito?

Euxaristo guys

πρέπει να είναι bug!

αν θυμάμαι καλά και εγώ το έχω πάθει.

όσο για την μπαταρία ...περιμένουμε εναγωνίως να μας πεις εντυπώσεις.

αν κερδίσουμε και από κει τίποτα πάλι καλά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 9 Ιαν. 2005 , 12:22)

επειδή εγώ στο σπίτι μου δεν έχω δυνατό σήμα 3g (μονο 1-2 γραμμές)

το έχω καθιερώσει εδώ και λίγο καιρό και το βραδυ το βγάζω εκτος δικτύου.

έτσι κι αλλιώς αν θέλει να με πάρει κάποιος και είναι επείγον υπάρχει και το σταθερό.

πλέον η μπαταρία μου κρατάει 48 ώρες κανονικής χρήσης από τις οποιες οι 15 είναι εκτος δικτύου.

είμαι πλέον σταθερά σε αυτές τις ώρες και ξέρω ποτε να το φορτίσω οποτε δεν με αφήνει ξεκρέμαστο .

To άφησα το βράδυ εκτός δικτύου πλήρως φορτισμένο και το πρωί... μία γραμμή και ψόφησε :worry: :worry: :worry:

κάποια διαρροή παίζει μάλλον :worry:

Ρε παιδια το καλοκαιρι περασα ελληνικα windowsXP και η συσκευασια λεει ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ SERVICE PACK 1a.Με αυτο θα δουλευει το pc suite του 6630?????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος em_seven ( 9 Ιαν. 2005 , 13:49)

Ρε παιδια το καλοκαιρι περασα ελληνικα windowsXP και η συσκευασια λεει ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ SERVICE PACK 1a.Με αυτο θα δουλευει το pc suite του 6630?????

Αφου εχει και το SP1 τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Για να εισαι 100% σιγουρος οτι το εχεις ομως πηγαινε Control Panel -> System και δες τι γραφει κατω απο το λειτουργικο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 ( 9 Ιαν. 2005 , 11:22)

Καμμια προσοψη στην Ελλαδα για το 6630 σε μαυρο κλασσικο elegant χρωμα υπαρχει ??/

4 σελιδες πισω η απαντηση :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=713822#post713822

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=713830#post713830

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AriesLewn ( 9 Ιαν. 2005 , 13:40)

To άφησα το βράδυ εκτός δικτύου πλήρως φορτισμένο και το πρωί... μία γραμμή και ψόφησε :worry: :worry: :worry:

Λοιπον φιλε τωρα που το λες και εχω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα σε μικροτερο βαθμο...

Εαν υπηρχε ενα process manager (διαχειριση εργασιων) καθως επισης και ενα προγραμμα που να δειχνει το CPU usage τοτε θα βρισκαμε το προγραμμα που καταναλωνει "τσαμπα ενεργεια"...

Ενα παλικαρι απο το forum του 8010 ειχε καποια διευθυνση που εβαζες στο κινητο μεσω WAP και ακουγες ραδιο στο κινητο,την ειχα βαλει αλλα δεν θυμαμαι ποια ειναι τωρα.Μηπως ξερει κανεις ,ποια ειναι και αν γινεται στο δικο μας 6630 η επειδη το 8010 ειχε media player εκανε; :D

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Αρχικό Μήνυμα από nmk1988

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AriesLewn ( 9 Ιαν. 2005 , 13:40)

Λοιπον φιλε τωρα που το λες και εχω εχω ακριβως το ιδιο προβλημα σε μικροτερο βαθμο...

Εαν υπηρχε ενα process manager (διαχειριση εργασιων) καθως επισης και ενα προγραμμα που να δειχνει το CPU usage τοτε θα βρισκαμε το προγραμμα που καταναλωνει "τσαμπα ενεργεια"...

Uparxei ena programma pou dixnei poso apasxolimeni einai h cpu. To eixa valei alla mou itan axristo. Nomizw sto my symbian to eixa vrei.

[/nl] sxetika me to streaming radio! Vres ti dieuthinsi kai grafti... Mas endiaferei tamala!! :p

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

guys..exw 7610..k skeftomai..otan kapoia stigmh epitelous kapoios sobaros paei italy gia omadikh...ean ginei kati tetoio(pote omws.??)..mou protinete na to agorasw gt akousa kati bugs me to 3g...kai thn aytonomia tou kinhtou ..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 ( 9 Ιαν. 2005 , 16:40)

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Εαν υπηρχε ενα process manager (διαχειριση εργασιων) καθως επισης και ενα προγραμμα που να δειχνει το CPU usage τοτε θα βρισκαμε το προγραμμα που καταναλωνει "τσαμπα ενεργεια"...[/b]

Uparxei ena programma pou dixnei poso apasxolimeni einai h cpu. To eixa valei alla mou itan axristo. Nomizw sto my symbian to eixa vrei.

[/nl] sxetika me to streaming radio! Vres ti dieuthinsi kai grafti... Mas endiaferei tamala!! :p

και εμενα με ενδιαφερει

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 9 Ιαν. 2005 , 12:09)

δοκίμασε να φωτογραφίσεις ένα αντικείμενο, να έχεις τον ουρανό σαν backround, και δείξε μας την φωτό.

TELIKJA αυτο που βλεπω και εγω ειναι οιτι βγαζει 4 μαυριλες στις γωνιες χμμμμμμμμμ..... δειτε....

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Παιδιά κάποιος που ξέρει Ιταλικά να με βοηθήσει?

Έχω βρει 6630 από Ιταλία και είμαι στο τσακ να το πάρω αλλά δεν είμαι σίγουρος για τίποτα.Ούτε για το τι πρέπει να συμπληρώσω στα κενά ούτε τίποτα!!

http://www.telefonomania.it/default2.asp?inf_src=http://www.telefonomania.it/catalogo.asp?linea=Cellulare_Nokia

Έχω τα χρήματα, αλλά αυτά τα άσχετα που γράφει με μπρερδεύουνε!!

Πώς σας φαίνεται παιδιά;Να μεταφέρουμε το thread στο forum του Digital Photography, καλύτερα δεν θα ήταν;Να μας πουν κι εκεί τη γνώμη τους για την νέα ψηφιακή Nokia 6630!!!

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Δεν είναι κακό να κρίνουμε τις δυνατότητες φωτογράφησης του 6630, απλά να μην το παρακάνουμε... Όλοι θα ήθελαν να γνωρίζουν την ποιότητα φωτογράφησής του στην πράξη!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 9 Ιαν. 2005 , 21:26)

Δεν είναι κακό να κρίνουμε τις δυνατότητες φωτογράφησης του 6630, απλά να μην το παρακάνουμε... Όλοι θα ήθελαν να γνωρίζουν την ποιότητα φωτογράφησής του στην πράξη!

Δεν διαφωνώ.Όμως ενώ έχουν αναφερθεί προβλήματα που αφορούν τη λειτουργία του καθαρά ως ΚΙΝΗΤΟΥ, όπως το χάσιμο κλήσεων λόγω εναλλαγής δικτύου, κολήματα κάρτας μνήμης και αντί να ασχοληθούμε με αυτά, εδώ και έξι σελίδες μιλάμε για μαύρες,κόκκινες και κίτρινες γωνίες.

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 9 Ιαν. 2005 , 21:26)

Ετσι μπραβο πεστα !!!

Ενα κινητο ειναι,δεν και Fujitsu ή Nikon στα 5 mpx !!!

Update στο φλέγον θέμα αυτονομία:

μιας και η μπαταρία αποδείχθηκε οκ, άρχισε το παιχνίδι με τις κάρτες. Έβγαλα τη 3G sim και την έβαλα στο παλιό 7650 και στο 6630 μία απλή a la carte.

Εγένετω θαύμα :rolleyes: :rolleyes: Εδώ και 10 ώρες δεν έχει πέσει γραμμή ο δείκτης του 6630 σε κατάσταση αναμονής.

Μήπως -μήπως λέω- η 3G κάρτα και το τηλ ψάχνουν συνέχεια για δίκτυο, άσχετα αν το τηλ είναι σε κατάσταση εκτός δικτύου και γονατίζουν την μπαταρία; (συνέβη κι αυτό) :worry: :worry:

Ειναι φυσιολογικο να μην εχει πεσει σε κατασταση αναμονης με φουλ σημα μετα απο 10 ωρες.
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Παιδια καταλαθος εσβησα το realone στο 6630 ξερετε που μπορω να το βρω; :D

protou valw tin 3g usim sto 6630 gia merikes meres xrisimopiousa 2g.Ginotan akrivws to idio pragma.3g karta i 2g to 6630 mou kanei akrivws to idio pragma,enalasete apo diktio se diktio.Pleon den to exw mprosta stin othoni alla akoumpismeno pisw mou panw sto krevati giati mou exei spasei ta nevra o gnwstos ixos otan einai dipla stin othoni! :mad:
[sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone!

Παιδια καταλαθος εσβησα το realone στο 6630 ξερετε που μπορω να το βρω;

oups sorry lathos :stupid: ama theleis steile mou ena pm,na sou dosw sites me ekatontades free efarmoges kai to me real player fisika mesa