Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6630

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος silver82 (24 Δεκ. 2004 , 02:18)

me poion explorer mporw na kanw download arxeia apo to internet apo to kinito kai na ta apo8ikeusw ekei pou 8elw.Kai an ginetai pou mporw na ton vrw.Eyxaristw

Με τον opera.

Θα τον βρεις στη διεύθυνση http://www.opera.com/download/?platform=symbian

Μετά πήγαινε στη διεύθυνση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=52914 και διάβασε ΟΛΑ τα μυνήματα. Νομίζω ότι αυτά σε καλύπτουν.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (23 Δεκ. 2004 , 20:43)

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

*Gia osous den kseroun, cd einai auto pou exei mia trupa sti mesi kai einai strogilo. (oxi vinilio!!! CD!!! Einai auto pou exei oraia xrwmatakia apo kato tou.) :p axx... As me voithisei kapoios :whistle:

Το καλυτερο είναι το nero......

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra

122897885_Screenshot2023-02-162220155.jpg.e6f51eae4d98bfe4a1f50dd86c3c27d3.jpg

Πηρα και εγω την κινηταρα μου!!! Ειδα ομως ενα προβληματακι. Οταν μετεφερα τα wav τραγουδια που ειχα στο 3650, μου τα παιζει χαλια, συνεχεια με σπασιματα, λες και εχει γρατζουνια στο cd!!.

Μηπως ξερει κανεις κατι γ'αυτο?

Α! Επισεις δεν μπορω να βρω το κινητο στο υπολογιστη μεσω usb. Μου βγαζει στην διαχειρηση συσκευων ενα κιτρινο ερωτηματικο πανω στο Nokia6630. Παταω εγκατασταση προγραματος οδηγησης, (με το CD μεσα στον Η/Υ) και δεν βρισκει τιποτα. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Sorry που ρωταω εδω αλλα εχει κλειδωσει το σχετικο θεμα.

Παιδια, εσεις που παραγγειλατε απο Ιταλια, μεσα στο πακετο ηταν και η βαση για τις βιντεοκλησεις? Γιατι εγω το πηρα απο τον Γερμανο χωρις βαση, (αλλα με USB,stereo handsfree, και μου αλλαξαν δωρεαν την SIM απο CU σε 3G), στο Voda120 397euro.

Όχι, το κινητόπωλείται χωρίς την βάση του. Όλοι εδώ μέσα που το έχουν πάρει, κανένας δεν έκανε αναφορά για ύπαρξη της βάσης στο πακέτο αγοράς.

Απ'ότι ξέρω μόνο η Vodafone θα βάζει μέσα στο πακέτο και την βάση αλλα τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα. Λογικά τα Vodafone live 6630 θα πωλούνται με την βάση. Τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο όμως.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vagoraja (24 Δεκ. 2004 , 15:04)

Πηρα και εγω την κινηταρα μου!!! Ειδα ομως ενα προβληματακι. Οταν μετεφερα τα wav τραγουδια που ειχα στο 3650, μου τα παιζει χαλια, συνεχεια με σπασιματα, λες και εχει γρατζουνια στο cd!!.

Α! Επισεις δεν μπορω να βρω το κινητο στο υπολογιστη μεσω usb. Μου βγαζει στην διαχειρηση συσκευων ενα κιτρινο ερωτηματικο πανω στο Nokia6630. Παταω εγκατασταση προγραματος οδηγησης, (με το CD μεσα στον Η/Υ) και δεν βρισκει τιποτα. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Καλοριζικο φιλε :)

Τα τραγουδια πλεον μπορεις να τα μεταφερεις σε mp3 και οχι σε wav γιατι και καλυτερα παιζουν στο κινητο αλλα και λιγοτερο χωρο παιρνουν (τα mp3) ;)

Οσο για το USB, τι λειτουργικο εχεις και με ποιο service pack;

Guest RouKouNas
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vagoraja (24 Δεκ. 2004 , 15:16)

Sorry που ρωταω εδω αλλα εχει κλειδωσει το σχετικο θεμα.

Παιδια, εσεις που παραγγειλατε απο Ιταλια, μεσα στο πακετο ηταν και η βαση για τις βιντεοκλησεις? Γιατι εγω το πηρα απο τον Γερμανο χωρις βαση, (αλλα με USB,stereo handsfree, και μου αλλαξαν δωρεαν την SIM απο CU σε 3G), στο Voda120 397euro.

Θα αστειευεσαι βεβαια..!! Η διαθεση των κινητων σε ολη την ευρωπη ειναι ακριβως στην ιδια συσκευασια. Εαν πατησεις εδω θα δεις τι εχει μεσα το κουτι. Πολυ καλα το πηρες αν και απο Ιταλια θα το αγοραζες λιγο πιο κατω και χωρις συμβολαιο. Περιπου 350 ευρω κοστιζει απο εκει..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vagoraja (24 Δεκ. 2004 , 15:04)

εχεις το servise pack 1???χωρις αυτο δεν λειτουργει

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος RouKouNas (24 Δεκ. 2004 , 15:32)

Θα αστειευεσαι βεβαια..!! Η διαθεση των κινητων σε ολη την ευρωπη ειναι ακριβως στην ιδια συσκευασια. Εαν πατησεις εδω θα δεις τι εχει μεσα το κουτι. Πολυ καλα το πηρες αν και απο Ιταλια θα το αγοραζες λιγο πιο κατω και χωρις συμβολαιο. Περιπου 350 ευρω κοστιζει απο εκει..

ναι αλλα στην ευρωπη η vodafone το δινει με την βαση

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (24 Δεκ. 2004 , 15:42)

ναι αλλα στην ευρωπη η vodafone το δινει με την βαση

Μονο το 6630-VodafoneLive θα δινει με την βαση για βιντεοκλησεις...

Αν αγορασεις απλα το 6630-χωρις VodafoneLive απο τη Vodafone το παιρνεις στην ιδια συσκευασια οπως και τα αλλα 6630...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa (24 Δεκ. 2004 , 15:46)

Μονο το 6630-VodafoneLive θα δινει με την βαση για βιντεοκλησεις...

Αν αγορασεις απλα το 6630-χωρις VodafoneLive απο τη Vodafone το παιρνεις στην ιδια συσκευασια οπως και τα αλλα 6630...

ναι αλλα η vodafone εκδοση που θα ερθει στην ελλαδα,θα εχει την βαση???

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Αρχικό Μήνυμα από OverClocker

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (23 Δεκ. 2004 , 20:43)

*Gia osous den kseroun, cd einai auto pou exei mia trupa sti mesi kai einai strogilo. (oxi vinilio!!! CD!!! Einai auto pou exei oraia xrwmatakia apo kato tou.) :p axx... As me voithisei kapoios :whistle:

Το καλυτερο είναι το nero......

Plaka ekana!!! Lete na min kserw pws na kanw mp3; :confused:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Εχω τα ΧΡ και για service pack δεν ξερω καθολου. Που μπορω να δω αν το εχω και τι θα χρειαστω μετα?

ΟΚ!! το βρηκα. Εχω τα ΧΡ Version 2002 με servise pack 1

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (24 Δεκ. 2004 , 16:28)

Το καλυτερο είναι το nero......[/b]

Plaka ekana!!! Lete na min kserw pws na kanw mp3; :confused:

Ε...Χμμ.... Δεν σοβαρευομαστε καλυτερα μερες που ειναι ...?

:) :o ;)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG

Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr

Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...?

Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! !

Σήμερα στη δουλειά είδα το Ρ730 της samsung live.Παιδιά το βίντεο είναι απίστευτο.Ανάλυση 320*240!!!ΟΜΩΣ αγοράζοντας γνωστό περιοδικό κινητής τηλεφωνίας γράφει για το 6630:η ποιότητα των φωτογραφιών του 6630 ξεπερνά τις επιδόσεις οποιουδήποτε cameraphone.Βέβαια εγώ είμαι άσχετος από προγράμματα κινητών.Τώρα μαθαίνω τον κόσμο.Για αυτόν το λόγο έχω κολλήσει με την κάμερα και το βίντεο.Κρίμα να μην μπορώ να δω και τη βιντεογράφηση του 6630.Υποθέτω θα έχει αρκετά σπασίματα στη βιντεογράφηση.Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ;Διαφωτίστε με ρε παιδιά για τελευταία φορά.Το βίντεο λέει;

@FTINA_TSIGARA to video leei polla sto 6630,diladi mamaei kai dernei, akoma pio kalo kai apo to Sharp 902 einai se oti afora video (analisi,katharotita,streaming,zoom etc etc)
Greek Android & iOS users (FB group)

Den exei katholou spasimata h VIDEOgrafisi.H poiotita tou VIDEO einai eksairetiki...Arkei vevea na min metakineis grigora to kinito,kathos VIDEOgrafeis.

Pote tha erthoun stin Ellada oi kartes mnimis 256 MB;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FTINA_TSIGARA (24 Δεκ. 2004 , 19:18)

Σήμερα στη δουλειά είδα το Ρ730 της samsung live.Παιδιά το βίντεο είναι απίστευτο.Ανάλυση 320*240!!!ΟΜΩΣ αγοράζοντας γνωστό περιοδικό κινητής τηλεφωνίας γράφει για το 6630:η ποιότητα των φωτογραφιών του 6630 ξεπερνά τις επιδόσεις οποιουδήποτε cameraphone.Βέβαια εγώ είμαι άσχετος από προγράμματα κινητών.Τώρα μαθαίνω τον κόσμο.Για αυτόν το λόγο έχω κολλήσει με την κάμερα και το βίντεο.Κρίμα να μην μπορώ να δω και τη βιντεογράφηση του 6630.Υποθέτω θα έχει αρκετά σπασίματα στη βιντεογράφηση.Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ;Διαφωτίστε με ρε παιδιά για τελευταία φορά.Το βίντεο λέει;

To 6630 γραφει με μεγιστη αναλυση 174 x 144.Ειναι το καλυτερο βιντεο που εχω δει σε κινητο ;) .P730 δεν εχω δει για να σου πω.Παντως και χειροτερο να ειναι θα σε ικανοποιησει απολυτα.

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DENIOR (24 Δεκ. 2004 , 20:00)

Den exei katholou spasimata h VIDEOgrafisi.H poiotita tou VIDEO einai eksairetiki...Arkei vevea na min metakineis grigora to kinito,kathos VIDEOgrafeis.

Pote tha erthoun stin Ellada oi kartes mnimis 256 MB;

john molis pira kai egw 6630!

ante kai opote exeis shma 3g pare kana thlefwno gia na se dw!!

egw exw cosmote kai .....!

nikos

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vagoraja (24 Δεκ. 2004 , 16:44)

Εχω τα ΧΡ και για service pack δεν ξερω καθολου. Που μπορω να δω αν το εχω και τι θα χρειαστω μετα?

ΟΚ!! το βρηκα. Εχω τα ΧΡ Version 2002 με servise pack 1

Ισως να χρειάζεται να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις και τον driver για το CA-42 USB καλώδιο (που βρίσκεται στη συσκευασία) από εδώ για να αναγνωρίσει το μόντεμ του κινητού το PC

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Pi8anotata na exete anafer8ei sto 8ema alla epeidh einai adynaton na psaxnw stis 75 selides prepei na sas rwthsw gia thn mpataria.einai kai ta dika sas toso tragika oso kai to diko mou??????krataei me dyskolia mish mera!hmoun apla atyxos h einai h pikrh alh8eia gia thn nea patata kinhto moy?epishs exw windows 98 kai h8ela na rwthsw an yparxei tropos na to syndesw me to pc h na to ksexasw mexri na apokthsw xp.

p.s :to kinhto einai tim italias

exo 4 meres to 6630 kai to kinito fenete poli kalo.

tora omos exei vasika elatomata,esxos kai dropi pou den boro na peraso se 98 kai apla xp tous drivers kai prepi na exo ta esxra kai trisathlia xpsp1,eleos giati tetio kalodio kai tetia esxri kinisi den me endiaferi to pc suit pou einai epiikos athlio kaia xristo gia tin xrisimou,ego thelo na fenete san apospoumenos diskos kai nata rixno sta bam ta arxia opos me to Ngage(opios xeri programa pou na ginete afto as to pi).

kai tora to 2o vasiko lathos pou bori na einai mono sto dikomou kin,otan exei sxetika xamilo fotismo i fotos vgenoun athlies to evala dipla se ena nokia me 1mp kamera(xexnao to modelo afto me tis strogkilemenes gonies)kai eitan klasis anoteres kai stin othoni tou kin alla kai sto pc(molis katafero na tis peraso sto pcmou tha doso ena link gia na dite )

apopsis?

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

http://img.photobucket.com/albums/v224/Epipedo/DSC00318.jpg