matrb Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 ρε παιδια επαθα και γω αυτο το "προβληματακι" που αναφερθηκε λιγες σελιδες πιο πανω.... χθες μου στειλαν ενα mms-video και απο τοτε δεν μπορω να "ανοιξω" κανενα mms.... (παιζει μονο ο ηχος....) επειδη βαριεμαι τα format κτλ-που και παλι νομιζω αν κανεις format και back up μετα το προβλημα δεν διορθωνεται...) την αλλη βδομαδα θα μαι σαλονικα.... το προβλημα με αναβαθμιση διορθωνεται..? Νομιζω πως ναι! Καλο ειναι ετσι κι αλλιως να την κανεις την αναβαθμιση! ;) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Dieykrinisi: Nai den leo einai argo os pros tin enfanisi ton eikonon alla mporeis na anoixis fakelous arketa grigorotera se sigrisi me thn ekthesi.Kai na dialexis na kani enfanisi tin foto pou thes esi proti ,xoris na fortoni oles tis foto aparetita. (h sigkrisi itan me tin ekthesi kai oxi me to pc ,fisika ;) ) Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Νομιζω πως ναι! Καλο ειναι ετσι κι αλλιως να την κανεις την αναβαθμιση! ;) εγινε thanks για την απαντηση..... αντε να δουμε γιατι με "τετοια" κολπακια τρελαινομαι.... περιεργο παντως.... μεχρι πριν νομιζα οτι θα φταιει καποια εφαρμογη αλλα μαλλον αλλου ειναι το προβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 εγινε thanks για την απαντηση..... αντε να δουμε γιατι με "τετοια" κολπακια τρελαινομαι.... περιεργο παντως.... μεχρι πριν νομιζα οτι θα φταιει καποια εφαρμογη αλλα μαλλον αλλου ειναι το προβλημα.... Συμβαινει αρκετα συχνα καπου να κολησει το τηλεφωνο :( Ειδικα αν βαζουμε και πολλες εφαρμογες που δεν ξερουμε τι ειναι. Για αυτο καλο ειναι να κανουμε back up τακτικα! :cool: Απλα για να αποφευγουμε τα format! :) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalimenos Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Λιγο ασχετο αλλα μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το προγραμμα που φτιαχνουμε δικα μας themes.ευχαριστω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Λιγο ασχετο αλλα μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το προγραμμα που φτιαχνουμε δικα μας themes.ευχαριστω :rolleyes: Series 60 Theme Studio . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eggonos Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 δοκήμασε να τραβήξεις βιντεο χωρίς την κάρτα μέσα και πες μου αν βγάζει,αν τραβάει κανονικά χωρίς την κάρτα, καν'της format και μετά θα μπορείς να κάνεις και syncronization. Δεν τραβάει ούτε χωρίς την κάρτα. Της έχω κάνει φορματ και μου την έχουν αλλάξει και 1 φορα. Αλλη ιδέα? Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης.Όλα καλά παίδες. Όσο για τα άλλα θεματάκια δηλαδη για τις φωτογραφίες και αν αργεί, εγώ που έχω μέσα αρκετές παρατήρησα οτι όσο πιο πολλές φωτο περνάω τόσο πιο πολύ σέρνεται το ναυάγιο που έχω για κινητό.... Μήπως έχει κανένας κάποιο , οποιδήποτε contact, με την μαμά εταιρία ΝΟΚΙΑ? Θέλω να μπορέσω να στείλω τα παράπονά μου στα κεντρικά και όχι στους κατεστραμένους εδώ στην Ελλάδα μήπως και μπορέσω και πάρω πίσω τα χρήματα που έχω δώσει όταν μου το μοσχοπουλήσανε. Τέλος πάντων. Καλό ΣΚ σε όλους. Τα λέμε. Παράθεση Τα νεύρα μου, τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkapa Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Καλησπέρα παιδιά, έχω σταθερή γραμμή internet στο σπίτι και θέλω μέσω bluetooth να έχω internet στο 6630 πως μπορώ να το κάνω αυτό? Το έχει κάνει κάποιος από εσάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalimenos Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Series 60 Theme Studio . :) Ευχαριστω φιλε asymvivastos.Μηπως ξερει κανεις πως βγαινουν οι φωτο και γενικα τα στοιχεια της εκθεσης σε χωριστους φακελους και οχι χυμα. :!: Οργιασα στις αποριες σημερα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Paidia poia nomizete oti einai h shmerinh aksia enos metaxeirismenoy 6630; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Εδώ μέσα είδα προχθές να πουλιέται 6630 μέχρι και 300ευρώ.Και τώρα που βγήκε το 6680 θα πέσει κι άλλο.Και σαν καινούργιο και σαν μεταχειρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Ευχαριστω φιλε asymvivastos.Μηπως ξερει κανεις πως βγαινουν οι φωτο και γενικα τα στοιχεια της εκθεσης σε χωριστους φακελους και οχι χυμα. :!: Οργιασα στις αποριες σημερα :p Αν καταλαβαινω σωστα την ερωτηση νομιζω οτι φτιαχνεις τους φακελους που θελεις και μετα μετακινεις τα αρχεια σου σε οποιον φακελο θελεις! :) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 παιδια αγορασα χθες το 6630! εχω μονο 2-3 φωτογραφιες μεσα και οταν ανοιγω το NOKIA audio manager του Nokia pc suite, παω να μεταφερω ενα mp3 αρχειο απτο κομπιοθτερ μου στο κινητο μου και λεει οτι δεν εχει χωρο!!!!;;;;!!! βοηθεια please! Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 επιασα χθες στα χερια μου ενα 3230 καμια σχεση η φωτογραφια του με το 6630!το 3230 χρησιμοπουει αλλο φακο απο το 6630? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 παιδια αγορασα χθες το 6630! εχω μονο 2-3 φωτογραφιες μεσα και οταν ανοιγω το NOKIA audio manager του Nokia pc suite, παω να μεταφερω ενα mp3 αρχειο απτο κομπιοθτερ μου στο κινητο μου και λεει οτι δεν εχει χωρο!!!!;;;;!!! βοηθεια please! Μηπως προσπαθεις να τα μεταφερεις στην μνημη του τηλεφωνου? Προτιμησε την καρτα μνημης! ;) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 μα οταν παταω "μεταφορα στο τηλεφωνο" δεν εχει πουθενα επιλογη για να διαλεξω μνημη!!! help please!!!! Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 μα οταν παταω "μεταφορα στο τηλεφωνο" δεν εχει πουθενα επιλογη για να διαλεξω μνημη!!! help please!!!! Στο Nokia Audio Manager μολις το ανοιξεις κατω αριστερα εχει ενα παραθυρο που λεει Mobile Phone απο εκει επιλεγεις την μνημη που θελεις να χρισημοποιησεις για την μεταφορα, η c: ειναι η μνημη τηλεφωνου η E: ειναι η καρτα μνημης! ;) Ελπιζω να βοηθησα! :) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 σ'ευχαριστω πολυ!!!!!!! Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 παιδια ενα προβληματακι! εγκατεστησα το seleq καιτο miniGPS αλλα και στα δυο οταν παω να μπω να παιξουν δε μπενει!!! με αφηνει στο μενου. τι συμβαινει; Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 Ενδεχομένως δεν είναι συμβατα με Symbian 8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 a ok thanks. παιδια στο 6630 τι εφαρμογες εχετε βαλει; Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 a ok thanks. παιδια στο 6630 τι εφαρμογες εχετε βαλει; Παρε μια ιδεα φιλε μου απο το θεμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Ποιές εφαρμογές έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας; :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 φιλε σε αυτο το θεμα που μουπες λενε γενικα για εφαρμογες,πολλες πουχω δοκιμασει δε δουλευουν στο 6630 μου!εκει λενε εφαρμογες γενικα για οτι κινητο ναναι. θα προτιμουσα να μου λεγατε εσεις εδω που εχετε μονο 6630 παιδια ερωτηση!βαζω καποες εφαρμογες στο 6630 μου και δε δουλευουν. οταν παω να τις βγαλω το κινιτο κολλαει!! το παθενει σε σας ποτε αυτο; Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 φιλε σε αυτο το θεμα που μουπες λενε γενικα για εφαρμογες,πολλες πουχω δοκιμασει δε δουλευουν στο 6630 μου!εκει λενε εφαρμογες γενικα για οτι κινητο ναναι. θα προτιμουσα να μου λεγατε εσεις εδω που εχετε μονο 6630 παιδια ερωτηση!βαζω καποες εφαρμογες στο 6630 μου και δε δουλευουν. οταν παω να τις βγαλω το κινιτο κολλαει!! το παθενει σε σας ποτε αυτο; Φιλε μου για το ποιες εφαρμογες τρεχουν στο 6630 κοιτα στο : [Επισημο] Εφαρμογές symbian 8.0b . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrb Δημ. April 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2005 παιδια ερωτηση!βαζω καποες εφαρμογες στο 6630 μου και δε δουλευουν. οταν παω να τις βγαλω το κινιτο κολλαει!! το παθενει σε σας ποτε αυτο; Εμενα ποτε! :) Και το εχω κανει απειρες φορες... Δεν μπορω να σκεφτω κατι? Εχεις την καινουργια version? 3.45 κλπ Αν οχι καλο ειναι να την βαλεις και να δεις! Αλλιως τραβα ενα format και το πιο πιθανο ειναι να στρωσει! ;) Παράθεση B L U E in G R E E N :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts