sadiagraxa Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ego pali prospatho edo k mish ora na piaso 3g alla tpt... :( parolo pu sthn anazithsh briskei voda 3g,afto exakoluthei se gsm. Eixa katevasei to operator alla den katafera na to xrisimopoihso. Ti rithmiseis vazeis gia 3g mono k ti gia gsm mono? Mu dinete k to link... Ριξε μια ματια και προσεχε γιατι αν κανεις κατι λαθος μετα θα κλαις τη συσκευη σου... Το μονο που θα πειραξεις ειναι η ρυθμιση για 3G - GSM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsapman Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ενδιαφερομαι να αγορασω το 6630 αλλα δεν ειμαι σιγουρος για καποια πραγματα. 1. Οι φοτογραφιες και τα βιντεο που βγαζει ειναι καλα? Σε σχεση με το ΣΧ1 η το 6600? 2. Ακουσα τι εχει επεξεργασια βιντεο. Ειναι καλη και τι μπορεις να κανεις με αυτη? 3. Η οθονη του ειναι μεγαλυτερη απτο 6600/ΣΧ1? 4. Συνδεετε κανονικα στο ιντερνετ? Σαν το Ρ900 δηλαδη? Και πως ειναι η πλοηγιση λογο του μικρου μεγεθους της οθονης? 5. Μπορεις να πραγματοποιησεις βιντοκλησεις χωρις το ειδικο εξαρτημα? Δηλ. να βλεπεις τον αλλο αλλα ο αλλος να βλεπει αυτο που δειχνει η καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 tsapman Ενδιαφερομαι να αγορασω το 6630 αλλα δεν ειμαι σιγουρος για καποια πραγματα. 1. Οι φοτογραφιες και τα βιντεο που βγαζει ειναι καλα? Σε σχεση με το ΣΧ1 η το 6600? 2. Ακουσα τι εχει επεξεργασια βιντεο. Ειναι καλη και τι μπορεις να κανεις με αυτη? 3. Η οθονη του ειναι μεγαλυτερη απτο 6600/ΣΧ1? 4. Συνδεετε κανονικα στο ιντερνετ? Σαν το Ρ900 δηλαδη? Και πως ειναι η πλοηγιση λογο του μικρου μεγεθους της οθονης? 5. Μπορεις να πραγματοποιησεις βιντοκλησεις χωρις το ειδικο εξαρτημα? Δηλ. να βλεπεις τον αλλο αλλα ο αλλος να βλεπει αυτο που δειχνει η καμερα? 1.Σε σχέση με τα 6600 και sx1 , είναι πολύ καλύτερο , αφού και τα δύο βγάζουν φώτο 640*480 , ενώ το 6630 βγάζει 1280*960.Βέβαια , εγώ από την ποιοτητα της φωτογραφίας δεν ειμαι ικανοποιημένος... 2.Δεν ξέρω.Αν εννοεις οτι μπορεις να φτιαξεις δικα σου φιλμακια με φωτογραφιες και ήχο,τότε ναι. Έχω κανει και εχει πολύ πλακα! 3.Νομίζω είναι η ίδια σε διαστάσεις 4.Συνδεεται κανονικότατα.Είτε μέσω wap , είτε μέσω pc σαν modem. 5.Κ βεβαια μπορείς.Το stand δεν ειναι απαραιτητο. Σε γενικές γραμμές , είναι πάρα πολύ καλή συσκευή , στιβαρή και πολύ πιο όμορφη απο τις φωτογραφίες.Αν θές smartphone στο συνιστώ ανεπιφύλακτα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ενδιαφερομαι να αγορασω το 6630 αλλα δεν ειμαι σιγουρος για καποια πραγματα. 1. Οι φοτογραφιες και τα βιντεο που βγαζει ειναι καλα? Σε σχεση με το ΣΧ1 η το 6600? Εγω παντως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την αναλυση και την ληψη των φωτογραφιων που βγαζει το 6630 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmakr Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ego pali prospatho edo k mish ora na piaso 3g alla tpt... :( parolo pu sthn anazithsh briskei voda 3g,afto exakoluthei se gsm. ...Κάνε το παρακάτω: Πήγαινε στην χειροκίνητη επιλογή δικτύου και όταν σου βγάλει ποιά δίκτυα είναι διαθέσιμα επέλεξε οτιδήποτε άλλο εκτός απο το δικό σου (π.χ. ΤΙΜ 3g) όπως είναι φυσικό θα σου πει, αφού ψάξει λίγο, ότι δεν μπορεί να συνδεθεί σ' αυτό το δίκτυο. Τότε επέλεξε το voda 3g. Φυσιολογικά μετά απ' αυτό θα σε βάλει κανονικά στο 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Εγω παντως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με την αναλυση και την ληψη των φωτογραφιων που βγαζει το 6630 :) εγω οχι , ισως επειδη χρησιμοποιω συχνα κανονικες digital φωτογραφικες και εχω συνηθισει σε απειρως καλυτερη ποιοτητα ,ακομα και μια αρχαια digital που εχω στα 1,3 (θεωρητικα ιδιο με 6630) ειναι η μερα με τη νυχτα. ειδικα με απογοητευσε η κακη ποιοτητα οταν φωτογραφιζω κειμενο, ακομα και στη μεγιστη αναλυση το κειμενο βγαινει τοσο θολο που δεν διαβαζεται ευκολα. αντιθετα με εντυπωσιασε η ληψη βιντεο του 6630 !!! φοβερο !! δεν περιμενα ποτε απο κινητο τετοια ποιοτητα βιντεο και το σημαντικοτερο να βγαζει κλιπακι μεχρι 1 ωρα !!!! digtal μηχανη αγορασμενη πριν καποιους μηνες 400 ευρω εχει limit τα 90 sec !!! δεν περιμενα ποτε να βρω ισαξια ποιοτητα χωρις time limit σε κινητο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
or7raul7 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 ρε παιδια βρηκα(απο site) καρτα μνημης 256MB,μονο 24+2(εξοδα αποστολης).να την παραγγειλω?ειναι αξιοπιστη?ή να αγορασω μια απο εδω? οσο για το RADIO Handsfree,τα υπολοιπα ειναι ενταξει(εννοω τα mp3 και για τις κλισης) γιατι μου ειχατε πει οτι δεν ειναι καλο. ακομα κατι μηπωσ ξερετε κανενα προγραμμα του PC που να κανει τα τραγουδια-MP3 γιατι δεν μπορω να βαλω mp3 στο 6630 Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikaras Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Παιδια,μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος να σταματαει ο φωτισμος της οθονης του κινητου μας πιο γρηγορα απο τα 30 δευτερολεπτα που κανει περιπου τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 ρε παιδια βρηκα(απο site) καρτα μνημης 256MB,μονο 24+2(εξοδα αποστολης).να την παραγγειλω?ειναι αξιοπιστη?ή να αγορασω μια απο εδω? γραψε μας εδω απο ποιο site τη βρηκες να σου πουμε αν κανει. ή ακομα καλυτερα κανε copy το link απο τον internet explorer για να μας βγει ακριβως η καρτα που λες και οχι γενικα το site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_kasperghost_ Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 @ethnikaras: Μενού -> Εργαλεία -> Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> Προβολή. ;) @or7raul7: Η κάρτα είναι DualVoltage(DV RS-MMC)? Αν όχι τότε δεν πρόκειται να σου δουλέψει στο 6630. Καλύτερα να το ρωτήσεις αυτό, πριν την αγοράσεις. CDex από http://cdexos.sourceforge.net :) Παράθεση Proud owner of HTC P4350! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vsk Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Γεια σας κι από μένα και τη Ρόδο! Σας παρακολουθώ όλους αρκετό καιρό τώρα και έχω λύσει αρκετές απορίες μου σχετικά με το 6630. Σας ευχαριστώ! Οσον αφορα το Operator πιστευω οτι βοηθαει τελικα... Παρολο που στη Ροδο δεν υπαρχει 3G (η προσπαθουν να βαλουν :o ) ρυθμισα στο Operator να λειτουργει μονο σε GSM και αυτη τη στιγμη που γραφω το κινητο διανυει την 3η μερα λειτουργιας με την μπαταρια να εχει αλλες 2 μπαρες !!! Συγκεκριμενα 51 ωρες με Normal χρηση... :cool: Φίλε συμπατριώτη sadiagraxa, εγώ είχα προβλήματα με το κινητό αρχικά. Εύρισκε μηδενικό σήμα Cosmote 3G :wacko: σε κάτι περιοχές εκτός πόλεως Ρόδου (Ιαλυσό μεριά) και με πέταγε συνέχεια εκτός δικτύου, αλλά τα έλυσα με το operator. Φοβερό προγραμματάκι όντως! Και η αυτονομία της μπαταρίας έχει βελτιωθεί εκπληκτικά θα λεγα! Κατά τ' άλλα είμαι πολύ ικανοποιημένος από το κινητό, δε μπορώ να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 εγω οχι , ισως επειδη χρησιμοποιω συχνα κανονικες digital φωτογραφικες και εχω συνηθισει σε απειρως καλυτερη ποιοτητα ,ακομα και μια αρχαια digital που εχω στα 1,3 (θεωρητικα ιδιο με 6630) ειναι η μερα με τη νυχτα. ειδικα με απογοητευσε η κακη ποιοτητα οταν φωτογραφιζω κειμενο, ακομα και στη μεγιστη αναλυση το κειμενο βγαινει τοσο θολο που δεν διαβαζεται ευκολα. αντιθετα με εντυπωσιασε η ληψη βιντεο του 6630 !!! φοβερο !! δεν περιμενα ποτε απο κινητο τετοια ποιοτητα βιντεο και το σημαντικοτερο να βγαζει κλιπακι μεχρι 1 ωρα !!!! digtal μηχανη αγορασμενη πριν καποιους μηνες 400 ευρω εχει limit τα 90 sec !!! δεν περιμενα ποτε να βρω ισαξια ποιοτητα χωρις time limit σε κινητο !!! θεωρητηκα θα βετιωθει η καμερα με την επομενη αναβαθμιση(μαλλον) λιγο υπομονη ακομα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 εγω οχι , ισως επειδη χρησιμοποιω συχνα κανονικες digital φωτογραφικες και εχω συνηθισει σε απειρως καλυτερη ποιοτητα ,ακομα και μια αρχαια digital που εχω στα 1,3 (θεωρητικα ιδιο με 6630) ειναι η μερα με τη νυχτα. ειδικα με απογοητευσε η κακη ποιοτητα οταν φωτογραφιζω κειμενο, ακομα και στη μεγιστη αναλυση το κειμενο βγαινει τοσο θολο που δεν διαβαζεται ευκολα. Στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι λογικο να φαινεται η camera του 6630 ολιγον τι "μαπε" :D Απο την αλλη ομως πιστευω οτι η "λογικη" ενος imaging κινητου δεν ειναι η απολυτη ευκρινεια αλλα ουτε και οι τεραστιες αναλυσεις... Απλα εχεις ενα κινητο που ανα πασα στιγμη μπορει να "απαθανατησει" ομορφες, περιεργες, πονηρες και αλλες στιγμες ;) Αν σκεφτει κανεις το παραπανω, νομιζω οτι δεν θα εχει παραπονο απο την καμερα του 6630 :) mentorxxx το κειμενο το φωτογραφησες για "σκονακι" ; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 ρε παιδια βρηκα(απο site) καρτα μνημης 256MB,μονο 24+2(εξοδα αποστολης).να την παραγγειλω?ειναι αξιοπιστη?ή να αγορασω μια απο εδω? οσο για το RADIO Handsfree,τα υπολοιπα ειναι ενταξει(εννοω τα mp3 και για τις κλισης) γιατι μου ειχατε πει οτι δεν ειναι καλο. Κανεις δεν ανεφερε οτι τα υπολοιπα δεν ειναι καλα ! Μονο για το RadioHandsfree ειχαμε πει οτι δεν ειναι καλο... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 ayto to eidate http://www.shopforphones.co.uk/nokia-hs13w.htm endiaferon eh? Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratisd Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Κανεις δεν ανεφερε οτι τα υπολοιπα δεν ειναι καλα ! Μονο για το RadioHandsfree ειχαμε πει οτι δεν ειναι καλο... :confused: Φίλε sadiagraxa πές μας το site να δούμε για κάρτα mmc και εμείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Φίλε sadiagraxa πές μας το site να δούμε για κάρτα mmc και εμείς. Δεν ενδιαφερθηκα εγω για καρτα MMC :blink: !!! Μηπως μπερδευτηκες; :) Παντως μπορεις να κοιταξεις για καρτες στο http://www.play247.gr ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
or7raul7 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 δηλαδη μονο το ραδιο δεν ιεναι καλο? οσον αφορα την καρτα θα σας ενημερωσω αυριο. ρε παιδια μηπως ξερει κανεις ποσο κανει το 6630 στην COSMOTE? ακουσα μια παραξενη τιμη και θελω να το διασταυρωσω Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikaras Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 @ethnikaras: Μενού -> Εργαλεία -> Ρυθμίσεις -> Τηλέφωνο -> Προβολή. ;) :) Τις εχω δοκιμασει ολες τις ρυθμισεις εκει περα, αλλα παρ'ολα αυτα ακομη κανει γυρω στα 30κατι δευτερολεπτα για να σβησει ολοκληρωτικα το φως απο την οθονη. τι μπορει να φταιει?? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 παιδια σημερα πηρα το φλασακι που ειναι για το 6630 και ενα πραγμα θελω να πω.... η διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!!! οι photos σε χωρο με χαμηλο φωτισμο βγαινουν με "ελαχιστο" θορυβο(λες και ειναι πρωι...) και μπορεις να φωτογραφησεις ανετα και στο απολυτο σκοταδι....(ειδικα εδω επαθα την πλακα μου...) επισης το φλασακι ειναι μικρο και βολικο και ανετα το κουβαλας μαζι σου... γενικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 παιδια σημερα πηρα το φλασακι που ειναι για το 6630 και ενα πραγμα θελω να πω.... η διαφορα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!!! οι photos σε χωρο με χαμηλο φωτισμο βγαινουν με "ελαχιστο" θορυβο(λες και ειναι πρωι...) και μπορεις να φωτογραφησεις ανετα και στο απολυτο σκοταδι....(ειδικα εδω επαθα την πλακα μου...) επισης το φλασακι ειναι μικρο και βολικο και ανετα το κουβαλας μαζι σου... γενικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος.... fredarra kaloriziko re file,mporeis na travixeis kai video me to flasaki to ixeres?? ;) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 fredarra kaloriziko re file,mporeis na travixeis kai video me to flasaki to ixeres?? ;) εννοειται φιλε μου... ολα τα ΛΕΦΤΑ ομως ειναι η διαφορα στις photos.... πραγματικα εμεινα με ανοιχτο το στομα... πλεον μπορεις να χρησιμοποιησεις το 6630(μαζι βεβαια με ολα τα αλλα) και σαν μια mini φωτογραφικη μηχανη.... φιλε μου σου στελνω...pm... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_s60_s80 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Καλη φαση το φλασακι,απο που το πηρες φιλε μου και ποσο?το χω δει στο mobile fun 25 λιρες :) Παράθεση Johny Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Καλη φαση το φλασακι,απο που το πηρες φιλε μου και ποσο?το χω δει στο mobile fun 25 λιρες :) εχμ με βοηθησαν καποια παιδια απο αθηνα... και το πηρα...(γιατι εδω αλεξανδρουπολη φλας για το 6630 τους ζητουσα και φλας για μηχανη με φερνανε... :wacko: ) λογικα στα νοκια clubs θα το πουλανε κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 εχω το 7610.να το δοσω για να παρω το 6630?αξιζει η να περιμενω? θα μπορουσε καποιος να αναφερει συνοπτικα τα προβληματα τα οποια μπορει να αντιμετωπισω? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts