sequent_c Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 ( 5 Δεκ. 2004 , 12:53) to cd poy periehei i syskevasia leei oti to PC SUITE toy 6630 einai symvato me windows 2000 kai xp mono,@sequent to doulepses to 6630 pc suite me windows 98 kai Me?? όχι παιδιά εγώ στον έναν υπολογιστή έχω XP και χρησιμοποιώ καλώδιο και στον άλλο έχω ME και χρησιμοποιώ σκέτο bluetooth χωρίς suite . ο φίλος μπορεί να βάλει το suite στα 2000 και να συνδεθεί όπως θέλει. αλλα η μεταφορά αρχείων μπορεί να γίνει και χωρίς pc suite (για όσους έχουν 98,ME ) μονο με bluetooth όμως ,χωρίς καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imprezasti Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αλλη μια απο ενα μπαρακι.Συγνωμη αλλα το μωρο που ειναι διπλα μου δεν μπορω να το δειξω!Ατυχησατε!Ειναι τραβηγμενη κοντα στα 3 μετρα. Ξεχασα να πω οτι κατα ενα περιεργο τροπο αντι να βγαζει κοκκινα ματια βγαζει μπλε προς το γαλαζιο.Τα δικα μου ειναι ηδη γαλαζια.Του μωρου βγηκαν γαλαζια ενω δεν ειναι.Την πατησα.Θα μου βγει ο κουκος αηδονι το φλας.Της αρεσαν ετσι τα ματια και τωρα θελει φακους επαφης γαλαζιους!κανενας εδω μεσα που να εχει μαγαζι με γυαλια να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Επισης λετε να υπαρχει προγραμμα για 6630 με GPS και χαρτη και μετρητη ταχυτητας.. Σας παρακαλω απαντηστε μου,στα αλλα thread δεν ξερουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. December 5, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος imprezasti ( 5 Δεκ. 2004 , 13:11) Αλλη μια απο ενα μπαρακι.Συγνωμη αλλα το μωρο που ειναι διπλα μου δεν μπορω να το δειξω!Ατυχησατε!Ειναι τραβηγμενη κοντα στα 3 μετρα. Ξεχασα να πω οτι κατα ενα περιεργο τροπο αντι να βγαζει κοκκινα ματια βγαζει μπλε προς το γαλαζιο.Τα δικα μου ειναι ηδη γαλαζια.Του μωρου βγηκαν γαλαζια ενω δεν ειναι.Την πατησα.Θα μου βγει ο κουκος αηδονι το φλας.Της αρεσαν ετσι τα ματια και τωρα θελει φακους επαφης γαλαζιους!κανενας εδω μεσα που να εχει μαγαζι με γυαλια να βοηθησει? :lol: :lol: :lol: Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 5 Δεκ. 2004 , 13:00) ο φίλος μπορεί να βάλει το suite στα 2000 και να συνδεθεί όπως θέλει. αλλα η μεταφορά αρχείων μπορεί να γίνει και χωρίς pc suite (για όσους έχουν 98,ME ) μονο με bluetooth όμως ,χωρίς καλώδιο. Αρα γινεται μεταφορα αρχειων οπως και να εχει το θεμα... :) (Ευτυχως :happy: ) Παντως θα το δοκιμασω με Windows2000 και θα σας πω τα νεα την Τριτη που μας ερχεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 ( 5 Δεκ. 2004 , 13:11) Επισης λετε να υπαρχει προγραμμα για 6630 με GPS και χαρτη και μετρητη ταχυτητας ?? Ξερετε τελικα τιποτα για το παραπάνω θέμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 στο theme δεν σου δίνει την δυνατότητα να βάζεις ταπετσαρία και εικονίδια από αλλα θέματα..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeor Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 5 Δεκ. 2004 , 09:54) παιδιά καλημέρα ... έχω προσέξει το εξής κουφό!! έχω βάλει 2 προγράμματα [smartmovie-camera fx] και βλέπω ότι μου βγάζουν ελληνικούς χαρακτήρες!! τα ίδια προγράμματα στο 6600 είχαν αγγλικούς χαρακτήρες!!! δεν είναι παράξενο??? :D για δειτε τα screenshots! Δεν έχει καμιά σχέση με το κινητό σου. Για δες το change log του smartmovie. Ήδη από την v2.47 έχει ελληνικά. Και για το CameraFX, εδώ λέει ξεκάθαρα πως έχει ελληνικά. Παράθεση All science is either physics or stamp collecting. Ernest Rutherford, in J. B. Birks "Rutherford at Manchester" (1962). British chemist & physicist (1871 - 1937). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 !!Problima!! 1)Exo problima me tin karta mnimis. KAti tis exo balei kai otan kanei boot (diladi anoigi me aythn mesa kollaei kai meta apo 3-4 restart pou kanei mono toy stin arxi mpainei kai sernetai ,episis faigoun ta misa apo ta option sto menu(p.x.: "Memory Details") Den mporo na do ti einai auto pou to kanei na kollaei paei gia format i cartoula mallon (Exei balei kaneis NGage paixnidakia?Paizei kanonika?Emena meta apo ayta to parousiazei) 2)Perasa mia tainioula 20min se Xvid 200 bitrate kai ixo ton katotero kai opote tin blepo me ton Smartmovie kai tin stamatao gia na bgo kanei reboot to kinito...!!!! Esas sas kanei ?? Thelo na xzero giati an mporei na einai problimatiko (RaM)kai na to pao gia antigatastasi. 2) Esas sas kanei?? Enas pou exei balei SmartMovie sas parakalo na mou apantisi. 1) Exei balei kaneis NGage paixnidakia?Paizei kanonika Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Τα n-gage παιχνιδια ειναι ενα σημαντικο θεμα.Καλο θα ηταν να δημιουργηθει ενα νεο σχετικο thread για τους ενδιαφερομενους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 ( 5 Δεκ. 2004 , 13:11) Επισης λετε να υπαρχει προγραμμα για 6630 με GPS και χαρτη και μετρητη ταχυτητας.. Σας παρακαλω απαντηστε μου,στα αλλα thread δεν ξερουν... Εαν διαβαζες προσεκτικα τις εφαρμογες που εχει τσεκαρει ο φιλος john74 θα εβλεπες οτι υποστηριζεται το route66. Τωρα για μετρητη ταχυτητας δεν καταλαβαινω τι εννοεις. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 ( 5 Δεκ. 2004 , 15:48) Τα n-gage παιχνιδια ειναι ενα σημαντικο θεμα.Καλο θα ηταν να δημιουργηθει ενα νεο σχετικο thread για τους ενδιαφερομενους Το 6630 (οπως και τα 6600,7610) δεν ειναι συσκευη φτιαγμενη για n-gage παιχνιδια. Το αγοραζεις για αλλα πραγματα. ΔΕΝ χρειαζεται καινουργιο θεμα για αυτο ,καποια θα παιζουν παντως. Εαν θες και n-gage παιχνιδια ,παιρνεις ενα n-gage μεταχειρισμενο και κανεις την δουλεια σου ,οπως εκανα εγω . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Mou ta paizei mia xara emena (me blizzar) Alla exo ayto to problima. 2) Esas sas kanei restart meta apo paiximo tenias me to SmartMovie? 1) Exei balei kaneis NGage paixnidakia?Paizei kanonika ti sas exei kanena problima meta? Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solaris Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Na kserete pws OLA ta Ngage paixnidia pou kukloforisan PRIN to 6630 einai kleidwmena kai den mporoun na perastoun sto kinhto opws kanane me to 6600. Epishs exei dhlwsei h NOKIA pws exei mia nea patenta etsi wste na mhn mporoun na paizoun kai ta mellontika paixnidia... Egw auto pou exw na pw einai pws PADA vriskete mia lush ....arkh na vrethei o katallhlos anthrwpos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Reply @ Nervous: α) μετρητη ταχυτητας εννοω κοντερ οπως αυτοκινητου που γραφει με ποση ταχυτητα τρεχεις οπως αυτο το symbian app (blue sky GPS) : http://www.blueskygps.com/RRR4.gif http://www.blueskygps.com/RRR6.gif (αυτο γινεται με την βοηθεια των cells του GSM δικτυου νομιζω) β)Εχω ειδη n-gage απλως αναρωτιεμαι αν ειναι συμβατα και με 6630... Φιλικα,nmk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solaris Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SubeRip ( 5 Δεκ. 2004 , 16:20) Mou ta paizei mia xara emena (me blizzar) Alla exo ayto to problima. 2) Esas sas kanei restart meta apo paiximo tenias me to SmartMovie? 1) Exei balei kaneis NGage paixnidakia?Paizei kanonika ti sas exei kanena problima meta? Telika sou ta paizei mia xara ta Ngage ..nai i oxi.???? Meta giati rwtas ean exei valei kaneis kanena ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 ( 5 Δεκ. 2004 , 09:44) Μια επισης σιγουρη ειδηση: Οποιος θελει να το παρει απο δικτυο καταστηματων ΓΕΡΜΑΝΟΣ το 6630 θα ειναι διαθεσιμο απο Τρίτη 7 Δεκεμβριου. Φιλικα nmk Einai eksakrivomeno auto?Epitelous :cool: .Mipos gnorizei kaneis sta posa euro tha kimainetai h timi tou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 1) Exei balei kaneis NGage paixnidakia? Paizei kanonika ti sas exei kanena problima meta? Enooo oti mou paizoun mia xara alla meta otan mpoutaro me tin karta mnimis mou kollaei to kinito...... (Diavase ligo pio pano na katalabeis.) Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Οχι δεν μου ειπαν τιμη.Να υπολογιζεις 500-550 ευρώ η συσκευη. Την ημερομηνια διαθεσης του( 7/12 ) μου την ειπε υπευθυνο ατομο απο Germanos shop... Φιλικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmosch Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Re paidia, kapoios rwthse pio prin kai den apantisate, to thlefwno poiotika einai plastikoura klassiki i exei kapoio metalo sthn prwsopsi? Episis, pou mporw na brw live photo tou kinhto se sygrish me alla kinhta gia na katalavw to megethos tou. Euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nkmosch ( 5 Δεκ. 2004 , 16:36) Episis, pou mporw na brw live photo tou kinhto se sygrish me alla kinhta gia na katalavw to megethos tou. Euxaristw Αυτο θα ηταν χρησιμο.Μπορει να το κανει καποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Τελικα εγω ο ιδιος θα το κανω... http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art17/Nokia_6630//57.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Δευτερη... http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art17/Nokia_6630//58.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nkmosch ( 5 Δεκ. 2004 , 16:36) Re paidia, kapoios rwthse pio prin kai den apantisate, to thlefwno poiotika einai plastikoura klassiki i exei kapoio metalo sthn prwsopsi? Episis, pou mporw na brw live photo tou kinhto se sygrish me alla kinhta gia na katalavw to megethos tou. Euxaristw Οχι δεν εχει καποιο μεταλλο στην προσοψη , το κινητο ειναι ποιοτικα κατασκευασμενο και δεν δειχνει "πλαστικο". Εδω θα βρεις καποιες φωτο του 6630 σε σχεση με αλλα τηλεφωνα Ελπιζω να σε βοηθησουν. http://www.mobilmania.cz/Mobilnitelefony/Ar.asp?ARI=108533&CHID=8&EXPS=&EXPA= Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Απο πισω μερος: http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art17/Nokia_6630//59.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solaris Δημ. December 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2004 Oriste 2 fwtografies apo to kinhto http://users.otenet.gr/~tkyriaz/GSM/660301.jpghttp://users.otenet.gr/~tkyriaz/GSM/663002.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts