tarif16nikos Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Δεν σχετίζεται με παρτίδες απλά στις πολύ τελευταίες λόγω ότι είναι πολύ φρέσκα τα τηλέφωνα δεν έχει ακουστεί κάτι. Τον 4ο του 2015 είναι φίλε μου ναι. :thanks:...για την γρηγορη απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Το ράγισμα μπορεί να συμβεί σε όλα τα χρώματα η μόνο σε ένα συγκεκριμένο ? Αν θυμάμαι καλά μόνο στο άσπρο δεν συνέβαινε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Το ράγισμα μπορεί να συμβεί σε όλα τα χρώματα η μόνο σε ένα συγκεκριμένο ? Αν θυμάμαι καλά μόνο στο άσπρο δεν συνέβαινε αυτό? Στην αρχή είχε βγεί μόνο σε άσπρα... τελικά βγήκε και στα υπόλοιπα χρώματα το ίδιο πρόβλημα. Δεν έχει σχέση με το χρώμα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Στην αρχή είχε βγεί μόνο σε άσπρα... τελικά βγήκε και στα υπόλοιπα χρώματα το ίδιο πρόβλημα. Δεν έχει σχέση με το χρώμα Οπότε τίθεται καθαρά θέμα τύχης αν ραγισει η όχι...Ευχαριστώ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Οπότε τίθεται καθαρά θέμα τύχης αν ραγισει η όχι...Ευχαριστώ φίλε ναι καθαρά. Ούτε παρτίδα παίζει ρόλο γιατί έχουν βγάλει και πιο πρόσφατες (411,412 κτλ΄) οι τελευταίες δεν έχουν βγάλει ακόμα αλλά βέβαια είναι πολύ νωρίς. Να είσαι καλά φίλε μου. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 ναι καθαρά. Ούτε παρτίδα παίζει ρόλο γιατί έχουν βγάλει και πιο πρόσφατες (411,412 κτλ΄) οι τελευταίες δεν έχουν βγάλει ακόμα αλλά βέβαια είναι πολύ νωρίς. Να είσαι καλά φίλε μου. Μάλλον μετά από 3-4 μήνες καθημερινής χρήσης αν είναι να στο βγάλει στο έβγαλε.. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Σήμερα παρέλαβα το κινητό μου με καινούργιο πλαίσιο και καινούργια οθόνη... Ερώτηση. Το κινητό είναι 6 μηνών η οθόνη Και το πλαίσιο που με άλλαξαν έχει καινούργια εγγύηση άλλα 2 χρόνια; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Σήμερα παρέλαβα το κινητό μου με καινούργιο πλαίσιο και καινούργια οθόνη... Ερώτηση. Το κινητό είναι 6 μηνών η οθόνη Και το πλαίσιο που με άλλαξαν έχει καινούργια εγγύηση άλλα 2 χρόνια; ειδες καμια διαφορα στην οθονη ειτε προς το καλυτερο ειτε προς το χειροτερο; Ρωταω γιατι εχω καλη παρτιδα οθονης και φοβαμαι να το στειλω για σερβις μηπως και τυχω σε ασχημη παρτιδα με κιτρινιλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2015 ειδες καμια διαφορα στην οθονη ειτε προς το καλυτερο ειτε προς το χειροτερο; Ρωταω γιατι εχω καλη παρτιδα οθονης και φοβαμαι να το στειλω για σερβις μηπως και τυχω σε ασχημη παρτιδα με κιτρινιλες Μια χαρά κανένα πρόβλημα.... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikand Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Καλησπερα σε ολους ! Δυστυχως καποιος με ματιασε και το g3ακη μου εφαγε τα μουτρα του ουτε απο ενα μετρο με glass φορεμενο και το κλαιω τωρα ! Το κινητο εχει διαλυσει κατω στο σημα LG και εχει κανει ενα γκελ προς τα πανω ! Επισυναπτω καποιες φωτο για τους γνωστες ! Ερωτηση: χρειαζεται νεα οθονη lcd η απλα αυτο το συστημα αφης ! ρωταω γτ δεν θελω να με πιασει καποιος θυμα !Επισης μηπως γνωριζετε αν αλλαζει και αυτο το μεταλλικο γυρω γυρω ασημι χρωματοσ για την titan εκδοση ? Ευχαριστω εκ τον προτερων !!!!!!!! :(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lenovo Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Καλησπερα σε ολους ! Δυστυχως καποιος με ματιασε και το g3ακη μου εφαγε τα μουτρα του ουτε απο ενα μετρο με glass φορεμενο και το κλαιω τωρα ! Το κινητο εχει διαλυσει κατω στο σημα LG και εχει κανει ενα γκελ προς τα πανω ! Επισυναπτω καποιες φωτο για τους γνωστες ! Ερωτηση: χρειαζεται νεα οθονη lcd η απλα αυτο το συστημα αφης ! ρωταω γτ δεν θελω να με πιασει καποιος θυμα !Επισης μηπως γνωριζετε αν αλλαζει και αυτο το μεταλλικο γυρω γυρω ασημι χρωματοσ για την titan εκδοση ? Ευχαριστω εκ τον προτερων !!!!!!!! :(:(:( Με το τζαμακι το εξτρα επεσε και ραγισε ετσι? Τι στο καλο λενε οτι δεν σπαει η οθονη αν φορας τετοιο,απατη ειναι μαλλον.που σου επεσε και πως?και σκεφτομουν να βαλω ενα στο ματε 20€ για προστασια αν ειναι ζελατινα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Υποτίθεται προστατεύει αν πέσει με την μούρη και κάτω από προϋποθέσεις όχι με τα πλαϊνά. Φίλε μου όλη η οθόνη πάει αλλαγή μαζί με με το κάτω. Όλο το μπροστινό δηλαδή. Μια φίλη μου που άλλαξε αν θυμάμαι καλά έδωσε 140€ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Δυστυχώς αρχισε και σε μενα η ρωγμη στο πανω μερος της συσκευής.... Αδικαιολογητα λαθη αλλα τι να πεις.... Δεν ξερω τι θα κανω μιας και δεν ειναι και τοσο εντονο.... Θεμα χρονου ειναι... Ολα το παθαίνουν.... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Δυστυχώς αρχισε και σε μενα η ρωγμη στο πανω μερος της συσκευής.... Αδικαιολογητα λαθη αλλα τι να πεις.... Δεν ξερω τι θα κανω μιας και δεν ειναι και τοσο εντονο.... Θεμα χρονου ειναι... Ολα το παθαίνουν.... Τι εισηγήσεις εχετε? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Εγώ το αντιμετώπισα 2 φορές μάλιστα σε λευκό. Τάκη, Procordia πήγαινε. Χωρίς root γιατί θα στο βγάλουν εκτός εγγύησης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Εγώ το αντιμετώπισα 2 φορές μάλιστα σε λευκό. Τάκη, Procordia πήγαινε. Χωρίς root γιατί θα στο βγάλουν εκτός εγγύησης Γκριζο εχω... Απο κυπρο ειμαι δεν εχει εδω procodia... Θα το παω μαλλον στο μαγαζι που το πηρα... Ειναι σε πολυ πρωιμη φαση και δεν νομιζω να προχωρησουν σε εγγυηση... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Γκριζο εχω... Απο κυπρο ειμαι δεν εχει εδω procodia... Θα το παω μαλλον στο μαγαζι που το πηρα... Ειναι σε πολυ πρωιμη φαση και δεν νομιζω να προχωρησουν σε εγγυηση... Είχα ψάξει όταν ήμουν Κύπρο και κάπου είχα πετύχει στη Λευκωσία νομίζω κάποιο αντιπρόσωπο της LG. Αλλιώς εννοείται το πας σε αυτούς που το αγόρασες. Το πιθανότερο, βέβαια, είναι να μην έχουν επίγνωση του προβλήματος και να αρχίσουν να στα μασάνε. Καλύτερα να συνομιλήσεις μέσω mail με την εταιρία. Εγώ αυτό είχα κάνει ώστε να χω αποδείξεις αν μου λέγανε ιστορίες στην Procordia. Πάντως αδικαιολόγητη η LG με το G3 και όλα τα προβλήματά του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Είχα ψάξει όταν ήμουν Κύπρο και κάπου είχα πετύχει στη Λευκωσία νομίζω κάποιο αντιπρόσωπο της LG. Αλλιώς εννοείται το πας σε αυτούς που το αγόρασες. Το πιθανότερο, βέβαια, είναι να μην έχουν επίγνωση του προβλήματος και να αρχίσουν να στα μασάνε. Καλύτερα να συνομιλήσεις μέσω mail με την εταιρία. Εγώ αυτό είχα κάνει ώστε να χω αποδείξεις αν μου λέγανε ιστορίες στην Procordia. Πάντως αδικαιολόγητη η LG με το G3 και όλα τα προβλήματά του. Το μονο πραγματικο θεμα ητανε αυτο φιλε... Θα παω σε καμια βδομαδα αν δω οτι μεγαλωνει η ρωγμη γτ ειναι πραγματικα μικρη.... Δεν νομιζω αν τους πω οτι ειναι γνωστο φιανομενο και θελω να επικοινωνήσουν με την εταιρια να μην το κανουν... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Το μονο πραγματικο θεμα ητανε αυτο φιλε... Θα παω σε καμια βδομαδα αν δω οτι μεγαλωνει η ρωγμη γτ ειναι πραγματικα μικρη.... Δεν νομιζω αν τους πω οτι ειναι γνωστο φιανομενο και θελω να επικοινωνήσουν με την εταιρια να μην το κανουν... Παιδια μια ερωτηση. Σε αυτους που το επισκευασανε (θεμα ρωγμης στο μικροφωνο) να υποθεσω οτι χρειαστηκε να γινει κυριολεκτικα βιδες το κινητο μιας και θα πρεπει να βγουνε ολα απο τον παλιο σκελετο και να μπουνε στον καινουριο. Ακομα και οθονη αν δεν κανω λαθος. Μετα απο αυτο αντιμετωπισανε κανα προβλημα? Γενικα μιλαω, αισθητηρες, αφη κτλ? Απλα ρωταω διοτι εγω εδωσα για αλλαγη οθονης το g4 λογο καμμενων pixel και δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω μετα. Ειναι η πρωτη φορα που στελνω τηλεφωνο για service. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Παιδια μια ερωτηση. Σε αυτους που το επισκευασανε (θεμα ρωγμης στο μικροφωνο) να υποθεσω οτι χρειαστηκε να γινει κυριολεκτικα βιδες το κινητο μιας και θα πρεπει να βγουνε ολα απο τον παλιο σκελετο και να μπουνε στον καινουριο. Ακομα και οθονη αν δεν κανω λαθος. Μετα απο αυτο αντιμετωπισανε κανα προβλημα? Γενικα μιλαω, αισθητηρες, αφη κτλ? Απλα ρωταω διοτι εγω εδωσα για αλλαγη οθονης το g4 λογο καμμενων pixel και δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω μετα. Ειναι η πρωτη φορα που στελνω τηλεφωνο για service. Ευχαριστω. Δεν προχωρησα σε επισκευη ακομη... Οσοι το εχουν, μεγαλώνει με τον καιρο το μεγεθος της ρωγμης? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Δεν προχωρησα σε επισκευη ακομη... Οσοι το εχουν, μεγαλώνει με τον καιρο το μεγεθος της ρωγμης? Εμένα, πάντως, μεγάλωσε. Σκέψου ότι βγάζει ρωγμή, αν το χεις και σε θήκη δηλαδή πιέζεται, το βάζεις και σε τσέπες, λογικό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Εμένα, πάντως, μεγάλωσε. Σκέψου ότι βγάζει ρωγμή, αν το χεις και σε θήκη δηλαδή πιέζεται, το βάζεις και σε τσέπες, λογικό... Μετα απο 7. Μηνες που το εχω περιμενα πως δεν θα εμφανισει την ρωγμη αλλα τλκ ειναι αναπόφευκτο... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Μετα απο 7. Μηνες που το εχω περιμενα πως δεν θα εμφανισει την ρωγμη αλλα τλκ ειναι αναπόφευκτο... Το πρόσεχα σαν τα μάτια μου και μου το εμφάνισε δύο φορές. Οπότε μάλλον είναι αναπόφευκτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Μετα απο 7. Μηνες που το εχω περιμενα πως δεν θα εμφανισει την ρωγμη αλλα τλκ ειναι αναπόφευκτο... Το πρόσεχα σαν τα μάτια μου και μου το εμφάνισε δύο φορές. Οπότε μάλλον είναι αναπόφευκτο. Νομίζω οτι το προσέχεις είναι το ίδιο και το αυτό. Αν είναι να στο βγάλει θα στο βγάλει... ελπίζω απλά να μην το βγάλουν όλες οι συσκευές αργά ή γρήγορα και είμαστε και εκτός εγγύησης γιατι μετά φιλάκια... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. June 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Νομίζω οτι το προσέχεις είναι το ίδιο και το αυτό. Αν είναι να στο βγάλει θα στο βγάλει... ελπίζω απλά να μην το βγάλουν όλες οι συσκευές αργά ή γρήγορα και είμαστε και εκτός εγγύησης γιατι μετά φιλάκια... Με θηκη ειμαι 24/7 .... Το προσεχα παρα πολυ... Μπορει να παω και σημερα να δω τι θα μου απαντησουν για το θεμα.. Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts