takis6666 Δημοσιεύτηκε May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 28, 2015 (edited) Εχετε αντιμετωπισει προβλημα με ρωγμές? Δημιουργω αυτο το νημα για να διαπιστώσουμε αν οντως είναι κατι συνηθισμένο η οχι.... Edited May 28, 2015 by takis6666 Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwpantel Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Μόλις σήμερα το διαπίστωσα και εγω.Το εψαξα λίγο στο διαδίκτυο και διαπίστωσα οτι το πρόβλημα είναι γνωστό στην LG και οτι αναλαμβάνει την επισκευή.Ισχύει αυτό; Παράθεση www.lancisti.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Μόλις σήμερα το διαπίστωσα και εγω.Το εψαξα λίγο στο διαδίκτυο και διαπίστωσα οτι το πρόβλημα είναι γνωστό στην LG και οτι αναλαμβάνει την επισκευή.Ισχύει αυτό; Δεν γνωριζω.... Εμενα μεχρι τωρα ειναι ενταξει μην το ματιασω:X Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Μόλις σήμερα το διαπίστωσα και εγω.Το εψαξα λίγο στο διαδίκτυο και διαπίστωσα οτι το πρόβλημα είναι γνωστό στην LG και οτι αναλαμβάνει την επισκευή.Ισχύει αυτό; εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα. Αλλά ναι είναι γνωστό το θέμα με την ρωγμή στην LG και αναλαμβάνει την επισκευή κανονικά εντός εγγύησης. το επίσημο σερβις είναι η procordia. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Απο μια αποψη βεβαια οσοι αντιμετωπισαν θεμα ετρεξαν και το διαδωσαν/αναφεραν αρα δεν γνωριζουμε ενα πραγματικο ποσοστο Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwpantel Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Εν τω μεταξύ εγώ που είμαι Θεσ/νικη δεν θα στερηθώ 1 εβδομάδα τουλάχιστον την συσκευή μου;Γνωρίζεται αν υπάρχει service στην Θεσ/νικη; (Σιγά μην υπάρχει,αλλά λέμε τώρα) Παράθεση www.lancisti.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iwpantel Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Μόλις μίλησα με Αθήνα.Θα έρθει courier να παραλάβει την συσκευή μου και να την επισκευάσει.Διάρκεια περίπου 5 εργάσιμες ημέρες.Ομολογώ ότι ο υπάλληλος της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης ηταν ευγενικοτατος και μολις του είπα οτι δεν εχω δεύτερη "εξυπνη" συσκευή για να λειτουργήσω ολες αυτές τις μέρες κατευθείαν μου είπε οτι μπορεί να μου αποστείλλει ενα G3 μέχρι να επισκευαστεί το δικό μου Παράθεση www.lancisti.gr/forum Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Μόλις μίλησα με Αθήνα.Θα έρθει courier να παραλάβει την συσκευή μου και να την επισκευάσει.Διάρκεια περίπου 5 εργάσιμες ημέρες.Ομολογώ ότι ο υπάλληλος της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης ηταν ευγενικοτατος και μολις του είπα οτι δεν εχω δεύτερη "εξυπνη" συσκευή για να λειτουργήσω ολες αυτές τις μέρες κατευθείαν μου είπε οτι μπορεί να μου αποστείλλει ενα G3 μέχρι να επισκευαστεί το δικό μου Να σου στείλει ένα g3? Μια χαρά! Μπράβο τους γιατί τις τελευταίες μέρες με τα flex 2 τα είχαν κάνει λίγο μαντάρα Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 εχετε καμια φοτο να δω για τι πραγμα μιλαμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 εχετε καμια φοτο να δω για τι πραγμα μιλαμε? http://techmaniacs.gr/lg-g3-problem-with-cracks/ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntragas Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Εχουν βγαλει αρκετα προβληματακια τα lg αλλα το service τους ειναι πραγματικα αριστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Μετά από επικινονία που είχα με την LG την Τρίτη θα πάω να παραδώσω το κινητό μου στα ΕΛΤΑ της περιοχής που βρίσκομαι και θα παραλάβω ένα LG G3 αντικατάστασης και θα υπογράψω ένα χαρτί ότι το παραλαμβάνω και θα το παραδώσω χωρίς να το κάνω ζημιά. Στο σέρβις με είπαν θα αλλάξουν το πλαίσιο που πάει πακέτο με το γυαλί και την οθόνη. Το κινητό θα το παραδώσω με καπάκι και μπαταρία. Δεν είναι λευκό. Εχω το χρυσό 16 GB από αγγλία... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carl_Barks Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Μετά από επικινονία που είχα με την LG την Τρίτη θα πάω να παραδώσω το κινητό μου στα ΕΛΤΑ της περιοχής που βρίσκομαι και θα παραλάβω ένα LG G3 αντικατάστασης και θα υπογράψω ένα χαρτί ότι το παραλαμβάνω και θα το παραδώσω χωρίς να το κάνω ζημιά. Στο σέρβις με είπαν θα αλλάξουν το πλαίσιο που πάει πακέτο με το γυαλί και την οθόνη. Το κινητό θα το παραδώσω με καπάκι και μπαταρία. Δεν είναι λευκό. Εχω το χρυσό 16 GB από αγγλία... Τι παρτίδα είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Τι παρτίδα είναι; Νοέμβριος του 2014. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Νοέμβριος του 2014. Παρτίδα σε ρώτησε... Είναι τα πρωτα 3 ψηφία απο το serial number.... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Άρα είναι 411. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Παρτίδα σε ρώτησε... Είναι τα πρωτα 3 ψηφία απο το serial number.... Γιατί εγώ τι του απάντησα; 411 είναι τα πρώτα 3 ψηφία δλδ Νοέμβριος του 2014. Τώρα το καταλαβατε; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dellodas Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Το δικό μου εμφάνισε την κλασσική ρωγμή στο μικρόφωνο από μπροστά μέχρι πίσω (για την ακρίβεια ήταν 3 ρωγμές σε συνέχεια η μία με την άλλη) και μετά από επικοινωνία με το service έστειλαν courier παρέλαβε το κινητό και σε 5 εργάσιμες μου το επέστρεψαν με αλλαγμένη όλη την πρόσοψη (οθόνη και πλαίσιο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALXGS Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Kαι όταν το επισκευάσουν τι γίνεται? Δεν ξανακάνει ρωγμή? Βάζουν κάποιο "βελτιωμένο" ανταλλακτικό? Παράθεση Oneplus5 8/128 Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Το δικό μου εμφάνισε την κλασσική ρωγμή στο μικρόφωνο από μπροστά μέχρι πίσω (για την ακρίβεια ήταν 3 ρωγμές σε συνέχεια η μία με την άλλη) και μετά από επικοινωνία με το service έστειλαν courier παρέλαβε το κινητό και σε 5 εργάσιμες μου το επέστρεψαν με αλλαγμένη όλη την πρόσοψη (οθόνη και πλαίσιο). Το έστειλες με μπαταρία και πίσω καπάκι; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Σήμερα έδωσα την συσκευή μου στα ελτα και παρέλαβα την συσκευή που με έστειλαν. Πρώτες εντυπώσεις. Κολλάει και κάνει επανεκκίνηση η σβήνει από μόνο του και πρέπει να βγάλω την μπαταρία. Τώρα που είμαι σπίτι βλέπω εχει την 4.4.2 και δεν με επιτρέπει να το αναβαθμίσω. Λέει είναι ενημερωμένο. Κατεβάζω εφαρμογές τώρα κΙ της ενημερώνω. Για να δούμε. Μάλλον είναι κινητό διαφημιστικό από αυτά που είχαν σε καταστήματα. Λέει πίσω από την μπαταρία not for sale. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omni2 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 (edited) Λάθος μέρος Edited June 9, 2015 by omni2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dellodas Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Kαι όταν το επισκευάσουν τι γίνεται? Δεν ξανακάνει ρωγμή? Βάζουν κάποιο "βελτιωμένο" ανταλλακτικό? δεν γνωρίζω αλλά μετά από ενάμισι μήνα δεν έχει παρουσιάσει πάλι πρόβλημα. Το έστειλες με μπαταρία και πίσω καπάκι; ναι όλο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 αυτο το προβλημα παρουσιαζετε σε συσκευες ανεξαρτητου παρτιδας?... ...το δικο μου που ειναι τα 3 πρωτα ψηφια απο το σεριαλ 504 ειναι κατασκευασμενο τον 4ο του 2015? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 αυτο το προβλημα παρουσιαζετε σε συσκευες ανεξαρτητου παρτιδας?... ...το δικο μου που ειναι τα 3 πρωτα ψηφια απο το σεριαλ 504 ειναι κατασκευασμενο τον 4ο του 2015? Δεν σχετίζεται με παρτίδες απλά στις πολύ τελευταίες λόγω ότι είναι πολύ φρέσκα τα τηλέφωνα δεν έχει ακουστεί κάτι. Τον 4ο του 2015 είναι φίλε μου ναι. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts