sofi-k Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Παρεμπιπτόντως μη φαει κανείς στα Goodys της Σύγγρου στο ύψος του μετρό (Φιξ). Όχι μόνο το αυγό αλλά τα πάντα σε στέλνουν στο νοσοκομείο..... :cry:Εχω φαει.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Παρεμπιπτόντως μη φαει κανείς στα Goodys της Σύγγρου στο ύψος του μετρό (Φιξ). Όχι μόνο το αυγό αλλά τα πάντα σε στέλνουν στο νοσοκομείο..... :cry: Και εγώ έχω φάει και μέχρι στιγμής είμαι μια χαρά...:p Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Εχω φαει.:pκαι που πηγες?:lol: :p ειναι πιθανο καποιος να παρουσιασει στομαχικες και εντερικες διαταραχες αν φαει ειτε στα γκουντις ειτε στα μακντοναλτς.σε περιπτωσεις ευαισθησιας μην τρωτε(αν δε μπορειτε να αποφυγετε το "γευμα" σε τετοια μαγαζια) μαγιονεζα,αυγο,μαρουλι Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 ... αλλαντικά, κοτόπουλο και τυρί θα συμπλήρωνα εμένα με πείραξαν. Και λόγω επαγγέλματος (φοιτητής:p :lol: ) τρωω συχνά σε Goodys αλλά ποτέ δε με ενόχλησαν. Εκεί όλα μύριζαν κάπως και είχαν περίεργη γεύση που δεν έχω ξανασυναντήσει πουθενά... Το παραδέχτηκαν και άλλοι που ήταν μαζί. Αnyway εγώ δεν ξαναπατάω στα συγκεκριμένα και ελπίζω να ήταν ιδέα μου:rolleyes: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 ... αλλαντικά, κοτόπουλο και τυρί θα συμπλήρωνα εμένα με πείραξαν. Και λόγω επαγγέλματος (φοιτητής:p :lol: ) τρωω συχνά σε Goodys αλλά ποτέ δε με ενόχλησαν. Εκεί όλα μύριζαν κάπως και είχαν περίεργη γεύση που δεν έχω ξανασυναντήσει πουθενά... Το παραδέχτηκαν και άλλοι που ήταν μαζί. Αnyway εγώ δεν ξαναπατάω στα συγκεκριμένα και ελπίζω να ήταν ιδέα μου:rolleyes: :X Όταν γράφεις «εκεί»,εννοείς τα Mc Donalds ή κάποιο συγκεκριμένο εστιατόριο Goodys; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Όταν γράφεις «εκεί»,εννοείς τα Mc Donalds ή κάποιο συγκεκριμένο εστιατόριο Goodys; Όπως λέω και παραπάνω αναφέρομαι στα Goodys της Συγγρού στο ύψος του μετρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 γκουντις και αργκουντακι στα καγκελααααααααααααααααααααααααααα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 γκουντις και αργκουντακι στα καγκελααααααααααααααααααααααααααα :pΑχαχαχα τα Χριστουγεννα που ειχα παει μια φορα στα Γκουντις ειχα καπως τα νευρα μου και αφου λεω τι θελω, με ρωταει η ταμιας με γλυκια φωνη:"Μηπως θελετε γευμα Αργκουντακι;":p , "ΟΧΙ" της λεω, και με κοιταζε η κοπελα και ενα παιδακι διπλα μου λες και μισω τα αρκουδακια...:p :p :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Αχαχαχα τα Χριστουγεννα που ειχα παει μια φορα στα Γκουντις ειχα καπως τα νευρα μου και αφου λεω τι θελω, με ρωταει η ταμιας με γλυκια φωνη:"Μηπως θελετε γευμα Αργκουντακι;":p , "ΟΧΙ" της λεω, και με κοιταζε η κοπελα και ενα παιδακι διπλα μου λες και μισω τα αρκουδακια...:p :p :p θα ήταν ωραίο να ήμουν και εγώ εκεί...!:lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 goodys... τουλάχιστον δείχνουν και έχουν (στη γεύση ) λιγότερο πλαστικά απο οτι τα McDonalds :O Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainbow_326 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 GooDys... Star Club + foititiki zwi...mallon pane mazi auta...:D Παράθεση dj iN A diFFeRent woRLd ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 αν και τρωω σπανια Junk food αν ειναι να επιλεξω αναμεσα σε Goody's & Mac θα επιλεξω goody's αν και μετα απο καμια ωρα στανταρ θα πεινασω παλι... Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 GooDys... Star Club + foititiki zwi...mallon pane mazi auta...:D etsi....kai meta gia cafe kai tavli kai meta clubbing!!!athanath foititiki zwh!! Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piper_h Δημ. February 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2007 Μα Mc donalds ειναι αθλια..εχουν αθλιες πατατες και γενικα αθλια φαγητα ειναι και αμερικανικα.Τα goody's ειναι ελληνικα εχουν τελειες πατατες και γενικα καλα φαγητα(απο γευση παντα) αν και δεν παω πολυ σε τετοια φαστ φουντ και προτιμω το πιτογυρο με χιλια αν παω θα παω goody's .... Παράθεση "Oh,sweet Christabel. Share with me your poem. For I know now,Im a puppet on this silent stage show. I'm but a poet who failed his best play. A Dead Boy,who failed to write an ending,To each of his poems." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalia Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Χαλαρα Γκουντις . Θεωρω οτι εχουν καλυτερη ποιοτητα απο το Μακ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Χαλαρα Γκουντις . Θεωρω οτι εχουν καλυτερη ποιοτητα απο το ΜακΤα ιδια χαλια ειναι ολα, απο ποιοτητα. Σαν γευση οκ.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Πριν από ένα μήνα υπήρχε ακόμα στα Goodys. Ζήτησα σήμερα Star HAM και Star ΒΑCON στο εστιατόριο του Νέου Ηρακλείου,αλλά αμφότερα έχουν καταργηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Ζήτησα σήμερα Star HAM και Star ΒΑCON στο εστιατόριο του Νέου Ηρακλείου,αλλά αμφότερα έχουν καταργηθεί. Φαινεται ειχαν μεγαλη ζητηση :rolleyes: :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ms5 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 MACMAC Παράθεση In varietate concordia ~Ενότητα στην πολυµορφία~United in diversity ~Unis dans la diversité~In Vielfalt geeint ~Uniti nella diversità~Förenade i mångfalden Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 goodys star club:food: :food: :food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sherman Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Mcdonalds!!! Αυτο το mc chicken δεν παλευεται στην γευση... σε συνδυασμο με πατατουλες.... ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΕΤΡΟ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Goody's και παλι Goody's. τα MacDonalds βρωμανε.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 GODDYS!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nsf3rtU Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Μακ δεν το συζυητω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. April 3, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Πιστεύω πως όσον αφορά τα νηστίσιμα εδέσματα,τα Mc Donalds έχουν μεγαλύτερη ποικιλία.Το Mc Veggie και η μηλόπιτα είναι ιδανικά για όσους νηστεύουν. Αυτό όμως δεν αναιρεί τη συνολική υπεροχή των Goodys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts