averel01 Δημ. December 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2006 proth fora dokimasa ksiristikh xtes kai emeina para poly ikanopoihmenos!den prokeitai na ksanaxrhsimopoihso ksyrafaki ksana!!!:D :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 πάντως για να λεω και την αληθεια και η λιγη υβη στα γεννια καλη ειναι στον αντρα...αλλα μονο εκει...χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 εντυπωσιακή! Πόσο πήγε; 39,9 ευρω απο τα carrefour.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/tree/PERSONAL_CARE_GR_GR_CONSUMER/PEC_MENSGROOMING_CA_GR_CONSUMER/product/HQG265_10_GR_CONSUMER/catalog.jsp?language=el&country=GR&catalogType=CONSUMER&proxybuster=PZTVDZRYPYHDZJ0RMRESHQVHKFSEKI5P εγω αγορασα αυτη και ομολογω οτι ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος. Και εγω αυτην εχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 αυτή όμως δεν ξυρίζει σύριζα... Σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 αυτή όμως δεν ξυρίζει σύριζα... Σωστα? οχι, κουρευει τα γενια με 9 διαφορετικα μηκη.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Για κανονικο ξυρισμα θελει ειτε ξυριστικη ειτε ξυραφι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Για ξύρισμα ανδρικό μόνο ξυραφάκι. Τα άλλα δεν μου πάνε νομίζω ειδικά κερί και σπρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Εγώ βγάζω σπυράκια στο λαιμο και σκέφτηκα να πάρω μια ξυριστική της Philips. Αν ξερει κανεις ποιες ειναι καλυτερες αυτες με την ενυδατικη ή αυτες που κανουν dry shave? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Εγώ βγάζω σπυράκια στο λαιμο και σκέφτηκα να πάρω μια ξυριστική της Philips. Αν ξερει κανεις ποιες ειναι καλυτερες αυτες με την ενυδατικη ή αυτες που κανουν dry shave? Κοίταξε και μια της braun πολυδιαφημιζόμενη τώρα τελευταία.Είναι πολύ καλή.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 εμμ... Γνωρίζεις μοντέλο? Σιγουρα κανει για μενα? Δεν ξερω και που να απευθυνθω για πληροφοριες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 braun cruzer πολύ καλή παιδιά έχω μεν ερεθισμους, σαγόνι μόνο αλλά λιγοστεύουν με τον καιρό Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Αυτη κανει για να αφησεις γενακι αν θες??? Δηλαδη να ξυριστεις αλλα να εχεις γενακι "ημερων" Ποσο κοστιζει περιπου?? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 70 ευρώ την πήρα επαναφορτιζόμενη στο carfour κανει 55-60 Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Αυτη κανει για να αφησεις γενακι αν θες??? Δηλαδη να ξυριστεις αλλα να εχεις γενακι "ημερων" Ποσο κοστιζει περιπου?? http://www.braun.com/uk/cruzer/cruzer.html ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 παιδια επειδη θελω να παρω και εγω ξυριστικη...την θελω για να αφηνω λιγο μουσακι.Οταν λετε η braun cruzer ενοειτε αυτην εδω http://www.braun.com/cruzer/misc/print_cruzer3.jpg ? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Αυτήν την πήρα κι εγώ προχθες συγκεκριμένα. Μάλλον θα την δοκιμάσω σήμερα (όχι για πλήρες ξύρισμα, αλλά για trimming). Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 ποσο την πηρες veco? Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 55 λίρες Κύπρου, δηλαδή γύρω στα 95 ευρώ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 απλά να θυμίσω ενα πράγμα μοντέλα cruzer υπάρχουν αρκετά ανάλογα με το serial number εγώ έχω την 2675 σχετικά παλιά Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 μια παρατήρηση: Οι φτηνές philips είναι όλες made in china απότι είδα. Οι ακριβές made in holand... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Εγώ πήρα την Philips 6 in 1 professional grooming kit , με 40 κάτι ευρουλάκια απο τη "Ηλεκτρονική Αθηνών" και κάνω μια χαρά την δουλειά μου! Βασικά την ήθελα για να πετάξω τα ξυραφάκια... μετά τον στρατό ορκίστηκα να μην ξαναξυριστώ:p Απλά με την μηχανή αφήνω πάντα λίγα γένια, σαν να μαι αξύριστος 3-4 μέρες κάτι! http://images-eu.amazon.com/images/P/B0009VPG0Y.01.MZZZZZZZ.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 απλά να θυμίσω ενα πράγμα μοντέλα cruzer υπάρχουν αρκετά ανάλογα με το serial number εγώ έχω την 2675 σχετικά παλιά Πράγματι. Η δική μου είναι η 2865, δεν ξέρω πόσο παλιά/νέα είναι... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Εγώ πήρα την Philips 6 in 1 professional grooming kit , με 40 κάτι ευρουλάκια απο τη "Ηλεκτρονική Αθηνών" και κάνω μια χαρά την δουλειά μου! Βασικά την ήθελα για να πετάξω τα ξυραφάκια... μετά τον στρατό ορκίστηκα να μην ξαναξυριστώ:p Απλά με την μηχανή αφήνω πάντα λίγα γένια, σαν να μαι αξύριστος 3-4 μέρες κάτι! http://images-eu.amazon.com/images/P/B0009VPG0Y.01.MZZZZZZZ.jpg τόσο είναι το περισσότερο που κόβει; ή μπορείς πχ να αφήσεις σαν να είσαι 1-2 μέρες αξύριστος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 VeCo από το megaelectric? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts