Jump to content

Σχετικά με το ξύρισμα

t300
 Κοινοποίηση

Τί χρησιμοποιείτε για να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες τρίχες ?  

969 members have voted

1. 1. Τί χρησιμοποιείτε για να αφαιρέσετε τις ανεπιθύμητες τρίχες ?

• Wax - κερί
      43
    • Ξυραφάκι
      646
    • Μηχανή ξυρίσματος
      307
    • Ειδικό spray
      15
    • Άλλο
      34

Recommended Posts

εχω πει πως δεν θελω 3 λεπιδες..:)

γιατι θα σκληρύνουν αρκετα τα γενια μου!

:confused: Μήπως έχουμε να κάνουμε με κάποιο μύθο; Ποιος λέει ότι οι 3 λεπίδες θα επηρεάσουν την σκληρότητα των γενιών;

Shake my body release my soul

Punish my senses lose control

THE JAMES

Την ήθελες για πλήρες ξύρισμα; Γιατί αν ναι, νομίζω πως δεν κάνει. Προσωπικά δεν την έχω δοκιμάσει για πλήρες ξύρισμα, την χρησιμοποιώ στη πρώτη σκάλα για trimming, αλλά μου φαίνεται πως για πλήρες ξύρισμα δεν είναι η καλύτερη επιλογή... Πάντως είμαι ευχαριστημένος.

Δυστυχώς την ήθελα για πλήρες ξύρισμα.:(

Shake my body release my soul

Punish my senses lose control

THE JAMES

Εμενα παλι γιατι μπουκονει και η Fusion; Εχω ξυριστει με Mach3, με 3πλες Bic, με Wilkinson Extreme3, με Wilkinson quatro και με Gillete Fusion και ολες μπουκονουν (για να μην μιλισω για της μονες bic που εχω για τις λεπτομεριες...) και καθομαι και της βγαζω με τα νυχια απο μεσα για να συνεχισω το ξυρισμα... Ειπαμε εχω πολυ τριχα, ειδικα για την ηλικια μου, αλλα δεν μπορει να ειναι και τοσο δραμα η κατασταση μου....

Σε σχέση με τα προγενέστερα μοντέλα της Gillette στην Fusion εχω βρεί την απαλότητα στο ξύρισμα.Πάνω απο 3-4 μέρες δεν έμενα αξύριστος γιατί ήξερα οτι θα ήταν μια σχετική επίπονη διαδικασία να ξυρίστω. Αλλά με την Fusion 3 φορές που ξυρίστηκα και είχα αφήσει γένια δεν είχα κανένα πρόβλημα.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Να κανω μια ερωτηση; Το ξυρισμα επιδεινωνει τα σπυρακια;

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Να κανω μια ερωτηση; Το ξυρισμα επιδεινωνει τα σπυρακια;

Θα ελεγα εξαρταται!

Απο τη μια οι τριχες ευνoουν τη λιπαροτητα, απο την αλλη θελει προσοχη στο ξυρισμα.

Προσωπικα επειδη ακομη εχω ενα ελαφρο (ευτυχως!) προβλημα με την ακμη, προσεχω πολυ στο ξυρισμα! Χρησιμοποιω καυτο νερο (ισως γι'αυτο να φευγει αμεσως η ενυδατικη ταινια στη fusion) το οποιο βοηθα παρα πολυ, και σε περιπτωση που γινει μια στραβη και δεν προσεξω πεφτει οινοπνευμα με τη σεσουλα στο ξυραφακι.

Φυσικα αμεσως μετα το ξυρισμα πεφτει πλυσιμο με το ειδικο σαπουνι για την ακμη και ειδικο διαλυμμα που περιεχει και οινοπνευμα αμεσως μετα :cool: :happy:

edit

@VeCo

ΟΚ, λεω κι εγω :O

...παω να κοψω κανα screenie! :whistle:

...στάρτ οφ τόπικ / που σαι ρε Fabo , σ' έχασα :happy: ζεις? ...έντ οφ τόπικ/

Καλά κάνεις Φάμπο και προσέχεις στο ξύρισμα με τα σπυράκια , γιατί δεν θέλει και πολύ να μολυνθείς ή και να κοπείς άσχημα αν έχεις ακμή!

Μπόλικο (καθαρό) οινόπνευμα , ζεστό νερό και ειδικό σαπουνάκι ...άντε και κανένα γιατροσόφι της γιαγιάς με κομπρέσες από χαμομήλι είναι απαραίτητα αξεσουάρ για δερματάκι λείο ...

Δυστυχώς την ήθελα για πλήρες ξύρισμα.:(

Άρα σίγουρα δεν θα κάνει... Το είχα υποψιαστεί πάντως. Όπως και να 'χει, 2-3 φορές το χρόνο που θα θέλω πλήρες ξύρισμα μπορώ να το κάνω και με ξυραφάκι...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

...στάρτ οφ τόπικ / που σαι ρε Fabo , σ' έχασα :happy: ζεις? ...έντ οφ τόπικ/

Καλά κάνεις Φάμπο και προσέχεις στο ξύρισμα με τα σπυράκια , γιατί δεν θέλει και πολύ να μολυνθείς ή και να κοπείς άσχημα αν έχεις ακμή!

Μπόλικο (καθαρό) οινόπνευμα , ζεστό νερό και ειδικό σαπουνάκι ...άντε και κανένα γιατροσόφι της γιαγιάς με κομπρέσες από χαμομήλι είναι απαραίτητα αξεσουάρ για δερματάκι λείο ...

Αμε, ολα τα κομφορ τα εχω, τι νομισες :p

Αυτα τα χαμομηλια δεν ηξερα....ρε μπας και με εμπαιζεις...εγω το χαμομηλι το πινω οταν ειμαι αρρωστος...μηπως να τριψω και τιποτα φυλλα ελιας πανω να εξαφανιστει και η ακμη; :p :p

Αντε, πεταξου και απο το Βρες την ταινια που αξιωθηκα και εβαλα...εννοειται με το σταγονομετρο θα δινονται τα screenies.

Mην καλομαθετε...:devil:

@stilskin Εγω και παλι αιστανομαι να μου τα "τραβαει" καπος... Αν και με την Mach3 ειναι σαφως πιο επιπονο...

@Ilias1908 Οπως ειπε και ο fabo εξαρτατε. Εγω βασικα βγαζω συχνα σπυρακια σε σειμια οπως το μουσακι, οποτε δεν εχω προβλημα καθος ουτος η αλλος δεν ξυριζομαι εκει, αλλα οταν βγαζω στα μαγουλα τους βαζει μια αληφη με την οπια φευγουν και ετσι οταν ξυριζομαι δεν εχω προβλημα, και αμα δεν φυγουν αμα ειναι μικρα δεν υπαρχει προβλημα, αν ειναι μεγαλα ομως δεν ξυριζομαι, ας μεινω και λιγες μερες παραπανω αξυριστος...

Μου κανε τα μουτρα σκ*** η braun :@

Δηλαδη να μη την εκτιμησω φιλε?

Πανω που ημουν ετοιμος να την αγορασω........

Για πες λιγο πιο αναλυτικα....ποσο χρονο τη χρησιμοποιεις?

Δεν αξιζει τελικα κατα τη γνωμη σου?

Μια φορα την δοκίμασα αλλα επειδη το προσωπο μου ειναι πολυ ερεθισμενο κατω στο πηγουνι δεν μπορεσε να με ξυρισει καλα. Τα υπολοιπα μερη ειναι οκ..

• 2 weeks later...
Ρε παιδιά τι κακό είναι αυτό που γίνεται... Έχω μια Gillete Excel έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα ξουράφια που μπαίνουν επάνω και παρατηρώ πως όποιο ξυραφάκι ξαναχρησιμοποιώ για 2η ή 3η φορά(έτσι μου φαίνεται) βγάζω κοκκινίλες ενώ ο πατέρας μου δεν βγάζει... Και βάζω κανονικά after shave... Τι στο καλό? Και μερικές φορές με "τρώνε" και κοκκινίζει πιο πολύ... Τα ξουράφια μόλις ξουρίζομαι τα ξεπλένω καλά και τα περνάω και λίγο οινόπνευμα...:(
Life Is Good

Τα ανταλλακτικά της νέας Fusion είναι συμβατά (μπαίνουν δηλαδή) με την Mach3 Power??? To ξέρει κανείς??

Οχι δεν είναι συμβατά με τις προηγούμενες ξυριστικές μηχανές. Στο ελληνικό site της Fusion το ανέφερε.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Που θα βρω το σαπούνι της Wilkinson? ξέρει κανείς?

Και μιλάω για αυτή τη μορφή, στο μπωλ μέσα,

http://www.auravita.com/prodimages/WISW/wisw10433.jpg

ή έστω κάτι ανάλογο αλλά σε σαπούνι.

Το δοκίμασα σε ένα φίλο ο οποίος τα φέρνει από Γαλλία σε ποσότητα όποτε ταξιδεύει.

Υπάρχει κάτι ανάλογο στην αγορά?

Ότι και η κρέμα, απλά είναι στο βαζάκι μέσα και βάζεις το πινέλο μέσα. Βρεγμένο πινέλο το τρίβεις για να πάρει το σαπούνι στις τρίχες και μετά κατεύθείαν πρόσωπο, το βρήκα πολύ βολικό και γρήγορο και κυρίως αποτελεσματικό

Πήρα την Fusion και πρέπει να ομολογήσω πως είναι πολύ καλή. Αν και την πρώτη φορά μου φάνηκε λίγο περίεργο το ξύρισμα, μετά ήταν πολύ καλύτερο από τις άλλες μηχανές. Ωραίο καθαρό ξύρισμα, χωρίς πολλά κοψίματα και έχω και ευαίσθητο δέρμα .....

Γιώργος

Galaxy s9+

Τελικά τα Bic δεν υστερούν σε σύγκριση με τα Gillette,όπως πίστευα.Τα Bic Comfort είναι εξίσου αποτελεσματικά με τα Bic Advance.Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Δε νομίζω πως τα Mach 3 είναι καλύτερα...

παω για μια ερευνα αγορας..

τιμες κ ποιοτητα στα ξυραφακια..

ισως παρω τη fusion

Σήμερα μπορώ να πω πως η Braun δούλεψε αρκετά καλα....

Δεν την πήγες πίσω τελικά;

Όχι είπα να της δωσω ακόμα μια ευκαιρία... Θα την ξαναδοκιμάσω όμως έχω 30 μέρες να αποφασίσω :P

Όχι είπα να της δωσω ακόμα μια ευκαιρία... Θα την ξαναδοκιμάσω όμως έχω 30 μέρες να αποφασίσω :P

Δωσ' της, ακόμα, μία ευκαιρία! :p