hasiotis_john Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 τόσο είναι το περισσότερο που κόβει; ή μπορείς πχ να αφήσεις σαν να είσαι 1-2 μέρες αξύριστος; 9 "σκάλες' έχει ... εγώ το βάζω στην δεύτερη , με την πρώτη θα είσαι σαν 1-2 μέρες αξύριστος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 VeCo από το megaelectric? Από το Carrefour (το κανονικό, στο τέρμα της Μακαρίου), της Λεμεσού. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Και τη δοκίμασες, VeCo? Πώς είναι στο trimming? Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ακόμα... Πριν λίγο ήρθα σπίτι, μάλλον αύριο θα τη δοκιμάσω... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Πάντως παιδιά εγω με την cruzer κάνω το πολύ ενα λεπτό για να καλοξυριστώ,τεράστια διαφορά απο οταν είχα ξυραφάκι Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Παιδιά να σας ζαλίσω λίγο μπας και με βοηθήσετε διότι έχω μπερδευτεί: 1) Σαν ξυριστική μόνο, μιά philips 9140 (αυτή με τις νέες κεφαλές) θεωρείται αποτελεσματικότερη από την braun cruzer 3; 2) Θέλω, εκτός από ξυριστική που χρειάζομαι διότι η παλιά μου χάλασε, να πάρω και μια μηχανή του γιού μου που να κόβει τα γένια σε διάφορα μήκη (πχ σαν να είναι 1-2 μέρες αξύριστος κλπ). Προφανώς το σχετικό εξαρτημα που έχει πάνω η philips 9140 δεν ρυθμίζει μήκος τρίχας. Σωστό; Αρα, θα πρέπει να του πάρω ή μια μηχανή που αποκλειστικά να είναι για γένεια, ή μία κουρευτική αλλά που να είναι και για γένεια, ή μία ξυριστική αλλά που να κάνει και για γένεια. Δεν με πειράζει η τιμή και πολύ... Εχω πχ βρει http://www.braun.com/uk/cruzer/cruzer.html http://www.babyliss.com/uk/fiche_produit.php?id_produit=25&id_gamme=4 http://www.babyliss.com/uk/fiche_produit.php?id_produit=30&id_gamme=19 http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=GB&slg=ENG&cat=PEC_MENSGROOMING_CA&sct=ME_BEARDTRIMMING_SU&session=20070104130046_85.75.144.57&grp=PERSONAL_CARE_GR&ctn=QT4045/70 http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=QG3080/30&slg=ENG&scy=GB Οι philips είναι επαναφορτιζόμενες οπότε θέλουν κάποτε μπαταρίες και ίσως δεν είναι αρκετά ισχυρές αλλά δεν χρειάζονται συντήρηση στις λεπίδες. Οι babyliss είδα ότι δουλεύουν με ρεύμα αλλά θέλουν συχνό λάδωμα στις λεπίδες. Η 760 μάλιστα κατεβαίνει και στα 0.5μμ μήκος τρίχας. Οποιαδήποτε γνώμη καλοδεχούμενη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Επιτελους ήρθε και στην Ελλάδα η νέα Gillette Fusion Power!:) Υποθέτω σύντομα θα είναι και στα καταστήματα! http://www.gillettefusion.gr Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Αυτο το μικροτσιπ, τι ακριβως κανει?? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Αυτο το μικροτσιπ, τι ακριβως κανει?? Συνδέεσαι ασύρματα στο Internet για να κατεβάζεις Updates για τις λεπίδες. :lol: *Δε μπόρεσα να αντισταθώ... Sorry! Με κάθε φιλική διάθεση και χιούμορ :) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Συνδέεσαι ασύρματα στο Internet για να κατεβάζεις Updates για τις λεπίδες. :lol: *Δε μπόρεσα να αντισταθώ... Sorry! Με κάθε φιλική διάθεση και χιούμορ :) :lol: :lol: :lol: :lol: Καλο θα ηταν ;) Πως δεν το σκεφτηκαν στην gilette:D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Τελικά VeCo το δοκίμασες;; (μη μου πεις πάλι όχι, γιατί σε φαντάζομαι να αφήνεις μούσια αλά Χριστόδουλου by now) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Την δοκίμασα τέκνον μου... :p Με μία λέξη, άψογη. Κανένας ερεθισμός, εξαιρετική αίσθηση (σχεδόν δεν καταλάβαινα ότι ξυριζόμουν) και πετυχημένο το «αξύριστο» λουκ. Λέω αύριο να ξαναξυριστώ! :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Την δοκίμασα τέκνον μου... :p Με μία λέξη, άψογη. Κανένας ερεθισμός, εξαιρετική αίσθηση (σχεδόν δεν καταλάβαινα ότι ξυριζόμουν) και πετυχημένο το «αξύριστο» λουκ. Λέω αύριο να ξαναξυριστώ! :p οπότε την δοκίμασες μόνο με τη ρύθμιση για γένια; Εχει 4 σκάλες για αξύριστο λουκ. Σωστά; Στα 1.2 mm την δοκίμασες; Ανταλλακτικά βρίσκει εύκολα κανείς άραγε; online δεν βρήκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 οπότε την δοκίμασες μόνο με τη ρύθμιση για γένια; Εχει 4 σκάλες για αξύριστο λουκ. Σωστά; Στα 1.2 mm την δοκίμασες; Ανταλλακτικά βρίσκει εύκολα κανείς άραγε; online δεν βρήκα... Ναι, από τις τέσσερεις σκάλες την πρώτη για τα 1,2 χιλιοστά. Δοκίμασα ελάχιστα και την κανονική ξυριστική, σε κάποια σημεία που ήθελα πλήρες ξύρισμα και ήταν πολύ καλή. Τώρα για ανταλλακτικά δεν ξέρω, είναι μία πολύ καλή ερώτηση... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Μπράβο αξύριστο τέκνον μου! :p Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Με τα 1.2 χιλιοστά σε κάνει σαν ας πουμε 1-2 μερες γένια να εχεις? Ρωτάω διότι οι εξειδικευμένες σε γένια έχουν ρύθμιση για 0.5, 1, 1.5, 2 mm κλπ. Αν με τα 1.2 είναι ΟΚ τα γένια τότε προφανώς κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου και με την cruzer! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Μπράβο αξύριστο τέκνον μου! :p :lol: Με τα 1.2 χιλιοστά σε κάνει σαν ας πουμε 1-2 μερες γένια να εχεις? Ρωτάω διότι οι εξειδικευμένες σε γένια έχουν ρύθμιση για 0.5, 1, 1.5, 2 mm κλπ. Αν με τα 1.2 είναι ΟΚ τα γένια τότε προφανώς κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου και με την cruzer! Είναι περίπου σαν 3 μέρες μετά το ξύρισμα, όπως ακριβώς τα ήθελα (αν και αρχικά έλεγα για πιο κοντά). Αν και δεν ξέρω αν θα με βόλευε κάτι πιο εξειδικευμένο, η συγκεκριμένη με ικανοποιεί απόλυτα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 επειδη εχω μεγαλο καρυδι στο λαιμο, ειναι πιο χρηστικη η ξυριστικη μηχανη απο τα ξυραφακια; δε ξερω τι ξυραφακι να αγορασω για αυτο το σημειο, διοτι μενουν οι τριχες. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 επειδη εχω μεγαλο καρυδι στο λαιμο, ειναι πιο χρηστικη η ξυριστικη μηχανη απο τα ξυραφακια; δε ξερω τι ξυραφακι να αγορασω για αυτο το σημειο, διοτι μενουν οι τριχες. Δοκιμασε το Gillete Fussion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Η αν περιμένεις λίγο καιρό η wilkinson Θα βγάλει με 5 λεπίδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Η αν περιμένεις λίγο καιρό η wilkinson Θα βγάλει με 5 λεπίδες... και η fusion 5 εχει! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Πράγματι, αλλά όχι μαζί... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 και η fusion 5 εχει! Me 6 τοτε. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Αυτήν την περίοδο χρησιμοποιώ τα BIC Advance με τρεις λεπίδες. Είναι τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει ποτέ.Είναι απίστευτα άνετα και πολύ ασφαλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsta Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Απο οτι ειδα αναφερομαστε μονο στο ξιρισμα του πρωσοπου...Αλλα θα αλλαξω λιγο! Εγω εχω 1 αλλη απορια βγαζω με το τσιμπιδακι της τριχες απο τα φριδια μου στο κενρο τον φριδιον εδω και 2 χρονια περιπου και θα ηθελα να ρωτισω εαν γινεται να της βγαλω μια για παντα με λειζερ μηπως ξερει καποιος?? οχι και τοσο αντρικο αυτο ε??:lol: :p Παράθεση ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΣ...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts