Nistisimos Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 LG G2 εγγύηση ποιότητας - τιμής! Παράθεση Nokia 3210 -> Sony Ericsson T68i -> Sony Ericsson K750i -> Sony Ericsson W610i -> Nokia 5800 XpressMusic -> iPhone 3GS -> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Το αγαπημένο μου s5,η πιο ζυγισμένη σε απόδοση/λειτουργίες/τιμή που είχα ποτέ. 6 μέρες αναμονή, 3 ώρες κλησεις,3 ώρες οθονη τι να θέλω άλλο. Αλλα για tablet to iPad mini retina δεν το αλλάζω με τίποτα. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litos_gr Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 coolpad f1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motek Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 OnePlus One 64GB Sandstone Black. Νομίζω θα έπρεπε να είναι στην ψηφοφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgmeteo Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Xiaomi Redmi Note 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos259 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Lenovo A806 Ο λογος απλος, με 135€ πηρα τηλ. σχεδον οπως το ηθελα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Οι πρωταγωνιστές των τελευταίων ετών στον τομέα των κινητών συσκευών είναι αναμφισβήτητα δύο. Φυσικά μιλάμε για την Apple και τη Samsung. Περιμένουμε τις απόψεις σας! Παντως τα μεχρις στιγμης απο τελεσματα για εμας εδω μεσα, δειχνουν Samsung και LG και την apple 4ή! Εχω Samsung note 2 και οπως δειχνουν τα πραγματα θα το εχω καιρο ακομα, δεν περναει η σκεψη να το δωσω, οχι γιατι δεν μπορω οικονομικα αλλα γιατι δεν βλεπω τον λογο να το αφησω να παρω καποιο αλλο και να προσφαιρει κατι παραπανω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imeliss Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Lg d605. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Είναι σχετικά γρήγορο με ικανοποιητική μνήμη και τιμή. Ήδη πέρασε ο πρώτος χρόνος και μάλλον θα το κρατήσω για ένα χρόνο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavroulis Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Άλλο - Asus Zenfone 5 (αγορά από Κίνα ~140€) Είμαι ικανοποιημένος. Μας τα χαλάει μόνο στη μέτρια κάμερα και στην όχι πολύ φωτεινή οθόνη, ειδικά στον ήλιο. Η μπαταρία θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά βγάζει μια μέρα χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Για την ώρα z3 compact. Καλό και βολικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 AMOI N828. Παλιό, αλλά σκυλί! Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) Thl5000. Δικαρτο 5'' full hd με kitkat, 13mpixel Sony camera module με καλό led φλας και hdr-panoramic κλπ., και 5000 μιλλιαμπερ μπαταρία. Τούμπανο. Καλά όχι και τούμπανο... Τι να πούμε και εμείς, δίκαρτο με 5.0.2 Lollipop, με 6" QHD, 16MP με IOS, μπροστινή κάμερα 5MP, dual Led, μεταλλική unibody κατασκευή, 4000mah μπαταρία. Lenovo Vibe Z2 Pro. Edited May 16, 2015 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Samsung Note II Το αγόρασα καινούριο και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή.. δεν υπάρχει ούτε το παραμικρό που δεν μπορεί να κάνει σε σχέση με τα καινούρια. Θα το άλλαζα μόνο αν μου περίσσευαν χρήματα. Τώρα μια καινούρια μπαταρία χρειάζεται γιατί έχει πέσει όπως είναι λογικό και πάμε για άλλα 3 χρόνια! Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 xiaomi redmi 1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Καλησπέρα :) Sony xperia Z ultra ή όπως το λέμε και στο νήμα του θηρίο, απόλυτα επιτυχημένη αγορά και λόγω της ελκυστικης τιμής που διατίθεται εδώ και αρκετό διάστημα, κανένα θέμα και λόγω μεγέθους, συσκευή σταθμός για εμένα και με βλέπω να την έχω για καιρό ακόμη :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djepoxy Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Σας χαιρετώ! LG Nexus 5 εγώ, πολύ ευχαριστημένος και σαν κατασκευή αλλά και λόγω υποστήριξης Google! Θα το ξαναέπαιρνα σίγουρα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakopita Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 LG Optimus G. Αστερι κινητο. Μετα απο 2 χρονια που το εχω, πλεον εφτασα στο σημειο να θελω να το αλλαξω και η συσκευη να μην μου δινει κανενα δικαιωμα να το κανω αυτο (πραγμα που με εκνευριζει με την καλή την εννοια). Προφανως στους περισσοτερους από μας, το θεμα αλλαγης συσκευης εχει να κανει οχι με πραγματικη αναγκη καθως λιγο πολυ τα κινητα που ειχαμε ηδη εκαναν ολες τις λειτουργειες του μεσου χρηστη και με το παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Elephone P3000S. Καλα χαρακτηριστικά. Τιμή 140 ευρώ. Τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) HCT ΟΝΕ Μ7. Υποκειμενικά, είναι το πιο όμορφο κινητό που έχει βγει, τελείως αποβλημάτιστο σε ότι και αν του βάλω, ακόμη και στις φωτογραφίες πορτραίτα που εκυπώνω σε 13Χ18. Θα το άλλαζα (για κύριο κινητό) με ένα άλλο HTC, αλλά δεν με έχει βάλει ακόμα η εταιρεία αυτή σε πειρασμό. Δεύτερο έχω ένα Hongmi Redmi 1s, μια χαρά για 2ο. Θα καλόβλεπα ένα κινητό των 5,5'' των 200€ max, αλλά ακόμη κάνω έρευνα για την καλύτερη οθόνη/κάμερα. Edited May 16, 2015 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelk Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Xiaomi Mi3W και προσεχώς Meizu ΜΧ4! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabi13 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Nokia Lumia 920 εδώ και ενάμιση χρόνο (το πρώτο μου smartphone). Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι πλέον η μπαταρία του, δεν βγάζει τη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 xiaomi και χαρουμενος οχι τιποτα high end ενα απλο xiaomi 1s Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Και το προηγουμενο μου κινητο ηταν Huawei και αυτο που εχω τωρα. Το προηγουμενο ηταν το Huawei Ideos X5 PRO που για οταν το πηρα ηταν οτι καλυτερο στην αγορα και σαν δυνατοτητες και σαν τιμή. Και με εκεινο μπηκα στο τρυπακι με το myphone και ολα τα μονταρισματα που το εκαναν να πεταει ακομα περισσοτερο και το ειχαμε κανει ως και να συνδεεται στην τηλεοραση χωρις hdmi. Να' ναι καλα οι συμφοριτες που συνεβαλαν σε αυτο.Το εχω ακομα στην ακρη ως εφεδρικο αυτο αλλα πηρα και ενα καινουριο δικαρτο για να ειμαι κοντα στη τεχνολογια του σημερα ειμαι κατοχος λοιπον του οχταπυρηνου Huawei Ascend G750 ή αλλιως Huawei Honor 3x ειναι το ιδιο κινητο με 2 διαφορετικες ονομασιες. Και απο αυτο ειμαι υπερευχαριστημενος πολυ καλες δυνατοτητες σε λογικα χρηματα. Και με τα 2 λοιπον ειμαι ευχαριστημενος μοναδικο μειον η μη σωστη αναβαθμιση απο μερια της εταιρειας για τα ευρωπαικα της μοντελα. Ευτυχως με μοντες μεσω λειτουργικου και βοηθεια και απο τα παιδια απο xda το μετατρεπεις σε κινεζικη εκδοχη με ελληνικα ομως κανονικα και παιρνεις ολες τις αναβαθμισεις που για τα κινεζικα μοντελα τους βγαζουν μια σχεδον καθε τριμηνο!!! Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki65 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Εδώ και 2 περίπου χρόνια με συντροφεύει το Oppo Find 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Xiaomi red rice Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts