Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πατακια μου ειπε στα 70 ευρω .

http://www.citroen.com/NR/rdonlyres/01A80DCE-9E35-4D74-9538-2544F965F76F/34282/R2098_p40.jpg

μου αρεσαν αρκετα αν και θα ηθελα ραφες γυρω γυρω αλλιως κατα τα αλλα και η μοκετα μου φανικε καλη και απο κατω ειχε χοντρο πλαστικο οποτε ουτε θα τσαλακονωνται ουτε θα χανουν την φορμα τους

τα εχει κανενας ?

Τα σιγκεκριμένα τα είχε στην αντιπροσωπία αλλα δεν είχα ρωτήσει τιμή...

Το αυτοκίνητο απο το εργοστάσιο έχει κάτι πατάκια που κάτω στην άκρη γράφουν C4, σωστά;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αναφερομαι στους αισθητηρες παρακαρισματος για τους οποιους δεν ειχα συννενοηθει σωστα οταν μου τους εκαναν δωρο και περιμενα να ειναι 4! Karl ειναι δυνατον τα απλα να εχουν ποδια και τα Pack να μην εχουν;;;; Αν ειναι ετσι ειναι τελειως ηλιθιος αυτος που το σκεφτηκε αυτο. Θα ξαναπω μεσα στη βδομαδα να ρωτησω γι'αυτο και για το μπουκαλακι που ξεχασα να παρω(καλη ειναι η τιμη που το πηρες). Οσο για τα αλλα αν πας σε μαγαζι με αξεσουαρ η ακομα και στο Praktiker θα βρεις παρα πολλες επιλογες και παμφθηνα! Πατακια 70 ευρω;;;; Για ολους μας θα παρεις;;;;

ξερω και εγω ρε φιλε πολλα ειναι οντος τα 70 και εγω ετσι λεω . ποια ειναι μια λογικη τιμη για πατακια?

χρωμα δεν πηρα δεν ειχε μου ειπε να παω την δευτερα .

οσο για την ποδια δεν ξερω γιατι ειναι ετσι αλλα προσωπικα με συμφερει :cool: λογικα ειναι θεμα κοστους θα ανεβενε το κοστος περισοτερο κατι τετοιο παιζει .

Ε ναι θα ανεβαινε το κοστος ενω η δικια σου εκδοση που ειναι και πιο φτηνη τι γινεται; Ειναι τρελοι αυτοι οι Γαλατες. Κατω απο τον αριθμο πλαισιου γραφει ενα Ι56Μ και στον κωδικο μοντελου γραφει ενα ΙCB5A.... αυτα τι ειναι; Ειναι μοναδικα (οπως το VIN) η αντιπροσωπευουν εκδοση κτλ;

Εγω;

Το εχω ξεμπουκωσει εδω και 500 χιλιομετρα!!! Απο χαμηλα δεν εχω κανενα προβλημα ιδανικο στην Αθηνα! Ψηλα παρα πολυ καλο μονο που η πρωτη στα ψηλα το χαλαει λιγο γιατι απλως μου φαινεται βουιζει περισσοτερο και δεν επιταχυνει πολυ αλλα στις αλλες σχεσεις γενικα μου φαινεται παρα πολυ καλο και στα ψηλα!

Σημερα που ειδα τις ζαντες εκει ζηλεψα και ισως επισπευσω την αγορα τους. Εκτος απο τις ωραιες Radicale ειδα και κατι αλλες οχι τοσο ωραιες αλλα φτηνοτερες. Ξερετε ποιες επιλογες εχει για 16αρες η Citroen και που μπορω να τις δω;

Οπως θα δειτε έβαλα στην υπογραφή μου τα link για τα πακετακια που ειχα φτιαξει. Εβαλα και ημερομηνια τελευταιας ενημερωσης εφοσον θα τα αλλαζω. Επισης προσθεσα ενα πακετο με ολες τις εκδοσεις εξοπλισμου που εισαγονται στην Ελλαδα και τα εξτρα που μπορεις να βαλεις απο το εργοστασιο. Το Τεχνικα που βλεπε ενημερωση απλως εχω βγαλει μερικα αρχεια που ελεγαν για εξοπλισμο. Επισης σε αυτο θα ενημερωσω συντομα το xls με στοιχεια απο το 1400 και το 2λιτρο. Το More info ενημερωθηκε με:

1)Οτι Links εχω απο site που μιλανε για το C4 η που εχουν φωτο,

2)Links των forums που μιλανε για το C4(υπαρχουν εκτος απο αυτο και τους 4T ενα High Speed Team Citroen Club που καποτε δουλευε τωρα λεει coming soon και επισης και στο αλλφορουμς που ειμαι mod στην ενοτητα με τα αυτοκινητα μιλαμε λιγο. Παντως εδω ειμαστε ποιο πολλοι απο ολα και γραφουμε και συχνα.

3)Πωλησεις μεχρι και το Σεπτεμβριο τωρα, φτασαμε τα 3822 πριν ενα μηνα.

4)Λιστες μελων με c4 εδω και στο 4Τ

5)Bittorent για τη δοκιμη του 5th gear στο c4(ισως αργοτερα κοψω απο ολο το επεισοδιο μονο τη δοκιμη του c4 που ειναι 4 λεπτα αλλα δεν εχω χρονο τωρα

6)σκαναρισμενο το χαρτι απο το συνεργειο με τις επιλογες εργασιων που κανουν στα σερβις

Οτι αλλο εχετε οποιος μπορει ας μου το στειλει να το συμπεριλαβω κι αυτο. Αντε ξυπνηστε υπναραδες!

EDIT:Karl για την ποδια το δικο σου εννοεις οτι εχει οχι μονο μπροστα μεχρι τον αξονα αλλα και ποιο πισω ετσι; Ειναι ολο καλυμμενο απο κατω;

Aύριο πάω Praktiker για εφοδιασμό...σφουγγάρι, απορρυπαντικό, πιεσόμετρο για ελαστικά, πατάκια ανοικτού χρώματος (δεν τα αντέχω τα μαύρα) και κανα δυο τσιμπλίκια που είδα.

Εν τω μεταξύ τα καπάκια ακόμα να μου έρθουν...

Ι need a six month vacation, twice a year.

Aύριο πάω Praktiker για εφοδιασμό...σφουγγάρι, απορρυπαντικό, πιεσόμετρο για ελαστικά, πατάκια ανοικτού χρώματος (δεν τα αντέχω τα μαύρα) και κανα δυο τσιμπλίκια που είδα.

Εν τω μεταξύ τα καπάκια ακόμα να μου έρθουν...

βγαλε μια φωτο τα πατακια που θα παρεις πες μου και τιμουλα και αν εφαρμοζουν καλα .

EDIT:Karl για την ποδια το δικο σου εννοεις οτι εχει οχι μονο μπροστα μεχρι τον αξονα αλλα και ποιο πισω ετσι; Ειναι ολο καλυμμενο απο κατω;

ολο το μονο που φενεται απο κατω ειναι ενα μερος της εξατμισης απο την μεση και πισω νομιζω :rolleyes: :) ;)

Ρε συ ανοικτου χρωματος θα μαυρισουν στην βδομαδα! τα πατακια που θα βρεις θα ειναι πανω απο 50 αν πας ακομα και στα praktiker διαφορων ποιοτιτων και θα τα πληρωσεις γυρω στα 15 ευρω το ενα(ισως τα πισω ποιο φτηνα). Εμενα κατω απο τον κινητηρα φαινεται λες και κατι λειπει που δεν εχει ποδια!!!

Eνώ με τα μαύρα ....είμαι μέσα στην καθαριότητα! Εκεί να δεις τι γίνεται...

:D :D

Πιστευω οτι θα τα συχαθεις γιατι ασπρο δεν θα κξαναγινει ενω τα αλλα το πολυ πολυ να γινουν γκρι. Τεσπα οτι πεις! :D

Ισως σας φανει χαζο το θεμα αλλα θελω να βαλω αλουμινενια πεταλιερα στο C4 και για ομορφια αλλα κυριως για να ερθουν ποιο κοντα τα πεταλια να με βολεψει στο μυτη-τακουνι. Μην αρχισετε ολοι: α με αυτην θα κερδισεις 10 αλογα και τετοια χαζα :D απλως θελω να ρωτησω αν εχετε βαλει καποιοι και σας δημιουργησε κανενα προβλημα πχ σε φιλο μου του ξεβιδωνονταν και κουνιονταν συνεχεια. Ειδα κανα δυο στο Praktiker μονο αλλα η μια ειναι σκετο αλουμινιο και απορω πως εβαλαν τον χαρακτηρισμο αντιολισθιτικα! Ξερετε πουθενα στον Πειραια που εχει καπου να δω;

:D :D

Πιστευω οτι θα τα συχαθεις γιατι ασπρο δεν θα κξαναγινει ενω τα αλλα το πολυ πολυ να γινουν γκρι. Τεσπα οτι πεις! :D

Ισως σας φανει χαζο το θεμα αλλα θελω να βαλω αλουμινενια πεταλιερα στο C4 και για ομορφια αλλα κυριως για να ερθουν ποιο κοντα τα πεταλια να με βολεψει στο μυτη-τακουνι. Μην αρχισετε ολοι: α με αυτην θα κερδισεις 10 αλογα και τετοια χαζα :D απλως θελω να ρωτησω αν εχετε βαλει καποιοι και σας δημιουργησε κανενα προβλημα πχ σε φιλο μου του ξεβιδωνονταν και κουνιονταν συνεχεια. Ειδα κανα δυο στο Praktiker μονο αλλα η μια ειναι σκετο αλουμινιο και απορω πως εβαλαν τον χαρακτηρισμο αντιολισθιτικα! Ξερετε πουθενα στον Πειραια που εχει καπου να δω;

Στην CITROEN ρώτησες πόσο έχουν; Στο δικό μου (όπως φαντάζομαι και σε όλα τα VTS) αλουμινένια είναι μόνο το φρένο και ο συμπλέκτης. Θέλω κάποια στιγμή να πάω στη CITROEN να μου βάλουν και τα υπόλοιπα !!!!!!!!! (footrest και γκάζι) :lol:

Eνώ με τα μαύρα ....είμαι μέσα στην καθαριότητα! Εκεί να δεις τι γίνεται...

Πάντως με τα ανοιχτόχρωμα θα είναι σίγουρα χειρότερα τα πράγματα. Βέβαια, δικό σου είναι, ότι θέλεις κάνεις....

Εμένα μου έκαναν δώρο τα πατάκια (όχι αυτά που δίνουν όλοι αλλά τα 3D του C4) όταν πήρα το αυτοκίνητο

Ρε συ εννοω να παρω αλουμινενια και να τα βαλω απο πανω με καμια 15αρια ευρω το πολυ! Στη citroen θα με φανε! Αν και δεν ηξερα οτι εχουν. θα ρωτησω!

Πάντως με τα ανοιχτόχρωμα θα είναι σίγουρα χειρότερα τα πράγματα. Βέβαια, δικό σου είναι, ότι θέλεις κάνεις....

Εμένα μου έκαναν δώρο τα πατάκια (όχι αυτά που δίνουν όλοι αλλά τα 3D του C4) όταν πήρα το αυτοκίνητο

Έχω εμπειρία επι του θέματος με ανοικτόχρωμα στο προηγούμενό μου Saxo VTS και ομολογώ ότι με άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο. Οση βρωμιά και να είχαν δεν φαίνονταν εν αντιθέσει με το χάλι του μαύρου...

Θέμα κόστους δεν υφίσταταια φού το ακριβό είναι και φτηνό όπως λέει ο σοφός λαός! :p

πως ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ????????????

βάζεις την διεύθυνση της εικόνας που έχεις ανεβάσει κάπου αλλού ανάμεσα στα [/img]

Ρε συ εννοω να παρω αλουμινενια και να τα βαλω απο πανω με καμια 15αρια ευρω το πολυ! Στη citroen θα με φανε! Αν και δεν ηξερα οτι εχουν. θα ρωτησω!

Οτι θα σε φάνε είναι το μόνο σίγουρο. Απλά ενημερωτικά να ρωτήσεις. Πάντως θα είναι σίγουρα καλύτερα από το να βάλεις πεταλιέρα aftermarket και δη με 15 ευρώ. Όπου έχω δει κάτι αντίστοιχο δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε. Έφευγαν οι βίδες, ήταν στραβοτοποθετημένα, ψήλωσαν πολύ τα πετάλια κτλ :cry:

Έχω εμπειρία επι του θέματος με ανοικτόχρωμα στο προηγούμενό μου Saxo VTS και ομολογώ ότι με άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο. Οση βρωμιά και να είχαν δεν φαίνονταν εν αντιθέσει με το χάλι του μαύρου...

Θέμα κόστους δεν υφίσταταια φού το ακριβό είναι και φτηνό όπως λέει ο σοφός λαός! :p

Δεν διαφωνώ καθόλου με αυτά που λες. Πιστεύω, όμως, ότι το καλύτερο χρώμα είναι το γκρι. Έχω στoυ πατέρα μου και δεν φαίνεται τίποτα, όσο καιρό κι αν κάνω να τα πλύνω

Οτι θα σε φάνε είναι το μόνο σίγουρο. Απλά ενημερωτικά να ρωτήσεις. Πάντως θα είναι σίγουρα καλύτερα από το να βάλεις πεταλιέρα aftermarket και δη με 15 ευρώ. Όπου έχω δει κάτι αντίστοιχο δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε. Έφευγαν οι βίδες, ήταν στραβοτοποθετημένα, ψήλωσαν πολύ τα πετάλια κτλ :cry:

ακριβως αυτα τα τελευταια φοβαμαι! Μολις ειδα ομως μια φωτο με τα αλουμινενια της citroen μαλλον και απ'οτι βλεπω ειναι και τα δυο ακριβως οπως τα κανονικα πενταλ οσον αφορα το σχημα ενω εγω θελω να ερθουν πιο κοντα... :(

πες μου σε παρακαλω την γνωμη σου για τα 3D αξιζουν τα χρηματα τους ? ειναι αυτα με το σκληρο το πλασιτικο απο κατω ? κανονικα δεν θα επρεπε να εχουν και ραφες γυρω γυρο δεν νομιζω να ξεφτιζουν . μπενουν καλα στην θεση τους ? δεν νομιζω να εχεις προβλημα να κουνιουνται δεξια αριστερα ?

... Οσο για τα alarm εγω το ειχα πει και σημερα που ερχομουν απο ταξιδι σε φρεναρισμα πολυυυυυ αποτομο απο τα 140 στα 50 δεν αναψαν αν και ενεργοποιηθηκε και το abs λογω ασφαλτου κιολας. Οσε φορες το εχω δοκιμασει ομως ποτε δεν εχω τυχει να σταματησω τελειως, μηπως τοτε αναβουν;;; για το καπο σημερα το ανοιξα για πρωτη φορα μεχρι τα 150 για λιγο αλλα δεν προσεξα κατι τετοιο. Οι αναταραξεις ειναι κυριως στο μπροστινο μερος ή σηκωνεται ολο μαζι; Το λεω γιατι επειδη εχω τη θεση τερμα κατω βλεπω μονο το πισω μερος.

Δεν χρειαζεται να σταματησεις (ακινητοποιηθεις) για να αναψουν. Αρκει να φρεναρεις με τερμα το πενταλ περιπου ,για να καταλαβεις μου αναψαν απο 150 σε 100. Αποτομο και στιγμιαιο και αναψαν. Το καπο που ρωτησα σε 4 συνεργεια παιζει σε ολα. Οχι το μπροστινο μερος αλλα πισω. Αν σηκωσεις λιγο το κεφαλι να δεις την κογχη του(το πισω μερος εκει στους καθαριστηρες) θα καταλαβεις. Ολο μαζι παιζει.

Για τα πενταλ μην βαλεις τα φτηνα με τις αλενοβιδες, ειναι επικινδυνα , ξεβιδωνουν, κουνανε, κλπ. Η παρε καλα αλουμινιου (μαμα η καλη μαρκα) η αστα οπως ειναι τα λαστιχακια του . Σου τα λεω μονο και μονο για θεμα ασφαλειας. Μη κανεις κολπα με το πενταλ του φρενου εχω ακουσει διαφορες ιστοριες με τα φτηνα αλουμινενια (Δεν ξερω αν ειναι αληθεια βεβαια). Φυλαγε τα ρουχα σου ...... που λεει η παροιμια.

C4 COUPE 1,6 VTR Pack

Δεν χρειαζεται να σταματησεις (ακινητοποιηθεις) για να αναψουν. Αρκει να φρεναρεις με τερμα το πενταλ περιπου ,για να καταλαβεις μου αναψαν απο 150 σε 100. Αποτομο και στιγμιαιο και αναψαν. Το καπο που ρωτησα σε 4 συνεργεια παιζει σε ολα. Οχι το μπροστινο μερος αλλα πισω. Αν σηκωσεις λιγο το κεφαλι να δεις την κογχη του(το πισω μερος εκει στους καθαριστηρες) θα καταλαβεις. Ολο μαζι παιζει.

Για τα πενταλ μην βαλεις τα φτηνα με τις αλενοβιδες, ειναι επικινδυνα , ξεβιδωνουν, κουνανε, κλπ. Η παρε καλα αλουμινιου (μαμα η καλη μαρκα) η αστα οπως ειναι τα λαστιχακια του . Σου τα λεω μονο και μονο για θεμα ασφαλειας. Μη κανεις κολπα με το πενταλ του φρενου εχω ακουσει διαφορες ιστοριες με τα φτηνα αλουμινενια (Δεν ξερω αν ειναι αληθεια βεβαια). Φυλαγε τα ρουχα σου ...... που λεει η παροιμια.

Ναι το ξερω γιαυτο ρωταω τι να παρω; Τι τιμες παιζουν σε αυτα τα καλα που λετε;

Δεν διαφωνώ καθόλου με αυτά που λες. Πιστεύω, όμως, ότι το καλύτερο χρώμα είναι το γκρι. Έχω στoυ πατέρα μου και δεν φαίνεται τίποτα, όσο καιρό κι αν κάνω να τα πλύνω

Tο ξέρω αλλά σε συνδιασμό με το μπεζ χρώμα του σαλονιού μου και του ταμπλό μου θα είναι σαν το Datsun του Ταμτάκου.

Anyway πήρα αυτά από το Praktiker με €25 και ομολογώ ότι είναι πανέμορφα και ταιριάζουν απόλυτα στο εσωτερικό του C4 μου.

http://img203.imageshack.us/img203/9918/dsc00099medium3xg.th.jpg

Πήρα επίσης ένα πιεσόμετρο τύπου στυλό, σαπούνι για πλύσιμο, σφουγγάρι, δέρμα και ένα βουρτσάκι εμποτισμένο με ειδικό λαδάκι για την σκόνη.

Καλημέρα :)

αντε elteo με για σου και καλοπατητα τα πατακια :P

αντε να δω εγω τι θα παρω για πατακι γιατι αυτα που εχω ειναι χαλια .

εγω παλι θελω καταμαυρα πισσα .