Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό γίνεται και στο Yaris TSport 1.5 της μητέρας μου αλλά και στο Αlfa 166 2.0 του πατέρα μου.

Πάγια (οικογενειακή) τακτική! :p

εχει Yaris TSport 1.5 η μητερα σου :blink: επειδη ειναι 1.500 η της αρεσαν περισοτερο τα λευκα οργανα και οι 15αρες ?

σημερα φευγοντας απο το ΤΕΙ ειδα δυο κοπελες μεσα σε μια μαυρη Μ3 . αλλα το καλητερο το ειχα δει στην Ξανθη Μ3 cabrio με οθόνες μεσα τα τρελα της να την οδηγαει γυναικα με φερενζε (πομακα-τουρκαλα κοινος)

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχει Yaris TSport 1.5 η μητερα σου :blink: επειδη ειναι 1.500 η της αρεσαν περισοτερο τα λευκα οργανα και οι 15αρες ?

επειδή είναι 1500 ....το έχει μαζί με την αδερφή μου.

χαλάρωσε δεν μιλάμε για το Rallye ... :lol: ...αν και έχω δει και εκεί μαμάδες να τα οδηγούν... :p

Ι need a six month vacation, twice a year.

Δεν με νοιάζει εάν έχω τουρμπάτο ή high quality κινητήρα ...είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να τον ακούω "ακμαίο".

den iparxei high quality kinitiras... alla ipsilis esoterikis piesis... des posa xx:1 exei px to s2000 kai tha katalaveis...

an thes na akous akmaio ton kinitira sou... prosexe apo pou vazeis venzini... to na nomizeis oti kerdizeis kati me tin 100ara... einai alounou papa evagelio kai exeis to dikeoma na to kaneis...

anyway... de tha kano mixanologiki analisi... anti na pigeneis esi se ena tavernaki na kernas tous filous sou meze... pigenei o venzinas... BIG DEAL!... its your lives after all!!!

Καλησπέρα σε όλους, ύστερα από μέρες. Είχα πάει ένα ταξιδάκι εκτός Αθηνών και επέστρεψα χτες. Άφησα και το αυτοκίνητο στη CITROEN για να μου ξαναβάψουν το καπό (ναι, ναι, ακόμα δεν έχω ξεμπερδέψει... :mad: ). Ελπίζω αυτή τη φορά να πετύχει η βαφή και να τελειώνω επιτέλους με αυτή την ιστορία. Μου είπαν ότι θα τσεκάρουν και τα αμορτισερ... Πάντως κι εγώ είμαι κατά του κόψε-ράψε. Ή στα αλλάζουν, ή ασ'τα όπως είναι. Σιγά τον θόρυβο εξάλλου :rolleyes:

den iparxei high quality kinitiras... alla ipsilis esoterikis piesis... des posa xx:1 exei px to s2000 kai tha katalaveis...

an thes na akous akmaio ton kinitira sou... prosexe apo pou vazeis venzini... to na nomizeis oti kerdizeis kati me tin 100ara... einai alounou papa evagelio kai exeis to dikeoma na to kaneis...

anyway... de tha kano mixanologiki analisi... anti na pigeneis esi se ena tavernaki na kernas tous filous sou meze... pigenei o venzinas... BIG DEAL!... its your lives after all!!!

Μπορεί να έχεις και δίκιο, μπορεί και άδικο, who knows.... Πάντως, από προσωπική εμπειρία, με απλή αμόλυβδη ο κινητήρας μου βάραγε τρελά πειράκια. Μόλις γέμισα με Ultimate τα πειράκια (και όλα τα παρελκόμενα - θόρυβοι) εξαφανίστηκαν αμέσως. Και δεν έχει να κάνει με το τι πιέσεις και θερμοκρασίες αναπτύσσονται στον κινητήρα, αλλά με την ποιότητα του καυσίμου. Περισσότερα οκτάνια, καλύτερη ποιότητα καυσίμου.

Περισσότερα οκτάνια, καλύτερη ποιότητα καυσίμου.

lathos!...

perissotera oktania... megaliteri kathisterisi kafsis mexri tin teleftea stigmi... ara eksafanizetai i periptosi tis proanafleksis (pirakia)...

den exei sxesi me tin poiotita... alla me to ti ximiki enosi exei...

i diafora apo ta 95 sta 100oktania sinithos den einai pano apo 3 oktania...

eno i diafora apo to ksero apo pou vazo venzini me to vazo opou laxei exei megaliteri diafora apo 3 oktania...

kai giati stis 100ares de xtipane pirakia? giati to prosthimo otan nothevoun tis 100ares einai avastaxto se sxesi me tin nothia tis normal amolivdis... ara einai pio kali logo tou venzina... kai oxi logo tou tipou...

ara? pou kataligoume pali?

prosexete pou vazete venzini...

stin afstria kikloforoun 3amolivdes... 91-95-100oktanion... poloi vazoun 91 oktania (ego exo turbo apagorevete)... kai de xtipaei oute piraki oute tipota... giati?... giati an nothefsei kaneis to kafsimo kleinei to venzinadiko!!!

amaksi kataskevasmeno na pigenei me 95oktania venzini pigenei kalitera apo oti me 100ara (kai afiste ti diafimisi tou AutoMotoSport pou kanoun ta dynojet run me 100araBP) giati den exei aftin tin isterisi pou exoun oi 100ares...

analisi: se periptosi peiragmenon,turbo,klp pou anefera parapano... epeidi o thalamos kafsis paragei apisteftes thermokrasies apo oti enas normal kinitiras (C4-1600-110hp)... paratirite proanafleksi tou kafsimou (peirakia) kai etsi xreiazetai afti i "kathisterisi" anafleksis pou dimiourgei mia 100ara...

alios... de kerdizei kaneis tipota...

se periptosi pou DEN kserete ti venzini exei o venzinas sas (kalitera na vreite kana filo... 'i na kanete enan)... na vazete 100ares... giati to poli poli na tin nothefsoun me 95ara... opote pali ok tha einai...

Εγω ειχα ακουσει εδω μεσα πριν παρω το αυτοκινητο οτι καποιος ειχε προβλημα με πειρακια και λυθηκε με τη χρηση 100αρας και το ακουω τωρα και απο τον tony(ισως ηταν και ο ιδιος τοτε). Προσωπικα βαζω παντα απο το ιδιο(καλο απότι εχω ακουσει) βενζιναδικο 100αρα για να ειμαι και πιο ησυχος (και να την νοθευσει πανω απο 95 θα ειναι μαλλον) και για να κερδισω εστω και λιγο σε επιδοσεις(κυριως χαμηλα). Εχω παρατηρησει οτι με 100αρα δουλευει λιγο πιο ομαλα και λιγο πιο αποδοτικα χαμηλα. Οχι καμια τεραστια διαφορα αλλα εγω την καταλαβαινω και μάρεσει. Οσο για τα φρενα δεν πηρα exclusive γιατι δεν θεωρουσα αναγκαια τα εξτρα που ειχε για τα χρηματα που θα διεθετα. Αν ηξερα ομως για τα φρενα θα το επαιρνα. Αν το εβαζα μονο το esp εξτρα θα πηγαινε παραγγελια οποτε εχανα την εκπτωση και θα πληρωνα και καμια 600αρα το esp οποτε συνολικα θα πηγαινε +2500 παραπανω που ειναι υπερβολικα για esp και θα μπορουσα να παρω την exclusive μονο με +2000. Απλως κρινω τη σταση της citroen που δεν το ανεφερε πουθενα και μετα απο ψαξιμο το βρηκα σε γαλλικο εντυπο. Karl εχω αναφερει για τα φρενα πριν λιγο καιρο και τις ακριβεις διαστασεις. ολα τα 1400 και τα 1600 εχουν τα ιδια φρενα πισω(249/9 νομιζω ειναι βραδυ δε θυμαμαι τωρα). Μπροστα ειναι τα ιδια(266/22) εκτος απο αυτα που εχουν esp που ειναι μεγαλυτερα (288/26). laki μεγαλε μια τετοια πατεντα σκεφτομαι κι εγω γιατι μου πεφτει συνεχεια το μπουκαλακι με το νερο. Εχεις απλως σφηνωσει την ποτηροθηκη μεσα στην ποτηροθηκη(!!!) ή εκεις κοψει-κολλησει κατι;

Αν το εβαζα μονο το esp εξτρα θα πηγαινε παραγγελια οποτε εχανα την εκπτωση και θα πληρωνα και καμια 600αρα το esp οποτε συνολικα θα πηγαινε +2500 παραπανω που ειναι υπερβολικα για esp και θα μπορουσα να παρω την exclusive μονο με +2000.

emena exclusive me paragelia kai me extra ta 2pla tzamia, jbl, aisthitires mprosta... pire 2misi mines na erthei kai den exasa tin ekptosi!!! to allaksan???

Οταν πηγα εγω energy αν εκανες παραγγελια εχανες την εκπτωση. Ρε παιδια οι ακρες των χειριστηριων των φαλς και των υαλοκαθαριστηρων εχουν κουμπια που το μονο που εχω δει να κανει το αριστερα τουλαχιστον(μαλλον και το δεξια) ειναι να αλλαζει στο mode με τις καταναλωσεις και τα χιλιομετρα, σειρα. Κανουν τιποτα αλλο;

To high quality...το είπα χάριν λόγου...ξέρω τι παίζει με τους κινητήρες και τις βενζίνες (έχω διαβάσει αρκετά).

Οσον αφορά τις ταβέρνες και τους βενζινάδες...εσύ μου είπες ότι του βάζεις 95άρα Vpower η οποία στην περιοχή μου έχει 1,07 το λίτρο.

Η ΕΚΟ 100 που βάζω έχει 1,14 το λίτρο.

Σε ένα γέμισμα των 50 λίτρων έχουμε στην μία περίπτωση €53,5 ενώ στην δική μου €57...δηλ διαφορά €3,5...big deal χαλάλι του ...άλλωστε και ο καφές έχει €0,20 σπίτι μου αλλά έξω τον πίνω με €4...τι σημαίνει ότι θα τον πίνω μια ζωή στο σπίτι μου για να μην πλουτίσει ο καφε-owner...;

Δεν νομίζω... :rolleyes:

emena exclusive me paragelia kai me extra ta 2pla tzamia, jbl, aisthitires mprosta... pire 2misi mines na erthei kai den exasa tin ekptosi!!! to allaksan???

Nα σε ρωτησω ρε eNeRGy γιατι εχω σκασει :)

Εσυ που εχεις αισθητηρες μπροστα, βλεπεις στην οθονη το περιγραμμα του αυτοκινητου, ή μονο μπιπ μπιπ ακους κι εσυ???

Εσυ που εχεις αισθητηρες μπροστα, βλεπεις στην οθονη το περιγραμμα του αυτοκινητου, ή μονο μπιπ μπιπ ακους κι εσυ???

πρόεδρε είδα live ένα C4 Exclusive με την έγχρωμη οθόνη και το navigation και εκεί παρουσιάζονταν αυτό που θες...

ιδού λοιπόν:

http://img438.imageshack.us/img438/2765/benn1102794844radar2kq.jpg

πρόεδρε είδα live ένα C4 Exclusive με την έγχρωμη οθόνη και το navigation και εκεί παρουσιάζονταν αυτό που θες...

Οχι. Εγω μιλαω για την κανονικη οθονη. Την οθονη C. Αυτη που φορανε ολα.

Eκει, και συμφωνα με το μανιουαλ, βλεπεις το περιγραμμα του αυτοκινητου.

Εγω ΔΕΝ το βλεπω. Μηπως γιατι δεν εχω και μπροστα αισθητηρες?

Γι αυτο ρωταω τον eNeRGy που εχει αισθητηρες μπρος-πισω.

Κατάλαβα τι μου λες και προσπαθώ να σου πω ότι το παιδί που το είχε, ρώτησε πριν το παραγγείλει και του είπαν ότι αυτό γίνεται μόνο με την παραπάνω οθόνη.

Σου γράφω ότι μου είπε...

Σύμφωνα με το εγχειρίδιο γίνεται και με την οθόνη C, αρκεί να υπάρχουν αισθητήρες και μπροστά και πίσω. Έχει δίκιο ο πρόεδρος (γι αυτό άλλωστε και τον έχουμε ψηφίσει πρόεδρο!)...:D
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

nai fisika...

emfanizetai olo to perigrama tou aftokinitou kai prosthetei grames apo mia os teseris oso plisiazeis se ena empodio me ton analogo ixo...

oi grames fenontai stis 4 gonies tou aftokinitou kai empros kai piso.

to korifeo einai oti sto jbl sistima o ixos ton aisthitiron erxetai apo ta analoga ixeia (mpros-piso-mpros deksi-mpros aristero-piso deksi-piso aristero)...

einai pragmatika afasia... ta 200euro ton aisthitiron mprosta aksizan!

episis na po oti oi mprosta aisthitires einai panta anoiktoi alla de pianoun toso makria oso oi piso (eee fisika afou vlepeis mprosta sou)... opote kai se ena fanari na sou tsoulisei... se ksipnaei sta 30cm peripou...

Οντως πρεπει να ειναι πολλοι χρησιμοι αλλα ας οψεται η παραγγελια. Παντως δε μπορω να πω οτι εχω προβλημα με το παρκαρισμα γενικα και ειδικα του c4. Χτες εκανα το ρεκορ μου αφου παρκαρα σε ενα σημειο (με 4 μανουβρες) που δεν περιμενα να χωρεσει και μετα κατεβηκα και μετρησα αποστασεις και ειχα 27 εκ απο μπροστα και 9 απο πισω!!! Ακομα απορω πως μπηκα!!! Ξεχασα να βγαλω φωτο γαμωτο! φανταζομαι ομως με τους αισθητηρες θα παρκαρεις με κλειστα τα ματια!!! Πισω απο ποια αποσταση και μετα ειναι συνεχομενος ο ηχος; 10εκ η περισσοτερο;

ξερετε τι εχω παρατηρησει οτι επειδη οι οθονες ειναι παντα αναμενες στροφομετρα και ταχυμετρα 1-2 φορες ξεχασα να αναψω τα φωτα ρεζιλι ε ?

ξερετε τι εχω παρατηρησει οτι επειδη οι οθονες ειναι παντα αναμενες στροφομετρα και ταχυμετρα 1-2 φορες ξεχασα να αναψω τα φωτα ρεζιλι ε ?

Bαλε το αυτοματο και ξεχνα το μετα :)