kalste Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Kαλώς τα δέχτηκες. Καλοτάξιδο το νέο C4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Καλοριζικος rosso. Πες μας και σε ποια περιοχη εισαι. Μπορει καποις να μου τι ειναι ακριβως το chronoservice;;;; Πας εκει δηλαδη και τι γινεται;;;; update: Myphone Citroen C4 list: leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris-icland elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer Ryback3 ======> ?????? ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver enginekiller ====> Πειραιάς-Αχαϊα =====> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer panikosis1====> Χαλκίδα ===========> 1600 Hatchback SX ===========> silver tony78 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS ============> silver lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS =============> black ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver nkri ========> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> gris fer Matty =======> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη ========> 1400 Hatchback SX ===========> black Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα =======> 1400 Coupe VTR ============> silver rosso========> ????? =============> 1400 Coupe VTR ============> black Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Καλοριζικος rosso. Πες μας και σε ποια περιοχη εισαι. Μπορει καποις να μου τι ειναι ακριβως το chronoservice;;;; Πας εκει δηλαδη και τι γινεται;;;; Kαλοτάξιδο rosso, καλώς μας ήρθες! Το chronoservice λειτουργεί παράλληλα με το βασικό service του αυτοκινήτου. Μπορείς ανα πάσα στιγμή να πας σε ένα εξουσιοδοτημένο service CITROEN και να αλλάξεις λάδια, λάστιχα, να τοποθετήσεις αξεσουάρ, εξατμίσεις και αναρτήσεις ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Δηλαδη ειναι για δουλειες που δεν απαιτουν πολυ χρονο και ειναι απλες; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Πάντως εδώ στο Ηράκλειο έξω απο το service, έχει μια μεγάλη επιγραφή η οποία λέει ότι δεν χρηάζεται ραντεβού. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Δηλαδη ειναι για δουλειες που δεν απαιτουν πολυ χρονο και ειναι απλες; Ακριβώς. Συγκεκριμένα είναι για τις δουλειές που προανέφερα : λάδια, λάστιχα, αναρτήσεις, αμορτισέρ, φρένα, αξεσουάρ και μικρό "service". Επιπρόσθετα, στο chronoservice μπορείς να πληρώσεις μέσω πιστωτικής με άτοκες δόσεις. Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 prostheste kai emena sti lista... ena idio me tou elteo exo me merika extra... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosso Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Καλώς σας βρήκα όλους. Επίσης καλοτάξιδα σε όλους. Η περιοχή μου είναι η Αθήνα. Αν μπορείτε παιδία 2-3 απλές συμβουλές για το στρώσιμο θα ήθελα. Μέχρι πόσες στροφές να το πηγαίνω και μέχρι τα πόσα χιλιόμετρα να διατηρήσω αυτές τις στρφές? Το manual λέει να μην ξεπερνάει τα 2/3 των συνολικών στροφών. Δηλαδή σε νούμερο πόσες? 3000? Να αυξήσω τις στροφές σταδιακά? Και στα πόσα χιλιόμετρα το λιώνεις για να ξεμπουκώσει και να ανοίξει ο κινητήρας; Sorry για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων, αλλά όποιος μπορεί ας με βοηθήσει λίγο, θα το εκτιμούσα πολύ γιατί θέλω να το στρώσω σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 eNeRGy πως και μας ξεφυγες;;; Χρωμα δε μα ειπες! Αφου λοιπον στο chronoservice ειναι και για αμορτισερ γιατι εμενα μου ειπαν για ραντεβου εκτος βεβαια και αν ειναι μονο για αλλαγη και οχι για ελεγχο! Αλλα πανω απ'ολα γιατι μου ειπαν να κλεισω ραντεβου για τον ελεγχο των 2000χλμ που ειναι 5 λεπτα χαζοδουλεια;;;;; rosso στο στρωσιμο καλο θα ηταν να μην περνας τις 3500σ.α.λ. αντε 4000 εκτος βεβαια αναγκης ε; Επισης να μην το δουλευεις πολυ χαμηλα(κατω απο τις 1500) και γενικοτερα οχι μονο στο στρωσιμο. Επισης να μην ειναι αποτομη η αυξηση των στροφων αλλα σταδιακη. Οι αλλαγες ταχυτητων μαλακα και οχι γρηγορα. Φρενα κι αυτα χαλαρα στην αρχη και λαστιχα. Καλο θα ηταν να μην περασεις και τα 110-120. Σιγα σιγα σταδιακο ανοιγμα των στροφων. Ο κατασκευαστης λεει για τα πρωτα 1500 εγω εχω σκοπο το σταδιακο ανοιγμα να το κανω μετα απο αυτα μεχρι τα 3000-4000χλμ και μετα περισσοτερη πιεση μεχρι τα μεγιστα. Τα ανοιγματα μετα θα του κανουν καλο αλλα μη φανταζεσαι οτι θα μπουκωσει και δε θα πηγαινει. Απλως θα ειναι καπως καλυτερα μετα. Παιδια εσεις τι βενζινη χρησιμοποιειται; Η σχεση συμπιεσης ειναι σχετικα χαμηλη(9,5:1) για να εχει προβλημα με πειρακια αλλα εγω βαζω παντα 100αρα. Εσεις; Εχει κανενας προβλημα με πειρακια; Για τα αμορτισερ συνφορουμιτης απο το 4T forum ειπε οτι του εκοψαν τα καλυμματα λιγο για να δουν αν θα βελτιωθει. Εχει ομως προβλημα με τα μπροστα αμορτισερ!!! Σας εχει τυχει εσας; Πρωτη φορα ακουσα για τα μπροστα! update: Myphone Citroen C4 list: leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris-icland eNeRGy ======> ?????? ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> ????? elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer Ryback3 ======> ?????? ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver enginekiller ====> Πειραιάς-Αχαϊα =====> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer panikosis1====> Χαλκίδα ===========> 1600 Hatchback SX ===========> silver tony78 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS ============> silver lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS =============> black ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver nkri ========> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> gris fer Matty =======> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη ========> 1400 Hatchback SX ===========> black Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα =======> 1400 Coupe VTR ============> silver rosso========> ????? =============> 1400 Coupe VTR ============> black Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftpap Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 εγω μονο 95αρα μεχρι τωρα του εχω βαλει και δεν εχω ακουσει πυρακια και να σκεφτεις οτι ανακαλυψα οτι σε ενα που βενζιναδικο ΒΡ που εβαζα χρονια στη περιοχη μου το επιασαν με νοθευμενη αμολυβδη 5%. φυσικα τελος. τα πισω αμορτισερ παντως το χαβα τους κριτσι-κριτσι θα τους δωσω λιγο καιρο ακομα να δω αν σταματησουν και θα ζητησω να μου τα αλλαξουν. Αυτο με το κοψιμο καλυματων δεν μου αρεσει καθολου παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 rosso στο στρωσιμο καλο θα ηταν να μην περνας τις 3500σ.α.λ. αντε 4000 εκτος βεβαια αναγκης ε; Επισης να μην το δουλευεις πολυ χαμηλα(κατω απο τις 1500) και γενικοτερα οχι μονο στο στρωσιμο. Επισης να μην ειναι αποτομη η αυξηση των στροφων αλλα σταδιακη. Οι αλλαγες ταχυτητων μαλακα και οχι γρηγορα. Φρενα κι αυτα χαλαρα στην αρχη και λαστιχα. Καλο θα ηταν να μην περασεις και τα 110-120. Σιγα σιγα σταδιακο ανοιγμα των στροφων. Ο κατασκευαστης λεει για τα πρωτα 1500 εγω εχω σκοπο το σταδιακο ανοιγμα να το κανω μετα απο αυτα μεχρι τα 3000-4000χλμ και μετα περισσοτερη πιεση μεχρι τα μεγιστα. Τα ανοιγματα μετα θα του κανουν καλο αλλα μη φανταζεσαι οτι θα μπουκωσει και δε θα πηγαινει. Απλως θα ειναι καπως καλυτερα μετα. Παιδια εσεις τι βενζινη χρησιμοποιειται; Η σχεση συμπιεσης ειναι σχετικα χαμηλη(9,5:1) για να εχει προβλημα με πειρακια αλλα εγω βαζω παντα 100αρα. Εσεις; Εχει κανενας προβλημα με πειρακια; Για τα αμορτισερ συνφορουμιτης απο το 4T forum ειπε οτι του εκοψαν τα καλυμματα λιγο για να δουν αν θα βελτιωθει. Εχει ομως προβλημα με τα μπροστα αμορτισερ!!! Σας εχει τυχει εσας; Πρωτη φορα ακουσα για τα μπροστα! Προτύνεις δηλαδή μέχρι τα 3000-4000 χλμ, οι στροφές να είναι μεταξύ 3500- 4000; Θα ήταν καλό να βγούμε στην εθνική για να το στρώσουμε γρηγορότερα; Εγώ το περιμένω απο βδομάδα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Μεχρι τα 1500 εννοουσα οχι πανω απο τις 3500-4000. Μετα μπορεις και παραπανω. Μεχρι τα 4Κ εγω παντως θα το εχω ανοιξει. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftpap Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Προτύνεις δηλαδή μέχρι τα 3000-4000 χλμ, οι στροφές να είναι μεταξύ 3500- 4000; Θα ήταν καλό να βγούμε στην εθνική για να το στρώσουμε γρηγορότερα; Εγώ το περιμένω απο βδομάδα... Οχι δεν ειναι καλο να βγαινεις εθνικη αν μπορεις να το αποφυγεις γιατι εισαι αναγκασμενος να πηγαινεις με 5η και σταθερη ταχυτητα ενω για καλυτερο στρωσιμο πρεπει να ανεβοκατεβαινουν οι στροφες μεταξυ 2000-4000 (χωρις να εισαι νευρικος με το γκαζι). Αυτο μεχρι τον πρωτο ελεγχο στα 1500-2000χλμ μετα σταδιακα να ανεβαζεις και μετα τα 3000χλμ εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 ELTEO αν καναμε κατι αντιστοιχο για τους C4αδες του forum του myphone θα χριαζόμασταν την οικογενεια των ducks . http://duckman.pettho.com/tree/s_gr.jpg η ολο το χωριο του asterix ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΔΩ Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Οχι δεν ειναι καλο να βγαινεις εθνικη αν μπορεις να το αποφυγεις γιατι εισαι αναγκασμενος να πηγαινεις με 5η και σταθερη ταχυτητα ενω για καλυτερο στρωσιμο πρεπει να ανεβοκατεβαινουν οι στροφες μεταξυ 2000-4000 (χωρις να εισαι νευρικος με το γκαζι). Αυτο μεχρι τον πρωτο ελεγχο στα 1500-2000χλμ μετα σταδιακα να ανεβαζεις και μετα τα 3000χλμ εισαι οκ. Kαι εγώ αυτό πιστεύω, καλό είναι να το δουλέψεις και στην πόλη για να ρονταριστούν και άλλα πλην του κινητήρα όπως το κιβώτιο ταχυτήτων. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Δικιο εχουν καλο θα ηταν να δουλευει οχι σε πολλα χιλιομετρα αλλα σε μετρια και να αυξομειωνονται οι στροφες σε ολες τις σχεσεις. Δυστυχως για εμενα εχω αναγκαστει να κανω τα πρωτα 700χλμ στον Αθηνων-Πατρων και μετα χρησιμοποιω κυριως τον Κηφισσο οπου κινουμαι με 100+ αλλα τι να κανω ρε γαμωτο;;;; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 eNeRGy πως και μας ξεφυγες;;; Χρωμα δε μα ειπες! update: Myphone Citroen C4 list: leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris-icland eNeRGy ======> Αθήνα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer Ryback3 ======> ?????? ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver enginekiller ====> Πειραιάς-Αχαϊα =====> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer panikosis1====> Χαλκίδα ===========> 1600 Hatchback SX ===========> silver tony78 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS ============> silver lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS =============> black ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver nkri ========> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> gris fer Matty =======> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη ========> 1400 Hatchback SX ===========> black Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα =======> 1400 Coupe VTR ============> silver rosso========> ????? =============> 1400 Coupe VTR ============> black Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 13-10 μέχρι στιγμής υπερέχουν τα coupe έναντι των hatchback... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosso Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Πάντως στον δρόμο έχω την αίσθηση ότι πιο πολλά hatchback βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Πάντως στον δρόμο έχω την αίσθηση ότι πιο πολλά hatchback βλέπω... εξαρτάται, εγώ βλέπω σε αναλογία 70-30 coupe...σήμερα μάλιστα στην Μαραθώνος είδα 2 VTS με οδηγούς γυναίκες! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalste Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Για τα αμορτισερ συνφορουμιτης απο το 4T forum ειπε οτι του εκοψαν τα καλυμματα λιγο για να δουν αν θα βελτιωθει. Εχει ομως προβλημα με τα μπροστα αμορτισερ!!! Σας εχει τυχει εσας; Πρωτη φορα ακουσα για τα μπροστα! Το έχω ακούσει και σε άλλο C4 για τον θόρυβο με τα μπροστά αμορτισέρ. Πάντως σε εμένα παρόλο που μου έχουν αλλαξει τα πίσω πριν κανενα μήνα, εδώ και λίγες μέρες ακούω παλι τον θόρυβο. Προς το παρόν δεν δίνω σημασία αλλά θα τους το αναφέρω στο πρώτο σέρβις. Γνωρίζει κανείς πόσο χρεώνουν το σέρβις των 10.000; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Φίλος στο 4Τ φόρουμ πλήρωσε πρόσφατα €89...τσιμπημένα ....:( Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Καλο θα ηταν να ξεραμε ποιο απο τα δυο πουλαει περισσοτερο παντως και εγω πιο συχνα hatchback βλεπω αν και γενικα δε βλεπω πολλα. Παρακατω οι πωλησεις μας μεχρι τον Αυγουστο: 1/05:499 2/05:938 3/05:1388 4/05:2500 5/05:2143 6/05:2500 7/05:2999 8/05:3502 total:16469 σκορπισμενα στην Ελλαδα. Περναει κανενας απο εσας απο το ΤΕΙ Αθηνων ή παρακαρει μεσα στο ΤΕΙ; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Το έχω ακούσει και σε άλλο C4 για τον θόρυβο με τα μπροστά αμορτισέρ. Πάντως σε εμένα παρόλο που μου έχουν αλλαξει τα πίσω πριν κανενα μήνα, εδώ και λίγες μέρες ακούω παλι τον θόρυβο. Προς το παρόν δεν δίνω σημασία αλλά θα τους το αναφέρω στο πρώτο σέρβις. Γνωρίζει κανείς πόσο χρεώνουν το σέρβις των 10.000; Εαν θα ψαξεις λιγο πισω εχω γραψει για αυτο. Μου φαινεται πληρωσα γυρω στα 85 ευρω. Για τα αμορτισερ τωρα, η σταματησε ο θορυβος η τον συνηθησα και δεν το ακουω πια. Η γνωμη μου ειναι να μην τα πειραξετε, μην πολυσκαλιζουν το αμαξι σας οι <<ΜΑΣΤΟΡΕΣ???>> . Περιμενετε λιγο ακομα και αν ακουγονται αλλαχτε τα. Μετα τα 8000 εμενα μαλλον σταματησαν να ακουγονται. Και σιγα το μεγαλο προβλημα ρε παιδια. Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 emena pantos oi anartiseis kopanousan spania (oxi omos pote) kai ston proto elegxo eipan ston father oti mono i proti seira parousiase provlimata... emas (logo eidikis paragelias) irthe avgousto kai lene oti to provlima eixe idi diorthothei... tora oti einai na vgalei i anartisi... tha to plirosoun! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts