geokaza Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Θα ηθελα να κανω μια μια ερωτηση: Τι ειναι αυτο που κανει το C4 τοσο ξεχωριστο, ετσι ωστε να υπαρχει εδω ειδικο κεφαλαιο μονο για αυτο; Στο forum των 4 τροχων παλι, εχουν γραφτει δεκαδες σελιδες για το αμαξι αυτο. Τι ειναι αυτο που το διαφοροποιει απο τον αμεσο αναταγωνισμο; (Focus, Corolla, Golf, Mazda 3, Astra κλπ) Μηπως ειναι η προσωπικοτητα του; Μηπως ο σχεδιασμος του; Μηπως η τιμη του; Μη παρεξηγησετε την απορια μου. Ειμαι στα προθυρα αγορας αυτοκινητου αυτης της κατηγοριας στα 1600cc και η αληθεια ειναι οτι ειμαι μεταξυ C4, Corolla, Almera και του Picasso (ειδικα τωρα που εχει πεσει τοσο πολυ η τιμη του Picasso) Εχω εδω και 8 χρονια ενα Peugeot 106 1400cc XN και μου εχει βγαλει τοσο πολυ τη πιστη στα προβληματα, που ειμαι λιγακι επιφυλακτικος απεναντι στα Γαλλικα αυτοκινητα. Βεβαια στα 1600cc η τιμη του C4 ειναι αισθητα πιο κατω σε σχεση με τα αντιστοιχα Corolla και Golf οποτε αυτο ειναι ενα ατου υπερ της Citroen. Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Και βεβαια δε σε παρεξηγουμε φιλε! Λοιπον ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Εχει καλυτερη οδικη συμπεριφορα, πλαισιο και φρενα απο Astra, Corolla και Almera συνδυαζοντας παραλληλα και ανεση και υστερει λιγο απο focus και golf ομως ειναι πιο αξιοπιστο απο αυτα (ειδικα απο το πρωτοοοο). Σε κινητηρα και επιδοσεις ειναι πανω απο τον μεσο ορο και υστερει μονο απο focus και corolla που ομως υστερουν οπως ειδαμε παραπανω σε αλλα. Ποιοτητα πολυ καλη και εξοπλισμος ασυγκριτος! Ολα αυτα πλαισιομενα απο μια καλη τιμη και... we have a winner!!! Ημουνα κι εγω στο ψαξιμο πανω απο 1 χρονο και πιστευω οτι απο τον ανταγωνισμο (focus,golf,astra,megane,corolla,c4,civic,stilo) ειναι η χρυση τομη! Θεωρω μονο καλυτερο συνολικα βεβαια το Mazda 3 μιας και το ανεφερες αλλα παρειναι μεγαλο για την κατηγορια! Αν το σκεφτεις να το παρεις (το c4) ελα εδω που ειμαστε ηδη 20!!! Οσο για το γιατι να ειναι ξεχωριστο θεμα, οποιος θελει ανοιγει θεμα και για lada ποιος τον εμποδισε!;! Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Γεια σου φιλε geokaza. Το c-4 δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τα αλλα αυτοκινητα. Ειδικα με το 106 που εχεις τωρα, αλλα και με τα υπολοιπα που γραφεις (Corolla, Almera και Picasso)... Αν σου αρεσουν τα ηλεκτρονικα βοηθηματα, τα γκατζετ και οι ντιτζιταλ πληροφοριες πραγματικα θα το ερωτευθεις το αυτοκινητο αλλα και θα καταλαβεις γιατι εχουν ανοιχτει ειδικες σελιδες για το συγκεκριμενο οχημα. Προσωπικα δεν ειμαι υπερ των Γαλλικων ή κατα των Γερμανικων και διαφορες αλλες "φιλοσοφιες περιοδικων αυτοκινητου" . Ολα τα καινουργια αυτοκινητα ειναι καλα. Βεβαια τα καθε ενα σου προσφερει και κατι... Αλλο ΚΙΑ και αλλο BMW. Ο,τι ζηταει ο καθενας... Προσωπικα ηθελα ηλεκτρονικα και τα βρηκα. ηθελα γκατζετ και τα βρηκα. Ηθελα πολλα σ΄αυτην τιμη και σ΄αυτη την κατηγορια και τα βρηκα... Απο κει και περα αν το ενα 1600αρι βγαζει τοσα αλογα και το αλλο βγαζει συν τοσα, απλα δε με ενδιαφερει :) Ο,τι αλλο θελεις πιο εξειδικευμενο, ρωτα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Φίλε geokaza καλώς ήρθες στην παρέα μας. Και τα 3 στοιχεία που αναφέρεις (προσωπικότητα, σχεδιασμός, τιμή) συγκαταλέγονται στα υπέρ του αυτοκινήτου, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Εγώ θα επισημάνω ορισμένα επιπλέον από αυτά που αναφέρεις, όπως οδική συμπεριφορά, εξοπλισμός, hi-tech εικόνα (μέσα κι έξω) και γενικά μια πρόταση που, αναμφίβολα, διαφέρει και πρωτοπορεί (σε ορισμένα σημεία) από τον ανταγωνισμό (ειδικά από τα 3 μοντέλα που αναφέρεις). Όπως είπε και ο MPOMPIO, αν σου αρέσουν ηλεκτρονικά, γκατζετάκια και digital image θα το ερωτευθείς το αυτοκίνητο (όπως έκανα κι εγώ). Θα σου έλεγα να μην κολλάς σε διάφορες φιλοσοφίες περί γαλλικών, ιταλικών, αξιόπιστων και αναξιόπιστων αυτοκινήτων. Όλα τα καινούρια αυτοκίνητα καλά και απείρως βελτιωμένα σε σχέση με το παρελθόν (όπως αναφέρουν και οι 4Τ Δεκεμβρίου, το C4 είναι μακράν το καλύτερο μοντέλο της CITROEN τα τελευταία χρόνια), το θέμα είναι τι εσύ ψάχνεις και τι σου αρμόζει. Υ.Γ. Έχουν περάσει από τα χέρια μου (και από τα πόδια μου!) 5 γαλλικά αυτοκίνητα (τα 3 PEUGEOT) μέχρι στιγμής και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Το θέμα είναι μην σου κάτσει η στραβή..... Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 ........Θεωρω μονο καλυτερο συνολικα βεβαια το Mazda 3 ....... Εξακολουθώ να έχω τις αμφιβολίες μου :rolleyes: Κι ας φωνάζει ο popolaros !!! :D :D :D Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Απλως το 3αρι εχει καλυτερη οδικη συμπεριφορα(και νομιζω οτι ειναι αντικειμενικο αυτο) και ειναι αρκετα αξιοπιστο αλλα απλως υστερει σε εξοπλισμο(και δεν υστερει σε μεγεθος!). Δεν ξερω... ισως να ειμαι και λαθος αλλα μου αρεσε τοσο πολυ οσες φορες το οδηγησα σε σχεση με τα αλλα οποτε δεν μπορω να μην το πω. Συμφωνω οτι το c4 ειναι μια χρυση τομη πολλων τομεων αλλα το 3αρι αν ηταν 20 ποντους μικροτερο θα το "χτυπαγα" με τη μια. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Απλως το 3αρι εχει καλυτερη οδικη συμπεριφορα (και νομιζω οτι ειναι αντικειμενικο αυτο) Oυδέν αντικειμενικότερον του υποκειμενικού :worry: Ο όρος "οδική συμπεριφορά" είναι τόσο πολυδιάστατος και έχει τόσες ερμηνείες, οπότε ασ'το. Δεν ξερω... ισως να ειμαι και λαθος αλλα μου αρεσε τοσο πολυ οσες φορες το οδηγησα σε σχεση με τα αλλα οποτε δεν μπορω να μην το πω. Μα κανείς δεν σου είπε να μην το λες, ίσα-ίσα. Πάντως, εξακολουθώ να διατηρώ τις επιφυλάξεις μου και να αμφιβάλλω. :) Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Θα ηθελα να κανω μια μια ερωτηση: Τι ειναι αυτο που κανει το C4 τοσο ξεχωριστο, ετσι ωστε να υπαρχει εδω ειδικο κεφαλαιο μονο για αυτο; Eκτός των άλλων που ανέφεραν τα παιδιά ΚΑΙ 20 τρελαμένοι ιδιοκτήτες του. Απλά βρήκαμε την στέγη μας! :O :p Στο forum των 4 τροχων παλι, εχουν γραφτει δεκαδες σελιδες για το αμαξι αυτο. Τι ειναι αυτο που το διαφοροποιει απο τον αμεσο αναταγωνισμο; (Focus, Corolla, Golf, Mazda 3, Astra κλπ) Στο 4Τ φόρουμ έχουν γράφτει περισσότερα για τα Golf και Focus...είμαι ενεργότατο μέλος! Εκεί υπάρχει απλά ένα πολύ ενεργό Citroen υποφόρουμ στο οποίο γράφουν και πολλά παιδιά από δω μέσα! ;) :D Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 το 3αρι δεν εχει εξοπλισμο ρε γμτ . εμενα πρωσοπικα μου αρεσε πολυ το 3αρι με τον κολο αλλα δεν ξερω στα χρηματα που ειχα το τασακι ηταν εχτρα . εμενα μου εκατσαν καλα τα -2000 πηρα ΑΜΑΞΙ και οχι κατι λιγοτερο :) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Oυδέν αντικειμενικότερον του υποκειμενικού :worry: Ο όρος "οδική συμπεριφορά" είναι τόσο πολυδιάστατος και έχει τόσες ερμηνείες, οπότε ασ'το. Οταν λεω αντικειμενικο εννοω οτι το εχουν πει παααααρα πολλοι για να πω οτι ειναι υποκειμενικο. Το 3αρι ειναι πιο σταθερο στις στροφες, με μικροτερες κλισεις, δεν κοπαναει στις καθετες ανωμαλιες τοσο οσο το c4 αρα δεν αποσταθεροποιειται τοσο ευκολα απο αυτες μεσα στη στροφη. Αυτο εννοω. Παντως το οτι πηρα c4 δηλωνει οτι προτιμησα αυτο το "πακετο"! :D Στο 4Τ φόρουμ έχουν γράφτει περισσότερα για τα Golf και Focus...είμαι ενεργότατο μέλος! Εκεί υπάρχει απλά ένα πολύ ενεργό Citroen υποφόρουμ στο οποίο γράφουν και πολλά παιδιά από δω μέσα! Ετσι ετσι... :D Παντως οντως εκει εχουν γραφτει περισσοτερα για Golf, Astra, Focus και λιγοτερα για c4 που ομως επικεντρωνονται στο citroen υποforoum το οποιο ειναι ομως τεραστιο και εγω τουλαχιστον δεν μπορω να βρω αυτα που θελω (οπως απο εκει που μιλησε ο πρωτο με c4 και μετα:) ) και γιάυτο γραφω για αυτο κυριως εδω. :blink: Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Επίσης για τον φίλο που ψάχνει αυτοκίνητο. Το Corolla παλιό και το Almera είναι παμπάλαιο και με άθλια ποιοότητα εξωτ.-εσωτ. Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Εξακολουθώ να έχω τις αμφιβολίες μου :rolleyes: Κι ας φωνάζει ο popolaros !!! :D :D :D :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Θα ηθελα να κανω μια μια ερωτηση: Τι ειναι αυτο που κανει το C4 τοσο ξεχωριστο, ετσι ωστε να υπαρχει εδω ειδικο κεφαλαιο μονο για αυτο; Οι ιδιοκτητες του ;) παντος για το RDS το απενεργοποιω και αμα παω σε αλλον σταθμο παλι ενεργοποιητε μονο του . α το τιμονι οταν παει τερμα δεξια/αριστερα κανει εναν θορυβο σαν εκτονωση αερα κατι δεν το τερματιζω το σταματω λιγο πιο πριν ειναι φυσιολογικος ο θορυβος αυτος ? την ρυθμιση για τα folow me home ακομα δεν την βρηκα μηπος επειδη δεν εχω pack και οθονη C δεν μπορω να τα ρυθμίσω ? θορυβο απο αμορτισερ δεν εχω ακουσει και σταματιμενο που το εχω και το κανω πανω κατω δεν ακουω τπτ . ισος επειδη ειναι 1400 να εχω διαφορετικα αμορτισερ . αααααααααααααααααααα το cd player, οχι το jbl ,το κανονικο που εχουμε στα CD σας βγαζει CD-TEXT δλδ τιτλους απο τα τραγουδια ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 παντος για το RDS το απενεργοποιω και αμα παω σε αλλoν σταθμο παλι ενεργοποιητε μονο του . Kαι σε μένα (όπως φαντάζομαι και σε όλους) το ίδιο είναι. Αν προσέξεις στις ρυθμίσεις λέει Deactivate RDS search. Δεν απενεργοποιεί το RDS η συγκεκριμένη λειτουργία, απλά αν χάσεις το σταθμό (π.χ. λόγω κακού σήματος) το ράδιο ψάχνει άλλο σταθμό με RDS α το τιμονι οταν παει τερμα δεξια/αριστερα κανει εναν θορυβο σαν εκτονωση αερα κατι δεν το τερματιζω το σταματω λιγο πιο πριν ειναι φυσιολογικος ο θορυβος αυτος ? Ο θόρυβος, απ'όσο ξέρω, είναι φυσιολογικός στα υδραυλικά τιμόνια. Και στα άλλα αυτοκίνητα της οικογενειας που οδηγώ το ίδιο κάνει. Και καλό είναι, όπως είπες, να μην τερματίζονται απότομα τα υδραυλικά και ηλεκτρικά τιμόνια. την ρυθμιση για τα folow me home ακομα δεν την βρηκα μηπος επειδη δεν εχω pack και οθονη C δεν μπορω να τα ρυθμίσω ? Σωστά. αααααααααααααααααααα το cd player, οχι το jbl ,το κανονικο που εχουμε στα CD σας βγαζει CD-TEXT δλδ τιτλους απο τα τραγουδια ? Το ψάχνω και επανέρχομαι :D Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Επίσης για τον φίλο που ψάχνει αυτοκίνητο. Το Corolla παλιό και το Almera είναι παμπάλαιο και με άθλια ποιοότητα εξωτ.-εσωτ. Ειδικά το Almera είναι (προσωπική γνώμη πάντα) αισχρό μέχρι αηδίας, και ποιοτικά και εμφανισιακά. Τυχαίνει ακριβώς την ίδια μέρα που πήρα το C μου να πήρε και ένας φίλος το Almera Challenge. Μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα οικτρά, εμφάνιση, ποιότητα, άνεση απαράδεκτα, ειδικά για αυτοκίνητο που πλησίασε τα 15Κ. Έπρεπε να βλέπατε το ύφος του φίλου μου όταν μπήκε στο δικό μου....... χε χε χε :cry: :cry: :cry: Πολιτισμικό σοκ (δανεικός όρος από παλαιότερο post...) ΥΓ : To Corolla δεν θα έλεγα ότι έχει άθλια ποιότητα, αλλά άθλια εμφάνιση Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Έπρεπε να βλέπατε το ύφος του φίλου μου όταν μπήκε στο δικό μου....... χε χε χε :cry: :cry: :cry: Πολιτισμικό σοκ (δανεικός όρος από παλαιότερο post...) Το ξέρω αυτό το ύφος... :D ...το έχω δει σε πολλούς φίλους μου! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 http://imagespsa.free.fr/images/france/citroen/2004_c4_citroen-sport_10.jpg Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ρε παιδιά, επειδή έχω κλείσει το C4 και την Δευτέρα θα κάνω την παραγγελία, βοηθήστε με αν μπορείτε να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα.. :O Έχει πάρει κανείς το C4 με άτοκές δόσεις τώρα που ισχύει η έκπτωση; Ρωτάω γιατί στην αντιπροσωπία μου είπαν ότι αν γίνει με δόσεις(ακόμα και με λίγες) η προσφορά δεν ισχύει... Και όσοι έβαλαν την αεροτομή ώς extra πόση σας την χρέωσαν; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 To πρώτο ισχύει! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Έπρεπε να βλέπατε το ύφος του φίλου μου όταν μπήκε στο δικό μου....... χε χε χε :cry: :cry: :cry: Πολιτισμικό σοκ (δανεικός όρος από παλαιότερο post...) ολοι οσοι μπενουν μεσα μου το λενε οτι εχει ποιοτητα . και αυτο φενεται :) Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 http://hvtm.totalcar.hu/car/m/citroen/031605.jpg ...το καημένο... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleksios Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Παιδια ευχαριστω για το καλοσορισμα.Enginekiller δεν ειμαι διδυμος,υδροχοος ειμαι.Το μπλε οριενταλ προεκυψε δευτερη επιλογη.Κοκκινο ειχα παραγγειλει,αλλα με ειδοποιησαν οτι βρεθηκε ελλατωματικο και θα πηγαινε Γαλλια κλπ κλπ,οποτε ειχα να διαλεξω σε μπλε ασημι-μπλιαχ- και μαυρο-δεν θελω νεκροφορα-, οποτε πηρα αυτο.Ρε παιδια δεν μαζευομαστε Κω να τα πουμε???(να γραφτει στα πρακτικα παρακαλω οτι ειμαι απο Κω...) Κατι σημαντικο τωρα.Σχετικα με την ποιοτητα.Εχω προσεξει τα λαστιχακια που ειναι στα πισω τζαμια τα μικρα,εχουν σαν μια μικρη εσοχη στο κατω μερος.Το εκανα λιγο με το χερι και μπορω ανετα να το βγαλω...Σε ενα μηνα ξεκολλησε???Να του βαλω σιλικονη?Δεν πιστευω σε κανα τριμηνο να φευγουν τα πλαστικα.Αυτα...Γεια σε ολους, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 To πρώτο ισχύει! Ωραία :) Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξείς: Άν δεν υπήρχε καμία προσφορά και το C4 είχε τελική τιμή 20000. Στα μετρητά θα πλήρωνες 20000, αλλα και αν έκανες 3-4 δόσεις πάλι θα πλήρωνες 20000, αφού είναι άτοκες. Στην περίπτωση τώρα που ισχύει η προσφορά όταν το πέρνεις με άτοκες δόσεις πληρώνεις 1000 ευρώ περισσότερα... :confused: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Προφανως εννοουσα οτι εισαι διδυμος μου αφου τα αυτοκινητα μας ειναι ολοιδια αλλα προφανως το καταλαβες! :lol: Αυτος ο θορυβος Karl ακουγεται στο τερματισμα των υδραυλικων τιμονιων και ειναι η αντλια διαφυγης. Αυτος ο θορυβος ομως δεν ακουγεται στα ηλεκτρικα τιμονια γιατι απλουστατα δεν εχει υδραυλικα οποτε μου φαινεται παραξενο που σου ακουγεται αυτο! Η προσφορα των -2000 ισχυει ακομα;;; update: Myphone Citroen C4 list: leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris-icland elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer Ryback3 ======> ?????? ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver enginekiller ====> Πειραιάς-Αχαϊα =====> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer tony78 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS ============> silver lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS =============> black ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver nkri ========> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> gris fer Matty =======> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη ========> 1400 Hatchback SX ===========> black Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα =======> 1400 Coupe VTR ============> silver Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 http://imagespsa.free.fr/images/france/citroen/2004_c4_citroen-sport_10.jpg Elteo, βλέπω όλο εικόνες από τρίθυρα μας δείχνεις... μήπως .........μετάνιωσες.........;;;;; :-))))))) Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts