Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

[/img]

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ να αγοράσω το Destinator αλλά έχω ακούσει ότι υπάρχει πρόβλημα στη στήριξη της βάσης στα C4 στο παρμπρίζ, εσύ πως το έχεις στερεώσει το PDA;

Φαντάζομαι ότι εννοούσες http://www.play247.gr :happy:

Η βάση του Destinator που δίνει η εταιρεία θεωρώ πως είναι άβολη και... επικύνδινη. Άβολη γιατι το "μπράτσο" της είναι πολύ μικρό και λεπτό, και όχι κ τόσο καλής ποιότητας, και δεν φτάνει σε αυτοκίνητα με βάθος στο παρμπρίζ, και επικίνδυνη γιατι το πλακύ βισματάκι που συνδέεει την συσκευή με το ρεύμα μπορεί με την παραμικρή κίνηση να λυγίσει κ να σπάσει την υποδοχή απο κάτω του MIO (εγώ το ΜΙΟ έχω).

Για αυτόν τον λόγο αγόρασα μέσω ebay την παρακάτω συσκευή. Η οποια αγκαλιάζει το ΜΙΟ απο κάτω σε όλη του τη βάση, και δεν υπάρχει η πιθανότητα με τα τραντάγματα στο αυτοκίνητο να σπάσει ή να πέσει.

http://users.hol.gr/~nemesis/mio_168.JPG

[/img]

Η βάση του Destinator που δίνει η εταιρεία θεωρώ πως είναι άβολη και... επικύνδινη. Άβολη γιατι το "μπράτσο" της είναι πολύ μικρό και λεπτό, και όχι κ τόσο καλής ποιότητας, και δεν φτάνει σε αυτοκίνητα με βάθος στο παρμπρίζ, και επικίνδυνη γιατι το πλακύ βισματάκι που συνδέεει την συσκευή με το ρεύμα μπορεί με την παραμικρή κίνηση να λυγίσει κ να σπάσει την υποδοχή απο κάτω του MIO (εγώ το ΜΙΟ έχω). [/img]

Κι εγώ το Yakumo (που είναι ουσιαστικά το ΜΙΟ με μικρές διαφορές) έχω, οπότε να ψάξω για κάτι τέτοιο δηλαδή. Και αυτή η βάση προσαρμόζει στους αεραγωγούς;

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Κι εγώ το Yakumo (που είναι ουσιαστικά το ΜΙΟ με μικρές διαφορές) έχω, οπότε να ψάξω για κάτι τέτοιο δηλαδή. Και αυτή η βάση προσαρμόζει στους αεραγωγούς;

βέβαια... υπάρχει άλλη ειδική υποδοχή με "δοντάκια" για τους αεραγωγούς.

OK, ευχαριστώ.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

α ναι http://www.play267.gr

θα το διορθωσω και ποιο πανω .

δεν νομίζω να εχει προβλημα στο παρμπρίζ ειναι αισθητικο το θέμα μην κοβει το κοντερ .

εχω βαση για τους αεραγογους και οχι τζαμιου . οπως και ο elteo

http://img61.imageshack.us/img61/3715/dsc048233zy.th.jpg

yeap και είναι σταθερότατη και ποιοτικότατη!:cool:

Ι need a six month vacation, twice a year.

• 2 weeks later...

Εαν κάποιος θέλει να αλλάξει το cd player στο C4, τι πρέπει να κάνει? Πιστέυω πως απο τη στιγμή που το cd player είναι συνδεδεμένο με την οθόνη πολλαπλής λειτουργίας, δεν θα ήταν πολύ καλή ιδέα.... απλώς εγώ ήθελα να το ρωτήσω.

Υπάρχουν διαθέσιμα μοντέλα cd-mp3 player που να μην παρουσιάζουν ασυμβατότητα με την οθόνη του C4? Η αυτό το σενάριο να το ξεχάσω τελείως?

Εχει κάνει κάποιος απο εσάς αυτή την αλλαγή?

Υπάρχουν δύο επιλογές:

Είτε πάς στην αντιπροσωπία και πέρνεις αλλα και τοποθετεις εκεί κάποιο απο αυτά που θα σου προτύνουν, τα οποία θα είναι συμβατά,

είτε βρήσκεις after market που για να ξεπεράσεις τις ασυμβατότητες θα πρέπει να πάρεις και κάποιο ανταπτοράκι το οποίο θα συνδεθεί με τα χειρηστήρια.

Απο την μία στην αντιπροσωπία οι επιλογές είναι περιορισμένες, απο την άλλη το ανταπτοράκι κοστίζει περίπου 200 ευρώ..:(

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

• 2 months later...

pedia kalispera eimai neo melos stin parea sas k katoxos C4 1.6VTR COUPE

k vrisko poli endiaferon tin sizitisi ayti epitelous kapioi pou gustarun galika aytokinita dioti tsantizome pou oloi aytoi ekei exw nomizun oti MONO oi germanoi iparxun sto xoro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eimai poromenos gallos an k exw odigisei para pola amaxia ennoeite k germanika apo mercendes mexri yugo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

efaga vevea mia xenera megali giati i8ela na valw kalo ixosistima sto amaxi mu ala distixos me enimerosan(apo tin citroen) oti DEN mporei na vgei to idi mamisio ixosistima dioti apo kei pernaei o egefalos tou amaxiou k 8a iparxei problem.....so...exete na mou protinete kati gia ayto?????!!!!!!

thanx a lot prokatavolika!!!!!!!!

filika agelos.........:)

re pedia mia erwtisi.....exw ginei melos sto citroen club apo xtes ala akoma k simera DEN exw lavei to email energopioisis sinepws DEN mporo na kanw log on...........mporei kapios na me voi8isei se ayto????

exw kanei kati la8os i etsi argei panta na stalei to email ayto apo ton administrator???!!!!!

thanx........

• 2 months later...

Ρώτησα για την έκδοση γιατί αν είχες VTS, η τιμή θα ξέφευγε...

Το καπό έχει περίπου 300 € άβαφο!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

• 5 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά! Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος αυτού του καταπληκτικού οχήματος. Το έχω σχεδόν ενάμιση μήνα (3500χλμ) και είμαι καταενθουσιασμένος. Το μόνο πρόβλημα που είχα (και στην αρχή νόμιζα ότι ήτανε το γνωστό με τα αμμορτισερ) ήταν ένας θόρυβος (ένα τακ δηλαδή) στον πίσω δεξί τροχό σε κάθε λακούβα. Ευτυχώς ήταν απλά μία στραβωβιδωμένη βίδα στα αμμορτισέρ που μου αλλάξανε στην αντιπροσωπεία. Κατα τ'άλλα τέλεια!!! Το αμάξι δεν παίζεται!

Υ.Γ. Κάτοχος Citroen C4 1.4 VTRS (χρώμα gris fer) Θεσσαλονίκη

• 6 months later...
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος αυτού του καταπληκτικού οχήματος. Το έχω σχεδόν ενάμιση μήνα (3500χλμ) και είμαι καταενθουσιασμένος. Το μόνο πρόβλημα που είχα (και στην αρχή νόμιζα ότι ήτανε το γνωστό με τα αμμορτισερ) ήταν ένας θόρυβος (ένα τακ δηλαδή) στον πίσω δεξί τροχό σε κάθε λακούβα. Ευτυχώς ήταν απλά μία στραβωβιδωμένη βίδα στα αμμορτισέρ που μου αλλάξανε στην αντιπροσωπεία. Κατα τ'άλλα τέλεια!!! Το αμάξι δεν παίζεται!

se 10 meres ayto 8a perigrafei kai emena... dyskoli i epilogi se sygkrisi me Kia Ceed alla me kerdise to amaksi pou eixa stamparei 2 xronia twra (kai poly mas ka8ysterise o stratos)... Elpizw na mou vgei toso kalo oso pistevw oti 8a einai...

-sorry gia ta greeklish (g@m... format)

-d

Dream big and dare to fail..

Παιδιά γειά σας!Έχω φάει κόλλημα τον τελαιυταίο καιρό με ένα ασημί c4 σε μία μάντρα εδώ στην γειτονιά μου και λέω να το χτυπήσω!Είναι μοντέλο 2005 και το δίνει 15000 χιλιαρικά είναι το vts(βγαίνει με 136 άλογα αυτό η μου πουλάει τρέλα ο μαντράς;)!Αξίζει λέτε,είναι καλά τα λεφτά;Το αμαξί φαίνεται χαρτί!Τι πρέπει να προσέξω,γιατί κάπου πήρε το μάτι μου κάτι για ανάκληση και κάτι τέτοια!Για πείτε μου καμιά γνώμη και εσείς!

to c4 einai se genikes grames kaloutsiko,alla mexri ekei.ego den tha to agoraza.

deite osoi thelete k to super autocar iouniou pou kanei test sintirisis mikromesaion.to c4 vgainei makran to akrivotero