agiorgitis Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Ρε συ enginekiller, μήπως να κάνεις και μια παρόμοια λίστα για όσους είμαστε στο gcc? Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. March 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2006 Καποια στιγμη θα γραψω και για εκει... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Όσοι έχουν δεί την πολύ όμορφη διαφήμιση με την "ζούγκλα της πόλης" και τα διάφορα ζωάκια που εντέχνως πρωταγωνιστούν, μήπως αναγνώρισαν το τραγούδι που παίζει? Σαν του Eros Rammazoti μου φαίνεται (η φωνή), αλλα κ πάλι δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Όσοι έχουν δεί την πολύ όμορφη διαφήμιση με την "ζούγκλα της πόλης" και τα διάφορα ζωάκια που εντέχνως πρωταγωνιστούν, μήπως αναγνώρισαν το τραγούδι που παίζει? Σαν του Eros Rammazoti μου φαίνεται (η φωνή), αλλα κ πάλι δεν ξέρω... Άκυρο, το βρήκα!!! http://www.citroen.es/comunicacion/co_pub_spot_c4_jungla.asp “Baila Morena” de Zucchero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 Σε αυτό έχεις δίκιο, και το έχω σκεφτεί με 2 επιφυλάξεις: 1ον. Πόσο θα πάνε συνολικά αυτά τα 2 με τοποθέτηση στην Citroen :cry: 2ον. Αν ταιριάζει το τελικό του 2λιτρου στο 1.4 που έχω εγώ. Εννοώ μήπως είναι κάποιο ιδιαίτερο τελικό για τα 2000 κυβικά και δεν είναι "συμβατό" με λιγότερα κυβικά. (αν είναι κουλό αυτό που είπα, απλά αγνοήστε το :D - είμαι ασχετός σε τέτοια θέματα.) Για να μην παρεξηγηθούν γενικά οι προθέσεις μου, ανφέρω ότι δεν θέλω να αλλάξω την εξάτμιση για επιδόσεις κτλ. Απλώς καθαρά αισθητικά, και σε σχέση με αυτά που έχω συνηθίσει, μου μοιάζει ότι κάτι λείπει από το αυτοκίνητο όταν δεν βγαίνει μια απλή, κομψή μπούκα στο πισω μέρος... Βέβαια τα πάντα είναι θέμα γούστου. Συμφωνώ και στα δύο που αναφαίρεις, Εκτώς του ότι, έτσι όπως το κόβω, θα κοστίσει αρκετά αν μπούν στην Citroen, το θέμα είναι αν θέλουν να τα περάσουν, γιατί πολύ πιθανόν να πρέπει να κοπεί το εσωτερικό τελείωμα που έχουμε, ώστε να μπορέσει να εφάπτετε με αυτό του δίλιτρου...:( Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 ας παρει το πλαστικο και βαζει μια μπουκα του εμποριου . και ειναι καλημενος 100% δεν θα αλλαξει καζανακι . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2006 ας παρει το πλαστικο και βαζει μια μπουκα του εμποριου . και ειναι καλημενος 100% δεν θα αλλαξει καζανακι . Αυτό είναι το καλύτερο, αλλα μπορεί να παίζει τίποτα με την εγγύηση μιας και δεν θα τα βάλουν αυτοί... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Κοιτούσα προηγούμενες σελίδες στο topic αυτό, και μου δημιουργήθηκε μια απορία... : Ποια η διαφορά του air-condition απο τον κλιματισμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Βασικα και το air-condition σημαινει κλιματισμο στα ελληνικα. Αυτο που εννοουμε ομως γενικα οτι λεμε οτι εχει air-condition ειναι οτι εχει χειροκινητο κλιματισμο δηλαδη ρυθμιζεις τη ροη του αερα που θες να βγαζει για να δροσιστεις πχ, μολις βγαλει αρκετο θα πρεπει να το χαμηλωσεις μετα να το ξαναδυναμωσεις κτλ. Στον κλιματισμο (αυτοματο κλιματισμο, ημιαυτοματο κλιματισμο, ηλεκτρονικο κλιματισμο οχι ομως χειροκινητο...) ρυθμιζεις οχι τη ροη του αερα αλλα τη θερμοκρασια της καμπινας. Ετσι ρυθμιζεις πχ 25 βαθμους και αυτο βγαζει μεχρι να φτασει στους 25 μετα κοβει για να το σταθεροποιησει κτλ μονο του. Εσυ απλως επιλεγεις μια θερμοκρασια. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Βασικα και το air-condition σημαινει κλιματισμο στα ελληνικα. Αυτο που εννοουμε ομως γενικα οτι λεμε οτι εχει air-condition ειναι οτι εχει χειροκινητο κλιματισμο δηλαδη ρυθμιζεις τη ροη του αερα που θες να βγαζει για να δροσιστεις πχ, μολις βγαλει αρκετο θα πρεπει να το χαμηλωσεις μετα να το ξαναδυναμωσεις κτλ. Στον κλιματισμο (αυτοματο κλιματισμο, ημιαυτοματο κλιματισμο, ηλεκτρονικο κλιματισμο οχι ομως χειροκινητο...) ρυθμιζεις οχι τη ροη του αερα αλλα τη θερμοκρασια της καμπινας. Ετσι ρυθμιζεις πχ 25 βαθμους και αυτο βγαζει μεχρι να φτασει στους 25 μετα κοβει για να το σταθεροποιησει κτλ μονο του. Εσυ απλως επιλεγεις μια θερμοκρασια. Αυτό σημαίνει οτι το C4 1.4 VTR δεν έχει clima αλλα aircondition? :-( Yπάρχει διαφορά "ποιοτητας" ανάμεσα στα 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 ειναι το ιδιο πραγμα με διαφορετικο χειριστηριο . απλα το ενα ρυθμιζει την θερμοκρασια αυτοματα ενω το αλλο χειροκινητα . georgep800 δεν νομίζω να εχει προβλημα με εγγύηση σιγα δεν θα αλλαξει εξατμιση αλλα το τελειωμα της μονο . το μεταλικο τελειωμα που φενεται . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Μπορει ο τροπος με τον οποιο δουλευουν να ειναι ακριβως ο ιδιος αλλα η "νοοτροπια" τους διαφερει αρκετα!! Σαφως και ειναι ανωτερος ο αυτοματος κλιματισμος... Εξ'ου και η διαφορα τιμης! Στο clima απλα πατας ενα κουμπακι και μετα για ολη την διαρκεια της βολτας, ταξιδιου το ξεχνας και δεν ασχολεισαι ξανα με τις θερμοκρασιες! Για να μην μιλησω για την αυτοματη λειτουργια ανακυκλωσης του αερα... Οταν λοιπον το συστημα αντιληφθει πολλα σωματιδια να εισερχονται μαζι με τον αερα τοτε επεμβαινει και ενεργοποιει την ανακυκλωση απο μονο του! Δουλευει υποδειγματικα (τουλαχιστον στην 147 μου!) ειδικα οταν βρισκομαι πισω απο φορτηγα!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosso Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 georgep800 δεν νομίζω να εχει προβλημα με εγγύηση σιγα δεν θα αλλαξει εξατμιση αλλα το τελειωμα της μονο . το μεταλικο τελειωμα που φενεται . Έχεις δίκιο, ουσιαστικά δεν αλλάζεις τίποτα, απλως κολάς το νικελ τελείωμα, στο τελικό καζανάκι που υπάρχει ήδη. Αλλά την ξέρεις την νοοτροπία τους, ευκαιρία ψάχνουν για να σου πούν ότι δεν σε καλύπτει η εγγύηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gravity Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Καλησπερα παιδια, Μηπως ξερετε καποιο καλο φανοπειο στην Αθήνα;; Δυστυχως καποιος μ****** μου εριξε μια καλη κλωτσια στην πισω δεξια πορτα. Παντως μεχρι τωρα εχω κανει 4500km και ολα πανε καλα. Χωρις καποιες απο τις παιδικες ασθενειες. Καταναλωση 11lt σε 100% αστικη χρηση. Σας διαβαζω και απο το gcc. Φιλικα. Παράθεση If there was no gravity. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 Αν δεν έχει σπάσει το χρώμα μην μπλέξεις με φαναρτζήδες. Θα σου πω που θα πας και θα σου βγάλουν τη λακούβα με τη μια Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2006 ειναι το ιδιο πραγμα με διαφορετικο χειριστηριο . απλα το ενα ρυθμιζει την θερμοκρασια αυτοματα ενω το αλλο χειροκινητα . georgep800 δεν νομίζω να εχει προβλημα με εγγύηση σιγα δεν θα αλλαξει εξατμιση αλλα το τελειωμα της μονο . το μεταλικο τελειωμα που φενεται . Είχα την εντύπωση όμως ότι θα έπρεπε να κοπεί το τελείωμα της εξάτμισης, δηλαδή η μεταλική σωλήνα(δεν ξέρω πως λέγεται:O) η οποία είναι λυγισμένη πρός τα κάτω.. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gravity Δημ. March 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2006 Αν δεν έχει σπάσει το χρώμα μην μπλέξεις με φαναρτζήδες. Θα σου πω που θα πας και θα σου βγάλουν τη λακούβα με τη μια Φιλε tony78, το χρωμα ειναι ΟΚ, η λακουβα ομως ειναι μεγαλη. Απο την μεγαλη πιεση και δυναμη εχει ανοιξει η αρμωση μεταξυ του πανω μερος της πορτας και του τζαμιου. Υπαρχει ενα κενο σχεδον 3cm. Περιμενω τις οδηγιες σου. Thanks. Παράθεση If there was no gravity. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Φιλε tony78, το χρωμα ειναι ΟΚ, η λακουβα ομως ειναι μεγαλη. Απο την μεγαλη πιεση και δυναμη εχει ανοιξει η αρμωση μεταξυ του πανω μερος της πορτας και του τζαμιου. Υπαρχει ενα κενο σχεδον 3cm. Περιμενω τις οδηγιες σου. Thanks. Υπάρχει, λοιπόν, ένας τύπος ο οποίος (δεν ξέρω πως ακριβώς, η όλη επιχείρηση καλύπτεται από άκρα μυστικότητα:ninja: ) επαναφέρει στραβωμένες λαμαρίνες και λακούβες από χτυπημένα αυτοκίνητα, αρκεί να μην έχει σπάσει το χρώμα (η λακούβα μπορεί να φτιαχτεί και πάλι αλλά θα φαίνεται το "σχίσιμο" στο χρώμα). Είναι στην Λεωφόρο Γρ. Λαμπράκη στην Νίκαια, στο ρεύμα προς Πέραμα. Μόλις περάσεις το γήπεδο του Ιωνικού, στο δεξί σου χέρι μετά από καμιά 400αρια μέτρα. Δεν θυμάμαι ακριβώς διεύθυνση. Η δουλειά που κάνει είναι καταπληκτική;) Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Mήπως χρησιμοποιεί το εργαλείο που έχει μια μύτη με ηλεκτρομαγνήτη? Δε θυμάμαι πως ακριβώς το λένε,... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. March 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2006 Κι εγώ κάτι τέτοιο υποθέτω... Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psypunk Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Παιδια εχω παθει πλακα με την ποιοτητα της C4.Ανεση, πολυτελεια, κινηση σε προσιτη τιμη. Τελικα εχει δικιο το slogan "Δεν φανταζεστε τι μπορει να κανει η CITROEN για εσας". Επειδη το αμαξι ειναι κανουργιο μπορειτε να μου πειτε τι να προσεξω ιδιαιτερα; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 ποιοτητα , ανεση , κινηση....... καλα οκ, ειπαμε ειναι καλο αυτοκινητο αλλα χαλαρωσε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 ποιοτητα , ανεση , κινηση....... καλα οκ, ειπαμε ειναι καλο αυτοκινητο αλλα χαλαρωσε...... Tην γνώμη του λέει ο άνθρωπος....θα του κάνεις και υποδείξεις;:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Tην γνώμη του λέει ο άνθρωπος....θα του κάνεις και υποδείξεις;:rolleyes: Όπως πάντα άλλωστε....:D Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. March 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2006 Tην γνώμη του λέει ο άνθρωπος....θα του κάνεις και υποδείξεις;:rolleyes: απλα δεν θελω να περνουν τα μυαλα του αερα....... τιποτε παραπανω.....;) ;) τονυ, δεν το κανω με κακο σκοπο αν νομιζεις οτι το κανω τελικα....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts