Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 ευρώ ακριβώς (απόδειξη μπροστά μου). Ένα μπουκαλάκι χρώμα και ένα μπουκαλάκι αστάρι, για πέρασμα από πάνω. Το πέρασα από κάποια σημεία πριν κανένα μήνα, έριξε τα χιόνια, πάγωσαν τα χιόνια, έφυγαν τα χιόνια, έφυγε και η μπογιά............:)

Ελα ρε;;; Νομιζα οτι ηταν ιδιας ποιοτητας με το χρωμα του εργοστασιου που ειναι βαμμενο και το αυτοκινητο γιατι να φυγει;

για τους υαλοκαθαριστηρες υπαρχουν διαφορα του εμποριου που εχουν διαφορες ιδιοτητες αλλα αφου εχει μεσα με το να συμπληρωνεις λιγο δεν τελειωνει απλως αραιωνει η πυκνοτητα του. Σε καθε σερβθις λογικα στο ξαναγεμιζουν. Εκτος κι αν ριχνεις πολυ...

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:( που ρε παιδια και εγω θελω να δω

tony και οι αλλοι για ριξτε μια ματια εδω για το πως κανεις line-in στο C4

http://homepage.mac.com/robegian/EnPassant/PhotoAlbum23.html

ε ε παθατε πλακα παλι εγω βρηκα τι πως που . ε .ε

και για 407 που λογικα θα ειναι παρομια

http://members.lycos.nl/peugeotdata/data/407rd4auxsetje.htm

Karlbarks, Είσαι Πρώτος, αυτο με το Line In το εψαχνα αρκετό καιρό. Αλλα έχω μια απορία παίδες. Αντε και κάνουμε όλα αυτα που φωτογραφίζει ο "μαφιόζος" Ιταλιάνος, μετά ΠΏΣ επιλέγουμε να ακούσουμε από το Line In; Όλοι ξέρουμε ότι πατώντας το κουμπί "source" επιλέγουμε CD αν πρίν ακούγαμε ράδιο ή ράδιο αν πρίν ακούγαμε cd. Η ένδειξη Line In ή aux δέν εμφανίζεται ΠΟΤΕ στην οθόνη!

Συνεπώς, τίθεται το ερώτημα: ΠΩΣ? και από πού? ενεργοποιήται η επιλογή aux, ώστε η πηγή ηχητικού σήματος να είναι οι ακίδες (R, L) του Line In ( και όχι το ράδιο ή to cd ) και να εμφανίζεται η σχετική ένδειξη στην οθόνη.

Την άλλη εβδομάδα μάλλον θα το πάω για to service των 20κ, ξέρει κάποιος πόσο θα κοστίσεί;

Επίσεις, παραθέτω τις εξής "ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΗΤΕΣ" πληροφορίες για φακέλωμα:

K_GR_8 =====> Ηράκλειο Κρήτης ====> 1400 coupe VTR Limited =======> silver aluminium

Parachoots and minds work better when they are open.

Οσο για το σερβις φανταζομαι οτι θα σου στοιχισει οσο των 10Κ. Νομιζω στα 30Κ ειναι πιο ακριβο...

Limited;;; Τι παιζει;;;

update

Σημείωση: Η ταξινόμηση γίνεται με τα εξής κριτήρια: Κυβισμός/Hatchback-Coupe/Έκδοση

εξοπλισμού/Ονομαστικά

myPhone C4 List:

1. georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black obsidien
  2. leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver aluminium
  3. salinas =======> Αθήνα ============> 2000 Coupe VTS ============> red lucifer
  4. agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black obsidien
  5. elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer
  6. eNeRGy ======> Αθήνα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer
  7. MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris iceland
  8. Ryback3 ======> Ορεστιάδα ========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver aluminium
  9. aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental
  10. engines ======> Θεσσαλονίκη ======> 1600 Hatchback SX Pack =======> gris fer
  11. enginekiller ===> Πειραιάς-Αχαϊα ======> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental
  12. harxenia =====> ??????? ===========> 1600 Hatchback SX ===========> ???????
  13. kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer
  14. panikosis1 ====> Χαλκίδα ==========> 1600 Hatchback SX ===========> silver aluminium
  15. Gravity ======> Αθήνα ============> 1600 Hatchback SX ===========> black obsidien
  16. Oddin =======> Αθήνα ============> 1600 Hatcback SX ===========> gris iceland
  17. ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer
  18. Devil_7 ======> Γλυφάδα =========> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien
  19. lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium
  20. Ma_D =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien
  21. orfiso =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien
  22. tony78 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium
  23. TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien
  24. tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer aluminium
  25. bliss ========> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ========> black obsidien
  26. doganos1985 => Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver aluminium
  27. georgep800 ==> Iεράπετρα Κρήτης ====> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer
  28. mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ==========> silver aluminium
  29. Matty =======> Νεμέα-Αθήνα=======> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver aluminium
  30. nkri ========> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer
  31. panc4 =======> Αθήνα ===========> 1600 Coupe VTR Pack ==========> black obsidien
  32. akalyptos_82 => Χαλκιδική ==========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer
  33. keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer
  34. Kerouac =====> Κηφισιά ===========> 1600 Coupe VTR =============> ??????
  35. theologos14 ==> Νέα Σμύρνη ========> 1600 ?????????? =============> silver aluminium
  36. KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη =======> 1400 Hatchback SX ===========> black obsidien
  37. qwerty5 =====> Αθήνα ===========> 1400 Hatchback S ==============> gris fer
  38. K_GR_8 =====> Ηράκλειο ==========> 1400 Coupe VTR Limited =============> silver aluminium
  39. NIKOSK =====> Χαλκιδα ===========> 1400 Coupe VTR ==============> black obsidien
  40. Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα ======> 1400 Coupe VTR =============> silver aluminium
  41. rosso =======> Αθήνα ============> 1400 Coupe VTR =============> black obsidien

Karlbarks, Είσαι Πρώτος, αυτο με το Line In το εψαχνα αρκετό καιρό. Αλλα έχω μια απορία παίδες. Αντε και κάνουμε όλα αυτα που φωτογραφίζει ο "μαφιόζος" Ιταλιάνος, μετά ΠΏΣ επιλέγουμε να ακούσουμε από το Line In; Όλοι ξέρουμε ότι πατώντας το κουμπί "source" επιλέγουμε CD αν πρίν ακούγαμε ράδιο ή ράδιο αν πρίν ακούγαμε cd. Η ένδειξη Line In ή aux δέν εμφανίζεται ΠΟΤΕ στην οθόνη!

Συνεπώς, τίθεται το ερώτημα: ΠΩΣ? και από πού? ενεργοποιήται η επιλογή aux, ώστε η πηγή ηχητικού σήματος να είναι οι ακίδες (R, L) του Line In ( και όχι το ράδιο ή to cd ) και να εμφανίζεται η σχετική ένδειξη στην οθόνη.

Την άλλη εβδομάδα μάλλον θα το πάω για to service των 20κ, ξέρει κάποιος πόσο θα κοστίσεί;

Επίσεις, παραθέτω τις εξής "ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΗΤΕΣ" πληροφορίες για φακέλωμα:

K_GR_8 =====> Ηράκλειο Κρήτης ====> 1400 coupe VTR Limited =======> silver aluminium

Γειά σου φίλε K_GR_8.

Και εσύ απο Κρήτη; Να τα πούμε καμιά μέρα...:D

Υποθέτω ότι το πείρες απο την αντιπροσωπία του Ηρακλείου, έτσι; Ποιά η γνώση σου γι'αυτούς; Εγώ πάντως δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένως...:mad:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

'Ηθελα να ρωτήσω κάτι... σίγουρα έχει αναφερθεί ξανά το θέμα με τα mp3- αλλά έχω μία λίγο διαφορετική ερώτηση. Νομίζω μόνο εγώ έχω παραγγείλει το C4 S δηλ. χωρίς εργοστασιακό ραδιο-cd- και από ότι μου είπαν δεν θα έχει ενδείξεις στην οθόνη- μπορώ εξ'αρχής ή στη συνέχεια να το αλλάξω και να βάλω ένα από αυτά που πωλούν στο εμπόριο ώστε να παίζει και mp3;

Επειδή είναι δώρο από την αντιπροσωπεία σκέφτομαι να τους πω να κάνουν κανένα άλλο δώρο και αγοράζω έξω το player και μου το τοποθετούν με δική του οθόνη.

:p

Αν καταλαβα καλα σου κανουν δωρο το ηχοσυστημα... Επειδη το c4 εχει συστημα can-bus δεν μπορεις να βαλεις αλλο Player χωρις να στο περασουν στην αντιπροσωπεια μεσω λειτουργικου ωστε να στο αναγνωριζει. Οποτε η θα παρεις αυτο που θα στο περασουν εκει η αν πας να βαλεις αλλο μετα θα μπλεχτεις γιατι αν δε στο περασουν η δε θα δουλευει αυτο η κατι αλλο.... Νομιζω ειχαμε αναφερει καποιο αλλο συμβατο σε παλιοτερα posts αλλα αιντε βρες τα... Θα σου απαντησουν σε λιγο αλλοι που ασχοληθηκαν με αυτο... Γνωμη μου παντως βαλε αυτο γιατι με οτιδηποτε αλλο θα εχεις προβληματα και επειδη τα δωρα που παιζουν ειναι συναγερμος, αισθητηρες παρκαρισματος κτλ και δε νομιζω να ειναι ποιο ακριβα...

Καλησπερα σε ολους. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κανείς αντιλιακές μεμβράνες (φημε) σε C4 coupe και αν ναι πόσο του κόστισε? Thanks!!!

Αν καταλαβα καλα σου κανουν δωρο το ηχοσυστημα... Επειδη το c4 εχει συστημα can-bus δεν μπορεις να βαλεις αλλο Player χωρις να στο περασουν στην αντιπροσωπεια μεσω λειτουργικου ωστε να στο αναγνωριζει. Οποτε η θα παρεις αυτο που θα στο περασουν εκει η αν πας να βαλεις αλλο μετα θα μπλεχτεις γιατι αν δε στο περασουν η δε θα δουλευει αυτο η κατι αλλο.... Νομιζω ειχαμε αναφερει καποιο αλλο συμβατο σε παλιοτερα posts αλλα αιντε βρες τα... Θα σου απαντησουν σε λιγο αλλοι που ασχοληθηκαν με αυτο... Γνωμη μου παντως βαλε αυτο γιατι με οτιδηποτε αλλο θα εχεις προβληματα και επειδη τα δωρα που παιζουν ειναι συναγερμος, αισθητηρες παρκαρισματος κτλ και δε νομιζω να ειναι ποιο ακριβα...

δεκτό αλλα τι κανει καποιος που θελει mp3 / wma ?

παιζει το εργοστασιακό τέτοια?

:X

Καλησπερα σε ολους. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κανείς αντιλιακές μεμβράνες (φημε) σε C4 coupe και αν ναι πόσο του κόστισε? Thanks!!!

Ακριβώς αυτό ψάχνω και εγώ!

Σε κάποιο κατάστημα που ρώτησα μου είπαν γύρο στα 230 ευρώ...

δεκτό αλλα τι κανει καποιος που θελει mp3 / wma ?

παιζει το εργοστασιακό τέτοια?

Όχι, δυστηχώς δεν παίζει mp3...:(

Η μόνη λύση είναι να βάλεις κάποιο άλλο απο την αντιπροσωπία..

Αυτό είναι το θέμα... Μπορούν να σου βάλουν κάποιο άλλο στην αντιπροσωπεία ή πρέπει να το αγοράσεις εσύ και να στο βάλουν (στην αντιπροσωπεία). Εμένα το player θα το βάλουν εδώ (στην αντιπροσωπεία- η έκδοση που παίρνω δεν έχει cd player). Πάντως τις επόμενες μέρες θα περάσω από εκεί για άλλη δουλειά και θα τους ρωτήσω - αν ξέρουν.

Υπάρχει εξτρά εργοστασιακό!

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αυτό είναι το θέμα... Μπορούν να σου βάλουν κάποιο άλλο στην αντιπροσωπεία ή πρέπει να το αγοράσεις εσύ και να στο βάλουν (στην αντιπροσωπεία). Εμένα το player θα το βάλουν εδώ (στην αντιπροσωπεία- η έκδοση που παίρνω δεν έχει cd player). Πάντως τις επόμενες μέρες θα περάσω από εκεί για άλλη δουλειά και θα τους ρωτήσω - αν ξέρουν.

Θα πρέπει να το αγοράσεις απο την αντιπροσωπία και να σου το περάσουν εκεί.:)

Τώρα για να το πάρεις απο αλλού και να σου το βάλουν στην αντιπροσωπία είναι αρκετά δύσκολο έως απίθανο γιατί μπορεί είτε να μην μπορεί να αναγνωριστεί απο τον εγκέφαλο, είτε να μην θέλουν να ασχοληθούν μιας και δεν το πείρες απο αυτούς...

Οπότε αφού σου το πρότυναν ώς δώρο, καλό θα ήταν να το δεχτείς. Κοίταξε όμως να υποστηρίζει και mp3!;)

Οπότε αφού σου το πρότυναν ώς δώρο, καλό θα ήταν να το δεχτείς. Κοίταξε όμως να υποστηρίζει και mp3!;)

Ναι συμφωνώ απόλυτα με αυτό... θέλω με mp3. Αλλά το μόνο κακό είναι ότι δεν θα έχει ενδείξεις στην οθόνη... και αυτό είναι σημαντικό. Anyway, θα περάσω από εκεί και θα σας πω.

Εχει εργοστασιακο η citroen που παιζει και mp3 και το εχει σαν εξτρα. εξοπλισμο. Οποτε αν μπορουν να σου βαλουν αυτο σαν δωρο αντι αυτο που εχει στις εκδοσεις ζητα αυτο η εστω να πληρωσεις τη διαφορα απο το απλο που δεν παιζει Mp3.

Εγω σημερα το πηρα απο το σερβις των 20Κ εδωσα 84 ευρω(στα κεντρικα το ειχα παει).

Οσο αφορα το AUX που λες αν υπαρχει πηγη π.χ. IPOD πατωντας το Source επιλεγει μεταξυ Radio-CD-IPOD.Θα εχει 3 επιλογες.Σκεψου οτι οταν δεν εχεις cd μεσα,πατωντας το Source δεν αλλαξει κατι,μενει μονο το radio.

http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg

Ρε παιδια η εκδοση 1400 VTR Limited ποια ειναι παλι?Ξερει κανεις τι παραπανω εχει απο εξοπλισμο απο την VTR?
http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg

Παιδιά έχει γίνει λάθος στη λίστα, δεν έχω το 1.600 εχω το 1.400

Επίσης στο φρεναρισμα όταν σταματάει κάνει εναν ήχο και οταν ειναι σταματημένο με σβηστη την μηχανή τρίζει πίσω.

Poco: X3 NFC

HTC: P3300, Sensation, u ultra

Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i

Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650

Samsung:A100, D500,Omnia,Corby

Ρε παιδια η εκδοση 1400 VTR Limited ποια ειναι παλι?Ξερει κανεις τι παραπανω εχει απο εξοπλισμο απο την VTR?

H διαφορά του 1.4 VTR Limited με το 1.4 VTR απ'οτι θυμάμαι είναι οτι το εδινε με ESP, αλλά κάτι πρέπει να αφαιρούσε (χωρίς να θυμάμαι σίγουρα) από το κανονικό το VTR για να βάλει το esp. Έτσι και αλλιώς ήταν μια έκδοση που την είχε στην πολύ αρχή της κυκλοφορίας του C4 και δεν νομίζω να υπάρχει πιά. Τουλάχιστον όταν πήγα εγώ τον Οκτώβριο του 2005 και ρώτησα αναλυτικά για όλες τις εκδόσεις στα 1.4 δεν μου την αναφέρανε.

Γεια σας παιδες.

Υπαρχει κανεις που εχει το RT3 (gps, telephone, mp3, sound system, ktl) στο C4; Υπαρχει πλεον χαρτης για Αθηνα και με ενδιαφερει για το peugeot μου...

http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif

Φιλε δεν νομιζω να το εχει κανενας εδω μεσα...

update

Σημείωση: Η ταξινόμηση γίνεται με τα εξής κριτήρια: Κυβισμός/Hatchback-Coupe/Έκδοση

εξοπλισμού/Ονομαστικά

myPhone C4 List:

1. georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black obsidien
  2. leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver aluminium
  3. salinas =======> Αθήνα ============> 2000 Coupe VTS ============> red lucifer
  4. agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black obsidien
  5. elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer
  6. eNeRGy ======> Αθήνα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer
  7. MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris iceland
  8. Ryback3 ======> Ορεστιάδα ========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver aluminium
  9. aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental
  10. engines ======> Θεσσαλονίκη ======> 1600 Hatchback SX Pack =======> gris fer
  11. enginekiller ===> Πειραιάς-Αχαϊα ======> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental
  12. harxenia =====> ??????? ===========> 1600 Hatchback SX ===========> ???????
  13. kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer
  14. panikosis1 ====> Χαλκίδα ==========> 1600 Hatchback SX ===========> silver aluminium
  15. Gravity ======> Αθήνα ============> 1600 Hatchback SX ===========> black obsidien
  16. Oddin =======> Αθήνα ============> 1600 Hatcback SX ===========> gris iceland
  17. ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer
  18. Devil_7 ======> Γλυφάδα =========> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien
  19. lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium
  20. Ma_D =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien
  21. orfiso =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien
  22. tony78 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver aluminium
  23. TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS =============> black obsidien
  24. tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer aluminium
  25. bliss ========> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ========> black obsidien
  26. doganos1985 => Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver aluminium
  27. georgep800 ==> Iεράπετρα Κρήτης ====> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer
  28. mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ==========> silver aluminium
  29. Matty =======> Νεμέα-Αθήνα=======> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver aluminium
  30. nkri ========> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer
  31. panc4 =======> Αθήνα ===========> 1600 Coupe VTR Pack ==========> black obsidien
  32. keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer
  33. Kerouac =====> Κηφισιά ===========> 1600 Coupe VTR =============> ??????
  34. theologos14 ==> Νέα Σμύρνη ========> 1600 ?????????? =============> silver aluminium
  35. KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη =======> 1400 Hatchback SX ===========> black obsidien
  36. qwerty5 =====> Αθήνα ===========> 1400 Hatchback S ==============> gris fer
  37. K_GR_8 =====> Ηράκλειο ==========> 1400 Coupe VTR Limited ========> silver aluminium
  38. akalyptos_82 => Χαλκιδική ========> 1400 Coupe VTR =============> gris fer
  39. NIKOSK =====> Χαλκιδα ===========> 1400 Coupe VTR ==============> black obsidien
  40. Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα ======> 1400 Coupe VTR =============> silver aluminium
  41. rosso =======> Αθήνα ============> 1400 Coupe VTR =============> black obsidien

Εγω σημερα το πηρα απο το σερβις των 20Κ εδωσα 84 ευρω(στα κεντρικα το ειχα παει).

Οσο αφορα το AUX που λες αν υπαρχει πηγη π.χ. IPOD πατωντας το Source επιλεγει μεταξυ Radio-CD-IPOD.Θα εχει 3 επιλογες.Σκεψου οτι οταν δεν εχεις cd μεσα,πατωντας το Source δεν αλλαξει κατι,μενει μονο το radio.

ακριβως με το source αλλαζει καταστασεις .

Panc4 ρωτησες για το line-in ? στα κεντρικα ?