Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντε βγάλε άκρη...έβαλα το νούμερό σου Αgiorgitis και κοίτα τι μου έβγαλε:

http://img207.imageshack.us/img207/674/orga6rr.png

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λογω δουλειων χτες δεν προλαβα να μπω απο το μεσημερι και μετα! Μολις ειδα αυτο το ORGA αυριο πρωι θα το δοκιμασω!!!

Σε μενα παντως βγηκε 20/9/04 οπως ειχα βρει και τις καλωδιωσεις και τα φαναρια μου.Αρα πρεπει να ισχυει το site
http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg

Εμένα:

Στον εγκέφαλο γράφει 9/5/05

Στο σασί γράφει 19/Ε/05 (λογικά Ε=5)

Στα φανάρια μου γράφει 27/5/05

Και το sait μου βγάζει 1/6/05

Πιθανότατα το νούμερο δείχνει πότε ολοκληρώθηκε η συναρμολόγησή του, και ήταν έτοιμο για αποστολή...:worry:

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Παρόμοιο...http://www.citroenet.org.uk/resources/organr.html

Agiorgitis το 09642 δεν έβαλες; Γιατί σε μένα πιο πάνω έβγαλε αυτό;

KarlBarks

οχι πως εχει σημασια απλα το αναφερω

δεν ειχαν πει σε μενα οτι δεν μπενει ο εργοστασιακος σε αλλον φιλο ηταν μαλιστα που τον ειχε πληρωσει για εργοστασιακο και του ειχε βγει "META"

βασικα ο kanenasanonas εχει δικαιο επαναπρογραμματισμο χρειαζεται και οχι καινουριο αλλα καλα εδω ειμαστε GR .

ολες οι αντιπροσοποιες κλεισημο θελουν ειναι σταρχιδιστες ολοι τους ολοι χορτατοι ειναι απο χρηματα τους φτανουν τα service και τα λαδια ποιος καθετε τωρα να περναει αισθητηρες και να προγραμματιζει εγκεφαλους

χρεωνουν και την ωρα 25 - 30 ευρω δλδ 200-250 ευρω το 8ωρο :!:

Να στειλουμε παντως γραμμα δεν ειναι κακο. Για μεταφραση υπαρχει το systran.otenet.gr το στελνουμε σε 2 γλωσσες αγλικα και γαλλικα .

Ααααααα αμα κατσει να το γραψει καποιος ας το δωσει σε μενα να το μεταφρασω εχω κατι φιλαρακια που ξερουν καλα γαλλικα .

Σ'εμένα το είχαν πεί αυτό με τον συναγερμό, πράγμα το οποίο δεν ισχύει..

Τώρα όσον αφορά αυτό που έχεις εσύ, επειδή δεν πολυκατάλαβα απο το manual που ανέβασες(πολύ καλή δουλειά πάντως;) ), εκτώς απο τους δύο αισθητήρες για την ογκομετρική προστασία, περιλαμβάνει άλλους;

Έχει αντικραδασμικό σύστημα;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Παρόμοιο...http://www.citroenet.org.uk/resources/organr.html

Agiorgitis το 09642 δεν έβαλες; Γιατί σε μένα πιο πάνω έβγαλε αυτό;

Όχι! Τη φωτό τη βρήκα σε ένα site, και είναι ενός C8...!

Κοίτα στην πόρτα σου και βάλε τα δικά σου 5 πρώτα νούμερα...:happy:

Στο http://www.citroenet.org.uk/passenger-cars/passenger-cars-index.html

που υποδείξατε λέει ότι ....

1993-1997 παρήχθησαν 1709215 Citroen ZX (σαν το δικό μου), ένα από τα

3-4 μεγαλύτερα νούμερα που έχει πουλήσει η citroen. Γουστάρωωωωω :D ,

αλλά πρέπει να το επιβεβαιώσω και από καπου αλλού! :cool:

Όχι! Τη φωτό τη βρήκα σε ένα site, και είναι ενός C8...!

Κοίτα στην πόρτα σου και βάλε τα δικά σου 5 πρώτα νούμερα...:happy:

Aντε ρε κάθομαι και ψάχνομαι κι εγώ...:p

Σ'εμένα το είχαν πεί αυτό με τον συναγερμό, πράγμα το οποίο δεν ισχύει..

Τώρα όσον αφορά αυτό που έχεις εσύ, επειδή δεν πολυκατάλαβα απο το manual που ανέβασες(πολύ καλή δουλειά πάντως;) ), εκτώς απο τους δύο αισθητήρες για την ογκομετρική προστασία, περιλαμβάνει άλλους;

Έχει αντικραδασμικό σύστημα;

εχει + αισθητηρα για το καπο . αλλα το θετικο του ειναι οτι χρησιμοποιει τους αισθητηρες που εχει για τις 4 + 1 πορτες αν ειναι ανοιχτες η οχι . που εχει ηδη το αμαξι :)

κραδασμικο δεν πρεπει να εχει

την τεταρτη μαλλον θα παω να τον περασω θα σας πω εντυπωσεις

εχει + αισθητηρα για το καπο . αλλα το θετικο του ειναι οτι χρησιμοποιει τους αισθητηρες που εχει για τις 4 + 1 πορτες αν ειναι ανοιχτες η οχι . που εχει ηδη το αμαξι :)

Αυτό είναι το καλό με το CAN BUS, εκμεταλεύεται τα μηνύματα που

ήδη τρέχουν στο δίκτυο (π.χ και το καπώ πρέπει να ανοιχνεύει, για

δες το).

Και πες μας αν ο συναγερμός

α) ανοιχνεύει και καπώ?

β) (μισο)κλειδώνει απενεργοποιώντας τους ογκομετρητές?

γ) ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ???? που είναι σημαντικό

γιατί οι κλέφτες κλωτσάνε τα αυτοκίνητα για να βεβαιωθούν

πρίν την πέσουν...

Το κακό είναι ότι το CAN BUS δεν λειτουργεί με πεσμένη μπαταρία,

οπότε να ξέρεις ότι η μπαταρία του συναγερμού είναι το μόνο που

σε σώζει.

αυτο το orga number το ειχα ξαναδει με το saxo αλλα τωρα το ξαναθυμηθηκα

που το βρηκε ο agiorgitis και βγαζει τη σωστη ημερομηνια συναρμολογησης απ'οτι φαινεται.

στα φαναρια εχω 31/5/2005 και απο το orga number προκυπτει 2/6/2005

οποτε λυθηκε το μυστηριο.

αυτη η βιδα στα φαναρια νομιζα οτι ηταν για τους προβολεις αλλα τελικα ειναι

για τα xenon, θα δοκιμασω και εγω να τα σηκωσω λιγο ελπιζω να μην απορυθμισω τα φωτα θα βαλω σημαδι που ηταν και βλεπουμε.

Παντως σε οτι αφορα τα φωτα δεν εχετε καμια αρμοδιοτητα να τα σηκωνετε ετσι αυθαιρετα και χωρις να γνωριζετε ποιο ειναι το σωστο σημειο... Μπορει μετα εσεις να βλεπετε καλυτερα αλλα οι απεναντι σαν θα εχουν σοβαροτατο προβλημα!

Αυτο που θα σας προτεινα εγω ειναι να πατε σε ενα συνεργειο που γνωριζετε και να τα ρυθμισετε με το απαραιτητο εργαλειο!

Σχετικά με τον αριθμό orga... χρωστάτε το κέρασμα...:happy:

Σχετικά με τα φώτα amelidi, όπως είπα έκανα αρκετές δοκιμές πρίν αποφασίσω το κατάληλο ύψος. (βόλτες εκτός πόλης και διασταύρωση με πολλά αυτοκίνητα..). Και αν ακόμα δώ οτι κάποιοι μου παίξουν τα φώτα τους, θα το χαμηλώσω στο 0.8

Παιδες γεια σας...

Χρονια πολλα σε ολους, παλιους και νεοτερους...

Το οχημα ειναι μια χαρα, εκτος απο ενα τριξιμο που ακουγεται καπου-καπου απο το πισω αριστερα δισκοφρενο...

Θα τα λεμε συχνοτερα απο δω και περα.

Ελα ρε προεδρε που εισαι;;; Προτεινω να διαβασεις απο την τελευταια σου επισκεψη γιατι υποθηκαν πολλα... για την τσιμουχα κατω απο το παρμπριζ που ειχα πει οτι ειχε μπει λιγο προς τα μεσα κοιταξα και αλλα c4 σημερα και χτες και σε πολλα ηταν ετσι αλλα ηταν και σε μερικα μια χαρα. Πηγα σημερα λοιπον στην αντιπροσωπεια και μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα με υγρασια εκει γιατι εχει τζαμοκολλα που εχει κολλησει το τζαμια με το πλαισιο. Του λεω γενικα αν επηρεασει πουθενα η υγρασια εκει και μου λεει πως δεν υπαρχει προβλημα. Σε περιπτωση να το αλλαξω μου ειπαν οτι πρεπει να βγουνε ενα σωρο και μου ελεγε διαφορα, και ετσι φοβηθηκα αν ειναι να μου τα βγαλουν και να μου τα βαλουν ολα... Οποτε το αφηνω. Εχω βγαλει φωτο καποια μερα θα την βαλω εδω.

Οσον αφορα την ποδια τωρα! Του λεω οτι ξερω ενα που εχει ποδια απο κατω κτλ. Μου λεει ναι εχει στο 2λιτρο. Του λεω δεν ξερω για το 2λιτρο αλλα αυτος εχει 1.4!!! Δεν μου ειπε τιποτα γι'αυτο αλλα μου ειπε οτι μπαινει σαν εξτρα αν θελω με 140-150 ευρω περιπου...

Οσο για τα φωτα ρε παιδια καταλαβαινω οτι τα ελεγξατε αρκετα μονοι σας αλλα πηγαινετε καλυτερα σε εναν ηλεκτρολογο να σας δειξει που ακριβως πρεπει να φωτανε για να μην εχετε προβληματα...

Υ.Γ.:Παλι ξεχασα να δω το orga μου!!!

Δεν μου ειπε τιποτα γι'αυτο αλλα μου ειπε οτι μπαινει σαν εξτρα αν θελω με 140-150 ευρω περιπου...

Ενδιαφέρον! Θα πάω να του βάλω.:shifty:

elteo, ρώτησα σήμερα και τον Ρουσσάκη για τους μπροστά αισθητήρες.

Μου είπε οτι μπαίνουν, αλλά το κόστος είναι μεγάλο γιατί θα πρέπει να αλλαχτεί και ο προφυλακτήρας, με άλλον ο οποίος έχει τις βάσεις για τους αισθητήρες. Γίνεται μου λέει και με τον υπάρχων, αλλά θα πρέπει να γίνουν πατέντες με μεταλλικές βάσεις κλπ...

Κόστος: Προφυλακτήρας 350 ευρώ, αισθητήρες 250. + κόστος εργασίας

Το Πάσχα που θα έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, θα ρωτήσω αν μπορώ να αγοράσω μόνο τους αισθητήρες απο αυτούς και την τοποθέτηση να την κάνω μόνος μου...

Παιδες γεια σας...

Χρονια πολλα σε ολους, παλιους και νεοτερους...

Το οχημα ειναι μια χαρα, εκτος απο ενα τριξιμο που ακουγεται καπου-καπου απο το πισω αριστερα δισκοφρενο...

Θα τα λεμε συχνοτερα απο δω και περα.

Που'σαι ρε πρόεδρε; Σε χάσαμε τελείως

Μου είπε οτι μπαίνουν, αλλά το κόστος είναι μεγάλο γιατί θα πρέπει να αλλαχτεί και ο προφυλακτήρας, με άλλον ο οποίος έχει τις βάσεις για τους αισθητήρες. Γίνεται μου λέει και με τον υπάρχων, αλλά θα πρέπει να γίνουν πατέντες με μεταλλικές βάσεις κλπ...

Το Πάσχα που θα έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, θα ρωτήσω αν μπορώ να αγοράσω μόνο τους αισθητήρες απο αυτούς και την τοποθέτηση να την κάνω μόνος μου...

Ο προφυλακτήρας έχει μόνο 350 ευρώ; Στην έκδοση VTS πάντως έχει περίπου 850 (δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο, θα ψάξω να βρω το τιμολόγιο από το τρακάρισμα).

Πάντως, αν για τους μπροστινούς αισθητήρες χρειάζεται και αλλαγή προφυλακτήρα χέ_σε μέσα...

Παντως σε οτι αφορα τα φωτα δεν εχετε καμια αρμοδιοτητα να τα σηκωνετε ετσι αυθαιρετα και χωρις να γνωριζετε ποιο ειναι το σωστο σημειο... Μπορει μετα εσεις να βλεπετε καλυτερα αλλα οι απεναντι σαν θα εχουν σοβαροτατο προβλημα!

Αυτο που θα σας προτεινα εγω ειναι να πατε σε ενα συνεργειο που γνωριζετε και να τα ρυθμισετε με το απαραιτητο εργαλειο!

ναι στο συνεργειο που ξερουν, οταν τους το ειπα στο πρωτο ελεγχο μου ειπαν οτι δεν ρυθμιζονται !!

engine ουτε το διλιτρο εχει ποδια.

Το τίμημα του να μην τα βάλεις από την αρχή...

Οσον αφορα την ποδια τωρα! Του λεω οτι ξερω ενα που εχει ποδια απο κατω κτλ. Μου λεει ναι εχει στο 2λιτρο. Του λεω δεν ξερω για το 2λιτρο αλλα αυτος εχει 1.4!!! Δεν μου ειπε τιποτα γι'αυτο αλλα μου ειπε οτι μπαινει σαν εξτρα αν θελω με 140-150 ευρω περιπου...

λετε να ειναι 2λιτρο και να μην το ξερω ?

να πω κα κατι αλλο να σας κουφανω ? μπροστα εχω βασεις για τους αισθητηρες :blink:

http://www.xanthifans.gr/spiros/123.JPG

μηπως εχω Special edition :P

Αυτό είναι το καλό με το CAN BUS, εκμεταλεύεται τα μηνύματα που

ήδη τρέχουν στο δίκτυο (π.χ και το καπώ πρέπει να ανοιχνεύει, για

δες το).

Και πες μας αν ο συναγερμός

α) ανοιχνεύει και καπώ?

β) (μισο)κλειδώνει απενεργοποιώντας τους ογκομετρητές?

γ) ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟ ???? που είναι σημαντικό

γιατί οι κλέφτες κλωτσάνε τα αυτοκίνητα για να βεβαιωθούν

πρίν την πέσουν...

Το κακό είναι ότι το CAN BUS δεν λειτουργεί με πεσμένη μπαταρία,

οπότε να ξέρεις ότι η μπαταρία του συναγερμού είναι το μόνο που

σε σώζει.

α. εχει αισθητηρα για το καπο τον εχω και στις φωτος αμα δεις

β. να το κανει αυτο εχει κουμπι για αυτον τον λογο

γ. αντικραδασμικο δεν πρεπει να εχει

Ο προφυλακτήρας έχει μόνο 350 ευρώ; Στην έκδοση VTS πάντως έχει περίπου 850 (δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο, θα ψάξω να βρω το τιμολόγιο από το τρακάρισμα).

Πάντως, αν για τους μπροστινούς αισθητήρες χρειάζεται και αλλαγή προφυλακτήρα χέ_σε μέσα...

850Ε ...;;;:cry: :X :wacko:

Πολλά δεν είναι; Σχεδόν 300χ. δρχ για έναν προφυλακτήρα;:blink: