Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το αυτοκίνητο το παίρνουμε ως εργαλείο και το χρησιμοποιούμε ως εργαλείο. Εάν θέλουμε να επενδύσουμε (μεταπώληση) βρίσκουμε άλλους τρόπους να το κάνουμε. Διότι όποιο και να πάρουμε στην κατηγορία που είμαστε στην 5ετία θα έχουμε χάσει το 45-48% της αρχικής του αξίας.

Οπότε μην χαλιέστε τζάμπα...

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η αληθεια ειναι οτι κατα τη γνωμη μου ποιο σπορτιφ και δυναμικο φαινεται το corolla και το focus παρα το c4 που εχει αρκετες καμπυλες...

Όχι ρε παιδιά και ποιο σπορτίφ και δυναμικό απο το C4 (τουλάχιστον για το Coupe) to corolla kai to focus! To focus το προηγούμενο ίσως, το καινούργιο είναι σαν ξαπλωμένη ντουλάπα, δεν μου εμπνέει κανέναν δυναμισμό. Για το corolla δεν το συζητάω, αξιόπιστο, κλασσικό αυτοκίνητο, αλλά από design για target group άνω των 40 ετών (πάντα κατά την γνώμη μου)

Όσο αφορά την μεταπωλητική αξία, λόγω της υψηλής τεχνολογίας του C4 (κυρίως στα ηλεκτρονικά του κομμάτια) νομίζω ότι θα είναι αρκετά υψηλότερη απ'οτι τα παλαιότερα Citroen. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα, το θέμα είναι να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο που να σε ενθουσιάζει, και που να ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Το C4 προκαλεί περιέργεια σε όλους, το βλέπεις κάθε φορά που σε ρωτάνε τι αμάξι έχεις και τους λες. Άμα τους έλεγες έχω Corolla, θα τελείωνε η κουβέντα εκει ("Α, ένα ακόμα corolla) Tο C4 προκαλεί περιέργεια, ερωτήσεις, και δεν συζητάμε να μπούνε και μέσα....εκεί μπορεί να αρχίσει και η ζήλια...

Τέλοσπαντων όπως είπε και ο φίλος το αυτοκίνητο είναι εργαλείο, και ένα μέσο να βελτιώνουμε την ζωή μας. Αν θέλαμε επένδυση θα αγοράζαμε κάνα οικόπεδο :)

Υ.Γ.1 Συπληρώστε στη λίστα ότι είμαι από Αθήνα.

Υ.Γ.2 'Εφτασα τα 1500 χλμ. να αρχίσω να το λιώνω ή όχι ακόμα? (Βαρέθηκα να πηγαίνω Αττική οδό με 100χλμ/ώρα :mad: )

Θα συμφωνησω οτι δεν παιρνεις ενα αυτοκινητο που να εχει οπωσδηποτε μεταπωλιτικη αξια, δηλαδη να μπορω να το πουλησω τοτε ακριβα αλλα οσο το εχω να μην το χαιρομαι.... Αυτο ειναι χαζο. Οσο για το δυναμισμο που σε εμπνεει το αμαξωμα ειναι βεβαια υποκειμενικος και και θεμα γουστου αλλα οσοι εμαθαν οτι απο το corolla πηρα c4 και το ειδαν απεξω σπαστηκαν και μου ειπαν οτι εκανα βλακεια κτλ. Εννοειται οτι εγω τους ειπα για ολα τα υπερ και προσπαθησα να τους πισω αλλα ολοι εμεναν μετα στο οτι το αλλο εδειχνε πιο σπορ! Δεν θα σκασω κιολας εγω το ξερω οτι ειναι καλυτερο και τελος! Οσο για το οτι αν μπουν μεσα αρχιζει η ζηλια συμφωνω και επαυξανω!!! :D Και βλεπεις οτι στο δρομο επειδη δεν εχουν κυκλοφορησει ισως πολλα ολοι γυριζουν κεφαλια και σκουντιονται :D

update:

Myphone Citroen C4 list:

1. georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black
  2. leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver
  3. agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black
  4. elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer
  5. eNeRGy ======> Αθήνα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer
  6. MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris-icland
  7. Ryback3 ======> ?????? ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver
  8. aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental
  9. enginekiller ====> Πειραιάς-Αχαϊα =====> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental
  10. kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer
  11. panikosis1====> Χαλκίδα ===========> 1600 Hatchback SX ===========> silver
  12. ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer
  13. lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver
  14. orfiso =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS =============> black
  15. tony78 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS ============> silver
  16. TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS =============> black
  17. tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer
  18. georgep800 ==> Iεράπετρα Κρήτης ===> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer
  19. mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver
  20. Matty =======> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver
  21. nkri ========> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> gris fer
  22. keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer
  23. KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη ========> 1400 Hatchback SX ===========> black
  24. Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα =======> 1400 Coupe VTR ============> silver
  25. rosso========> Αθήνα =============> 1400 Coupe VTR ============> black

Υ.Γ.:Πειτε ρε παιδια και οι υπολοιποι που ειστε στη λιστα απο που ειστε...

Θα συμφωνήσω και εγώ με τους προηγούμενους. Tο αυτοκίνητο δεν το παίρνεις για επένδυση. Είναι εργαλείο για να κανείς την δουλειά σου και την βόλτα σου. Για μένα το C4 ήταν ερωτάς με την πρώτη μάτια, πριν ακόμα το δω στον δρόμο, από φωτογραφίες. Και δεν με νοιάζει και πολύ το τι γνώμη έχουν οι άλλοι, από την στιγμή που αυτό το αυτοκίνητο μου έχει κάνει "κλικ" και το χαίρομαι κάθε φορά που κάθομαι στην θέση του οδηγού.

Ναι ρε σεις, δεν είπα οτι αυτοκίνητο επιλέγεις με βάση την μεταπωλητική του αξία (που πολλοί όμως κάνουν...), αλλά ούτε θέλω να πάρω κάποιο μοντέλο το οποίο σε 5 χρόνια δεν θα πιάνει μία! Το C4 είναι κάπου στη μέση...

Τέσπα, θα δούμε σε κάποια χρόνια..

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Εφτασα τα 9000 χλμ και αρχίζω να ετοιμάζομαι σε κανα μήνα για το σέρβις των 10. Θα ζητήσω και ευθυγράμμιση και ζυγοστάθμιση. Για να δούμε...

Οσοι από εσάς βάζετε 95άρα βενζίνη παρατηρήσατε πειράκια ή κάποια "νωχελικότητα" στο μοτέρ σας; Εν σχέση με την 100άρα τι είναι καλύτερο για το χαμηλής συμπίεσης (μόλις 9.6) TU κινητήρα;

Από την αρχή βάζω απλή αμόλυβδη χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα. 2 - 3 φορές που έβαλα την 98άρα δεν είδα καμιά διαφορά, και έτσι επέστρεψα στην απλή.

Εσκυψα σημερα στην εκθεση να δω αν τα c4 ειχαν ποδια και δεν ειχε κανενα!!! Ναι εσκυψα μεσα στον κοσμο αλλα δεν με ενοιαζε.... Karl την πουλας την δικια σου;;;!!!!

Εσκυψα σημερα στην εκθεση να δω αν τα c4 ειχαν ποδια και δεν ειχε κανενα!!! Ναι εσκυψα μεσα στον κοσμο αλλα δεν με ενοιαζε.... Karl την πουλας την δικια σου;;;!!!!

Σε καταλαβαινω απόλυτα. Δεν ειναι να σκυβεις με τοσο κοσμο πισω σου τη σημερον ημερα. Δεν ξερεις τι μπορει να σου συμβει :lol: :lol:

Kαι ειδικά τώρα που έχουν εξεγερθεί οι αράπηδες στη Γαλλία...!:lol:

Στο θέμα μας. Δοκίμασα αυτό που είχες προτείνει ρε συ enginekiller, για το πώς να κλειδώνω το αυτοκίνητο χωρίς συναγερμό. Και όντως δουλεύει!

Απλά το ξεκλειδώνεις και το ξανακλειδώνεις αμέσως!

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

οχι αλλα μπορω με την πρωτη ευκαιρια να βγαλω μια φωτογραφια και να σας την στειλω :rolleyes:

οχι αλλα μπορω με την πρωτη ευκαιρια να βγαλω μια φωτογραφια και να σας την στειλω :rolleyes:

εχουμε συλλεκτικη C4 στη θεσσαλονικη???? :D :D :D :D

πωωωωω με τρελα :lol: :lol: :lol:

εχουμε συλλεκτικη C4 στη θεσσαλονικη???? :D :D :D :D

πωωωωω με τρελα :lol: :lol: :lol:

αφου σκευτομαι να αλλαξω την φωτογραφια στην υπογραφη μου και να βαλω την ποδια :lol:

paidia mia aporia:skeftete o patrios mou na agorasei to c4 me ta 180 aloga omws egw akousa oti o sygekrimenos kinitiras mpainei mono sto coupe,alh8euei auto?To problem einai oti sxediastika to pisw meros tou coupe to vriskei asxhmo (e ontws 8a mporouse na einai kalytero).Se periptwsh pou ontws etsi einai me ton kinitira,yparxei prooptikh na vgei kai ekdosh hatchback me ton sygekrimeno kinitira?

Στη Γαλλια γενικα υπαρχουν περισσοτερες εκδοσεις οπως διλιτρο με 138 ιππους και ολοι οι κινητηρες και στα δυο αμαξωματα. Εδω δεν τους εισαγουν! Κι εγω για 2λιτρο πηγαινα αλλα επειδη ηθελα 5πορτο πηρα 1.6 τελικα!!! :D :D :D

Κι εγώ για το 2λιτρο πήγαινα έστω και με τα 138 αλλά τζίφος...3πορτο δεν ήθελα οπότε συμβιβαζόμαστε.

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ C4 (COUPE). ΣΕ ΚΑΝΑ 20ΗΜΕΡΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΔΩ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΔΑ ΦΕΥΓΑΛΕΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕ Η ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΥΝ. ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΑΣΗΜΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΟΣ Ο ΤΟΝΟΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ

Υ.Γ. ΤΗ ΛΕΕΙ ΤΟ STEREO ΤΗΣ JBL ΑΞΙΖΕΙ ΣΑΝ ΕΧΤΡΑ?

Τς τς τς γερασατε και δεν βλεπετε καλα!!! :D :D :D Κατεβασε απο τη υπογραφη μου το more info. Εκει θα βρεις links με sites (αυτο που σε ενδιαφερει τωρα ειναι το http://www.c4.as.ro/ ) που εχουν φωτογραφιες απο c4 στο δρομο και θα καταλαβεις καλα το χρωμα. Με το εργοστασιακο που εχω ηχοσυστημα ειμαι ικανοποιημενος απολυτα. Τωρα αν εισαι κολλημενος με τον ηχο κτλ ψαξε το! Αντε να σε βαλουμε στην παρεα μας!

Αστα αυτά και πες μας για την 95άρα εντυπώσεις...γιατί βλέπω αποφεύγεις να απαντήσεις στο 4ΤΦ...:whistle:

Αστα αυτά και πες μας για την 95άρα εντυπώσεις...γιατί βλέπω αποφεύγεις να απαντήσεις στο 4ΤΦ...:whistle:

Κατσε ρε να παω πρωτα μια βολτα και θα σας πω! Μυστικο θα το κρατησω;;; :D Τα 100 μετρα που εκανα δεν καταλαβα καμια διαφορα... :wacko:

Σημερα πετυχα μια δοκιμη του Autocar στις 16/12/04 και ειδα οτι αναφερει για συμπιεση 11,1:1!!!!!!!!! Στραβωθηκα! :mad: Δειτε:

http://img499.imageshack.us/img499/5336/autocarc40ph.th.jpg

Υ.Γ.:Θα προστεθει στο link Δοκιμες.