Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα μετα απο αρκετο καιρο ειπα να το πλυνω.Αυτες οι 17" αρες με γ@μησ@νε.Πολυ πακετο!!Δεν χωρουσαν τα δακτυλα μου στις τρυπες τους.και με οδοντοβορτσα τις εκανα :cry:
http://www.musketier.com/assetts/images/c402.jpg

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα μετα απο αρκετο καιρο ειπα να το πλυνω.Αυτες οι 17" αρες με γ@μησ@νε.Πολυ πακετο!!Δεν χωρουσαν τα δακτυλα μου στις τρυπες τους.και με οδοντοβορτσα τις εκανα :cry:

με κανενα σουγκαρι δεν μπορουσες να τις καθαρισεις ? τοσο βρομικες ηταν ?

Ξερεις απο τις βροχες και ειδικα απο τη μαυριλα απο τα τακακια ειχε γινει "τσιμεντο".Φυσικα με σφουγγαρι τις εκανα αλλα μεσα στις μικρες τρυπες που εχει δεν εμπαινε το χερι!

Εχουμε ξεσκιστει να μιλαμε για τα C4 μας!!! Στην εκθεση αν ειδες στο 4Τ εχει παρα πολλα καλα πραγματα ισως η καλυτερη κατα τη γνωμη μου. Θα παω οπωσδηποτε! elteo καλοριζικα! Πηρα κι εγω νεο οργανακι μετρησης πιεσεων και εκτος οτι ηταν μουφα (βαλε-βγαλε εδειχνε μια 31 μια 35 αναλογα πως καθοταν!) εδειχνε διαφορετικα απο τα δυο που ειχα(εκ των οποιων το ενα εχει ψιλοχαλασει και αυτο). Οποτε εχω τρια που δειχνουν 3 διαφορετικες πιεσεις. Τωρα που τα μετρησα στα πισω ειχα απο 29 μεχρι 35!!! Δεν ξερω που θα βρω ενα της προκοπης να παρω αλλα οχι να πουληθω. elteo αυτο που πηρες ειναι εκεινο με τη μεζουρα;

elteo αυτο που πηρες ειναι εκεινο με τη μεζουρα;

Είναι ένα σαν στυλό που μόλις το βάλεις πετάγεται μια βεργούλα με τις αριθμημένες πιέσεις. Το είδα από έναν συνάδελφο και είδα ότι είναι αρκετά αξιόπιστο λόγω της απλής λειτουργίας του.

Το δοκίμασα 5-6 φορές σε κάθε ελαστικό και μου έδειχνε τα ίδια...ευτυχώς να μην κλαίμε τα €6. :rolleyes:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Με ειδοποίησαν ότι ήρθαν και τα καπάκια...επιτέλους γιατί δεν μπορώ να τον βλέπω τον τροχό άλλο έτσι.

οτι βρισκω σας τα δειχνω

Kάνε και ένα φιλτράρισμα...δεν βλάπτει! :p ;) ...τα θέλουμε τα ματάκια μας!

αυτό μάλιστα... :alien:

Ωραιος Karl! Πολυ καγκουριστικα παντως τα περισσοτερα! Δεν βλεπω καμια σοβαρη προταση βελτιωσης οπτικης και μηχανικης απο την εταιρεια. Σχετικα με τους καθρεπτες: στην αρχη πιστευα πως η θεση τους θα βολευε περισσοτερο επειδη ειναι πιο κοντα αλλα μετα καταλαβα οτι τωρα γυρναω περισσοτερο το κεφαλι μου για να δω.... Τεσπα ετσι το ειπα.

Aπαίσιο photoshop .... μόνο το μπρελοκάκι αξίζει!

Αυτο το μπρελοκάκι το έχω. Μου το έκανε δώρο ο αντιπρόσωπός μου όταν μου έφερε το αυτοκίνητο. 5 ευρώ η αξία του.

Δυστυχώς όμως μου έσπασε η αλυσίδα του και τώρα το έχω κάτω από τον "τεμπέλη" να κάθεται...

(Μετά τις φωτογραφίες που είδα με τις μετατροπές, ψήνομαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ......)

http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg

Το πουλάνε δηλ στις αντιπροσωπείες;; Εάν είναι να κοιτάξω αύριο που θα πάω να πάρω τα καπάκια...

Περασα σημερα απο ενα μαγαζι μεταχειρισμενων και ειδα ενα C4 Coupe και το κοιταξα απο κατω και ειχε ποδια!!! Πρεπει να το ξεκαθαρισω αυτο το θεμα συντομα...

Περασα σημερα απο ενα μαγαζι μεταχειρισμενων και ειδα ενα C4 Coupe και το κοιταξα απο κατω και ειχε ποδια!!! Πρεπει να το ξεκαθαρισω αυτο το θεμα συντομα...

το δικό μου που κοίταξα ΔΕΝ έχει...άντε βγάλε άκρη!

Οποιος παει στην εκθεση(πριν απο εμενα) να ελεγξει αν εχουν ποδια τα εκθεσιακα!!!

Ρε παιδια μπηκα σε αυτο το site

http://www.dpmotorsport.com/home/home.htm

διαλεξα simota products , μετα citroen και βρηκα μερικα πραγματακια αλλα δεν ξερω α)ποιο ταιριαζει για το 1,6 c4, β)αν τελικα θα κανει ''δουλιτσα"!

Τι γνωμη εχετε? :worry:

πες μου σε παρακαλω την γνωμη σου για τα 3D αξιζουν τα χρηματα τους ? ειναι αυτα με το σκληρο το πλασιτικο απο κατω ? κανονικα δεν θα επρεπε να εχουν και ραφες γυρω γυρο δεν νομιζω να ξεφτιζουν . μπενουν καλα στην θεση τους ? δεν νομιζω να εχεις προβλημα να κουνιουνται δεξια αριστερα ?

To αν αξίζουν είναι σχετικό. Σίγουρα με λιγότερα από 70 ευρώπουλα που κοστίζουν μπορείς να βρεις κάτι αντίστοιχα καλό. Πάντως τα 3D είναι πολύ καλά

Καλημέρα σε όλους. Αν και παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά την συζήτηση, έχω αρκετό καιρό να συμετάσχω.

Την προηγούμενη Πέμπτη έκανα το service των 10.000 χλμ. Κόστος 98 ευρώ. Τα γνωστά, αλλαγή λαδιών, φίλτρου, έλεγχο στον εγκέφαλο, λαδωμα πορτες, έλεγχο φώτα κ.λ.π. Δυστυχώς έπρεπε να αφήσω το αμάξι λόγω δουλειάς και να γυρίσω να το πάρω αφού τελείωσε το service, άρα δεν ήμουν μπροστά σε όλα αυτά, αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν με δουλεύουν, μου έδωσαν καλή εντύπωση όσες φορές πήγα μέχρι τώρα για τα αμορτισέρ και για μια διαρροή βαλβολίνης που είχα.

Τους ανέφερα για τα αμορτισέρ, ότι παρόλο που τα έχουμε αλλάξει συνεχίζουν να κάνουν θόρυβο, το κοίταξαν πάλι και έριξαν λιγο λιπαντικό, αλλά δεν τρελένομαι κιόλας, το έχω συνηθίσει.

Με προβλημάτισε όμως το εξής. Ζήτησα από τον υπευθυνο του συνεργείου να τσεκαρουν την σταθμη των λαδιών πριν τα αδειασουν, γιατί όταν είχα πάει (γύρω στις 6.000 χλμ) για την διαροή βαλβολινης θυμάμαι οτι είχαν συμπληρώσει στον κινητήρα περίπου 1/3 του λίτρου. Άυτός μου εξήγησε ότι είναι φυσιολογικό, επειδή βάζουν ένα νέο τύπο λαδιού, πολύ ψιλό, για καλύτερη απόδοση και οικονομία καυσίμου. Μάλιστα μου είπε ότι το 1.600 θα μπορούσε να κάψει μέχρι και 2 lt στα 10.000 χλμ.

Δεν μου άρεσε και πολύ αυτό, μπορεί κανείς να μου πεί αν είναι λογικό αυτό που μου είπαν; Εσείς χρειάστηκε να συμπληρώσεται λάδι στον κινητήρα;

Υ.Σ.: Συγνώμη για το μεγάλο σχόλιο.

Kalste είναι ψιλο-φυσιολογικό επειδή ο κινητήρας σε αυτό το διάστημα στρώνεται. Εάν όμως συνεχίσει να στο κάνει τότε είναι κάτι σοβαρότερο.

Σήμερα παρέλαβα τα καπάκια επιτέλους! Μου έγινε και έκπτωση και πλήρωσα €39 αντι για €50. Το ένα τοποθετήθηκε και το άλλο στην φωτό backup.

http://img478.imageshack.us/img478/2825/dsc00100medium1kl.th.jpg