enginekiller Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 εγω παντος προβλημα με το καπο να τριζει δεν εχω . τουλαχιστον δεν το εχω προσεξει . με τα αμορτισερ τι εγινε τελικα ? ααααααα απεκτισα και ενα "δωρο" απο ενα "καλο" παιδι μια οραιωτατη γρατζουνια απο κλειδι πανω στο καπο . να δω τι θα κανω αυριο θα παω να ρωτησω για αλυφες χρωματα και τα συναφη Κι εγω εμπαινα να γραψω για τα δικα μου!!!! :mad: :mad: :mad: Μια μικρογραντζουνια απο μηχανακι κατω απο το χερουλι του πορτ παγκαζ(ευτυχως πολυ μικρη και την εφτιαξα) και καποιος μου χτυπησε το πισω φως της οπισθεν με αποτελεσμα να μου σπασει το απο κατω πλαστικο ελασματακι που το κραταγε πανω στο εξωτερικο μαυρο πλαστικο και βρηκα το φαναρι να εχει πεσει απο μεσα κατω στο εδαφος. Ευτυχως το αριστερα ελασματακι μπαινει σε τρυπα και σφηνωνει οποτε δεν φευγει τωρα απλως αν το σπρωξεις στη δεξια μερια μπαινει μεσα και μπορει να περασει και να μεινει νερο εκει. Ευτυχως ειδα τα καλωδια ηταν αρκετα ντυμενα εκει γιατι το πλενω και απο κατω... Εχει και μια μεγαλη γραντζουνια εκει κατω... Για τα αμορτισερ εγω εχω ραντεβου στα κεντρικα την Πεμπτη για τον πρωτο ελεγχο και θα τους πω να δουν και αυτο αν και μονο οταν μπαινω εδω τον θυμαμαι τον θορυβο. Ουτε που το ακουω οταν μπαινω μεσα..... Περισσοτερο με ενοχλουν τα φρενα που τριζουν Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matty Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 10.000 km kai to aytokinito sto 2o service tou. Typikos elegxos, allagi ladiwn, filtrou, prosthiki ygrou gia ta tzamia, ladwma tis portes. Omws se mena eixe kollisei to mesaio ntoulapaki sto tablo kai den anoige. Etsi anoikse olo to tablo mprosta pou ftanei apo tin othoni mexri ton levie taxititwn gia na to bgalei! To grasare kai twra ok. Epipleon den kserw an vazete kermata sta plaina syrtarakia, pantws egw vazw. Kai dystixws merika pesane apo ti sxismi panw apo to surtaraki kai meta den ekleine! Eytyxws mou to diorthwsan kai ayto, to ksekollisan (eykolo einai!) kai twra to syrtaraki kleinei kanonika + pira ta kermata mou pisw! :D Telos, mou ekanan kai pali zygostathmisi i opoia gia akoma mia fora apetyxe! :( Mporei na ftaiei kai to mixanima tous, mallon tha paw se kapoio stin Athina mpas kai lythei epitelous ayto to provlima! Teliko kostos.... 70€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Matty να σε ρωτησω εκαναν κανενα ελεγχο με τον εγκεφαλο; Γιατι σου γρασαραν τις πορτες και που ακριβως; 1)Πατησα να δω το status που λεει και λεει καποιο auto screen wipe deactivated. Τι ειναι αυτο και πως θα το ενεργοποιησω αν θελω; 2)Το κουμπι που εχει στην ακρη στο χειριστηριο των φλας κανει σε εσας τιποτα; Εμενα οχι παντως. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Matty να σε ρωτησω εκαναν κανενα ελεγχο με τον εγκεφαλο; Γιατι σου γρασαραν τις πορτες και που ακριβως; 1)Πατησα να δω το status που λεει και λεει καποιο auto screen wipe deactivated. Τι ειναι αυτο και πως θα το ενεργοποιησω αν θελω; 2)Το κουμπι που εχει στην ακρη στο χειριστηριο των φλας κανει σε εσας τιποτα; Εμενα οχι παντως. 1) Το check μάλλον εννοείς. Σου δείχνει τι λειτουργίες είναι ενεργοποιημένες. Το auto screen wipe είναι η αυτόματη λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων. Για να την ενεργοποιήσεις τράβα προς τα κάτω το μοχλό των υαλοκαθαριστήρων. 2) Δεν κάνει απολύτως τίποτα σε κανέναν (έχει αναφερθεί και στο παρελθόν - στο xsara ενεργοποιούσε τα αυτόματα φώτα. Ο μοχλοδιακόπτης παρέμεινε ως είχε και στο C4, αν και η αυτόματη λειτουργία των φώτων ενεργοποιείται αλλιώς. Μάλλον το ξέχασαν... :lol: ) Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Α ναι για τους υαλοκαθαριστηρες δεν σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι... Νομιζα οτι θα καθαριζε καμια οθονη..... Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalste Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 10.000 km kai to aytokinito sto 2o service tou. Typikos elegxos, allagi ladiwn, filtrou, prosthiki ygrou gia ta tzamia, ladwma tis portes. Omws se mena eixe kollisei to mesaio ntoulapaki sto tablo kai den anoige. Etsi anoikse olo to tablo mprosta pou ftanei apo tin othoni mexri ton levie taxititwn gia na to bgalei! To grasare kai twra ok. Epipleon den kserw an vazete kermata sta plaina syrtarakia, pantws egw vazw. Kai dystixws merika pesane apo ti sxismi panw apo to surtaraki kai meta den ekleine! Eytyxws mou to diorthwsan kai ayto, to ksekollisan (eykolo einai!) kai twra to syrtaraki kleinei kanonika + pira ta kermata mou pisw! :D Telos, mou ekanan kai pali zygostathmisi i opoia gia akoma mia fora apetyxe! :( Mporei na ftaiei kai to mixanima tous, mallon tha paw se kapoio stin Athina mpas kai lythei epitelous ayto to provlima! Teliko kostos.... 70€. Εγώ έκλεισα σήμερα ραντεβού για το σέρβις των 10.000 χλμ. και μου είπαν ότι θα κοστίσει γύρω στα 100-110 ευρώ!!! είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια διαφορά;;; Σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x-tra Δημ. November 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2005 Έχω χασει το μυαλό μου με αυτο το C4 κάθε μέρα όλο και από ενα ξεφυτρώνει στην Βέροια εκει που κατοικώ, συνολικά εχω μετρησει 8 C4άκια αλλα τελευταια ενα Blue Oriental VTS έρχεται και παρκάρει κάτω απο το σπίτι μου συνέχεια , γιατί ρε φίλε μας το κάνεις αυτο!!!! εδω δεν είναι ουτε Αθηνα ουτε Θεσσαλονικη παρκατε το λιγο πιο κατω να μην το βλεπουμε και τρελενομαστε !!! Πλάκα κανω σε οποιoν ανηκει του ευχομαι να ειναι καλοταξιδο και αγρατσουνιστο και εαν θελει το παιδι να μας παει και εμας μια βολτουλα Please!!!!! Ερώτηση : τί γνώμη έχετε για το νέο Civic σας αρέσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToucHDowN Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Έχω χασει το μυαλό μου με αυτο το C4 κάθε μέρα όλο και από ενα ξεφυτρώνει στην Βέροια εκει που κατοικώ, συνολικά εχω μετρησει 8 C4άκια αλλα τελευταια ενα Blue Oriental VTS έρχεται και παρκάρει κάτω απο το σπίτι μου συνέχεια , γιατί ρε φίλε μας το κάνεις αυτο!!!! εδω δεν είναι ουτε Αθηνα ουτε Θεσσαλονικη παρκατε το λιγο πιο κατω να μην το βλεπουμε και τρελενομαστε !!! Πλάκα κανω σε οποιoν ανηκει του ευχομαι να ειναι καλοταξιδο και αγρατσουνιστο και εαν θελει το παιδι να μας παει και εμας μια βολτουλα Please!!!!! Ερώτηση : τί γνώμη έχετε για το νέο Civic σας αρέσει ? Βέροια;; που μένεις να περνάω να με βλέπεις ... μαύρο VTS.. νομίζω το μόνο στη Βέροια. Παράθεση http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfiso Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Παιδιά, γεια και χαρά σας! Αφου διάβασα και τις 108 σελίδες με όλα τα posts μπορώ και γω να σας πω τις εντυπώσεις μου για το αγαπημένο μας C4. Κατ' αρχήν το αυτοκίνητο το παρέλαβα στις 14 Ιανουαρίου και απ' όσο ξέρω ήταν το πρώτο VTS που πουλήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Πλήρες μοντέλο: 1.6 VTS Black (για τα πρακτικά) Προτού επιλέξω το C4 επί έξι μήνες δοκίμασα σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας και για να πω την αλήθεια δεν το υπολόγιζα έχοντας υπόψη το παντελώς άθλιο κατά τη γνώμη μου πάντα C3. Το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό σε στροφές. Για παράδειγμα σας αναφέρω ότι σε 12.000Km που έχω γράψει έχω ψιλό-λιώσει τα πλαϊνα των δύο εμπρός τροχών(!) αλλά το αμάξι δεν ξεκολλάει με τίποτα. Τα φρένα επίσης εξαιρετικά. Τα alarm ανάβουν πράγματι σε πολύ απότομο (πεντάλ στο πάτωμα) φρενάρισμα. Το κιβώτιο ταχυτήτων - μάπα δεν το συζητάω. Σκληρό σαν κούτσουρο. Με κρύο καιρό μερικές φορές δεν παίρνει πρώτη και για να βάλεις δευτέρα ρίχνεις αγκωνιά στον συνοδηγό (χωρίς πλάκα - έχει συμβεί). Επίσης αν προσπαθήσεις να κάνεις γρήγορες αλλαγές σε υψηλές στροφές θα ακούσεις έναν ωραιώτατο θόρυβο από τα γρανάζια (μου έχει συμβεί 2 φορές με ανέβασμα σε τετάρτη). Η πίσω ανάρτηση δεν μου παρουσιάζει κανένα θόρυβο. Παρόλο που δεν είναι πολλαπλών συνδέσμων θεωρώ ότι δεν υστερεί σε τίποτα αφού το κράτημα του αυτοκινήτου είναι άριστο όπως προανέφερα αποδεικνύοντας ότι όλα είναι θέμα σωστού στησίματος. Για παράδειγμα στο Opel Astra που είχα οδηγήσει που φοράει ανάρτηση ίδιας λογικής το πίσω μέρος κυριολέκτικα χοροπηδούσε σε σαμάρια και στροφή με αποτέλεσμα την μετατόπισή του. Ταλαιπωρήθηκα με ηλίθια μικροπροβλήματα όπως μη άριστη εφαρμογή του πορτ-μπαγκαζ με αποτέλεσμα να φθαρεί 2 φορές η τσιμούχα του την οποία αφού την άλλαξαν απο την αντιπροσωπία αποφάσισαν να μου ρεγουλάρουν και την πόρτα και να τελιώνει η ιστορία αφού άκουσαν βέβαια και τα σχετικά μπινελίκια! Πάντως στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον οι αντιπροσωπίες βαράνε κατά βούληση στις τιμές π.χ. ο ένας ζητάει 110 ευρώ για το σερβις των 10.000χλμ και ο άλλος 83. Ε ύμαρτον ρε παιδιά 110 ευρώ για λάδια ούτε στην φόρμουλα 1 δεν κοστίζουν τόσο. Επίσης μερικές φορές μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα με την ένδειξη για τον καταλύτη που έχει αναφερθεί από άλλους και ήταν πάντα όταν το αμάξι έγραφε συνέχεια χλμ στην πόλη. Με μερικά ξερογκαζίδια ξεμπούκωνε και τελείωνε η υπόθεση. Τέλος κάποιος καραγκόζης θεώρησε σκόπιμο να σειρθεί στην πλευρά του οδηγού και να μου τσακίσει (λίγο ευτυχώς) το πίσω φτερό γδέρνοντάς το επίσης στο ύψος του προφυλακτήρα και του καθρέφτη. Και το χειρότερο ήταν ότι το πήγα σε κάποιον "καλό" βαφέα να μου περάσει αλοιφή και μου θάμπωσε και το χρώμα. Τι να πει κανείς. Τελικά πρέπει να μάθει ο καθένας να κάνει τα πάντα μόνος του για να γίνει μια σωστή δουλειά. Δε βαριέσε, το αυτοκίνητο είναι ΤΕΛΕΙΟ, ξεκούραστο, χαίρεσε να ταξιδεύεις. Τα χτυπήματα και οι γρατσουνιές είναι μέσα στο πρόγραμμα, αργά ή γρήγορα θα γίνουν. Δυστυχώς για μένα έγιναν τον τρίτο μήνα αλλά διαβάζοντας το τι πέρασαν κάποιοι από του συμμετέχοντες στο forum και ευχαριστημένος είμαι. Τελικά πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Είναι με διαφορά το πιο όμορφο αυτοκίνητο στην κατηγορία με καλό-αξιόπιστο-δοκιμασμένο κινητήρα που άμα γουστάρεις τον φτιάχνεις κιόλας. Με την ευκαιρία, γνωρίζει κάποιος για το αν έχει κυκλοφορήσει κάποιο turbo kit; Ευχαριστώ όλους για τις συμαντικές πληροφορίες που αποκόμισα διαβάζοντας το συγκεκριμένο topic και sorry για το long post! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Ειναι η 8η φορα που ξαναγραφω το ποστ μου απο την αρχη γιατι οι Browser μου ολοι γ...καν πρωι πρωι!!! :mad: Τεσπα! Παιδιά, γεια και χαρά σας! Καλως ηρθες!!! :) Πλήρες μοντέλο: 1.6 VTS Black (για τα πρακτικά) Κατεχωρηθει!!! :D Το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό σε στροφές. ...το αμάξι δεν ξεκολλάει με τίποτα. Τα φρένα επίσης εξαιρετικά. Και εμας ετσι ειναι!!! :D Τα alarm ανάβουν πράγματι σε πολύ απότομο (πεντάλ στο πάτωμα) φρενάρισμα. Μηπως πρεπει να σταματησεις τελειως για να αναψουν γιατι εγω οποτε τα δοκιμασα δεν σταματησα τελειως ποτε. Το κιβώτιο ταχυτήτων - μάπα δεν το συζητάω. Σκληρό σαν κούτσουρο. Με κρύο καιρό μερικές φορές δεν παίρνει πρώτη και για να βάλεις δευτέρα ρίχνεις αγκωνιά στον συνοδηγό... Εδω θα διαφωνισω! Εμενα μου φαινεται αρκετα μαλακο και δεν ειχα ποτε προβλημα με το να μπει καποια ταχυτητα, ασε που και η οπισθεν ακομα μπαινει πανευκολα ακομα και να μην εχει σταματησει το αυτοκινητο πραγμα που δε γινεται στα περισσοτερα ουτε με τελειως σταματημενο! Οσο για γρηγορες αλλαγες δεν εχω προβλημα αν και ισως δεν εχει τοοοοσο καλη αισθηση χωρις ομως να κομπιαζει! Βεβαια κυριως συγκρινω με τα δυο toyota που εχω που βαζεις ταχυτητα με τα δυο χερια!!! Για παράδειγμα στο Opel Astra που είχα οδηγήσει που φοράει ανάρτηση ίδιας λογικής το πίσω μέρος κυριολέκτικα χοροπηδούσε σε σαμάρια και στροφή με αποτέλεσμα την μετατόπισή του. Δε θα μπορουσα να το πω καλυτερα!!! Επίσης μερικές φορές μου παρουσιάστηκε το πρόβλημα με την ένδειξη για τον καταλύτη που έχει αναφερθεί από άλλους και ήταν πάντα όταν το αμάξι έγραφε συνέχεια χλμ στην πόλη. Με μερικά ξερογκαζίδια ξεμπούκωνε και τελείωνε η υπόθεση. Οποτε εμενα φανταζομαι δε θα μου συμβει ποτε αυτο!!! :D Με την ευκαιρία, γνωρίζει κάποιος για το αν έχει κυκλοφορήσει κάποιο turbo kit; Νομιζω οτι ειναι σχετικα νωρις, δεν εχει πολυ κυκλοφορησει κιολας... Παντως στο c2 εχουν και τον 1.6 με τα 125 αλογα(αν και λιγεοτερη ροπη) εμας γιατι μας ξεχασαν;; Οχι οτι μου φαινεται αργο αλλα με 15 αλογα παραπανω... update: Myphone Citroen C4 list: georgesol =====> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> black leftpap =======> Αθήνα ===========> 2000 Coupe VTS ============> silver agiorgitis =====> Τρίπολη ==========> 1600 Hatchback Εxclusive ======> black elteo ========> Ραφήνα ==========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer eNeRGy ======> Αθήνα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris fer MPOMPIO =====> Πάτρα ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> gris-icland Ryback3 ======> ?????? ===========> 1600 Hatchback Exclusive ======> silver aleksios ======> Κως =============> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental enginekiller ====> Πειραιάς-Αχαϊα =====> 1600 Hatchback SX Pack =======> blue oriental kalste =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Hatchback SX ===========> gris fer panikosis1====> Χαλκίδα ===========> 1600 Hatchback SX ===========> silver ardassa =====> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> gris fer lakis73 ======> Aθήνα ============> 1600 Coupe VTS =============> silver orfiso =======> Θεσσαλονίκη =======> 1600 Coupe VTS =============> black tony78 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS ============> silver TouchDown ===> Βέροια ===========> 1600 Coupe VTS =============> black tsipi04 ======> ?????? ============> 1600 Coupe VTS =============> lusifer georgep800 ==> Iεράπετρα Κρήτης ===> 1600 Coupe VTR Pack ==========> gris fer mainos ======> Αθήνα ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver Matty =======> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> silver nkri ========> ?????? ============> 1600 Coupe VTR Pack =========> gris fer keltis =======> Πειραιάς ===========> 1600 Coupe VTR =============> gris fer KarlBarks ====> Θεσσαλονίκη ========> 1400 Hatchback SX ===========> black Takis_C4=====> Πύργος-Πάτρα =======> 1400 Coupe VTR ============> silver rosso========> ????? =============> 1400 Coupe VTR ============> black Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Καλως ήρθες στην παρέα μας orfiso Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Γεια χαρα παιδια. Χαιρομαι που σας ξαναβλεπω. Εngine, δεν αλλαξες καθολου, παντα μεσα σε ολα... :D orfiso, ετσι οπως τα λες ειναι... συμφωνω σε ολα. Βρε θυριο ποτε προλαβες και το παρηγγηλες? Και νομιζα οτι ειχα το πιο παλιο C-4. Τωρα μαλλον εχω το πιο παλιο 4πορτο... :) Θα κοιταξω να τα λεμε συχνοτερα απο δω και περα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Γεια σου πρόεδρε...μα καλά σπίτι δεν έχεις νετ; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Oχι ρε γαμωτο. Για την αληθεια δεν εχω ουτε υπολογιστη... :shock: Ειχα βλεπεις επαναπαφθει με της δουλειας... Πρεπει κατι να κανω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxorti Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 παιδια γειας σας .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( εχω ενα ωραιο προβληματακι :( στις ταπετσαριες των πορτων κοντα στην λαβη !!!!!!!!!!!!!!! εχουν φουσκωσει παρα πολυ !!!!!!!!!!!!! ????????????????????????????????????? τι γινεται τωρα ????????????? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 παιδια γειας σας .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( εχω ενα ωραιο προβληματακι :( στις ταπετσαριες των πορτων κοντα στην λαβη !!!!!!!!!!!!!!! εχουν φουσκωσει παρα πολυ !!!!!!!!!!!!! ????????????????????????????????????? τι γινεται τωρα ????????????? :!: Μπορείς να βγάλεις μια φωτό να το δούμε να καταλάβουμε; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxorti Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 σιγουρα αλλα αυριο !!!!!! μου ειπαν για αλλαγη ταπετσαριας !!!!!!!!!! και ποιος μου λεει οτι δεν θα το ξακανει !!!!!!! το εχω 3 μηνες !!!!!!!!!11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matty Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Enginekiller ton egkefalo den ton koitaksan oute sta 2500 oute sta 10000km. Para mono otan eixa to provlima me to cruise control opote kai tous to piga eidika gia na koitaksoun ton egkefalo. Isws na itan lathos xaraktirismos to grasaran, pantws eriksan kati san sprei stis kleidwseis stis portes (dipla sta syrtarakia). Twra 100-110 € gia to service ypervolika akougontai! Emena i apodeiksi mou grafei: ladi 4l (25.88) + filtro ladiou (9.96) + katharistiko (1.67) + 19% = 44.64 Ta ergatika pou einai 29.75€ fernoun to synolo sta 74.39 alla epeidi den eixe na mou dwsei resta mou ta afise 70€ :) Twra na ypothesw oti oi diafores apo synergeio se synergeio einai i timi tou ladiou kai ta ergatika! P.S. To diko mou to paw ston Eythimiou (opou kai to agorasa), konta stin Korintho. Eksipiretikotatoi, xwris rantevou kai ap'oti vlepw.... fthina! :) An mou ekanan kai swsti zygostathmisi tha itan apsogoi :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Εngine, δεν αλλαξες καθολου, παντα μεσα σε ολα... :D ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεετσι!!!!!!!!! :D Εννοειται! Λοιπον πηγα σημερα για τον ελεγχο των 1500 εχοντας 2485χλμ! Οι υπευθυνοι στα κεντρικα που πηγα ηταν εξυπηρετικοτατοι αλλα σαν πρωη φορα που πηγα σε συνεργειο στην πρωτευουσα σπαστικα που δεν σε αφηνουν να μπαινεις μεσα!!! Πρωτογνωρο και εκνευριστο για εμενα που δεν μπορεσα να κατσω μια ολκληρη ωρα στην καρεκλα και πηγαινοερχομουνα μεχρι την εισοδο του συνεργειου(ευτυχως ηταν εξω-εξω...) αλλα εβρεχε κιολας και δεν μπορουσα να κατσω εκει απεξω συνεχεια... Οταν πλησιασα μου ζητησαν ευγενικα να περιμενω εξω και απλως τους ειπα κατι που ηθελα και εφυγα. Εκτος απο τον ελεγχο, τους ειπα οτι ακουω τα αμορτισερ πισω :p και για το τριξιμο των φρενων μου! Επισης και για το φως της οπισθεν που καποιος μου εσπασε το ενα στηριγματακι προχτες. Ο ελεγχος δεν κρατησε πανω απο 25 λεπτα καθαρα. για τα αμορτισερ μου ειπαν οτι ναι το κανει σε ολα και η λυση ειναι να τα γρασαρουν λιγο. Ισως μου ειπε η citroen φερει βελτιωμενη παρτιδα αλλα ισως και να μην το κανει επειδη δεν χανουν σε αποδοση απλως ειναι ο μικρος αυτος ηχος. Δηλαδη μου τονισε οσες φορες και να τον ρωτησα οτι ΔΕΝ εχει ερθει νεα παρτιδα. Για το τριξιμο των φρενων μου γρασαραν τις ντιζες του χειροφρενου ενω επεμεινα οτι το ακουω και με το φρενο και τωρα τελευταια τα ακουω συχνα να σκουζουν σε δυνατα φρεναρισματα. Με εχει εκνευρισει απιστευτα και εννοειται οι οτι δεν λυθηκε το προβλημα. :( Μου ειπαν αν ειναι να παω καμια μερα να τα καθαρισουν αλλα δεν ξερω αν θα μπορεσω και ποσο θα μου παρουν(μηπως να ριξω το σπρευ μονος μου; ), Το φαναρι το παιδι καπως το εσφιξε(εμπαινε προς τα μεσα απο τη μια μερια και τιποτα αλλο) αλλα δεν μπορεσα να δω γιατι οπου και να παρκαρα ειχε παντου νερα απο τις βροχες και δεν μπορουσα να ξαπλωσω να δω :O . Αυριο θα δω αλλα οκ ο μηχανικος! Το αλλο ομως που με τρελανε ειναι αυτο που μας ειχε παρει τα αυτια ο Karl :) :Δεν εχω ποδια κατω απο τον κινητηρα!!!!!!!!!! :mad: Αυτο που εβλεπα τοσο καιρο ηταν μεχρι τον αξονα και ο κινητηρας ειναι ακαλυπτος!!! Δηλαδη τι παιζει εδω περα;;; Αλλα εχουν και αλλα οχι; Ασε που ο Karl εχει 1400αρη! Τι παιζει εδω; Ειναι που ειχα ενα σωρο ερωτησεις για τον υπαλληλο και το ξεχασα γαμωτο! Επισης για τις ζαντες οι τιμες στα κεντρικα μου φαινονται οτι ειναι πιο κατω απο τα αλλα(οπως μου ειπε και υπαλληλος των αξεσουαρ για ολα) γυρω στα 120 πιο κατω απο αλλο εξουσιοδοτημενο που ειχα ρωτησει!!! Επισης για τους αισθητηρες: υπαρχουν 3ων κωδικων που μπαινουν στο c4: τιμες τους ειναι 115, 130 και 150 περιπου το καθενα. Στα προσπεκτ ομως λενε μονο για τα δυο ακριβοτερα. Ο αλλος ειναι φαντασμα, δεν ξερουν αν τον βαζουν αλλα τον φερνουν και ειναι για το c4 :wacko: ! τον εβαλα και ανοιξε ολα τα ανταλακτικα(αφου εκανε 10 ωρες να τα βρει στην τεραστια αποθηκη) και ειναι ολα με 2 αισθητηρες!!! Του λεω εργοστασιακα το 5πορτο τουλαχιστον ερχεται με 4 το ξερω απο αλλους και το εχω δει και στα προσπεκτ(νομιζω το 3 πορτο εχει 2 απο το εργοστασιο; ). Μου λεει δεν ξερω μα μου ... Παντως για εργοστασιακο ισως θα πρεπει να κανουμε ειδικη παραγγελια απο Γαλλια, 1500 ευρω, ολα εργοστασιακα ειναι κτλ...... Τωρα εμενα πως μου ελεγαν τελικα στην Πατρα(μολις του ειπα για Πατρα ειπε:α καλα!) θα μου φερουν με 4 μονο με +80 και πως ακουγα κατι τιμες για 300 ευρω και εδω λεμε ουτε τα μισα... Δεν ξερω τι σκατα παιζει! Εκανα δουλεια σημερα!!! :) Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Καλως ήρθες και απο 'μένα orfiso :) @enginekiller Σε ποιούς αισθητήρες αναφαίρεσαι; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Το αλλο ομως που με τρελανε ειναι αυτο που μας ειχε παρει τα αυτια ο Karl :) :Δεν εχω ποδια κατω απο τον κινητηρα!!!!!!!!!! :mad: Αυτο που εβλεπα τοσο καιρο ηταν μεχρι τον αξονα και ο κινητηρας ειναι ακαλυπτος!!! Δηλαδη τι παιζει εδω περα;;; Αλλα εχουν και αλλα οχι; Ασε που ο Karl εχει 1400αρη! Τι παιζει :) δεν καταλαβα ολοι τα ιδια θα εχουμε !!!!! ετσι ειναι τα καλα τα 1400αρια εχουν απο ολα και τα αμορτισερ δεν τριζουν και ποδιά εχω :P λετε να κατασκευαζεται σε αλλο εργοστασιο το 1,4 και σε αλλο το 1,6 ? νομιζω οτι τα Pack δεν εχουν ποδία ενω τα "απλα" εχουν κατι τετοιο μου ειχαν πει στην στην αντιπροσωποια που ειχα μιλησει με τον "αρχιμαστορα" . αα πηγα και εγω σε αντιπροσοποια σημερα ρωτησα για χρωμα , για τα πατακια 3D , για το περιγραμα του λεβιε νικελωμενο . μπουκαλακι μου ειπε οτι εχουν ελιψη και οτι θα φερουν απο δευτερα τιμη γυρω στα 9 ευρω (ποσο τα πηρατε εσεις ? ) πατακια μου ειπε στα 70 ευρω . http://www.citroen.com/NR/rdonlyres/01A80DCE-9E35-4D74-9538-2544F965F76F/34282/R2098_p40.jpg μου αρεσαν αρκετα αν και θα ηθελα ραφες γυρω γυρω αλλιως κατα τα αλλα και η μοκετα μου φανικε καλη και απο κατω ειχε χοντρο πλαστικο οποτε ουτε θα τσαλακονωνται ουτε θα χανουν την φορμα τους τα εχει κανενας ? τωρα για την επενδυση του λεβιε δυστιχως δεν βγαινει μονο για τον λεβγιε αλλα πακετο για πορτες λεβγιε ταβλο αεραγογους . καπου στα 150 + ευρο και αυτα πολλα ρε γαμοτο εγω θελω μονο στο λεβγιε θελει κανεις τα υπολοιπα να τα παρουμε πακετο να παρω εγω για τον λεβγιε και ο αλλος τα αλλα :) http://www.citroen.com/NR/rdonlyres/0E7EFBAF-5EEB-4AE8-91F1-900C6DA47783/34275/R2074_p27.jpg naxorti αφου σου λενε για αντικατασταση (δωρεαν φανταζομαι ) πανε αλλα το θεμα ειναι να ανοιχτει να δειτε μηπος περναει νερο τπτ απο κανενα παραθυρο η απο καπου αλλου και να το διορθωσετε . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x-tra Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Λυπαμαι φιλε αλλα δεν εισαι ο μοναδικος με VTS υπαρχει και ενα blue oriental εξισου ωραιο, το δικο σου το εχω δει, εγώ μενω κοντα στην εκκλησια των Αγίων Αναργυρων παντως εχει αρκετα κουπε η Βέροια τι λες? Απο ποιον το πηρες εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxorti Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 και εγω αυτο σκεφτομαι μηπως μπαινει νερο απο τα παραθυρα και εαν βαλω τις καινουριες θα ξαναδημιουργηθει το προβλημα αυτο !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ερωτηση : μηπως δεν κατσουν καλα οι καινουριες ταπετσ. επανω στις πορτες ? και δημιουργηθουν και αλλα προβληματα ???????/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Αναφερομαι στους αισθητηρες παρακαρισματος για τους οποιους δεν ειχα συννενοηθει σωστα οταν μου τους εκαναν δωρο και περιμενα να ειναι 4! Karl ειναι δυνατον τα απλα να εχουν ποδια και τα Pack να μην εχουν;;;; Αν ειναι ετσι ειναι τελειως ηλιθιος αυτος που το σκεφτηκε αυτο. Θα ξαναπω μεσα στη βδομαδα να ρωτησω γι'αυτο και για το μπουκαλακι που ξεχασα να παρω(καλη ειναι η τιμη που το πηρες). Οσο για τα αλλα αν πας σε μαγαζι με αξεσουαρ η ακομα και στο Praktiker θα βρεις παρα πολλες επιλογες και παμφθηνα! Πατακια 70 ευρω;;;; Για ολους μας θα παρεις;;;; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 βρηκα και αυτα http://www.dcp-shop.co.uk/buy-car-accessories/images/BigImage/PreWoodec/20720.jpg βγενει σε διαφορα χρωματα και και υλικα στυλ ξυλο-αλουμινιο διαφορα χρωματα . http://www.prewoodec.de/ . αν και δεν μου αρεσουν αυτα ειναι αυτοκολητα . Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts