esykas Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Καλησπέρα σε όλους Άντεξα μέχρι την 7η σελίδα :D και θα ρωτήσω κάτι με τα κρύσταλα τα πλαΐνα σε ποιά έκδοση είναι τα χονδρήτερα διότι δεν έβγαλα άκρη με το προσπέκτ της Σιτροέν. Υ.Γ. έχω ένα Ξάνθια 94μοντέλο και τώρα είμαι στήν αναζήτηση. thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Καλησπέρα σε όλους Άντεξα μέχρι την 7η σελίδα :D και θα ρωτήσω κάτι με τα κρύσταλα τα πλαΐνα σε ποιά έκδοση είναι τα χονδρήτερα διότι δεν έβγαλα άκρη με το προσπέκτ της Σιτροέν. Υ.Γ. έχω ένα Ξάνθια 94μοντέλο και τώρα είμαι στήν αναζήτηση. thanks :) Kαλως τον. Τα πλαϊνα κρυσταλα ειναι νομιζω εξτρα. Δεν τα βρισκεις σε καμια εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Ακριβώς! Τα έβαλα εγώ ως έξτρα στην Exclusive. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 δηλαδή εάν παραγγείλω την XS λογικά θα μπορέσω να τα προσθέσω! Γιά ρίξτε μιά ματιά και εδώ Τα πρατήρια καυσίμων, στα οποία διαπιστώθηκαν παραβάσεις είναι τα εξής: Α/Α Όνομα επιχείρησης Διεύθυνση Προμηθεύτρια Εταιρεία 1 ΠΕΤΡΙΔΗΣ Θ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ Λ.ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 117 DRACOIL 2 ΑΦΟΙ ΠΡΕΣΣΗ Ο.Ε. 6ο ΧΛΜ ΕΘΝ. ΑΘ.ΛΑΜΙΑΣ & ΤΡΩΑΔΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ BP 3 ΣΩΤ.ΚΡΗΤΙΚΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. Λ.ΑΘΗΝΩΝ 256 ΧΑΪΔΑΡΙ EUROIL 4 Ο ΕΡΜΗΣ Α.Ε. ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ & ΠΑΡ.ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ Μ.ΑΝΤΥΠΑ 19- 21 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ SHELL 5 Γ.ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ -Α.ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο.Ε. Μ.ΑΝΤΥΠΑ 35 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ AVIN 6 ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΙΟΠΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΓΟΥΝΑΡΗ 141-143 ΓΛΥΦΑΔΑ EL PETROL 7 ΑΦΟΙ ΣΤΑΣΗ -Ν. ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΑΚΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗ 100 & ΜΥΣΤΡΑ 34 ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ SHELL 8 Α.ΠΑΤΕΛΟΥΔΗΣ-Ι.ΝΕΦΕΡΙΔΗΣ Ο.Ε. Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ EKO 9 PURE OIL E.Π.Ε. Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ETEKA 10 AΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΤΡ.ΑΒΑΓΙΑΝΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 66-ΜΟΣΧΑΤΟ BP 11 ΧΡΗΣΤΟΣ Α.ΠΑΝΙΔΗΣ ΡΕΤΣΙΝΑ 51-ΠΕΙΡΑΙΑΣ BP 12 ΚΑΚΚΑΛΗΣ ΑΠ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Λ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 139 ΧΑΛΑΝΔΡΙ JET OIL 13 ΕΛΙΣΑΒΕΤ Α.ΑΝΑΣTAΣIΑΔΟΥ Π.ΡΑΛΛΗ 77 ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗΣ ETEKA 14 ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΣΠΑΝΟΣ Λ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 473 Ν.ΙΚΟΝΙΟ-ΠΕΡΑΜΑ ETEKA 15 ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Λ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 210 ΠΕΡΑΜΑ EKO 16 ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Ν.ΓΕΩΡΓΙΟΣ 21οΧΛΜ Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙ AVIN 17 AΦΟΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ο.Ε. Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 91 ΠΙΚΕΡΜΙ BP 18 ΔΗΜ.-ΜΙΧ.ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. 17ο ΧΛΜ Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗ SHELL 19 ΚΩΝ/ΝΟΣ Δ. ΤΣΑΚΑΛΟΣ Π.ΡΑΛΛΗ 139 & Π.ΜΕΛΑ ΝΙΚΑΙΑ BP 20 ΚΑΚΚΑΛΗΣ ΑΠ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Λ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ 139 ΧΑΛΑΝΔΡΙ JET OIL 21 Ρ.Φ.ΚΟΝΤΟΣ ΚΥΠΡΟΥ 178 ELIN 22 ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΙΩΑΝ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 141 ΓΛΥΦΑΔΑ EKO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Νομιζω οτι στην SX δεν μπορεις να τα βαλεις. Δες εδω καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Παιδιά δεν αντέχω άλλο. Πήγα σήμερα να πάρω το αυτοκίνητο (αν θυμάστε το είχα αφήσει να μου ΞΑΝΑβάψουν το καπό γιατί την πρώτη φορά τα έκαναν σκ..τά). Το μεσημέρι που το είδα φαινόταν ΟΚ (είχε 1-2 μικροατέλειες αλλά μόνο εγώ τις παρατήρησα). Πήγα στη δουλειά και νόμιζα όλα ωραία και καλά. Πριν λίγο που σχόλασα και πλησιάζοντας το αυτοκίνητο έπαθα σοκ. Το είχα παρκάρει κάτω από μια λάμπα και από τα 50 μέτρα είδα ότι όλη η επιφάνεια του καπό είχε έντονα αραχνιάσματα. Θαμπό τελείως.... :w00t: Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον... Λέω να πάω να μου το γυαλίσουν (όχι πάντως στη CITROEN) ή να ξαναβάλω το εργοστασιακό (στο οποίο σημειωτέον έφτιαξα τη γούβα και δεν έχει τίποτα εκτός από 3 γρατζουνιές). :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Στίς αντιπροσωπείες πηγαίνουμε γιαυτό ακριβός τον λόγο να το βάφουν και να το ξαναβάφουν μέχρι να πετύχει,στό λέω σοβαρά και με γνώση διότι το έχω κάνει,και το έχουν δεχθεί μην ξεχνάς ότι έχει εγγύηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Απαιτεισε παλι και παλι βαψιμο!!! Η αλλιως αποζημιωση!!! Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Φιλε Τοny78, ειχα κι εγω μια εμπειρια με βαψιματα και τετοια... Δεν εμεινα ευχαριστημενος χωρις ομως να φταιει 100% κανενας. Ουτε αυτος που εφτιαξε το χρωμα, ουτε ο βαφεας... :( Καποια μερη του αμαξωματος ειναι πλαστικα οπως τα φτερα, οι προφυλακτηρες και νομιζω και το καπω. Εκει λοιπον η βαφη δεν "πιανει" οπως στα μεταλλικα μερη του αυτοκινητου. Ενω βαφεις δλδ το αυτοκινητο με το ιδιο χρωμα, ΑΛΛΙΩΣ δειχνει στο φτερο, και ΑΛΛΙΩΣ στην πορτα... :confused: Οταν λοιπον πηγα κι εγω να μου βαψουν το φτερο, λεω καινουργιο αυτοκινητο ειναι, θα παρουν το νουμερο και θα τελειωσω σε δυο μερες. Αμ δε :cry: Τα εχω ξαναγραψει μαλλον ολα αυτα αλλα... Ακομα και σε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ αυτοκινητα (σε ανοιχτοχρωμα ιδιαιτερα) υπαρχει μια ανεπαισθητη διαφορα στο χρωμα του φτερου π.χ., και της πορτας... :wacko: Μεχρι πριν μου τη δειξουν φυσικα δεν την καταλαβαινα... Γνωμη μου ειναι να τ΄αφησεις οπως ειναι (αφου δεν εχει γραντζουνιες) και να το ξεχασεις... Τωρα αν τους το πας και στο φτιαξουν ΤΖΑΜΠΑ με αλοιφη ή στο ξαναβαψουν... Σορυ για το μακροσκελες :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Πήρα τηλέφωνο στη CITROEN ΜΕΡΚΟΥΡΑΚΗΣ (από εκεί το πήρα) και το ανέφερα. Μου είπαν τις γνωστές αηδίες, έτσι είναι το ασημί, τα αραχνιάσματα γίνονται πάντα κτλ κτλ. Πάλι να το ξαναβάψω; Αυτή τη δουλειά θα κάνω; Δεν νομίζω να τους το ξαναδώσω. Και αυτή την φορά το πρόβλημα μου δεν είναι ότι δεν πέτυχε το χρώμα. Το χρώμα μια χαρά είναι, ούτε σκιες, ούτε νερά, ούτε και μπιμπίκια που είχε την πρώτη φορά. Απλώς το καπό είναι αραχνιασμένο λες και το έχω 10 χρόνια και το έπλενα μονίμως σε αυτόματο πλυντήριο (πιστεύω όλοι καταλαβαίνετε τι εννοώ). Του κολλητού μου ο θείος είναι φαναρτζής, θα πάω να το δει και ίδωμεν.... Πάντως η καλύτερη λύση μου φαντάζει να ξαναβάλω το ¨παλιό" καπό, που είναι και εργοστασιακό. Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 το καπο ειναι απο αλουμινιο παντως δεν δικαιολογω οτι ειναι πλαστικο η μεταλο υπαρχουν τεχνικες να βαφτει σωστα . θελεις να βγάλεις καμια φωτογραφια να δουμε το καπο πως ειναι ? αααααααααααα εγω εχω μαυρο οποτε το χρωμα ειναι ευκολο :P Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Δεν νομίζω ότι θα φαίνεται. Τη μέρα είναι ελάχιστα αντιληπτό ακόμα και από μένα που το ξέρω. Το βράδυ όμως είναι σκ...τά. Ομολογώ πως είμαι πολύ παράξενος με το αυτοκίνητο, στο κάτω κάτω όμως δεν νομίζω να είμαι πουθενά λάθος. Και δεν είμαι άνθρωπος να κάνω φασαρία. Θα πάω να το φτιάξω αλλού, θα το πληρώσω και θα ησυχάσω. Τώρα βέβαια ούτε κι αυτή είναι λύση αλλά βαρέθηκα, από τη μέρα που το πήρα (από την επόμενη συγκεκριμένα - γ......ώ την γκαντεμιά μου!!!) τρέχω με το κωλοκαπό. Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Ηθελα να ρωτήσω αν στα c4 vts με τις 17" ζάντες μπορούμε να τοποθετήσουμε κανονικά αλυσίδες για τα χιόνια ή χρειάζεται να δοκιμάσουμε κάτι άλλο(άκουσα για κάτι σαν ύφασμα που τοποθετήται στις ρόδες!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. October 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2005 Εχω την εντυπωση πως δε γινεται. Μπορεις να παρεις αυτο που λες της autosock νομιζω ειναι με 50 ευρω αλλα εχει περιορισμενη χρηση ή να επιλεξεις πλεγμα με καρφια που ειναι πολυ καλυτερα απο τις αλυσιδες αλλα λιγο ακριβοτερα. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Στις 16άρες πάντως μπαίνουν αν και δεν πρόκειται να τις βάλω γιατί θα μου τις γρατζουνίσουν. Εάαααν χρειαστεί θα πάρω αυτές τις υφασμάτινες... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Nαι, αλλά είναι καλύτερα να γρατζουνιστούν οι ζάντες (αν και δεν το νομίζω) παρά να γρατζουνιστεί ολοκληρο το αυτοκίνητο λόγω πάγου/χιονιού...:X Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Nαι, αλλά είναι καλύτερα να γρατζουνιστούν οι ζάντες (αν και δεν το νομίζω) παρά να γρατζουνιστεί ολοκληρο το αυτοκίνητο λόγω πάγου/χιονιού...:X Ηellooo λέω: Εάαααν χρειαστεί θα πάρω αυτές τις υφασμάτινες... :p :rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Ναι το είδα οτι θα πάρεις υφασμάτινες, αλλά το είπα γιατι δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια γι αυτές. Δέν κρατάνε (λένε οι φήμες) στο χιόνι, έχουν ημερομηνία λήξης κλπ... Παντως εσύ είσαι μια χαρά με τις 16άρες. Τί να πούμε κι εμείς με τις 17άρες, τώρα που έρχονται και τα χιόνια... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 όταν τις έβαζα σκεφτόμουν τα πάντα...από κόστος ελαστικών (σε αλλαγή) μέχρι τις αλυσίδες...! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 εγω παντως αγορασα κανονικες για τις σιδερενιες μου Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
af9pk Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Στην Ελλάδα όλα είναι σχετικά! Αρκετά παιδιά στο 4Τ forum με κυρίως Peugeot 206 και τον ίδιο κινητήρα με το δικό μας παραπονέθηκαν για έντονα πειράκια με απλή 95άρα. Με την 100άρα ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν... den iparxei high quality kinitiras... alla ipsilis esoterikis piesis... des posa xx:1 exei px to s2000 kai tha katalaveis... an thes na akous akmaio ton kinitira sou... prosexe apo pou vazeis venzini... to na nomizeis oti kerdizeis kati me tin 100ara... einai alounou papa evagelio kai exeis to dikeoma na to kaneis... anyway... de tha kano mixanologiki analisi... anti na pigeneis esi se ena tavernaki na kernas tous filous sou meze... pigenei o venzinas... BIG DEAL!... its your lives after all!!! 206 1.6 - 11:1 συμπιεση S2000 - 11:1 συμπιεση C4 1.4 - 10.2:1 συμπιεση C4 1.6 - 9.6:1 συμπιεση C4 2.0 - 11:1 συμπιεση Οποτε και το 206 1.6 εχει ευπαθεια με την ποιοτητα της βενζινης! ΥΓ. Ωραια παρεα εχετε οι C4-ακηδες εδω μεσα! ΥΓ2. elteo ζηλευω την 166 του πατερα σου... αχ και να μπορουσα να εχω ενα τετοιο (μακρυ) αυτοκινητο... Παράθεση Ceci n'est pas une signature. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Εμεις με το 1,6 παααρα ειμαστε τυχεροι! Δεν εχω δει τοσο χαμηλη συμπιεση στην κατηγορια! Μηπως ομως με λιγο υψηλοτερη συμπιεση ειχαμε λιγο γκαζι παραπανω; Γιατι να ειναι τοοοοσο χαμηλα; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2005 Μπορείς enginekiller να μου πείς με 2 λόγια τί σημαίνει ακριβώς η συμπίεση 9.6:1 και γιατί είναι καλό που είναι τόσο χαμηλή?:O Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Μπορείς enginekiller να μου πείς με 2 λόγια τί σημαίνει ακριβώς η συμπίεση 9,6:1 και γιατί είναι καλό που είναι τόσο χαμηλή?:O Σχέση συμπίεσης είναι ο λόγος του συνολικού όγκου του κυλίνδρου προς τον όγκο του θαλάμου καύσης. Γενικά μεγάλη σχέση συμπίεσης σημαίνει και μεγαλύτερη απόδοση για τον κινητήρα αλλά και μεγαλύτερο κίνδυνο να δημιουργηθεί το φαινόμενο της προανάφλεξης (πειράκια...). Η 9.6:1 είναι πράγματι πολύ χαμηλή! Ακόμη χαμηλώτερη είναι η 9,3:1 του 1.4 8V που φοράει το 306 μου. Μια δεκάρα, δέκα μισό την θέλαμε :p Ερώτηση τώρα: Ο 1.6 16V που φοράει το 206, δεν είναι ο ίδιος κινητήρας που φοράει και το C4 (PSA); Πώς έχει άλλη σχέση συμπίεσης; Είσαι σίγουρος γι' αυτό που λες @af9pk; Μου φαίνεται λίγο κουλό να βάλανε κυλινδροκεφαλές με μεγαλύτερους θαλάμους καύσης στα μπλοκ που προορίζονταν για το C4... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. October 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2005 Σχέση συμπίεσης είναι ο λόγος του συνολικού όγκου του κυλίνδρου προς τον όγκο του θαλάμου καύσης. Γενικά μεγάλη σχέση συμπίεσης σημαίνει και μεγαλύτερη απόδοση για τον κινητήρα αλλά και μεγαλύτερο κίνδυνο να δημιουργηθεί το φαινόμενο της προανάφλεξης (πειράκια...). Η 9.6:1 είναι πράγματι πολύ χαμηλή! Ακόμη χαμηλώτερη είναι η 9,3:1 του 1.4 8V που φοράει το 306 μου. Μια δεκάρα, δέκα μισό την θέλαμε :p Ακριβως ετσι ειναι. Οντως με ενα 10...:1 πιστευω οτι ουτε προβλημα θα ειχαμε και θα κερδιζαμε και λιγο παραπανω. ;) Απλως σκεφτομουνα μηπως ο κινητηρας μας δεν ειναι τοσο ανθεκτικος ωστε να αντεχει μεγαλες συμπιεσεις και του τις μειωσαν...(ολο το κακο στο νου μου εχω :O ). Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts