MPOMPIO Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Φίλε CELICA σιγά με τον πρόεδρο... Μην μας τον πειράζεις!!! Kατω τα χερια απ΄τον Πανοραμιξ :lol: Καλα τα λεω elteo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CELICAS Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Φίλε CELICA σιγά με τον πρόεδρο... Μην μας τον πειράζεις!!! Ωχ sorry δεν ηξερα οτι ειναι ο προεδρος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CELICAS Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Kατω τα χερια απ΄τον Πανοραμιξ :lol: Καλα τα λεω elteo? Οκ ειμαι νεος στην παρεα, θα σας μαθω ομως που θα παει. Ε Πανοραμιξ περισευμα εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Οκ ειμαι νεος στην παρεα, θα σας μαθω ομως που θα παει. Ε Πανοραμιξ περισευμα εχει? Kαλως ηρθες στην παρεα μας φιλε celicas. Και αν εχεις, ή προκειται να παρεις c-4, πες το για να μπεις κι εσυ στα πρακτικα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Kατω τα χερια απ΄τον Πανοραμιξ :lol: Καλα τα λεω elteo? έτσι έτσι η οικογένειά μας στο 4Τ Forum... http://img144.imageshack.us/img144/5396/asterix20fond201024mmedium7eh.jpg Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Τι 2; ομιχλης ή οπισθεν; Kαι τα 2 :p Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 o mirage ...... intefix xaXAAXAxaxAXAXaxaxAXaxAXAXaxaxAXxaXAAXAxaxAXAXaxaxAXaxAXAXaxaxAXxaXAAXAxaxAXAXaxaxAXaxAXAXaxaxAXxaXAAXAxaxAXAXaxaxAXaxAXAXaxaxAXxaXAAXAxaxAXAXaxaxAXaxAXAXaxaxAX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 o mirage ...... intefix xaXAAXAxaxAXAXaxaxAXaxAXAXaxaxAXxaXAAXAxaxAXAXaxaxAXaxAXAXaxaxAXxaXAAXAxaxAXAXaxaxAXaxAXAXaxaxAXxaXAAXAxaxAXAXaxaxAXaxAXAXaxaxAXxaXAAXAxaxAXAXaxaxAXaxAXAXaxaxAX Τι γελά ρεεεεε;;; :mad: :lol: ναι ρε ποπολάρε εάν δεις την υπογραφή του στο 4ΤΦ αλλά και την αγάπη που τρέφει στο συγκεκριμένο καρτουνάκι θα καταλάβεις γιατί το βαλα! :cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 δεν μου το ειπε ποτε......... αν και του φερνει λιγο χααχαχαχχαχααχΑΧΧ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipi04 Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Μαστορια καλησπερα τι θα λεγαται να κανουμε ενα γκαλοπ για το ποσο ειστε ευχαριστιμενοι απο τα συνεργεια τις citroen????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Ειναι λιγο νωρις πιστευω για αυτο αφου οι περισσοτεροι απο εμας δεν εχουν φτασει ουτε στα πρωτα 10Κ. Μπορει καποιος να μου πει τι ειναι το χρονοσερβις; Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Προχθές τη δευτέρα γύρισα απο ένα μικρό ταξίδι στην ιταλία, και στην Πάτρα καθώς έβγαινα απο το λιμάνι, είδα ένα σκούρο ασημί C4 coupe, κατά τις 19:30 σταθευμένο στην έξοδο περίπου του λιμανιού στο δρόμο για κόρινθο... Να υποθέσω οτι ήταν καποιου απο εδώ μέσα?:p ΥΣ: Στην ιταλία έβαλα αμόλυβδη με 1,329 ευρώ το λίτρο. Και μετά φωνάζουμε οτι είναι ακριβή η αμόλυβδη στη χώρα μας...:blink: (Ναί, ξέρω οτι δεν είναι ίδιοι οι μισθοί ιταλών-ελλήνων, αλλά λέμε...) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Γειά σε όλους.Μπορεί να μου πει κάποιος το δυχτάκι που βρίσκεται στην ρεζέρβα σε ποια σημεία το τοποθετούμε ακριβως και για ποιο λόγο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mainos Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Γειά σε όλους.Μπορεί να μου πει κάποιος το δυχτάκι που βρίσκεται στην ρεζέρβα σε ποια σημεία το τοποθετούμε ακριβως και για ποιο λόγο?? Εγω το εβαλα στην πισω πλατη του πισω καθισματος, δηλ. σχεδον ορθιο-καθετο. Εχει τεσσερα πλαστικα στρογγυλα και κουμπονεις τα κλιπς. Εχω μεσα το φαρμακειο. Και τιποτα να μην βαλεις , μονο που το βλεπεις σε φτιαχνει.Σου δινει μια αισθηση σπορτιβικη. Παράθεση C4 COUPE 1,6 VTR Pack Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Σε ευχαριστώ maino για την απάντηση σου,απλά το έβαλα κάποια στιγμή ετσι όπως αναφέρεις και μου είναι πολύ χαλαρό το δυχτάκι και ουσιαστικά δεν μπορεί να κρατήσει τίποτα.Γι'αυτό αναρωτήθηκα μήπως υπάρχει κάποια άλλη περίπτωση τοποθέτησης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Κι εγω το ειχα δει οτι ειναι χαλαρο και νομιζα οτι το εβαλα λαθος. Φτιαξε λιγο με τα ακρινα σχοινια τραβα λιγο απο δω και απο κει να τεντωσει στο κατω μερος τουλαχιστον να μη σου πεφτουν. Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Μαστορια καλησπερα τι θα λεγαται να κανουμε ενα γκαλοπ για το ποσο ειστε ευχαριστιμενοι απο τα συνεργεια τις citroen????????????????? Kαλα που ισχυει αυτο που ειπε ο engineΕιναι λιγο νωρις πιστευω για αυτο αφου οι περισσοτεροι απο εμας δεν εχουν φτασει ουτε στα πρωτα 10Κ. Αλλα θελω να σας πω οτι με ειχαν παρει τηλ. απο τα "κεντρικα της Σιτροεν" στην Αθηνα, και με ρωτησαν σε ποιο σερβις παω το αυτοκινητο, αν ειμαι ευχαριστημενος κλπ. Σας εχουν παρει παρομοιο τηλεφωνο εσας? Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος, το ειχα γραψει αλλωστε, αλλα εχω παει μονο για τον πρωτο ελεγχο στα 2500 χλμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CELICAS Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Kαλως ηρθες στην παρεα μας φιλε celicas. Και αν εχεις, ή προκειται να παρεις c-4, πες το για να μπεις κι εσυ στα πρακτικα. :) Mπα μακρια απο citroen δεν τα γουσταρω καθολου . Το πολυ κανα VTS για να παιζουμε καλο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CELICAS Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Ωχ παλι μαλακια εκανα επεσα σε citroenακιδες. Καλα μη βαρατε kai to c-4 καλο φαινεται. η πορεια θα δειξει. Καλοταξειδο σε ολους . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Γειά σε όλους.Μπορεί να μου πει κάποιος το δυχτάκι που βρίσκεται στην ρεζέρβα σε ποια σημεία το τοποθετούμε ακριβως και για ποιο λόγο?? http://www.c4.as.ro/pics/int/portbagaj_bord/int_28.jpg οπως ειπαν και τα παιδια στην πλατη των καθησμάτων αν και μου φενεται ψιλο περιτο αφου τι να βαλεις εκει ασε που σου κραταει και τα καθησματα αμα θελεις να τα αναδιπλώσεις Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 xaaxaxaax...to esoses file celicas...alios eblepa na epeftan oloi epeano su na se fane;-ppppppp(plaka kano..!!!!) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enginekiller Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Σημερα περασα απο τα κεντρικα για να ρωτησω για τον ελεγχο των πρωτων 2000χλμ που θα περασω σε κανα δυο βδομαδες και για να ακουσουν τα αμορτισερ και μου ειπαν οτι ακομα και για τον ελεγχο πρεπει να κλεισω ραντεβου! Και σε εσας ετσι εγινε; Νομιζα οτι ο ελεγχος γινεται αμεσα χωρις ραντεβου! Αχ επαρχια και παλι επαρχια! Παράθεση http://www.greekcitroenclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkri Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 http://www.c4.as.ro/pics/int/portbagaj_bord/int_28.jpg οπως ειπαν και τα παιδια στην πλατη των καθησμάτων αν και μου φενεται ψιλο περιτο αφου τι να βαλεις εκει ασε που σου κραταει και τα καθησματα αμα θελεις να τα αναδιπλώσεις Δεν μπαίνει μόνο εκεί το δυχτάκι. Η πιο συνηθισμένη θέση του είναι πάνω από τη μοκέτα του πορτμπαγκαζ. Εκεί είναι πράγματι χρήσιμο. Βάζεις σακούλες απο ψώνια ή ό,τι άλλο θες να μην ντελαπάρει μέσα στο πορτμπαγκαζ. P.S. Τεντώνει και όπως πρέπει αν το βάλεις εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tony78 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Σημερα περασα απο τα κεντρικα για να ρωτησω για τον ελεγχο των πρωτων 2000χλμ που θα περασω σε κανα δυο βδομαδες και για να ακουσουν τα αμορτισερ και μου ειπαν οτι ακομα και για τον ελεγχο πρεπει να κλεισω ραντεβου! Και σε εσας ετσι εγινε; Νομιζα οτι ο ελεγχος γινεται αμεσα χωρις ραντεβου! Αχ επαρχια και παλι επαρχια! Οτιδήποτε θες, απ'ότι έχω καταλάβει, πρέπει να κλείνεις πρώτα ραντεβού (εκτός βέβαια chronoservice). Παράθεση http://img162.imageshack.us/img162/6629/signatureyf1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosso Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Καλησπέρα σε όλους, Δεν ξέρω ποιός κρατάει τα πρακτικά αλλα του επιτρέπω να με φακελώσει :D COUPE 1.4 VTR (Black) Παρακολουθώ την συζήτηση αρκετό καιρό αλλά ήθελα να μιλήσω αφού πρώτα παραλάβω το C4 μου. Χτες λοιπόν το πήρα στα χέρια μου. Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά παράλληλα και αρκετά αγχωμένος μιάς και δεν έχω ιδέα πως να το στρώσω σωστά. (πάντα είχα μεταχειρισμένα αυτοκί-νητα) Οποιαδήποτε γενική συμβουλή έχετε για το στρώσιμο θα την εκτιμούσα. (αλήθεια πόσες στροφές είναι τα 2/3 των συνολικών στροφων που λέει το manual?) Εύχομαι τα C4 να είναι καλοτάξιδο σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts