Jump to content

[CAR] Citroen C4

SKALP
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

tsipi04 ( Η ΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΩ ΠΑΕΙ ΕΧΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ)

Παιδια ρωτησα στην citroen (ιερα οδος) μου ειπαν οτι ορισμενα εχουν μονωση, αναλογα το μοντελο. Παντως αν θελω να τη βαλω κοστιζει 37 ευρω και 15 ευρω κατι λαστιχα που κλεινουν το ανοιγμα του καπο μπροστα(ανεμοφραχτες). Τωρα δεν ξερω αν ειναι καλο να βαλω τη μονωση. Αν ηταν απαραιτητη δεν θα τη βαζαν και στο δικο μου ? Παιδια βοηθεια θελω τη γνωμη σας. :worry:

Συμφωνω με τον tsipi04 to αμαξι ειναι Θ Ε΄Ι΄Κ Ο ! ! ! ! !

βαλε την καλο κανεις κακο δεν κανεις

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η ΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΩ ΠΑΕΙ ΕΧΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ

Πήγα σήμερα στον αντιπρόσωπό μου και τον ρώτησα για το θέμα της εξτρά ηχομόνωσης στο καπώ. Μου το συνέστησε ανεπιφύλακτα αλλά αυτό που μου είπε επιπλέον (και άσχετο βεβαίως), είναι, αν θέλω, να μου παραγγείλει ένα "εξάρτημα" για το πεντάλ του γκαζιού, για "καλύτερη απόκριση στο γκάζι"... 180 euros. Τί είναι αυτό; τι λέτε;

http://www.mathiteio.com/mats/citroen_c4_6(small).jpg

Πήγα σήμερα στον αντιπρόσωπό μου και τον ρώτησα για το θέμα της εξτρά ηχομόνωσης στο καπώ. Μου το συνέστησε ανεπιφύλακτα αλλά αυτό που μου είπε επιπλέον (και άσχετο βεβαίως), είναι, αν θέλω, να μου παραγγείλει ένα "εξάρτημα" για το πεντάλ του γκαζιού, για "καλύτερη απόκριση στο γκάζι"... 180 euros. Τί είναι αυτό; τι λέτε;

Καλύτερα να ρωτήσεις τον ίδιο τον αντιπρόσωπο και να μας πεις κι εμάς για να ξέρουμε περι τίνος πρόκειται γιατί πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.

Σαν το μαραφέτι του Boylekos είναι για να μην έχει υστέρηση το γκάζι...εγώ δεν θα το έβαζα

πεταμένα 180 ευρώ

Ι need a six month vacation, twice a year.

ΑΣΧΕΤΟ με το θεμα αλλά ..... Φιλε ΤoucHTowN to μπρελοκάκι το διαφανο με το C4 επανω που το βρήκες ? (Ωραιες φωτο στο εσωτερικο με λεπτομερια.)

C4 COUPE 1,6 VTR Pack

ΑΣΧΕΤΟ με το θεμα αλλά ..... Φιλε ΤoucHTowN to μπρελοκάκι το διαφανο με το C4 επανω που το βρήκες ? (Ωραιες φωτο στο εσωτερικο με λεπτομερια.)

Μου το έκανε δώρο ο αντιπρόσωπός μου!! (Ξεκινάει σιγά σιγά στους flight simulators και του υποσχέθηκα δωρεάν σεμινάρια και add-on installations μπλα μπλα... )... Μου δώρισε και τον συναγερμο σημειωτέον... είναι εξαιρετικός πωλητής και σε ένα έντυπο που μου ήρθε προχτές της Gfk marketing (ερωτηματολόγιο/survey εκ μέρους της Citroen) - (αλήθεια, το λάβατε εσείς;) του έπλεξα το εγκώμιο! Το καλό πρέπει να λέγεται!!

Καλύτερα να ρωτήσεις τον ίδιο τον αντιπρόσωπο και να μας πεις κι εμάς για να ξέρουμε περι τίνος πρόκειται γιατί πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.

Δεν ξέρω αν διαβάζετε το POWER, στο τεύχος που κυκλοφορεί έχει το μαραφέτι για το γκάζι και το δοκιμάζει σε C2 VTS (τοποθετείται σε αυτοκίνητα με ηλεκτρονικό γκάζι). Όποιος ενδιαφέρεται για το τι ακριβώς προσφέρει ή όποιες άλλες πληροφορίες ας ρίξει μια ματιά

ειναι κατι σαν φισα που μπαινει αναμεσα στο γκαζι και τον εγκεφαλο και οταν πατας το πεταλ αντι να δωσει την κανονικη εντολη που ειναι προγραματισμενο αυτο δινει την δικη του,βεβαια μπορει να κερδισεισ λιγο αποκρισει στο γκαζι αλλα υπαρχει περιπτωση να χασεις την εγγυηση εαν χαλασει ο εγκεφαλος.δεν ξερω εαν οντος ειναι τις citroen (που δεν νομιζω)θα το κοιταξω και θα σας πω

Υ.Γ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΕΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ******ΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ

ti akrivos kanei afto to prama... proti fora to akouo... kapoia proxeiri eksigisi kai se mas ta tsamena pou menoume eksoteriko? :p

stin ousia einai enas piknotis pou mpenis piso apo to gkazi.... auto pou kataferni einai na metadidi to sima tou ilektronikou gkaziou grigorotera.......

stin ousia einai enas piknotis pou mpenis piso apo to gkazi.... auto pou kataferni einai na metadidi to sima tou ilektronikou gkaziou grigorotera.......

anyway... to fenomeno mporei na eksalifthei me mia leitourgia tou egefalou pou se polous einai apenergopoiimeni... sosti kai egeri provlepsi epomenis kinisis... mexri oi intel to exoun ensomatomeno, oi anthropoi giati variountai??! :p

Σημερα μετα το μπανιο εκει που καθαριζα την αμμο απο τα πατακια ανακαλυψα μια λιμνη απο νερο κατω απο το πατακι του συνοδηγου. Εχει ποτισει ολη η μοκετα. Μαζεψα με το σφουγκαρι κοντα μισο λιτρο και εχει και αλλο. Λετε να ειναι απο το κλιματιστικο ? Δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι. Οταν το πλενω τα νερα σταματανε στα λαστιχα της πορτας, δεν μπαινουν μεσα . Το ξερω γιατι μετα σκουπιζω τα λαστιχα και βλεπω μεχρι που ειναι βρεγμενα. Καμια αλλη γνωμη?
C4 COUPE 1,6 VTR Pack

na pas avrio kiolas sti citroen na tous peis na entopisoun to provlima...

giati an minei to nero liges meres... tha aliothei i moketa... tha vromaei... kai meta tha arxisei na troei tin pisa, lamarina klp klp...

mi dexteis apantisi, "ok, to katharisame"... giati isos apla to stegnosoun... na sou vroun ti fteei!...

episis na rotiseis osous mpikan sto amaksi mipos tous xithike kana mpoukalaki nero...

http://www.libertytimes.com.tw/2004/new/feb/21/life/image/37-0221.jpg

Nice...Τελικα θα τρεξει αυτο? :p Υπαρχουν και αλλες...πολλες φωτος στο google :)

Σημερα μετα το μπανιο εκει που καθαριζα την αμμο απο τα πατακια ανακαλυψα μια λιμνη απο νερο κατω απο το πατακι του συνοδηγου. Εχει ποτισει ολη η μοκετα. Μαζεψα με το σφουγκαρι κοντα μισο λιτρο και εχει και αλλο. Λετε να ειναι απο το κλιματιστικο ? Δεν ξερω τι αλλο μπορει να ειναι. Οταν το πλενω τα νερα σταματανε στα λαστιχα της πορτας, δεν μπαινουν μεσα . Το ξερω γιατι μετα σκουπιζω τα λαστιχα και βλεπω μεχρι που ειναι βρεγμενα. Καμια αλλη γνωμη?

οταν ειχε συμβει αυτο ακριβως στο ξανθια ηταν η αντλια καλοριφερ

Mια παρομοια λιμνουλα ειχα βρει στο Μεγκαν που ειχα πριν το C-4.

Ειχε "ξεκουμπωσει" το λαστιχο που εστελνε νερο στα πισω πιτσιλιστηρια...

Το πατακι στον ηλιο για στεγνωμα, και τη μοκετα την πλακωσα με το πιστολακι για τα μαλλια.

Μακαρι να ΄ναι αυτο. Ειναι η πιο μικρη βλαβη που μπορω να φανταστω...

Περαστικα.

Άνοιξε το καπό μπροστά και κοίταξε μήπως έχουν φράξει με τίποτα πευκοβελόνες ή σκουπιδάκια, οι τρυπούλες που έχει για να φεύγει το νερό σε περίπτωση βροχής. Μου έτυχε κι εμένα κάτι παρόμοιο στο C3 με αποτέλεσμα το νερό από τη βροχή ή το πλύσιμο να περνάει μέσα από τους αεραγωγούς του κλιματισμού και να μαζεύεται στα πόδια οδηγού & συνοδηγού. Το πήγα στην αντιπροσωπεία μου το ξεβούλωσαν και μου άλλαξαν τα φίλτρα σωματιδίων του κλιματισμού γιατί είχαν καταστραφεί από το νερό. Βέβαια θα μου πείς ότι ήταν χειμώνας με πολλές βροχές όταν μου συνέβει αυτό, αλλά καμιά φορά δεν ξέρεις τι γίνεται. Δεν χάνεις πάντως τίποτα να το κοιτάξεις.

Πήγα σήμερα για τον έλεγχο των 1500-2000 χλμ (έχω κάνει 2000 χλμ). Όλα καλά, έσφιξαν τις βίδες και ζήτησα μια ευθυγράμμιση γιατί το αυτοκίνητο έκλινε δεξιά. Μετά την ευθυγράμμιση τα πράγματα είναι χειρότερα (το τιμόνι τραβάει από την αριστερή τώρα και όταν το αυτοκίνητο πηγαίνει ευθεία το τιμόνι είναι στραμμένο προς τα αριστερά και όχι στη μέση). Γενικά πάντως όλα καλά

Πήγα σήμερα για τον έλεγχο των 1500-2000 χλμ (έχω κάνει 2000 χλμ). Όλα καλά, έσφιξαν τις βίδες και ζήτησα μια ευθυγράμμιση γιατί το αυτοκίνητο έκλινε δεξιά. Μετά την ευθυγράμμιση τα πράγματα είναι χειρότερα (το τιμόνι τραβάει από την αριστερή τώρα και όταν το αυτοκίνητο πηγαίνει ευθεία το τιμόνι είναι στραμμένο προς τα αριστερά και όχι στη μέση). Γενικά πάντως όλα καλά

Το έχω κι εγώ αυτό Tony. Κι εμένα από την πρώτη μέρα μου φεύγει δεξιά. Ελαφρώς μεν, αλλά φεύγει. Τους το είχα πει και μου είπαν "ότι το αυτοκίνητο ακολουθεί την κλίση του οδοστρώματος". Και απορούσα εγώ... "είναι δυνατόν ολόκληρη η Εγνατία να έχει δεξιά κλίση;;"... δεν τους το πήγα (όπως ακόμα δεν τους έχω πάει να μου κόψουν τα καπάκια από τα αμορτισέρ πίσω για τον γνωστό θόρυβο στις πίσω αναρτήσεις) γιατί φοβήθηκα. Και να που λες τώρα εσύ αυτό... Τι θα κάνεις; θα το αφήσεις έτσι ή θα το πας σε κάνα άλλο συνεργείο;

Τι ειναι αυτα που ακουω ρε παιδια...

Τονι 78 πρεπει να τους το ξαναπας.

Υπαρχουν και επιπεδοι δρομοι μες στην πολη για να το ελεγξεις και να το ξαναπας.

Το δικο μου παει ευθεια. Τι θα πει "ακολουθει την κλιση του δρομου"

Σ΄ενα παλιο Σουιφτ που ειχα μετα απο τρακαρισμα για να κανουμε σωστη ευθυγραμιση, ρυθμιζε ο μαστορας απο κατω, καναμε βολτα, ξαναρυθμιζε ο μαστορας, ξανα βολτα, 3-4 φορες για να ισιωσει το τιμονι. Αυτα το 1990. Μηπως πρεπει να κανετε και τωρα το ιδιο; Εννοω αν δεν υπαρχουν τωρα τα καταλληλα μηχανηματα...

Να τους το ξαναπας. Καινουργιο αυτοκινητο...

Τι ειναι αυτα που ακουω ρε παιδια...

Τονι 78 πρεπει να τους το ξαναπας.

Υπαρχουν και επιπεδοι δρομοι μες στην πολη για να το ελεγξεις και να το ξαναπας.

Το δικο μου παει ευθεια. Τι θα πει "ακολουθει την κλιση του δρομου"

Σ΄ενα παλιο Σουιφτ που ειχα μετα απο τρακαρισμα για να κανουμε σωστη ευθυγραμιση, ρυθμιζε ο μαστορας απο κατω, καναμε βολτα, ξαναρυθμιζε ο μαστορας, ξανα βολτα, 3-4 φορες για να ισιωσει το τιμονι. Αυτα το 1990. Μηπως πρεπει να κανετε και τωρα το ιδιο; Εννοω αν δεν υπαρχουν τωρα τα καταλληλα μηχανηματα...

Να τους το ξαναπας. Καινουργιο αυτοκινητο...

Τα τραβήγματα δεξιά μιλάω ότι τα παρατήρησα στην Εθνική (στον Σείριο συγκεκριμένα). Επειδή πηγαινοέρχομαι Χαλκίδα τα ΣΚ, την πρώτη φορά που πήγα το τιμόνι ήταν αλφάδι, ενώ τις άλλες γ..... τα. Θα το πάω αύριο για το τιμόνι. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι μόνο αυτό.

Αν θυμάστε την επόμενη μέρα που το πήρα άλλαξα καπό - προφυλακτήρα γιατί με τράκαραν. Το νέο καπό εμφανίζει σκιές (η βαφή μάλλον είναι μάπα) και είναι γεμάτο μπιμπίκια από το βερνίκι. Μου είπαν χτές (αφού βέβαια τους το έχω ξαναπάει 2-3 φορές) που το πήγα για τον έλεγχο των 1.500 ότι το ασημί χρώμα δεν μπορεί να πετύχει ακριβώς σαν το εργοστασιακό και ότι τα μπιμπίκα δεν γίνεται να φύγουν (ή μερικά θα φύγουν με τα πλυσίματα - άκουσον, άκουσον!!!!). Ο ξαδερφός μου, που τυχαίνει να είναι φαναρτζής μου είπε να το πάω πίσω, να τους μαμίσω και να μου το ξαναβάψουν εξαρχής... Θα το κάνω αύριο, διαφορετικά μου το φτιάχνει ο ξάδερφός και σταματάω να πηγαίνω εκεί (σημειωτέον ότι το πήρα στον Μερκουράκη)