MPOMPIO Δημ. March 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2005 Μπορει να μου πει o ryback3 ποσο του εφτασε το exclusive συν πινακιδες κλπ. και τι χρωμα ; Εγω το πηρα απο Πατρα και νομιζω υπαρχει διαφορα στις τιμες σε σχεση με Αθηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkri Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 Έχει παραγγείλει κανείς πρόσφατα το Coupe 1.6 VTR Pack ; Πόσος είναι ο χρόνος αναμονής γιατί κάτι άκουσα για 3 μήνες ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis73 Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 EGO PERIMENO GIA TO COUPE 1.6 VTS 50 MERES KAI AKOMA TIPOTA ENO MOY EIXAN PEI TO ARGOTERO 30 MERES Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3523c4_vts_1_61.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popolaros Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 poli C4 sto myphone......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. March 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2005 poli C4 sto myphone......... και όχι μόνο! ;) :shifty: Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKALP Δημ. March 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2005 loipon exo mia aporia , o bombitis gia ti zoni xtipaei mono ston odigo i se oloys ? exo paratirisei oti an ksekinisei to aytokinito kai kapoios epibatis px sinodigos den balei th zoni toy den ginete tipota eno an den balo ego sfiraei . etsi prepei i na pao na to ftiakso ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 Φιλε SKALP ετσι πρεπει. Μονο αν καποιος επιβατης βγαλει τη ζωνη την ωρα της οδηγησης σφυραει κι αναβοσβηνει η λυχνια για 2 λεπτα. Μετα αναβει μονο η λυχνια. Πρεπει για καποιες λεπτομερειες να διαβασεις το βιβλιαρακι που σου εδωσαν. Οσο πιο πολλα ηλεκτρονικα τοσο πιο πολυ διαβασμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. March 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2005 to megalitero manual odigion to exei to YUGO... peripou 2000selides... ... ... giati dinoun gia sigouria ola ta dromologia leoforion, trolei, trenon, tram, metro, aeroplanon... :p :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis73 Δημ. March 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2005 ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ VTS 1.6 ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΑΛΛΟΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΝΕ ΖΑΝΤΕΣ 17" ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ. ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3523c4_vts_1_61.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Εγώ σήμερα την παρέλαβα...1,6lt 5d Exclusive! Είμαι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis Δημ. March 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2005 Εγώ σήμερα την παρέλαβα...1,6lt 5d Exclusive! Είμαι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ! Μεγιες-μεγιες αντε καλοταξιδο! Απο ποιον το πήρες? Θελω και εγώ καινουργιο αμάξι γ@μτ αλλα πρέπει να ξεχρεώσω πρωτα αυτο που έχω και μετα βλέπουμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis73 Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΦΙΛΕ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3523c4_vts_1_61.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Πω,πω!! Ωραιο συναισθημα... Καλοταξιδο με πολλα,ασφαλη και απροβληματιστα χιλιομετρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2005 Θενξ παιδιά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Εχει αγοράσει κανείς αρωματικές αμπούλες...; Πόσο τις πωλούν; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. March 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2005 Εχει αγοράσει κανείς αρωματικές αμπούλες...; Πόσο τις πωλούν; Δεν εχω ιδεα...μια με αρωμα βανιλια:D ειχε μεσα το car και ακομα μια μου εδωσαν για να εχω ανταλλακτικο...τιμες δεν ρωτησα..και μαλλον δεν με νοιαζει ακομα!:p Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Και μένα τα ίδια φίλε μου απλά θέλω να πάρω κ άλλες αν και όπως μου είπαν η μία κρατά ~90 μέρες. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Υπαρχει και η λυση να κανετε οικονομια κλεινοντας το διακοπτη του αποσμητικου. Εγω (σαν κλασικος τσιγγουνης) ζητημα να τον εχω ανοιξει δυο φορες στον ενα μηνα περιπου που εχω το αυτοκινητο... Βεβαια προτιμω να μοιριζω τις μυρουδιες των πλαστικων και των αλλων. Μ΄ αρεσει το αρωμα "ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΛΑ"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Και γιατι δεν ζητας ενα τετοιο αρωμα απο την Citroen φιλε Mpompio??? Χε χε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Και γιατι δεν ζητας ενα τετοιο αρωμα απο την Citroen φιλε Mpompio??? Χε χε!! Σωστος. Δεν το ειχα σκεφτει. Μολις σταματισει η "καινουργιλα" θα παραγγειλω μια καινουργια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis73 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 ΤΟ ΡΑΔΙΟ CD ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ . ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/3523c4_vts_1_61.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 ΤΟ ΡΑΔΙΟ CD ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ . ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? JBL :yahoo: :up: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMPIO Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 ΤΟ ΡΑΔΙΟ CD ΤΙ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ . ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? Με αριστα το 10 του βαζω ενα 7 ή το πολυ 8. Αναλογα με τις απαιτησεις βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 8 του βάζω αλλά δεν τρελαίνομαι για τρελές εντάσεις! Αντίθετα μου αρέσει απαλή μουσική (ροκ μπαλάντα)... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 το αυτοκινητο ειναι κουκλα αλλα μαρεσει το 3θυρο περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts