Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φοράω ένα swatch του 2003 με κατάμαυρο (όπως και όλα τα πραγματά μου, τσάντες, όλα μου τα ρούχα κλπ :))
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes.

• 1 month later...

Γεια σας!

Θέλω να αγοράσω ένα ρολόι και είμαι ανάμεσα σε OMEGA (πιθανότατα το moonwatch) σε ROLEX (μάλλον το submariner). Δεν εξετάζω την τιμή αλλά την ποιότητα κατασκευής και την εγγύηση.

Έχει κανείς να προτείνει κάποιο από τα 2? Εναλλακτικές προτάσεις, δεκτές. Επίσης κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί με καλές τιμές, επίσης δεκτό.

Ευχαριστώ!

Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα...

rolex ego 8a to aperipta giati exei bromisei o topos..last year isos!!!!!(pu leei k h diafimisi) ase pu skane k treles apomimiseis ka8os k replikes tu pantu opote...pantos to moonwatch arketa kalo roloi alla nikospir giati dne koitas k tpt alles markes?opos breitling,panerai ktl...exisu kala rologia(isos k kalitera kat'eme)

gia piootita den to syzitao skylia..eno den mporo na po to idio gia to sygekrimeno rolex...tulaxiston gia to brasele tu

tora gia magazia...eite apofasiseis gia to rolex h to omega MONO apo antiprosopeia k oxi apo anexartito eisagogea.gia na exeis k to kefali su isixo

elpizo na boi8isa;-)

:alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang:

Ουτε το ενα,ουτε το αλλο.

προτιμω Breitling αλλιως Omega αλλα τα speedmaster.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν πας μόνο για αυτά τα δύο τότε Omega speedmaster αλλιώς Paul Picot(technicum Split Seconds Chronograph)ενα απο τα αγαπημένα, Panerai ,Baume&mercier,Cartier(roadster),Piguet,Girard Perregaux είναι αξιόλογες (δεν μιλάω για Vacheron :O )μάρκες με τρομερά ρολόγια,βέβαια παίζει με τι λεφτά είσαι έτοιμος να διαθέσεις. :)

Αχχχχ ας ειχα πολλα € να επαιρνα Vacheron Constantin..Αυτα τα ρολογια ειναι κορυφες αλλα πανακριβα :(

uparxei hdh 8ema gia rologia

ekei isos vreis perissoteres apanthseis

Υπήρχε όντως θέμα για ρολόγια,γι'αυτό το θέμα σου nikospir βρίσκεται πια εδώ. Αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες,θα δεις σίγουρα κάποιες γνώμες :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Αχχχχ ας ειχα πολλα € να επαιρνα Vacheron Constantin..Αυτα τα ρολογια ειναι κορυφες αλλα πανακριβα :(

Αλήθεια πόσο πάνε αυτά?

Πιο ακριβά απο ένα Rolex των 3.000 ευρω??

Πάντως πραγματικά εχει γεμίσει ο τόπος με απομιμήσεις rolex

Ενας φίλος πήρε απο κατάστημα στη Βουκουρεστίου Rolex και αποδείχθηκε ΡΕΠΛΙΚΑ, ΜΟΥΦΑ!!!

Και το είχε πληρώσει κανονικά 3.000 ευρώ και η αξία του πάνω απο 500-700 δεν είναι!!!

Πριν αγοράσετε μιλήστε με την αντιπροσωπεία που θα βρείτε αυθεντικά και πως θα τα ξεχωρίσετε!!

Ένας φίλος του πατέρα μου που μας έχει τεράστια υποχρέωση, κάποια στιγμή έβγαλε το ρολόι του και μου το χάρισε. Δεν είναι κανένας λεφτάς ή επιδιξιομανής απλώς αναγνωρίζει κάποια πράγματα (αυτά για τυχόν σχόλια). Το ρολόι είναι ένα Vacheron Constantin. Δεν ξέρω από ρολόγια πάντως δείχνει αυθεντικό. Δηλαδή έτσι συμπεραίνω από το πόσο προσεχτικά ειναι σχεδιασμένο, τον μηχανισμό κτλ. Ξέρετε περίπου πόσο πάνε αυτά? Θέλω να πάω σε μαγαζί να το δω και να του αλλάξω και λουράκι αλλά θα θελα να ξέρω τι αξίας είναι.

Ένας φίλος του πατέρα μου που μας έχει τεράστια υποχρέωση, κάποια στιγμή έβγαλε το ρολόι του και μου το χάρισε. Δεν είναι κανένας λεφτάς ή επιδιξιομανής απλώς αναγνωρίζει κάποια πράγματα (αυτά για τυχόν σχόλια). Το ρολόι είναι ένα Vacheron Constantin. Δεν ξέρω από ρολόγια πάντως δείχνει αυθεντικό. Δηλαδή έτσι συμπεραίνω από το πόσο προσεχτικά ειναι σχεδιασμένο, τον μηχανισμό κτλ. Ξέρετε περίπου πόσο πάνε αυτά? Θέλω να πάω σε μαγαζί να το δω και να του αλλάξω και λουράκι αλλά θα θελα να ξέρω τι αξίας είναι.

Εχω εγώ ένα, μεταλλικό μπρασελέ από την Greek Collection της εταιρίας. Αν είναι αυθεντικό η τιμή του κυμαίνεται από 380-1000 ευρώ, για τα... ανθρώπινα μοντέλα. Δε μιλάω για τα πιο ακριβά... :) :X

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

εγω εχω ενα folie folie πολυ γλυκο μικρο με μικρα swarovski η οικονομικη αξια του μπορει να μην ειναι τοσο μεγαλη οσο καποια που αναφερονται παραπανω αλλα η συναισθηματικη του ειναι ανεκτιμητη μου το χαρισε ενα ατομο που αγαπω παρα πολυ σε καποια ανυποπτη στιγμη χωρις λογο!!!!
http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

egw pantws edw kai arketa xronia foraw swatch kai den kostizei kai polla...toulaxiston epeidi eixa agorasei 2 to ena pire nera kai mou to antikatestisan...se eurw einai peripou 200. mallon itan 200..twra den kserw an einai idia i timi tou..alla to roloi auto to agapw poli :)

Never Give Up:!:

Join friend!

Γενικά τα Swatch έχουν πολύ ωραία μοντέλα σε πολύ καλές τιμές. Και έχουν μοντέλα για όλα τα στυλ. Σοβαρό, αθλητικό, παιδικο και άλλα. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Προς τις κυρίες μια ερώτηση. Αν σας έπαιρναν ένα ρολόι δώρο σε κάποια ανύποπτη στιγμή κάποιος που αγαπάτε πως θα αισθανόσασταν? Και πείτε μου για δύο περιπτώσεις: Α) να είστε μαζί και Β) να έχετε χωρίσει.

Guest lagoudakis
Αλήθεια πόσο πάνε αυτά?

Πιο ακριβά απο ένα Rolex των 3.000 ευρω??

Πάντως πραγματικά εχει γεμίσει ο τόπος με απομιμήσεις rolex

Ενας φίλος πήρε απο κατάστημα στη Βουκουρεστίου Rolex και αποδείχθηκε ΡΕΠΛΙΚΑ, ΜΟΥΦΑ!!!

Και το είχε πληρώσει κανονικά 3.000 ευρώ και η αξία του πάνω απο 500-700 δεν είναι!!!

Πριν αγοράσετε μιλήστε με την αντιπροσωπεία που θα βρείτε αυθεντικά και πως θα τα ξεχωρίσετε!!

απο βουκουρεστιου και μαιμου; :confused: μα εκει ειναι καταστημα της αντιπροσωπειας!!!!αποδειξη με τα νουμερα δεν πηρε;εκει δουλευει ενας πολυ κολλητος μου ,και τι εκανε μετα;ειπε οκ δεν πειραζει?περιεργο.... :confused:η μαιμου κανει μπαμ ρε παιδια,τα σημεια που δεν μπορουν να πετυχουν με τιποτα ειναι το υδατογραφημα στην κασα και την ακριβη μεγενθυση στο τζαμακι της ημερομηνιας,αν εχει!φυσικα πρεπει να εχεις δει μια φορα απο κοντα γνησιο για να μην την πατησεις ;)

Guest lagoudakis
Rolex 3exaseto to kalytera giati pezoun maimoudes mono alla einai kai poly kitsaria opote koita kalytera gia Omega. :)
αμα το παρει απο εκει που πρεπει αποκλειεται να ειμαι μαιμου ;) κιτσαρια τα rolex; :wacko: πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα; :blink:

Guest lagoudakis
Γεια σας!

Θέλω να αγοράσω ένα ρολόι και είμαι ανάμεσα σε OMEGA (πιθανότατα το moonwatch) σε ROLEX (μάλλον το submariner). Δεν εξετάζω την τιμή αλλά την ποιότητα κατασκευής και την εγγύηση.

Έχει κανείς να προτείνει κάποιο από τα 2? Εναλλακτικές προτάσεις, δεκτές. Επίσης κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί με καλές τιμές, επίσης δεκτό.

Ευχαριστώ!

δυσκολη επιλογη,αξιοπιστα και τα 2,το θεμα ειναι τι σου κανει κλικ σε εσενα ;)

Rolex all the way. Τι Omega και πρασινα αλογα; Και οχι Submariner. Seadweller θα παρεις. Δωσε κατι παραπανω να εχεις το καλυτερο. Και Seadweller μαιμου δεν υπαρχει.

Εχω εγώ ένα, μεταλλικό μπρασελέ από την Greek Collection της εταιρίας. Αν είναι αυθεντικό η τιμή του κυμαίνεται από 380-1000 ευρώ, για τα... ανθρώπινα μοντέλα. Δε μιλάω για τα πιο ακριβά... :) :X

παιδια απο οτι ξερω τα vacheron constantin ειναι σε πολυ υψηλοτερα επιπεδα, και βεβαια εξαρταται απο το μοντελο , αλλα συνηθως εχουν 10.000, 20.000 και παει λεγοντας :cry: οποτε καλο θα ηταν να μας αναφερεις το μοντελο αν ξερεις