karn Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Παιδια καλησπερα! Σκεφτομαι να αγορασω ρολοι τις τελευταιες μερες... Ειπα λοιπον να ρωτησω εδω να μου λυσετε καποιες αποριες (αν δεν βαριεστε φυσικα καθως ειμαι τελειως ασχετος κ λογικο ειναι οι αποριες μου να ειναι 'παιδικες' ) Αρχικα ημουν αναμεσα σε δυο μοντελα της tissot κ σε δυο της seiko. Τελικα καθαρα για θεμα γουστου (σε design κυριως) κατεληξα στα δυο της seiko. Το ενα ειναι με quartz κ το αλλο αυτοματο. Κ τα δυο μου αρεσουν εξισου. Σκεφτομουν περισσοτερο να παω προς το αυτοματο. Ο βασικος λογος ηταν οτι εχω κακες εμπειριες απο ρολογια με quartz που οποτε τα πηγαινα για αλλαγη μπαταριας παντα ή θα μου γρατζουνουσανε την κασα ή το μπρασελε ή ολο κ κατι θα μου 'χαλαγανε' οι εκαστοτε 'τεχνιτες'... Ειπα λοιπον ωραια... Δινουμε παραπανω για το αυτοματο κ εχουμε το κεφαλι μας ησυχο... Ουτε αλλαγες μπαταριων ουτε τιποτα.... Μαθαινω λοιπον οτι τα αυτοματα θελουν σερβις! Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης.. Τι ακριβως θελει σερβις? Δηλαδη τι αλλαζουν στο μηχανισμο? Επειτα, καθε ποτε θελει σερβις κ ποσο περιπου θα κοστιζει αν το ρολοι κανει πανω-κατω 1000 ευρω? Οταν μου το επιστρεψουν απ το σερβις θα πληροι παλι τις προδιαγραφες του εργοστασιου ? Σορρυ αν σας κουραζω με τις ερωτησεις μου αλλα σε συνδυασμο με αυτα που ακουω για το σερβις της σεικο στην ελλαδα εχω αρχισει κ το σκεφτομαι πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Παιδια καλησπερα! Σκεφτομαι να αγορασω ρολοι τις τελευταιες μερες... Ειπα λοιπον να ρωτησω εδω να μου λυσετε καποιες αποριες (αν δεν βαριεστε φυσικα καθως ειμαι τελειως ασχετος κ λογικο ειναι οι αποριες μου να ειναι 'παιδικες' ) Αρχικα ημουν αναμεσα σε δυο μοντελα της tissot κ σε δυο της seiko. Τελικα καθαρα για θεμα γουστου (σε design κυριως) κατεληξα στα δυο της seiko. Το ενα ειναι με quartz κ το αλλο αυτοματο. Κ τα δυο μου αρεσουν εξισου. Σκεφτομουν περισσοτερο να παω προς το αυτοματο. Ο βασικος λογος ηταν οτι εχω κακες εμπειριες απο ρολογια με quartz που οποτε τα πηγαινα για αλλαγη μπαταριας παντα ή θα μου γρατζουνουσανε την κασα ή το μπρασελε ή ολο κ κατι θα μου 'χαλαγανε' οι εκαστοτε 'τεχνιτες'... Ειπα λοιπον ωραια... Δινουμε παραπανω για το αυτοματο κ εχουμε το κεφαλι μας ησυχο... Ουτε αλλαγες μπαταριων ουτε τιποτα.... Μαθαινω λοιπον οτι τα αυτοματα θελουν σερβις! Η ερωτηση μου λοιπον ειναι η εξης.. Τι ακριβως θελει σερβις? Δηλαδη τι αλλαζουν στο μηχανισμο? Επειτα, καθε ποτε θελει σερβις κ ποσο περιπου θα κοστιζει αν το ρολοι κανει πανω-κατω 1000 ευρω? Οταν μου το επιστρεψουν απ το σερβις θα πληροι παλι τις προδιαγραφες του εργοστασιου ? Σορρυ αν σας κουραζω με τις ερωτησεις μου αλλα σε συνδυασμο με αυτα που ακουω για το σερβις της σεικο στην ελλαδα εχω αρχισει κ το σκεφτομαι πολυ... Η δική μου εμπειρία από το service της Seiko πάντως ήταν θετική, γρήγορη εξυπηρέτηση και χωρίς προβλήματα σαν αυτά που ανέφερες. Τώρα σχετικά με τα αυτόματα, συνήθως το service (αν και αυτο βέβαια διαφοροποιείται από εταιρεία σε εταιρεία) γίνεται κάθε δύο χρόνια. Δεν ξέρω ακριβώς τι επισκευάζουν αλλά αυτό που κάνουν έιναι μια συντήρηση του μηχανισμού. Λεπτομέρειες μόνο οι ίδιοι ξέρουν οπότε ίσως πρέπει να ρωτήσεις στο service για το τι ακριβώς κάνουν. Για τα quartz, τα προβλήματα που ανέφερες σχετικά με γρατζουνίσδματα κλπ δεν σχετίζονται βέβαια με τον μηχανισμό αλλά με απροσεξία των τεχνικών. Εγώ π.χ. που είχα πάει για αλλάγή μπαταρίας σε ένα Tag Heuer στο επίσημο service δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εξάλλου στα επίσημα service έχεις και εγγύηση εργασίας και βέβαια δεν νοείται ρολόι κοντά στα 1000 Ευρώ να το πας οπουδήποτε για service. Το όποιο γρατζούνισμα ή γενικά απροσεξία εξάλλου μπορεί να συμβεί και σε ένα αυτόματο όταν θα το πας για service οπότε μην το σκέφτεσαι. Απλά θα ελέγξεις το ρολόι πριν φύγεις οτι είναι εντάξει καθότι οφείλουν να στο επιστρέψουν όπως τους το έδωσες. Επίσης για τα αυτόματα να ξέρεις οτι έχουν ελαφρώς λιγότερη ακρίβεια στην ώρα από τα quartz, αυτό ισχύει για όλα τα αυτόματα ανεξαρτήτα από τον κατασκευαστή. Αγόρασε αυτό που σου αρέσει περισσότερο φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 παιδια καλησπερα, αποφασισα να αγορασω ενα καλο ρολοι και ειμαι αναμεσα σε 2 casio gshock. http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=5208 http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=5205 κλεινω προς το πρωτο, απλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ωραιο αυτο το κοκκινο στα γραμματα και στο σχεδιο. μου αρεσει καλυτερα που λεει οτι εχει δερματινο λουρακι. θεωρουνται απο τα κλασσικα gshock ?αλλα με επιπλεον λειτουργιες παλιρροιας χρονογραφους κτλ δε μπυ χρειαζονται. αυτο που θελω ειναι να εχει οπωσδηποτε λειτουργια αντιστροφης μετρησης που νομιζω και τα 2 εχουν. γενικα, η διαφορα τους ειναι μονο στο λουρακι και στο οτι το πρωτο εχει κοκκινες λεπτομερειες με αρνητικη οθονη ?? σε καθε περιπτωση αλλαζω ευκολα λουρακια στα gshock ? γτ και 20 ευρω ειναι αρκετη διαφορα για εμενα/ (το καταστημα αυτο αξιοπιστο ειναι παντως ετσι ? γτ στο google γραφωντας το ονομα του καταστηματος, βγαζει στα πρωτα αποτελεσματα 2 διαφορετικα site. εγω μπαινω οχι στο πρωτο αποτελεσμα, αλλα στο τεταρτο) Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_chania Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Οπτικα δε μου αρεσουν καθολου, ο σχεδιασμος μου θυμιζει ρολογια 20ετιας τουλαχιστον. Εγω σου προτινω να κοιταξεις τη σειρα Edifice της CASIO ειναι σχεδιαστικα πολυ πιο μοντερνα και απο τιμη μπορεις να βρεις καποιο εκει γυρω στα 100 ευρω. Επεισεις η εμφανιση τους σου δινει τη δυνατοτητα να τα συνδιασεις και με καλο και με σπορ ντυσιμο. http://www.oroloi.gr/index.php?cPath=29_377&sort=2c&page=all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapidrag Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) κάθε μοντέρνος newbe raper ( yo man) που σέβεται τον ευατό του, πρέπει να έχει ένα G-shock http://cdn.concreteloop.com/wp-content/uploads/2009/08/g_shock_34_wenn2530760.jpg επίσης τα προτιμούν και τα αμερικανάκια στο στρατό http://mygshock.com/pics/US-Military/Casio-G-Shock-Watches-Military-23.jpg Edited February 5, 2011 by rapidrag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Mιας και λετε για τους ραπαδες οριστε και το ρολοι που φοραει ο πρωταγωνιστης στην ταινια 127 Hours http://www.watch-id.com/sighting/altimeter/suunto-vector-james-franco-127-hours.html Ειναι ενα suunto. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axwell Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Για τα TX TechnoLuxury ? http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=4545 Πραγματικά πολύ όμορφο ρολόι! Σπάνια να δω κάποιο και να μου αρέσει τόσο πολύ. Έχει κανένας εμπειρία με την εν λόγω εταιρεία; Λέω να το πάρω αν αξίζει τα λεφτά του. Παράθεση When the sun is cold and black, when you wanna scream and shout, and the record plays the dark side of the moon... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIWOW Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Αφού ανοίξαμε συζήτηση για τα ρολόγια των ράπερς, σίγουρα φοράνε g-shock, αλλά ποια ήταν για χρόνια η αγαπημένη πολυτελής μάρκα ρολογιών, της οποίας ο ιδιοκτήτης και φίλος τους βρέθηκε στη φυλακή; Φιλικά Κωστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 EEE μην μας αφηνεις με την απορια...για τον ιδιοκτητη των ρολογιων Jacob & co λες? γιατι και κατι τετοια φορανε αυτοι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 παιδια καλησπερα, αποφασισα να αγορασω ενα καλο ρολοι και ειμαι αναμεσα σε 2 casio gshock. http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=5208 http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=5205 κλεινω προς το πρωτο, απλα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ωραιο αυτο το κοκκινο στα γραμματα και στο σχεδιο. μου αρεσει καλυτερα που λεει οτι εχει δερματινο λουρακι. (το καταστημα αυτο αξιοπιστο ειναι παντως ετσι ? γτ στο google γραφωντας το ονομα του καταστηματος, βγαζει στα πρωτα αποτελεσματα 2 διαφορετικα site. εγω μπαινω οχι στο πρωτο αποτελεσμα, αλλα στο τεταρτο) Πήγαινε, αν έχεις τη δυνατότητα, και δες από κοντά το κόκκινο μπορεί να σου αρέσει τελικά. Ακόμα και από φυσικό κατάστημα να το αγοράσεις ίδια τιμή με το site που τα είδες θα το πληρώσεις. Η διαφορά είναι ότι το αγορασμένο από το ηλεκτρονικό κατάστημα (είναι απολύτως αξιόπιστο) θα το φορέσεις στο χέρι σου πρώτη φορά εσύ. :D:cool: Ένα μείον του είναι ότι είναι πιο δυσανάγνωστο λόγω negative display. Ένα συν του είναι ότι η μπαταρία κρατά (κατά την εταιρεία) ένα χρόνο περισσότερο. Το δεύτερο, αν και τα γενικότερα τετράγωνα ρολόγια δε με ενθουσιάζουν και τόσο, θα το επέλεγα μόνο και μόνο για την αίσθηση κλασσικού που έχει (και είναι, αν κοιτάξουμε από πότε παράγεται αυτό το σχήμα). Οπτικα δε μου αρεσουν καθολου, ο σχεδιασμος μου θυμιζει ρολογια 20ετιας τουλαχιστον. ... Και είναι. Στο παρακάτω νήμα (πρέπει να έχει μπει δεκάδες φορές σε δεκάδες φόρουμ) φαίνονται αρκετά από τα Casio που φορούν (το γιατί ίσως είναι άλλη υπόθεση) οι των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων. http://mygshock.com/wiki/Photos_of_G-Shocks_in_the_US_Military ... Αρχικα ημουν αναμεσα σε δυο μοντελα της tissot κ σε δυο της seiko. Τελικα καθαρα για θεμα γουστου (σε design κυριως) κατεληξα στα δυο της seiko. Το ενα ειναι με quartz κ το αλλο αυτοματο. Κ τα δυο μου αρεσουν εξισου. ... Τα πολλά στα εξήγησε ο RAZR2 αν θες βάλε κάποια φωτογραφία ή γράψε τα μοντέλα για να δούμε τις επιλογές (και να ικανοποιηθεί και η περιέργεια :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIWOW Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 EEE μην μας αφηνεις με την απορια...για τον ιδιοκτητη των ρολογιων Jacob & co λες? γιατι και κατι τετοια φορανε αυτοι. Ποιά απορία; Αφού είσαι διαβασμένος και δεν πιάνεσαι... Θα αρχίσω τις ερωτήσεις για minute repeater westminster κλπ, μπας και σε πιάσω αδιάβαστο... Ρίξε καμιά φωτο, να θαυμάσουν τα παιδιά χλιδή jacob & co με 5 ζώνες χρόνου και μπριγιάν με το τσουβάλι, ασορτι με την λίμο... Φιλικά Κωστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosTsat Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Καλησπέρα, Είμαι τελείως καινούριος στην παρέα και ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα με την ελπίδα κάποιος να μου λύσει τις απορίες. Εδώ και λίγο καιρό θέλω να αγοράσω ένα ρολόι της seiko. Από το λίγο ψάξιμο που έκανα μου άρεσε το divers 6309. Μου άρεσαν κι άλλα βέβαια που όμως το budget μου δεν μου τα επιτρέπει. Οι απορίες μου είναι οι εξής: Δεν το βλέπω πουθενά να υπάρχει καινούριο και δεν ξέρω τι να προσέξω στα μεταχειρισμένα, και επίσης αν τα αυτόματα ρολόγια χρίζουν κάποιας ειδικής μεταχείρισης καθώς το swatch και το lorus που έχω τώρα δεν μου ζητάνε τίποτα (εκτος απο την μπαταρία) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIWOW Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Τα αυτόματα δεν ζητούν μπαταρία, όπως τα Swatch και Lorus, αφού παίρνουν ενέργεια από την κίνηση του χεριού σου, ή από το κλασικό κούρδισμα, αλλά βέβαια ως μηχανικά ρολόγια που είναι, επιδέχονται σέρβις και έτσι ζουν για πάντα, διατηρώντας τα καλά χαρακτηριστικά τους. Είναι κάτι σαν τα αυτοκίνητα. Ένα τρακτέρ και χωρίς λάδι, πάει. Ένα σπορ αυτοκίνητο, προσφέρει πιο εντυπωσιακές επιδόσεις, αλλά θέλει και συγκεκριμένο λάδι, συχνά. Ένα μεταχειρισμένο ρολόι, το κρίνεις μόνο από την αξιοπιστία του πωλητή (δεν εννοώ αυτή που γράφουν οι "πελάτες" του στο ιντερνετ, αφού πολλές φορές αποδείχθηκαν ψεύτικες οι μαρτυρίες τους) αλλά από γνωστούς σου και φίλους, (και πάλι όχι μέσω ιντερνετ, αφού πολλοί κάνουν τους κράχτες), αλλά από αληθινούς ζωντανούς φίλους. Οποιοδήποτε ρολόι μπορεί να έχει πέσει κάτω και η φθορά δεν είναι απαραίτητο ότι φαίνεται. Από το μικρότερο εξάρτημα ενός ρολογιού, χωρούν 3.000 σε μια δαχτυλήθρα!!! Εσύ τι λες; Δεν μοιάζει να είναι πολύ ευαίσθητο; Ακόμη και από μαγαζί μπορεί να αγοράσεις ρολόι με πρόβλημα καινούργιο. Ξέρεις πόσοι αφήνουν σε βιτρίνες στον ήλιο ή κάτω από δυνατά φώτα ρολόγια για μήνες στους 100 βαθμούς Κελσίου; Φαντάσου τι μπορεί να έχει πάθει ένα μεταχειρισμένο. Την βιτρίνα τουλάχιστον στο κατάστημα μπορείς να την δεις. Για τον φίλο που ρώτησε για τα GShock μου, ορίστε το καινούργιο μου και δυο ιστορίες ωρολογοποιίας από το portal μου http://clepsydre.gr/news.php?id=547 Φιλικά Κωστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Τα πολλά στα εξήγησε ο RAZR2 αν θες βάλε κάποια φωτογραφία ή γράψε τα μοντέλα για να δούμε τις επιλογές (και να ικανοποιηθεί και η περιέργεια :D ) Bεβαια! Ειμαι αναμεσα σ αυτα τα δυο: http://www.seikowatches.com/products/velatura/alarm_c/snaa93p1.html http://www.seikowatches.com/products/sportura/kinetic_dd.html Κατι ασχετο... Διαβαζω την αναλυση που κανει το site της seiko για τους μηχανισμους της... Απ οτι καταλαβαινω ο καλυτερος μηχανισμος της ειναι ο spring drive? Τα αυτόματα δεν ζητούν μπαταρία, όπως τα Swatch και Lorus, αφού παίρνουν ενέργεια από την κίνηση του χεριού σου, ή από το κλασικό κούρδισμα, αλλά βέβαια ως μηχανικά ρολόγια που είναι, επιδέχονται σέρβις και έτσι ζουν για πάντα, διατηρώντας τα καλά χαρακτηριστικά τους. Σε μια συζητηση που ειχα με τον πωλητη προσφατα, για να μου διωξει τις οποιες ανησυχιες σχετικα με το σερβις των αυτοματων ρολογιων, μου ειπε πως κ τα ρολογια με quartz πρεπει να ανοιγονται για σερβις γιατι με τον καιρο πολλα χαρακτηριστικα τους πχ στεγανοτητα (ανεφερε κ άλλα, αλλά δεν θυμαμαι) ''ασθενουν''... Ισχυει κατι τετοιο? Κ μια αλλη ερωτηση... Τα μηχανικα ρολογια αντλουν ενεργεια οπως ειπαμε απ την κινηση του χεριου ή απο το κλασικο κουρδισμα. Υπαρχουν ρολογια που να εχουν κ τα δυο χαρακτηριστικα? Αυτο εδω ας πουμε: http://www.seikowatches.com/products/ananta/automatic_c.html Διαβαζω οτι λειτουργει κ με την κινηση του χεριου αλλα κ με κουρδισμα. Κατι που αν δεν κανω λαθος δεν ισχυει για τα Kinetic κ spring drive της seiko που 'φορτιζουν' αποκλειστικα με την κινηση του χεριου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Ποιά απορία; Αφού είσαι διαβασμένος και δεν πιάνεσαι... Θα αρχίσω τις ερωτήσεις για minute repeater westminster κλπ, μπας και σε πιάσω αδιάβαστο... Ρίξε καμιά φωτο, να θαυμάσουν τα παιδιά χλιδή jacob & co με 5 ζώνες χρόνου και μπριγιάν με το τσουβάλι, ασορτι με την λίμο... Φιλικά ΚωστήςΜην φανταστεις,επιφανειακα πραγματα ξερω,οσα βλεπει η πεθερα... Πχ απο minute repeater ξερω να υπολογιζω μονο την ωρα... και για να δουν και καποιοι σε τι αναφερεσαι Τα πρωτα μονα χτυπηματα ειναι οι ωρες, τα διπλά χτυπηματα στη συνεχεια μετρανε απο ενα τεταρτο και τελος τα μονα μετρανε τα λεπτα ετσι η ωρα ειναι 10:58 Τι φωτακια μου λετε μετα και φωσφοριζε δεικτες.. :p Να κι ενα jacob & co Αυτο στο βιντεο δεν ειναι τοσο φορτωμενο με μπριγιαν οπως αυτα που φορανε οι ραπερς... Προσωπικα δεν μου αρεσει το ρολοι με πολλα μπριγιαν..και αυτο στο βιντεο οριακα μου αρεσει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 καλησπερα παιδες προχθες ειχε ενα προβλημα με το seiko velatura kinetic εφυγε ενας πειρος απο το μπρασελε και ανοιξε εκει που το φορουσα,το πηγα για service και μου ειπαν οτι χρειαζεται πουκαμισο..επειδη ειχε δουλεια δε ρωτησα πολλα τι ειναι αυτο ακριβως το καλυπτει η εγγυηση για να ξερω τι θα μου πουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosTsat Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Καλησπέρα, Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Αποφάσισα για καινούριο, και θα ήθελα κάποιες απόψεις ανάμεσα σε αυτά τα 2 : http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-skx007j-rubber-automatic-200m-dive-watch-new-for-sale.htm http://www.skywatches.com.sg/reviews/snzf17j2-japan-seiko-5-sports-automatic-mens-watch-snzf17.htm Διαφορές μεγάλες ώστε να καταλήξω μόνος μου σε ένα απο τα δύο , λόγο απειρίας, δεν μπορώ να βρω. Το πρώτο μου αρέσει περισσότερο, αλλα στο δεύτερο μου κάνει εντύπωση το see through καπάκι απο κρύσταλο πίσω. Οποιοδήποτε σχόλιο θα βοηθούσε Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIWOW Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Το πρώτο όμως είναι αδιάβροχο στα 200μ και έχει και την ιδιαίτερη κορώνα μεταξύ 4 και 5. Αν τα δοκιμαζες στο χερι σου, θα έχουν διαφορά. Φιλικά Κωστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybervibe Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Απο την προηγούμενη εβδομάδα είμαι ένας πανευτυχής κάτοχος ενός GW-9200 Riseman.Το ρολόι απλά τα σπάει...http://img59.imageshack.us/img59/9779/dscf3690qw.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Καλοφορετο cybervibe...:) Και γω ζαχαρωνω ενα mudman τωρα τελευταια αλλα η εκδοση που ψαχνω δεν κυκλοφορει Ελλαδα και εξω στα περισσοτερα γνωστα καταστηματα ειναι sold out...Μην το πετυχω μονο..:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 τελικα κατεληξα να αγορασω αυτο εδω http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=8083 αυριο θα το παραγγειλω. πως σας φαινεται ?? να κανω μια ερωτηση παιδια, στο skroutz μου το βγαζει φθηνοτερο σε ενα καταστημα (130 ευρω εναντι 144 του oroloi). basika 134 θα βγει μαζι με μεταφορικα. μηπως να προτιμησω καλυτερα το oroloi για αυτα τα 10 ευρω ? (εχει δωρεαν μεταφορικα λεει το oroloi). Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 τελικα κατεληξα να αγορασω αυτο εδω http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=8083 Tο συγκεκριμενο το εχω και γω..βολικο μιας και δεν χρειαζεται μπαταριες και ρυθμιζει και την ωρα του αυτοματα. Αν και δε νομιζω να παιζει μουφα στο αλλο καταστημα που λες εγω θα προτιμουσα απο το ορολοι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZR2 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν κάποιοι να ψωνίζουν από το internet χωρίς καν να έχουν δει από κοντά το προϊόν που αγοράζουν. Ένα ρολόι, ρούχο ή και κινητό ακόμα αλλιώς δείχνει στις φωτογραφίες πολλές φορές και αλλιώς δείχνει από κοντά. Μου έχει τύχει αρκετές φορές να δω ένα προϊόν σε φωτογραφία και να το δω και από κοντά και να το απορρίψω γιατί ζωντανό έδειχνε χειρότερο ή να επιλέξω ένα προϊόν που αρχικά το είχα απορρίψει γιατί δεν μου άρεσε στην φωτογραφία αλλά μόλις το είδα από κοντά άλλαξα γνώμη. Ακόμα και μικρές λεπτομέρειες όπως η πιο έντονη ή πιο απαλή απόχρωση του χρωματισμού σε μια φωτογραφία (και από οθόνη σε οθόνη pc, κινητού κλπ υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απόχρωση) μπορούν να αλλάξουν τελείως την εικόνα ενός ρολογιού εν προκειμένω. Έπειτα μόλις το φορέσουμε μπορεί να διαπιστώσουμε οτι δεν ταιριάζει με την απόχρωση του δέρματός μας ή με το στυλ μας γενικά ενώ στη φωτογραφία φαινόταν διαφορετικά. Ακόμα και το τι ρούχα φοράμε έχει σημασία. Εγώ νομίζω οτι καλό είναι πριν προβεί κάποιος σε τυφλή ουσιαστικά αγορά μέσω internet να επισκευθεί κάποιο κατάστημα και να δει το ρολόι που τον ενδιαφέρει από κοντά πρώτα και μετά αποφασίζει. Εννοείται οτι από τα παραπάνω εξαιρούνται αυτοί που είτε κατοικούν σε απομονωμένα μέρη ή δεν έχουν στην πόλη τους καταστήματα με τα ρολόγια που να τους ενδιαφέρουν. Edited February 7, 2011 by RAZR2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybervibe Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Καλοφορετο cybervibe...:) Και γω ζαχαρωνω ενα mudman τωρα τελευταια αλλα η εκδοση που ψαχνω δεν κυκλοφορει Ελλαδα και εξω στα περισσοτερα γνωστα καταστηματα ειναι sold out...Μην το πετυχω μονο..:D Σε ευχαριστώ πολύ. τελικα κατεληξα να αγορασω αυτο εδω http://www.oroloi.gr/product_info.php?products_id=8083 αυριο θα το παραγγειλω. πως σας φαινεται ?? να κανω μια ερωτηση παιδια, στο skroutz μου το βγαζει φθηνοτερο σε ενα καταστημα (130 ευρω εναντι 144 του oroloi). basika 134 θα βγει μαζι με μεταφορικα. μηπως να προτιμησω καλυτερα το oroloi για αυτα τα 10 ευρω ? (εχει δωρεαν μεταφορικα λεει το oroloi). Και στο Amazon Uk βγαίνει με δωρεάν τα μεταφορικά στα 107 ευρώ. Edited February 7, 2011 by cybervibe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIWOW Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορούν κάποιοι να ψωνίζουν από το internet χωρίς καν να έχουν δει από κοντά το προϊόν που αγοράζουν. Ένα ρολόι, ρούχο ή και κινητό ακόμα αλλιώς δείχνει στις φωτογραφίες πολλές φορές και αλλιώς δείχνει από κοντά. Μου έχει τύχει αρκετές φορές να δω ένα προϊόν σε φωτογραφία και να το δω και από κοντά και να το απορρίψω γιατί ζωντανό έδειχνε χειρότερο ή να επιλέξω ένα προϊόν που αρχικά το είχα απορρίψει γιατί δεν μου άρεσε στην φωτογραφία αλλά μόλις το είδα από κοντά άλλαξα γνώμη. Ακόμα και μικρές λεπτομέρειες όπως η πιο έντονη ή πιο απαλή απόχρωση του χρωματισμού σε μια φωτογραφία (και από οθόνη σε οθόνη pc, κινητού κλπ υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απόχρωση) μπορούν να αλλάξουν τελείως την εικόνα ενός ρολογιού εν προκειμένω. Έπειτα μόλις το φορέσουμε μπορεί να διαπιστώσουμε οτι δεν ταιριάζει με την απόχρωση του δέρματός μας ή με το στυλ μας γενικά ενώ στη φωτογραφία φαινόταν διαφορετικά. Ακόμα και το τι ρούχα φοράμε έχει σημασία. Εγώ νομίζω οτι καλό είναι πριν προβεί κάποιος σε τυφλή ουσιαστικά αγορά μέσω internet να επισκευθεί κάποιο κατάστημα και να δει το ρολόι που τον ενδιαφέρει από κοντά πρώτα και μετά αποφασίζει. Εννοείται οτι από τα παραπάνω εξαιρούνται αυτοί που είτε κατοικούν σε απομονωμένα μέρη ή δεν έχουν στην πόλη τους καταστήματα με τα ρολόγια που να τους ενδιαφέρουν. Συμφωνώ και επαυξάνω, με την ιδιότητα του φωτογράφου μάλιστα, η οποια με βοηθάει να γνωρίζω από πρώτο χέρι, κάτι που όλοι καταλαβαίνουμε, δηλαδή ότι σε μια φωτογραφία, διαφημιστικής μάλιστα χρήσης, όλες οι λεπτομέρειες διορθώνονται και προσφέρεται μια ιδανική εικόνα. Ένα παράδειγμα είναι η αναγνωσιμότητα του καντράν. Πως μπορείς να ξέρεις αν σε ένα αρνητικό καντράν σε ένα G Shock διαβάζεις καλά την ώρα απο διαφορετικές γωνίες ή πόσο γυαλίζει το καντράν ενός IWC και πόσο βλέπεις τους δείκτες, αν δεν το δεις από κοντα σε κανονικές συνθήκες. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη με το ιδανικό φως να χτυπάει από τη σωστή γωνία το καντράν, με πολλές φωτιστικές πηγές (εγώ χρησιμοποιώ στις φωτο ρολογιών, οπτικές ίνες που έχσυν δέσμη φωτός ακόμη και 5 χιλιοστών και έτσι φωτίζουν μικρά μέρη για να τα τονίσουν) και βέβαια μετά όλα αυτά τα στοιχεία περνούν στο photoshop. Το ακόμη πιο ωραίο είναι ότι όλα αυτά ισχύουν στην καλύτερη περίπτωση που μιλάμε για φωτογραφίες, ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι εταιρείες δείχνουν τα ρολόγια από εικόνες που έχουν δημιουργηθεί στο τρισδιάστατο πρόγραμμα σχεδιασμού ρολογιών, που υπάρχει εδώ και κάποια χρόνια. Οπότε το ρολόι που ο άλλος παραγγέλνει δεν υπάρχει καν. Είναι σχέδιο! Και σίγουρα παίζει ρόλο η υφή ενός ρολογιού, αν το μπρασελέ "πιάνει" τις τρίχες στο χέρι, αν είναι βαρύ, ελαφρύ κλπ. Μου έχει τύχει ρολόι από πλατίνα να μην το φοράω για το βάρος του, αλλά και ρολόι από τιτάνιο που με είχε τρελάνει στις φωτο, όταν το έβαλα στο χέρι μου, το ελαφρύ του βάρος να το κάνει "ψεύτικο" και να μην μου αρέσει... κλπ κλπ κλπ Φιλικά Κωστής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts