ferengi Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Το Omega είναι και καλό και αξιόπιστο και επώνυμο, αλλά σίγουρα το αυτόματο έχει περισσότερο "ειδικό βάρος". Αν λέγοντας ότι το θες για τη δουλειά εννοείς για προβολή κύρους και τα δύο σε καλύπτουν: αφενός το Omega είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από όλους (αλλά από την άλλη πολυφορεμένο), αφετέρου το Monaco δεν περνάει απαρατήρητο με τη μεγάλη τετράγωνη κάσα. Πάντως επειδή και τα δύο μοντέλα κυκλοφορούν επί δεκαετίες, τσέκαρε και ποιας χρονιάς μοντέλα είναι. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 παιδια μολις παρήγγειλα αυτο εδω πως σας φαίνεται? http://img233.imageshack.us/img233/3306/1e41d3643f44ee7706c2464.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 παιδια μολις παρήγγειλα αυτο εδω πως σας φαίνεται? http://img233.imageshack.us/img233/3306/1e41d3643f44ee7706c2464.th.jpg Ωραιος χρονογραφος :up: πριν κανα 2 βδομαδες το ειχα βρει σε προσφορα στα 140 ευρο..(απο ελληνικο καταστημα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 απο εκει το πηρα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Το ρολοι το κατηργησα το 1998,οταν καταλαβα οτι κραταω κινητο που γραφει επισης την ωρα.....:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Τα ρολόγια Links of London, τι σας λένε; Μιλάμε για τα φτηνά, όχι τα αυτόματα. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Το ρολοι το κατηργησα το 1998,οταν καταλαβα οτι κραταω κινητο που γραφει επισης την ωρα.....:lol: Εχεις ενα δικιο αλλα απο την αλλη ειναι και σπαστικο να βγαλεις το κινητο απο την τσεπη ενω με μια απλη κινηση με το χερι να δεις την ωρα.:p Τα ρολόγια Links of London, τι σας λένε; Μιλάμε για τα φτηνά, όχι τα αυτόματα. Ασχετος mode on// τι ειναι τα αυτοματα;;:O αυτα που δουλευουν με την κινηση;:ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpapanik Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Σκεφτομαι γιαυτο εδω το Seiko απο Μαλαισια....Ποια η γνωμη σας παιδια για το ρολογακι αλλα και για τη γνησιοτητα απο αυτο το site? Λετε να μου ερθει κανα μαιμουδακι? http://www.lelong.com.my/Auc/List/2007-01DxSaleI692255_AUCTION_-NEW-Seiko-SNDB13P1-Criteria-Watch-MAY-2009.htm Ευχαριστω εκ των προτερων............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2009 Ασχετος mode on// τι ειναι τα αυτοματα;;:O αυτα που δουλευουν με την κινηση;:ninja: Νομίζω... :confused: Προσωπικά είδα τον Driver Chronograph με την λευκή πλάκα, στο μεσαίο μέγεθος, αλλά σκέφτομαι μήπως στην τιμή του υπάρχει κάτι καλύτερο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Επίσης (γράφω νέο μήνυμα για να ανανεωθούν οι ειδοποιήσεις), τα Emporio Armani Meccanico σαν ρολόγια λένε τίποτα; Και για να μην πολυλογούμε, μέχρι 1000 ευρώ, τι παίρνουμε; Από κανονικό κατάστημα, όχι διαδίκτυο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Τα armani που αναφερεις δεν τα γνωριζω,αλλα δεν ανηκουν στις κλασσικες μαρκες ωρολογοποιιας,με οτι συνεπαγεται αυτο. Στο χιλιαρικο,θα προτεινα γενικα αυτοματο και οχι quartz μηχανισμο.Δινω μερικα παραδειγματα γιατι δεν ξερω και τι στυλ προτιμας. http://e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=5829&category_id=77&option=com_virtuemart&Itemid=1 http://e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=5309&category_id=106&option=com_virtuemart&Itemid=1 http://e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=3181&category_id=70&option=com_virtuemart&Itemid=1 Κατι τετοιο θα ηταν κορυφη αλλα δυστυχως ξεφευγει πολυ http://e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=3462&category_id=76&option=com_virtuemart&Itemid=1 Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Κι εγώ για αυτόματο σκεφτόμουν. Απαιτήσεις: δερμάτινο λουράκι και όσο πιο κλασσικό γίνεται. Τα Links ρολόγια λένε τίποτα; Όσο για το Omega κι εγώ Omega θα ήθελα, αλλά ξεφεύγει τρομέρα από το όριο που έχω θέσει... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 To Oris που σου εδωσα στο λινκ νομιζω ταιριαζει με τις απαιτησεις σου... Το omega ειναι λατρεια,θα ηθελα να εχω ενα,αλλα για να παρω ενα σωστο αυτοματο omega(και οχι quartz) μαλλον θα πρεπει να περιμενω λιγο. Tα links που αναφερεις δεν τα ξερω καθολου,δε λεει και τιποτα αυτο ομως γιατι ξερω πολυ λιγα ετσι και αλλιως για ρολογια. Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Έχω την εντύπωση ότι τα Links δεν είναι αυτόματα... Αναφορικά με τα Armani, στο e-men.gr έχει μερικά μοντέλα που αναφέρουν ότι έχουν αυτόματο μηχανισμό, λ.χ. αυτό. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Μην το ψαχνεις,ειναι προσωπικο κολλημα αυτο που σου ειπα,δεν περιμενω να το συμμεριστουν και αλλοι.Δε θα εδινα λεφτα σε "brand" εταιρεια που βγαζει ρολογια.Αντε μεχρι 150-200 ευρω για κατι για καθε μερα.Οχι ομως για "καλο" ρολοι,εκει θα διαλεγα απο εταιρεια που βγαζει μονο ρολογια. Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Δεν είναι παράλογο αυτό που λες... Τα Hamilton προσωπικά δεν μου αρέσουν, οπότε προς το παρόν κοιτάω για Oris... Και τελικά πράγματι, τα Links έχουν Quartz μηχανισμό, εκτός από τα Driver Automatique που ξεφεύγουν, οπότε αν είναι να δώσω τόσα, παίρνω και Omega... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Μήπως ξέρει κανείς πόσο πάει αυτό; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Απ'οτι βλεπω online ειναι εκτος budget... http://www.goldsmiths.co.uk/product.asp?pid=12551 http://www.redfingerprint.com/watches_detail.php/Oris/Oris_Artelier_Chronograph/67676034054LS http://www.jomashop.com/oris-artelier-chrono-676-7547-4051ls.html Λογικα απο Ελλαδα θα ειναι ακριβοτερο.Πολυ ομορφο παντως,καταπληκτικο ρολοι... Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Τα Armani Meccanico έχουν όλα αυτόματο κινέζικο μηχανισμό, άσχετα αν οι... άσχετοι σε κάποια ελληνικά site τα αναφέρουν ως quartz ETA. Δες κι αυτή τη συζήτηση. Σίγουρα δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Από άλλες μάρκες κι εγώ θα πρότεινα Hamilton και Oris. Γενικά οι χρονογράφοι ξεπερνάνε το χιλιάρικο, οπότε μάλλον θα πας σε κάτι απλό, χωρίς complication (αυτό αναφορικά με το Artelier). Όσο για τη Hamilton που λες ότι δεν σου αρέσουν τα μοντέλα της, απ' ότι κατάλαβα προτιμάς τα κλασσικά επίσημα ρολόγια, οπότε μήπως δεν είδες τη σειρά Jazzmaster; Προσωπικά είναι από τα αγαπημένα μου μοντέλα της hamilton και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Δες εδώ (αυτό το site είναι και επίσημος ντίλερ της Sinn, παραγγέλνεις άφοβα) π.χ. το Viewmatic με ένα πανέμορφο ανάγλυφο καντράν ή το Petite Seconds. Παρόμοιο με το Artelier είναι και το Maestro (που θυμίζει και το θρυλικό IWC Portuguese), αλλά δυστυχώς έχει και παρόμοια τιμή. Πολύ καλή φήμη στην "πιάτσα" έχουν και τα Sinn, αλλά πιθανώς δεν θα τα βρεις του γούστου σου, καθώς είναι περισσότερο ρολόγια-εργαλεία (αν και το 356 με το copper dial είναι ιδιαίτερο και πάει και στο πιο επίσημο). Φυσικά δεν θα μπορούσα να αφήσω απ' έξω τα Seiko, δες κάποια μηχανικά μοντέλα που δεν θα βρεις εύκολα στην Ελλάδα εδώ (πολύ αξιόπιστος Ιάπωνας πωλητής, με χρόνια στο χώρο, κι από εδώ παραγγέλνεις άφοβα). Τέλος για περισσότερες προτάσεις θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και στο Poor Man's Watch Forum, το οποίο είναι το κορυφαίο φόρουμ για ρολόγια σε λογικές τιμές (όπως λένε κι οι ίδιοι:"The "Poor Man's" Watch Site is the friendly place where you get trusted advice on how to get more watch for your hard earned money"). Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Τα Armani Meccanico έχουν όλα αυτόματο κινέζικο μηχανισμό, άσχετα αν οι... άσχετοι σε κάποια ελληνικά site τα αναφέρουν ως quartz ETA. Δες κι αυτή τη συζήτηση. Σίγουρα δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Από άλλες μάρκες κι εγώ θα πρότεινα Hamilton και Oris. Γενικά οι χρονογράφοι ξεπερνάνε το χιλιάρικο, οπότε μάλλον θα πας σε κάτι απλό, χωρίς complication (αυτό αναφορικά με το Artelier). Όσο για τη Hamilton που λες ότι δεν σου αρέσουν τα μοντέλα της, απ' ότι κατάλαβα προτιμάς τα κλασσικά επίσημα ρολόγια, οπότε μήπως δεν είδες τη σειρά Jazzmaster; Προσωπικά είναι από τα αγαπημένα μου μοντέλα της hamilton και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Δες εδώ (αυτό το site είναι και επίσημος ντίλερ της Sinn, παραγγέλνεις άφοβα) π.χ. το Viewmatic με ένα πανέμορφο ανάγλυφο καντράν ή το Petite Seconds. Παρόμοιο με το Artelier είναι και το Maestro (που θυμίζει και το θρυλικό IWC Portuguese), αλλά δυστυχώς έχει και παρόμοια τιμή. Πολύ καλή φήμη στην "πιάτσα" έχουν και τα Sinn, αλλά πιθανώς δεν θα τα βρεις του γούστου σου, καθώς είναι περισσότερο ρολόγια-εργαλεία (αν και το 356 με το copper dial είναι ιδιαίτερο και πάει και στο πιο επίσημο). Φυσικά δεν θα μπορούσα να αφήσω απ' έξω τα Seiko, δες κάποια μηχανικά μοντέλα που δεν θα βρεις εύκολα στην Ελλάδα εδώ (πολύ αξιόπιστος Ιάπωνας πωλητής, με χρόνια στο χώρο, κι από εδώ παραγγέλνεις άφοβα). Τέλος για περισσότερες προτάσεις θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και στο Poor Man's Watch Forum, το οποίο είναι το κορυφαίο φόρουμ για ρολόγια σε λογικές τιμές (όπως λένε κι οι ίδιοι:"The "Poor Man's" Watch Site is the friendly place where you get trusted advice on how to get more watch for your hard earned money"). Θα τα μελετήσω όλα (τα πάντα όλα), θενξ. Τα Tissot και συγκεκριμένα το Le Locle Power Reserve, τι λέει; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Και τα Tissot είναι καλή επιλογή, απλώς δεν έχουν τόσο καλή φήμη όσο οι άλλες μάρκες που ανέφερα γιατί έχουν χαμηλότερου κόστους κομμάτια και πολλά quartz. Από την άλλη βέβαια τα αυτόματά τους έχουν μηχανές ΕΤΑ, με τη γνωστή ποιότητα και αξιοπιστία. Το συγκεκριμένο πάντως είναι όμορφο ρολόι και σου προσφέρει complication (σχεδόν) μέσα στο budget σου. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Και τα Tissot είναι καλή επιλογή, απλώς δεν έχουν τόσο καλή φήμη όσο οι άλλες μάρκες που ανέφερα γιατί έχουν χαμηλότερου κόστους κομμάτια και πολλά quartz. Από την άλλη βέβαια τα αυτόματά τους έχουν μηχανές ΕΤΑ, με τη γνωστή ποιότητα και αξιοπιστία. Το συγκεκριμένο πάντως είναι όμορφο ρολόι και σου προσφέρει complication (σχεδόν) μέσα στο budget σου. Λοιπόν, έριξα μία ματιά στα links για τα Hamilton, πράγματι έχουν μερικά όμορφα κομμάτια, αλλά με χαλάνε τα πλαϊνά κουμπιά (το ξέρω είμαι περίεργος). Έχοντας μελετήσει λοιπόν λίγο Oris/Hamilton/Tissot, είμαι ανάμεσα στα εξής δύο: Oris Men Classic Date Watch http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/OrisMenClassicDateWatch1.jpg (το οποίο χωράει άνετα στο budget μου, περίπου 650 ευρώ) και στο http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/TissotMenT-ClassicLeLocleAutoPowerR.jpg (το οποίο επίσης χωράει στο budget μου, περίπου 900 ευρώ). Παραδέχομαι πως κλίνω προς το Tissot μου αρέσουν οι ρωμαϊκοί αριθμοί και η ένδειξη Power Reserve. Το Oris είναι όμορφο, αλλά μου φαίνεται σχετικά απλό... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soterman Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Καλησπέρα και από εμένα.... Είμαι ανάμεσα σε 2 (ή και 3) Jacques Lemans: παραλλαγή στο ίδιο θέμα 1. http://www.jacques-lemans.at/en/collections/formula-1.html?id=F-5035B 2. http://www.jacques-lemans.at/en/collections/formula-1.html?id=F-5038B και το 3. http://www.jacques-lemans.at/en/collections/formula-1.html?id=F-5039C Το 1 και 2 είναι σχεδόν ίδια, μερικές διαφορές στην εμφάνιση έχουν εκ πρώτης. Δεν μπορώ να βρω πληροφορίες όμως για το τι κάνει το καντράν στο 2ο (F-5038B), που λέει hour 3-4, μοιάζει με σύστημα kinetic, αλλά δεν είναι γιατί στην περιγραφή λέει quarz To 3 λέει ότι είναι automatic, ξέρει κανείς πόσο χάλια είναι οι κουρδιστοί μηχανισμοί σε αυτά τα ρολόγια; 1000 ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Panasonic GD70, Ericsson GF768, Panasonic GD30, Nokia 3210, Ericsson T18s, Panasonic GD92, Ericsson R320s, Nokia 6210, Ericsson T65i, SE T300i, SE K700i, Siemens SX1, Nokia 7610, Siemens SX1 Music Edition, SE J210i, Sendo X, Qtek 8500, Nokia 6021, HTC Touch Cruise, HTC HD2, LG Optimus 4X HD, HTC One M7, HTC One M9, HTC 10, Xiaomi Mi8 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Oris Men Classic Date Watch και στο Tissot Men T-Classic Le Locle Auto Power Reserve Watch http://i196.photobucket.com/albums/aa59/VeCo85/TissotMenT-ClassicLeLocleAutoPowerR.jpg (το οποίο επίσης χωράει στο budget μου, περίπου 900 ευρώ). Παραδέχομαι πως κλίνω προς το Tissot μου αρέσουν οι ρωμαϊκοί αριθμοί και η ένδειξη Power Reserve. Το Oris είναι όμορφο, αλλά μου φαίνεται σχετικά απλό... Και εμένα αυτό μου αρέσει περισσότερο, μου φαίνεται περισσότερο επιβλητικό. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Megalos Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Και εμένα αυτό μου αρέσει περισσότερο, μου φαίνεται περισσότερο επιβλητικό. Veco και εγω θα ελεγα οτι καλυτερη επιλογη το Tissot με power reserve και ομορφους λατινικους αριθμους που του πανε :shifty: Παράθεση http://www.watchfunclub.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts