Jump to content

Συζήτηση για ρολόγια

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...

Veco, το "...Στο Dubai όλοι λοιπόν, τι περιμένετε...;" μια άσκοπη τσόντα ήταν, μην το κάνουμε και θέμα...

Ρε παιδία, χαλαρώστε λίγο, για να δείτε τι παίζει το έγραψα!

stardrive κι όμως. Το είδα με τα μάτια μου! Ψέματα να σου πω;

Πράγματι, τώρα που ξαναβλέπω τα smileys, ίσως ήμουν λιγάκι υπερβολικός. Απολογούμαι. :O

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

stardrive κι όμως. Το είδα με τα μάτια μου! Ψέματα να σου πω;

Φίλε μου τι να πω δέχομαι την άποψή σου. Να έισαι καλά

Απλά σκέφτηκα μήπως σε πληροφορησαν λάθος.:O

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Ξέρετε μήπως που σε ποιό κατάστημα μπορώ να βρώ αυτό το ρολόι http://www9.yatego.com/images/41f125122d7429.2/0420663001.jpg στην Θεσσαλονίκη ή παραγγελία μέσω ίντερνετ που να στέλνουν Ελλάδα?

re paidia sto periodiko t3 edeihne ena roloi apo diafano plastiko adiavroho ido me to submariner :lol: sto shedio giro sta 80 euro kai elege pos vrisketai sti selida capricaori.com omos den to vrika pouthena xerete esi na to poulane pouthena giati thelo na to do apo konta (ehei dei kati kaplamades na to forane sto dromo)

to exei sto emporiko kentro attica.

to exei sto emporiko kentro attica.

se euharisto kai esena file nomikosas. osoi to eidate pos sas fanike axizei na to paro gia tin plaka i einai teleios petamena ta lefta?

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Παιδιά το πήρα το Hamilton Navy GMT.Έχω κυριολεκτικά πάθει την πλάκα μου με το ρολόι,μου αρέσει τρελά,είναι ότι έψαχνα κ με καλύπτει απίστευτα.Είναι open back όπως φαίνεται κ εδώ :

http://www.shop-eggman.com/shopdetail/007004000009/

Παιδιά το πήρα το Hamilton Navy GMT.Έχω κυριολεκτικά πάθει την πλάκα μου με το ρολόι,μου αρέσει τρελά,είναι ότι έψαχνα κ με καλύπτει απίστευτα.Είναι open back όπως φαίνεται κ εδώ :

http://www.shop-eggman.com/shopdetail/007004000009/

oraios megia to roloi mw kroko louraki to pires? einai automato? kai mia akomi poso pige to mali?

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

djepoxy nice watch man! ;) Καλοφόρετο!

It's ok! Δεν υπάρχει πρόβλημα παιδία. Απλά ένιωσα μια κάποια επίθεση-ειρωνία που δεν σας κρίβω οτί με ψιλοπείραξε στην αρχή! Να είστε καλά και εσείς...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενδιαφέρομαι και εγώ για ενα hamilton,γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα στην Αθήνα να τα δώ για να αγοράσω,και με pm θα με βοηθούσατε για να μην γίνεται διαφήμιση, ευχαριστώ

Ενδιαφέρομαι και εγώ για ενα hamilton,γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα στην Αθήνα να τα δώ για να αγοράσω,και με pm θα με βοηθούσατε για να μην γίνεται διαφήμιση, ευχαριστώ

file mou stin stadiou o iglessis ehei hamilton (opos kateveneis pros omonoia sti gonia meta to foka elpizo na katalaves pou leo:) )

[sigpic][/sigpic]

file mou stin stadiou o iglessis ehei hamilton (opos kateveneis pros omonoia sti gonia meta to foka elpizo na katalaves pou leo:) )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Θα σπέυσω...;)

http://www.porsche-design.com/live/P6310_Automatic_en.PorscheDesign?variantImage=P3610_Edelstahl_Titan_Edelstahl

αυτό με πόρωσε megale θυμάσαι πιστεύω ειδικά απο πίσω οποιος το δει παθαίνει πλάκα

http://www.timetotime.com/swiss_watches/Porsche/

mobile fan user

οντως georgehh ειναι παρα πολυ ωραιο το πισω μερος που δειχνει τον εσωτερικο μηχανισμο του

φαινεται καθαρα στην δευτερη φωτο του :rolleyes:

πολυ ησυχια επεσε στο τοπικ ρε παιδια :mad:

τι εγινε σταματησαν τα ρολογια μας :lol:

Παιδιά,πριν λίγες μέρες πήρα αυτό: Tommy_Hilfiger_Men_s_Riverside

Ξέρει κανείς πώς λειτουργεί αυτό το ταχύμετρο;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg

Rocky Balboa-The Italian Stallion

Καλησπέρα, επιστρέφω ως πατέρας πια ενός υιού.

Λοιπόν κληρονόμησα από το πατέρα μου ένα αυτόματο χρονογράφο day-date SEIKO japan A (1970). Τον πήγα στη seiko για γενικό σερβις και όλα καλά μέχρι εδώ. Η κάσα του έχει πολλά χτυπήματα και ένας του σερβις μου πρότεινε να το πάω σε κάποιο χρυσοχόο ο οποίος θα μπορέσει να του κάνει καποιο φρεσκάρισμα. Τεσπα βρήκα έναν ο οποίος μου ζήτησε να του πάω σκέτη τη κάσα, κάτι πολύ εύκολο για μένα μια που το σερβις τησ SEIKO είναι πολύ κοντά στην εργασία μου. Απ΄ότι κατάλαβα μάλλον θα τη περάσει με μία βούρτσα, κάτι τέτοιο. Η γνώμη σας να του την πάω ή να την αφήσω όπως είναι? Το ρολόι και ο χρονογράφος του δουλεύει άψογα μετά από τόσα χρόνια. Τα SEIKO δεν τα πολυσυμπαθώ, με αυτό όμως <ίσως και για συναισθηματικούς λόγους> έχω ενθουσιαστεί.

Ελπίζω να είστε όλοι καλά, διαβάζω τα μυνηματά σας.

sirKonsta κατ'αρχας να σου ζησει :D

βεβαως και να το πας, δεν προκειται να παθει τιποτα εφοσον ο χρυσοχοος σου βεβαια ξερει καλα την δουλεια του. Και αφου εχεις συναισθηματικους δεσμους με το ρολοι αυτο καλο ειναι να το διατηρεις σε καλη κατασταση και να το δωσεις και στο παιδι σου καποτε :)

Καλησπέρα,

Δημήτρη δυστηχώς όχι αυτό δεν το κάνανε κατά τα άλλα όμως ήτανε πολύ γρήγοροι.

Μεγάλε με το τρίψιμο θεωρείς πως θα φρεσκαριστεί η πλάκα?

25 και σήμερα να πάρω το rolex μου πίσω :-)

file sirkonsta sugharitiria kai na sou zisei o gios. epeidi kai ego eho ena seiko apo ton pappou mou pou einai automato kai einai peripou tis idias hronologias an ohi paliotero, poso peripou sou pige to retusarisma?

[sigpic][/sigpic]

http://www.schmuckunduhren.de/technik/schweiz-ank.shtml

Η ελβετική άγκυρα... δε ξέρω πως λέγετε στα ελληνικά. Το σύστημα που κρατάει τον ρυθμό στο ρολόι. Schweizer Ankerhemmung.

Ο γνωστός μεγεθυντικός πάνω από την ημερομηνία στα ρολόγια είναι άλλη μία από τις χιλλιάδες εφευρέσεις της ROLEX.

Καταχωρημένη στις 1/5/1952 και στις 31 Μαϊου 1954 δώθηκε στη ρόλεξ ο αριθμός πατέντας CH 298953 όπου έλεγε ακριβώς:

"Piece d'horlogerie a calendrier, caracterisee par le fait que la glace presente, au-dessus du guichet dans lequel apparaissent les quantiemes, un epaississement constituant une loupe."

Λέγετε ότι την εφεύρεση την έκανε ο ίδιος ο Hans Wilsdorf όπου βγαίνοντας από το ντούς εντυπωσιάστηκε από τη μεγένθυση της ημερομηνίας που δημιουργούσε μια σταγόνα νερού η οποία είχε καθίσει ακριβώς πάνω από τη θέση της ημερομηνίας του ρολογιού του.

Η ιστορία δεν είναι επιβεβαιωμένη από την ROLEX αλλά έρχετε να την ενισχύσει το γεγονός ότι στην πατέντα δέν έχει δωθεί και το όνομα ατόμου που έκανε την εφεύρεση όπως γίνετε συνήθως, αλλά μόνο της εταιρίας.