ghostdoc Δημ. January 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2006 αυτο georgehh το θελω εγω :lol: α φτηνουτσικο ειναι βλεπω! μονο 7 καγιεν κανει! σε 7 ζωες μπορει να τα καταφερουμε να το αποκτησουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 προτείνω να ανοίξουμε 2 ρολογάδικα 1 για redcon ghostdoc και 1 με εμένα και dimatha ton opoio συμπαθώ γιατι έχει και αυτός γνώσεις na δούμε πιοσ θα πουλήσει περισσότερο πέρα απο την πλάκα είστε μεγάλοι άνθρωποι και όχι παιδάκια και πρέπει να υπάρχει ένας ευγενής ανταγωνισμός, όσο αναφορα το corum bubble είναι κουκλί το άτιμο εγώ πάντως θα είμαι ανάμεσα στα μαγαζιά σας και θα πουλάω μόνο Breitling Emergency Mission (αυτά που εκπέμπουν το σήμα κινδύνου - ο νονός νονήτω) :lol: http://www.breitling.com/en/models/professional/emergency_mission/ Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 καλα και αυτά τα πιο πολλά breitling, δεν προτοτυπούν όμως σε σχήμα είναι όλα ενα και ενα λιγότερο απο 1300 euros de τα βρήκα πάντως, αν υπήρχε κάποιο πιο προσητό http://www.blitzwatches.co.uk/images/breitling%20140.jpg http://watchesplanet.com/breitling.htm όλα κάτι τέτοια σχήματα έχουν δηλαδή καλούπι Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ωραιο αυτο. Και 1300 ευρω ειναι καλη τιμη για τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 μπααα αυτό θα έχει κανα 2000 euros απλά το παρέθεσα γιατί όλα μιάζουν κάπως έτσι Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 α φτηνουτσικο ειναι βλεπω! μονο 7 καγιεν κανει! σε 7 ζωες μπορει να τα καταφερουμε να το αποκτησουμε kalimera ghostdoc taiepame auta mhn xechans k ta laxeio......ama einia 8a paro ena gia ton ka8ena mas eod mesa....ego,esy,dimatha,redcon ,marketer ktl ktl:lol: :p :O Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 μπααα αυτό θα έχει κανα 2000 euros απλά το παρέθεσα γιατί όλα μιάζουν κάπως έτσι k ligo parapano...gyro sta 2300-2500...k o logos to oti exei louraki alios meta exei na kanei analogos me to louraki pu 8a tou kotsareis!!!....poly omrfa ta breitling einia macho(ena mu epitrapei h ekfrash) roloi,bary stibaro k gia mena omorfo!!!;-)...blepe superocean k navitimer:O Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 http://www.watchesplanet.com/cgi-bin/shop.pl/SID=3ea91fffd97d/page=h_breitling.htm?goto=2&Brand=BREITLING&Series=Colt%20GMT αυτό ναι μου αρέσει Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 http://www.watchesplanet.com/cgi-bin/shop.pl/SID=3ea91fffd97d/page=h_breitling.htm?goto=2&Brand=BREITLING&Series=Colt%20GMT αυτό ναι μου αρέσει oraio...k se poly kalh timi...tseph ,megalh na exume file mu na agorazume!!!!:p :lol: Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 μπορούμε να ξέρουμε ποιοι θα έρθουν τελικά την κυριακή παίδες στη συνάντηση ρολογάδων? για δηλώστε ξανά να μετρήσω λίγο εγω μέσα Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 ego eimai o enas!!! Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 καλα και αυτά τα πιο πολλά breitling, δεν προτοτυπούν όμως σε σχήμα είναι όλα ενα και ενα λιγότερο απο 1300 euros de τα βρήκα πάντως, αν υπήρχε κάποιο πιο προσητό http://www.blitzwatches.co.uk/images/breitling%20140.jpg http://watchesplanet.com/breitling.htm όλα κάτι τέτοια σχήματα έχουν δηλαδή καλούπι αντιθέτως, υπάρχει σεβαστή ποικιλία μεταξύ των breitling σε κορώνες (διάσταση 38-44mm), πάχη, πλάκες (χρωματισμοί δείκτες και νούμερα) και κουμπιά (βιδωτά ή μη) και άλλα μικροχαρακτηριστικά που σε κάνουν αμέσως να αναγνωρίσεις τα διαφορετικά μοντέλα. Συν την γκάμα απο λουράκια ή μπρασελέ. Το Colt GMT μου αρέσει κι εμένα αλλά δες αμέσως τη διαφορετικότητα μεταξύ αυτού και π.χ του SuperOcean και του Β2! Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Και εγω ειμαι μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 http://i9.ebayimg.com/04/i/05/14/70/4c_12.JPG θα με βοηθήσει κάποιος να πάμε να το κλέψουμε? καλόοοοοοοο Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 the jokerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!pame alla prosoxi ston batman!!!!!!;-pppppppp fovera prototypo etsi?!?!?!?!weldone Greg!;-) Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 παίδες το ρολογάκι έχει απίστευτη αισθητική viva corum Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 http://i9.ebayimg.com/04/i/05/14/70/4c_12.JPG θα με βοηθήσει κάποιος να πάμε να το κλέψουμε? καλόοοοοοοο πολυ καλο!! Υπαρχει και σε πιο κακη εκδοση :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 παντως για μενα 2 απο τα ομορφοτερα μοντελα της εταιρείας είναι αυτα. Πως σας φαίνονται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 αντιθέτως, υπάρχει σεβαστή ποικιλία μεταξύ των breitling σε κορώνες (διάσταση 38-44mm), πάχη, πλάκες (χρωματισμοί δείκτες και νούμερα) και κουμπιά (βιδωτά ή μη) και άλλα μικροχαρακτηριστικά που σε κάνουν αμέσως να αναγνωρίσεις τα διαφορετικά μοντέλα. Συν την γκάμα απο λουράκια ή μπρασελέ. Το Colt GMT μου αρέσει κι εμένα αλλά δες αμέσως τη διαφορετικότητα μεταξύ αυτού και π.χ του SuperOcean και του Β2! Πολυ Σωστα. Υπαρχει αρκετα μεγαλη ποικιλια και οι τιμες ειναι λιαν ικανοποιητικες για τα επιπεδα ποιοτητας της εταιρείας. Απλα απευθυνονται σε πιο φουσκωτους ή σπορτιβ τυπους (ξερετε, τα παιδια με τις κουκουλες και τα μπρατσα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 η αλήθεια είναι οτι καλό είναι που ξεφύγαμε λίγο απο τους μηχανισμούς αυτα τα corum που έχουν ανάγλυφα σχέδια είναι άψογα γενικά η σειρά bubble είναι στολίδι, και μόνο απο το σχήμα και το κρύσταλο (και τα απλά χωρις ζωγραφική) αρχίζουν απο 1500 euros περίπου τα quartz(αυτά με τις ζωγραφιές είναι πιο ακριβά), και είναι πραγματικα πανέμορφα η εταιρία συνεργάζεται με ειδικούς καλλιτέχνες οι οποίοι κατέχουν αριστα την τέχνη της ζωγραφικής, πολύ καλά και τα 2 ghostdoc Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Η καινουρια μηχανη της ριτσμοντ! ο δευτεροδειχτης μηδενιζει αυτοματα με το τραβηγμα της κορονας: πατεντα της Lange εδω και 10 χρονια. balance wheel με 2 ακτινες και ελευθερο σπιραλ: η κλασικη καρδια της JL. 3 spring wheels 8 ημερων: παλια μου τεχνη κοσκινο της IWC. τελος IWC θυμιζει και η λοιπη αρχιτεκτονικη της μηχανης. αραγε ποιος να την εφτιαξε? knowledge is deadly my friend, who ever doesnt have it ... buys Panerai. :) :rolleyes: :cool: :D :lol: :p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fair_lady Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ποια η γνωμη σας για το cartier σειρα roadster (σε ατσαλι με ασπρη πλακα- μεσαιο μεγεθος)? Εχω ηδη το rolex datejust ατσαλινο και ενα απλο technomarine, και αυτο μου το πηραν τωρα οι γονεις μου αλλα μου φαινεται οτι απευθυνεται σε μεγαλυτερες ηλικιες... Απο μηχανισμο τι λενε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ποια η γνωμη σας για το cartier σειρα roadster (σε ατσαλι με ασπρη πλακα- μεσαιο μεγεθος)? Εχω ηδη το rolex datejust ατσαλινο και ενα απλο technomarine, και αυτο μου το πηραν τωρα οι γονεις μου αλλα μου φαινεται οτι απευθυνεται σε μεγαλυτερες ηλικιες... Απο μηχανισμο τι λενε? Μια χαρα ειναι. Δεν ειναι για μεγαλη ηλικια, εξαρταται βεβαια ποσο εισαι. Παντως ειναι η σπορ σειρα. Θα προτιμουσα να το επαιρνες με ροζ πλακα. Και τα αλλα 2 που εχεις μια χαρα ειναι. Κομπλε εισαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Μου βρήκε η μητέρα μου ένα παλιό casio που είχα πριν απο 6-7 χρόνια δουλεύει ακόμα αθάνατοοοοοοοο συγκινήθηκα και θυμήθηκα τα παλιά ζήτωωω και ναι το βρήκα νάτο http://www.shopbug.com/store/images/w92h1avh.png Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ghostdoc Δημ. January 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2006 Ποια η γνωμη σας για το cartier σειρα roadster (σε ατσαλι με ασπρη πλακα- μεσαιο μεγεθος)? Εχω ηδη το rolex datejust ατσαλινο και ενα απλο technomarine, και αυτο μου το πηραν τωρα οι γονεις μου αλλα μου φαινεται οτι απευθυνεται σε μεγαλυτερες ηλικιες... Απο μηχανισμο τι λενε? Ευγε για τα ομορφα ρολογια που διαθετεις αν και τόσο νεα. Πιο είναι το αγαπημενο σου μοντελο (και εκτός συλλογής σου); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pain is the best teacher.. but nobody wants to be his student... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts